BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 1 miesiąc temu #779723 przez gaabrysia
Emma co skad wiem? Bo zglupialam;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #779725 przez emma
Gabi, skąd wiesz, co właśnie robię? (czyt.: jem "bułkę" i piję miętę) ;-)
Jaśniej? ;-) :-)

11 lata 1 miesiąc temu #779733 przez gaabrysia
Aaaaaaa no widzisz;) ciężko dziś łapie, bo już prawie zasypiam... W pracy;-)pracy
Taki szał przez pierwsze godz, ze gdzieś sobie poszedł mój zapał.. Odliczamy czas do 20;)
Dobrze ze bekasz;) żołądek zaczyna pracowac;)

11 lata 1 miesiąc temu #779736 przez emma
My odliczamy do 19 ;-)

11 lata 1 miesiąc temu #779741 przez ewelinda83
ja po pracy :) mialam isc w srode bo mi chcieli zrobic kare za to ze sie upominam o niewyplacone godziny, ale ze nie maja ludzi to im du... zmiekla :silly:

kurcze wszystkie ,,jednoczesnie,, okresowe jestesmy :angry: ja od nocy sie mecze :( moze dlatego sie dogadujemy :unsure: :silly:

Gosia fajne prezenty, nie liczy sie ile wydalas ale sam gest ( takie moje zdanie ) :) no i trzymam kciuki :blink:

Asia a ty wracasz do starej pracy, czy to nowa ? dbaj o siebie :)

emma kuruj sie :) co do tematu sporow, to sama nalezalam do grupy, gdzie nie wszyscy tolerowali inne zdanie i z tego co widze to wiekszosc odeszla :(
ale daj linka na priva to poczytam inne zwariowane mamuski :huh:

Gabi ty od rana w pracy jestes :unsure: :ohmy:

a my juz mamy sklepy udekorowane swiatecznie, moze jeszcze nie do konca ale juz szal sie zaczyna :ohmy: ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #779749 przez ewelinda83
Martyna ja sie zgadzam z dziewczynami, musisz byc stanowcza i oduczyc Szymona wchodzenia ci na glowe :dry: wiem, ze nie nie jest to latwe bo sama mam z Kinga problem :( moze nie jest niegrzeczna w sklepie, ale za to w domu mnie bije po buzi, szczypie a jak ja jej zwracam uwage to ona ma z tego radoche :( po chwili nie wytrzymuje i zaczynam na nia krzyczec a w tedy ona zaczyna sie bac :( :( :( :(

11 lata 1 miesiąc temu #779764 przez emma
Ewa, chyba wiem, o którym wątku piszesz ;-) bo kiedyś też zostałam tam delikatnie mówiąc zbesztana, bo zwróciłam księżniczce uwagę na istotną sprawę dotyczącą rozwoju, którą ona olewała na rzecz tego, żeby jej dziecko było pierwsze we wszystkim - mam nadzieję, że jej marzenie się sprawdzi, a nie na odwrót ;-) ostatnio weszłam tam po ponad roku, zobaczyłam pustki i poczytałam jak, półtoraroczne dzieci liczą do 10 w dwóch językach: powinnam to zgłosić do guinnessa ;-)

11 lata 1 miesiąc temu #779770 przez gaabrysia
Nie teraż tydzień na popołudnia;)

Faktycznie, geniusze!;) mój adek uparł się na pięć i wszystkiego jest pięć! Trafia przy paluszkach u ręki ;)

11 lata 1 miesiąc temu #779774 przez emma
Kiedyś z Zosią widziałyśmy 3 helikoptery i od tamtej pory wszystkiego jest trzy :-)

11 lata 1 miesiąc temu #779777 przez asiula2134
U nas też króluje trzy :-) ale tylko popolsku a raczej po Kacprowemu bo mówi tszi :-):-)
Ewa wracam do starej pracy się na nowe stanowisko :-) nam pietra ale musi być dobrze

11 lata 1 miesiąc temu #779789 przez ewelinda83
emma o tym samym piszemy ;) dzieki za lekture na wieczor ;)

asia powodzenia, tez przez to przechodzilam i sie balam ale szybko wpadlam w wir pracy :)

u nas jest dwa i trzy :) ale moj gniusz :silly: mowi z mamusia wierszyk, normalnie jak to uslyszalam to sie polakalam

mam olowek, oloweczek
narysuje 6 owieczek
zamiast owiec wyszly swinki
wszystkie maja smieszne minki

teraz ja ucze mamo mamo ... czasami juz mi powe serce, albo sto lat ale najczesciej sie ze mna kloci i mowi babo, babo co mnie czasami potrafi zezloscic :angry: ;)

a tak to mam inny problem :( facet z Ikei wzial 300zl za pomiar i projekt i echo :angry: projekt mial byc u mnie na mailu tydzien temu we wtorek, pisze do niego i dzwonie to ten sie wykreca. poczekam do jutra i jak nic nie dostane to zloze na niego skarge :ohmy: wie ze jestem za granica i pewnie dlatego ma mnie w dup.. :angry:

11 lata 1 miesiąc temu #779801 przez gaabrysia
Czekamy na fotke dyni;)

11 lata 1 miesiąc temu #779805 przez georgette102
hej

asiula zobaczysz w pracy będzie fajnie, kocham Maję nad życie, ale czasami jest tak upierdliwa, że czasami mam wrażenie, że w pracy odpoczywam :blink: sama zresztą zobaczysz, że fajnie jest spędzac czas wśród dorosłych, a na nowym stanowisku jestem pewna, że świetnie sobie poradzisz

emma siłą woli powstrzymuję cię przed wypowiadaniem się na terytorium wroga :silly: po co ci to? zaraz jeszcze bardziej się wkurzysz jak padną wyzwiska, które dotkną cię personalnie, lepiej wzbogacaj swoimi wypowiedziami nasz wątek, współczuję dolegliwości, mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej

ewelinda na twoim miejscu byłabym już wściekła a skargę złożyłabym na pewno, ale w sumie jak już pewnie zauważyłaś jestem bardzo impulsywna i miewam podły charakter, no i nie zawsze na tym najlepiej wychodzę :blink: ale tak poważnie to właśnie chyba powinno byc tak, że najpierw wykonuje się pracę a później dostaje kasę :unsure: ja pamiętam, że my remontując mieszkanie wpłacaliśmy tylko zaliczki a w trakcie realizacji resztę

11 lata 1 miesiąc temu #779823 przez emma
Dorota, Asia, dzięki, udało wam się! :lol:

Dla ciekawych na dobranoc nasza pierwsza dynia:

11 lata 1 miesiąc temu #779827 przez georgette102
wow ale z Was zdolniachy :lol: świetna dynia! brawo

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka