BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 1 miesiąc temu #777005 przez gusiag
Ewa iitv.info/homeland/
Emma weź dziewczyno odpocznij, napij się lampkę wina i odpocznij, pranie nie ucieknie.
Gabi czasem lepiej odpuścić, facet to facet nie zmieni się a Ty się tylko uwnerwiasz
moje dziecko nie chce iść spać a ja znów zdycham na okres..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #777075 przez gusiag
widzę że tłumy na forum..
Ola właśnie zasnęła więc i ja zaraz lek na ból i do łóżka.

11 lata 1 miesiąc temu #777088 przez emma
Prasowałam 2,5 godziny no i stosik trochę mniejszy ;-)
Taa, odpocznij, a samo się zrobi, jak mój nawet.ścierki nie umie uprasować ;-) Zosia odprula dziś misiowi łapkę, więc musiałam.doszyc, a jak doszyłam, M wziął do ręki misia i pyta: "jak ty.to zrobiłaś?", powiedziałam, żeby lepiej już poszedł ;-) wróci późno, a ja zmęczona, więc zaraz się kładę. Wpadłam tylko pożyczyć wam spokojnej nocy! :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #777104 przez gusiag
no bo po co prasować ścierki ;)
też się kładę i życzę dobrej nocy.

Martyna, nie obrażaj się i pisz do nas, to co piszemy to dla Twojego dobra

dobranoc

11 lata 1 miesiąc temu #777107 przez gusiag
aaa Gabi, przeoczyłam chyba to że miałaś urodziny??
przepraszam Cię bardzo i życzę Ci wszystkiego najpiękniejszego, najsłodszego, zdrówka i jeszcze raz kasiory :* ściskam mocno mimo, że chyba z opóźnieniem?

11 lata 1 miesiąc temu #777127 przez martyna123
No co wy ja sie nigdy nie obrazam l no a Szymona nie nosze czesto bo on jest na etapie ze robi i chodzi sam no ale dziennie dzwigam go duzo bo to jedzie tir to do okna to do wozka to na rower itp a zawsze mialam problemy z plecami ino kiedys mialam czas i kase zeby jezdzic na masaze. A wiecie co najgorsze ze ja zamiast schudnac przytylam znowu jadlam 5 posilkow i to chyba mnie rozwalilo albo te cwiczenia bo jakas taka ubita jest zaczne biegac chyba bo sie ledwie cisne do wszystkich spodni.

Emma ja nigdy nie prasuje tylko.jak ubieram i widze ze pogniecione to przeprasuje no i jak Szymon byl.maly to prasowalam jego ubranka jakos nie przepadam za tym zajeciem. :-D

Gabi chyba macie maly kryzys ale mam nadzieje ze szybko przejdzie. No i Wszystkiego Najlepszego :-*

Wiecie tak mnie nerwuje rodzinna ze sie spakuje i polece do de albo sie musze przyzwyczaic ciagle ino narzekaja a maja kasy wiecej niz ja szkoda gadac ale juz mi sie dzwiga tym.

Gosiavdziwne te twoje okresy ze takie bolesne ja mialam tylko takie przed porodem teraz da sie wytrzymac. Wspolczuje bardzo.
Dobranoc

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #777129 przez ewelinda83
Hahaha emma dobry ten twoj maz :silly:
Ja prasuje sobie ciuszki przed ubraniem, bo za leniwa jestem na cala sterte ;)

Martyna a ty u kogo mieszkasz jak jestes w DE ?
Dlugo cie nie bylo wiec musisz sie od nowa przyzwyczaic do polskiego narzekania ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 6 lata 6 miesiąc temu #777225 przez asiula2134
.

11 lata 1 miesiąc temu #777229 przez aisod
Dzień dobry!

Dziś noc przerąbana... Michał beczy przez sen co chwilę... Myślę, że to piątki dają się we znaki, bo przez dzień cały czas łapa w paszczy :/

Ja też prasuje, jak muszę coś ubrać ;) A mój małżonek to w ogóle najchętniej nic by nie miał prasowane, ile razy się z nim darłam o koszule to masakra ;)

Gabi właśnie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! Nawet wczoraj przed spaniem się zastanawiałam, kiedy to miały być te Twoje urodziny ;)

idę się bawić choć bez energii :P do później!

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #777235 przez ewelinda83
u nas noc spokojna, z jednym malym przebudzenie ( chyba jakis sen ) :S
Kinia pojechala do babci a ja sie szykuje do pracy.

Gabi ale te twoje urodziny to chyba jutro dopiero :unsure: :blink:
ale jak bym zapomniala jutro, to juz dzisiaj skladam najserdeczniejsze zyczenia :)

Asia daj znaj po lekarzu co ci powiedzial.
dobrze, ze u Kapiego wszystko ok i chorubska ospuscily :)
tez probowalam podac mojemu niejadkowi owsianke, ale tylko skosztowala i koniec :angry:

aisod to pewnie dalsze zeby, musicie przetrwac :kiss:

Gosia a jak u was idzie jedzenie ? dalej sloikowo normalne, tak jak u nas :dry:
nabrala Ola apetytu ?
bo ja juz normalnie wysiadam :( nawet jak mi doradzaja zebym dala Kindze cos co ona lubi jesc to mam problem, bo dzisiaj lubi a juz jutro tym pluje :ohmy:
dzieki za stronke :)

11 lata 1 miesiąc temu #777515 przez emma
Witam się z pracy! :)
Zaraz do domku, jeszcze pół godziny :laugh:

A Gabi ma urodziny we Wszystkich świętych, z tego co pamiętam ;-)

11 lata 1 miesiąc temu #777549 przez gaabrysia
Hej, padam..

Tak jutro mam urodziny;) ale już dziękuję za życzenia;)

U nas też 5 w drodze.. Oby szybko poszło..

Nie mam na razie weny wpadne później teraż się ogarniam i zaraz z młodym na dwór ide, a dokopana jestem okropnie.
Pracuje w sklepie, jak wiecie a dla ludzi jeden dzień świat to jakby wojna miala być, siaty pieczywa! Nawet nie miałam czasu na papiery, w pon będzie stos..

Ide zaraz po jakies cicho może jutro siostra z córkami i mężem wpadną;)
A do dziadkow pójdę nie będę taka świnka, wiem ze babcia się napracuje zrobi tort itd.. Wiem ze byloby jej przykro, ma być też siostra jarka z chłopakiem, a wkoncu to nie oni mi zasili za skórę.;)

Miłego dnia, weekendu:)

11 lata 1 miesiąc temu #777700 przez ewelinda83
czesc padam po pracy :dry: niestety jutro tez pracuje bo tu nie ma swieta zmarlych :dry:
z moja praca na pelen etat tez sie musze porzegnac, bo mimo ze bylam pierwsza w kolejce to moj etat przydzielili dziewczyna ktore pracuja ok 2 lata krocej niz ja :angry: :( :(
poprostu, nie jestem irlandka :dry: moglabym isc do zwiazkow ale nie wiem czy bym sobie tym klopotow nie narobila :unsure:
mniej kasy ale wiecej czasu dla Kini :)

11 lata 1 miesiąc temu #777751 przez ewelinda83
co tu taka cisza ????

11 lata 1 miesiąc temu #777762 przez georgette102
cześc dziewczyny

u mnie ciągle coś się dzieje, codziennie spotykam się z przyjaciółką, bo w sobotę rano już wylatuje do Anglii, mój laptop całkowicie padł i teraz gościnnie korzystam z laptopa T. jutro jedziemy na groby, w strony T, bo tak jak wam pisałam jego mama nie żyje, więc zazwyczaj tam jeździmy

mariola bardzo ale to bardzo Ci współczuję, pamiętaj, że możesz na nas liczyc, możesz się wygadac... a ciążą mnie zaskoczyłaś, oczywiście pozytywnie

emma pamiętaj, żeby najważniejsze rzeczy umieszczac w naszym wątku :laugh: roszczę sobie prawo do pierwszeństwa w zdobywaniu informacji :blink:

gabi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, piszę dzisiaj bo jutro mnie na forum pewnie nie będzie; szkoda czasu na kłótnie - faceci są niereformowalni :P

marigra współczuję chorowania, u nas Maja jakoś przetrwała 4 dni w żłobku i jakoś nie widzę pogorszenia jej stanu zdrowia ale za to mnie rozkłada

ewelinda szkoda, że nie wyszło z tym etatem, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka