- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Odpoczywaj, bo kręgosłup to nie przelewki...
ewlinda Twoja mama mnie przeraża... Kurczę dobrze, że się jej nie dajesz
gusiag widzę, że Ty też cierpiąca... Oby łatwo przeszło
ja uciekam spać, no najpierw kolacja, posprzątać i uspać syna , ale może się uda wcześniej położyć
Byłam dziś kupić sobie buty, ale niestety nic nie znalazłam... Stwierdzam, że ta moda teraz to chyba nie dla mnie... Jak mi się jakiś fason podoba, to ma kilometrowy obcas, albo są tak niewygodne, że nawet dwóch kroków nie zrobię... Trochę sie tym podłamałam, no ale może jeszcze coś znajdę
Dobrej nocy dziewczyny!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
mało się odzywam, bo a to mam gości, a to nie działa mi laptop... załamka
emma o co chodzi? jakie zdjęcia i co tam jeszcze było? ja nie mam czasu Cię szpiegowac
ewelinda zachowanie rodzicielki pozwolę sobie zostawi bez komentarza, brak słów po prostu
martyna współczuję kiepskiego lotu, musisz byc stanowcza w stosunku do Szymona bo naprawdę wejdzie wam na głowę
marigra to faktycznie w pracy nieciekawie, szkoda, że niektórym brakuje wyobraźni i chocby odrobiny empatii
gabi super, że zakupy się udały, to zawsze poprawia humor
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzis w ogole jakis dlugi i smutny, szaro-bury dzien, przynajmniej mam chwile, zeby napisac. od kilku dni mam jakiegos dola, ktory nie mija, ale mowie sobie, ze jeszcze tylko dzien i dlugi weekend . dzis wieczor pewnie bede z wami, bo M idzie na jakies meskie spotkanie (Gabi, moze masz ochote zostawic chlopakow i wpasc? caly wieczor bede w domu), wiec wchodzcie i piszcie, a jak was nie bedzie, to wezme sie za prasowanie .
Gosia, okres szybko minie, zaraz bedziesz jak nowa!
Ewus, a co z nowu z ta mama? szukalam, ale chyba pisalas to na prv dziewczynom.
Martyna, zgadzam sie z dziewczynami, musisz byc konsekwentna i przerwac to bezstresowe wychowanie, bo bedzie z czasem coraz trudniej. u nas Zocha tez codziennie probuje wymuszac i histeryzowac, zwlaszcza jak niania wyjdzie - od razu probuje wymuszac placzem to i owo, ale ja udaje, ze nie slysze albo udaje, ze ide spac - klade sie na kanapie i zaczynam "chrapac" i mowie, ze jak bedziesz niegrzeczna, to mama bedzie spala, a jak sie uspokoisz, to sie pobawimy, zwykle troche poplacze, a potem otwiera mi oko i krzyczy "mama" i ciagnie mnie do zabawek. musisz znalezc swoj sposob na niego, zeby wiedzial, ze nie ma z toba lekko i musi sie sluchac .
dobrego dnia, dziewczyny!
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia mam nadzieje ze Szymonowi tez to przejdzie tylko ze w nocy tez sie tak zachowuje jak nie umien trafic czy ma ochote na kakao czy herbate. Mam nadzieje ze szybko mu przejdzie. A kregosup boli mnie juz pare miesiecy na poczatku myslalam ze to nerki ale zrobilam badania no i nerki to nie sa jak dzwigam Szymona to czuje bol i przy pochelaniu sie i jak spie to tez do lekarza czasu isc nie mam i nie chce mi sie pocwicze to moze przestanie na pare dni.
A zapomnialam Wam powiedziec ze Szymon juz zaczyna pomalu mowic najlepiej wychodzi mu cesc i pa albo tatooo toc papa
Marigra szukaj nowej pracy bo widze ze szefowa serca nie ma i pewnie Ci zazdrosci dziecka bo sama nie ma. Dobrze ze uklada Wam sie dobrze z mezem to jest najwazniejsze.
Aisod buty to tez moja udreka a szczegolnie zimowe na obcasie to juz odpada calkiem bo nie lubie chodzic i nie umiem nogi mnie bola i czuje sie ze ide jak pijana.
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
u nas niestety kiepsko wiec nie bede się bardzo uzewnetrzniac....ogólnie Zuza nadal mocno kaszle a ja do tego całą noc wyumiotowałam....nie spałam w ogóle bo albo Zuze tuliłam albo rozmawiałam z wc....jestem N I E P R Z Y T O M N A wiec wybaczcie....
emma - ja tam nie mam o nic zalu każdy ma prawo pisać z kim chce, gdzie chce i o czym chce....
martyna - ja stosuje podobny szantaż jak emma - " jak się nie uspokoisz to nie bedzeimy się bawic"...zazwyczaj pobuka sobie trochę i idze do zabawek... najgorsze tylko w tym jest to ze jak cos jest nie po jej myśli to bierze zabawke przychodzi i mnie bije....tlumacze jej jak krowie na rowie ze nie wolno, albo nie reaguje.....ale czasami tak mi przywali ze mam ochote oddac....ale wiem ze to da odwrotny skutek...
no nic ide pracować chcoiaz najchętniej to bym zalegla pod koldra....
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
marigra no my to mamy spanie nie moge narzekac Kinia wstaje tak od 8.00 -9.30 ja sie z nia chyba ze tak jak dzisiaj jedzie do Kubusia to wstaje o 7.00 no ale wtedy to i ja tak musze wstac bo ide do pracy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam nadzieje ze zalapie sie na piekna polska zime jeszcze tylko 6 tygodni i znowu lece i to juz do swojego mieszkanaka
dora zmykam jesc sniadanko i do pracy odezwe sie pozniej milego dnia wam zycze, a tobie Mariola duzo duzo sily
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Marigra - masz jelitówke masakra ja się boje że my też to złapiemy bo w pl panuje ale jak narazie żaden z bliskich moich nie miał. Zdrowia życzę.
Ewa- dziwna ta Twoja mama skoro tylko do Ciebie jest taka nie miła.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
okres masakra, mam wrażenie że każdy kolejny jest coraz gorszy, jestem już po dwóch saszetkach nimesilu i dzięki temu mogę chodzić i siedzieć.
buty zimowe mam zawsze płaskie, inaczej każdą zimę spędzałabym w gipsie
a cały rok w trampkach baletkach itp.
Martyna a może w nocy nie powinnaś podawać mu niczego, oducz go tego wstawania na herbatkę, kakao czy co tam sobie akurat zażyczy, noc jest od spania. to wszystko jest do nauczenia. i jeszcze jedna rzecz o którą trzeba Cię opierdzielić! nie noś Szymona za często, plecy tego nie zniosą, szczególnie drobne, nieumięśnione plecy małej kobietki. Ja jakoś jak Ola miała pół roku też myślałam, że umieram na nerki, poszłam zbadałam i pani mi powiedziała, że jak będę nosić Olę, szczególnie na prawym biodrze to bardzo szybko zniszczę sobie kręgosłup i w wieku 40lat nie będę w stanie chodzić. Miałam masaże, chodziłam na basen i troszkę siłowni. Ale uwierz mi, nie mam ani odrobiny potrzebnych do noszenia "ciężarów" mięśni na placach i jak noszę Olę, to tylko ze schodów, i podnoszę ją na krzesło albo do łóżeczka. Dbaj o siebie kobieto! tabletkami tego nie wyleczysz. znajdź sobie w necie ćwiczenia na plecy, oby Ci przeszło.
Marigra co te choroby sie tak was uczepiły, jak nie urok to rzyganie. Masakra, ale skoro idziesz do pracy to sprzedaj wirusa szefowej
Ewa powiedz, że czapka już doszła...
Mariola jeszcze raz wyrazy współczucia.. spójrz na to w jakimś stopniu też tak, że jedno życie się kończy a drugie zaczyna. A jeśli się zaczyna, to strasznie ważne, żebyś była silna i spokojna, żeby dzieciątko rosło zdrowe do samego pojawienia się na świecie.
u nas noc Oli cała spokojna i przespana moja za to kiepska bo okresowa
pogoda póki co brzydka ale powoli się rozpogadza i ma być ładnie
a jutro przylatuje do nas moja siostra więc pewnie będzie mnie tu troszkę mniej niż do tej pory.