BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

10 lata 10 miesiąc temu #827501 przez asiula2134
Mariola dużo sił i pozytywnego myślenia. Tulimy Was mocno.....

Ewa jestem z Ciebie dumna!!!! Jeszcze trochę i bedzie z Ciebie Kubica ;-) trzymam kciuki za wczorajsze przytulanki ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #827582 przez georgette102
marigra dużo zdrowia twojej mamie i wam wszystkim dużo siły i pozytywnej energii

ewelinda brawo, dzielna dziewczyna

aisod Maja spała w dzień tylko godzinę, więc jak ja nosiłam z zamiarem drzemki to ona już wstała :dry:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #827728 przez ewelinda83
Odwiedziny sie przedluzyly ale bylo milo :) Kinga miala 3 dzieciakow do zabawy i wielkiego dalmatynczyka, ktory jej sie najbardziej podobał :)
Tatus mysli nad psem jak zmienimy mieszkanie ale ja bym chyba wolala kota bo z nimi mniej klopotu :S :unsure: jak narazie nie mozemy znaleźć porozumienia :huh:
Asia, Dorota, emma jakie wy macie kociaki ?

Co do zabaw to u nas królują teraz puzzle i klocki :) ogladamy ksiazeczki, tanczymy, malujemy i biegamy :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #827800 przez ewelinda83
Ejjj a co tu taka cisza :(
Ja rozumie ze jest likend, ale zeby nawet sie nie przywitac :silly:

Gosia czy dobrze widzialam , ze odwiedzila was zima ? U nas straszny deszcz i wiatr :( czyli zadna nowosc :S

Asia, Dorora dziękuję, cwicze i nabieram wprawy :blink: moze zdam ....

10 lata 10 miesiąc temu #827820 przez gusiag
hej wszystkim
u nas dziś byle jaka zima, wszystko się już topi bo temp na plusie ale skorzystaliśmy i Ola poszalała na sankach :)
Marigra trzymamy kciuki, trzymajcie się dzielnie, trzeba wierzyć że będzie dobrze
Ewa ja nie lubię kotów, kocham psy ale wiadomo, to już duża odpowiedzialność. Ale też bardzo chcemy mieć psisko :)
zdasz na pewno!!

10 lata 10 miesiąc temu #827838 przez georgette102
ewelinda ja mam psa, kiedyś miałam kota ale to się źle skończyło, sikał do doniczki, demolował mieszkanie... później miałam jeszcze jednego i było jeszcze gorzej, nie mamy szczęścia do kotów, ale moim marzeniem jest pers a egzamin zdasz na pewno, z takim wsparciem ;)

10 lata 10 miesiąc temu #827845 przez ewelinda83
Dorota a to nie wiem dlaczego mi sie ubzduralo ze masz kota :S
mi sie podobaja koty brytyjskie :)

Gosia je tez bardzo lubie psy ale ten obowiazek i przywiazanie ... :(

10 lata 10 miesiąc temu #827862 przez gusiag
Ewa dobrze, że nie sfinks bo to to dopiero brzydkie jest :)
ale co kto lubi oczywiście :)

moja Ola jak wiecie, uwielbia tulić małe dzieci, zatrzymuje się przy wózkach i zagląda do każdego i głaszcze to co łapką dostanie no i dziś oczywiście dopadła na placu zabaw chłopca, tak ponad roczek bo już dreptał no i zaczęła go przytulać co oczywiście w skutkach było "tragiczne" ;) powaliła go prosto w błoto :) zaczęłam przepraszać mamę chłopca ale nie miała nam za złe, zresztą chwilę potem sam upadł w kałużę :)
ale mówię do Oli "Ola przeproś chłopca i mamę jego" a Ola do mnie "przepraszam, nie chciałam uderzyć mamo" :)
słodka jest :D
a od jakiegoś czasu mówi nam dobry wieczór :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #827976 przez ewelinda83
Gosia dlaczego brzydkie ? One tez maja cos w sobie :) slodkie sa przez ta swoja brzydote :woohoo: www.google.ie/search?redir_esc=&client=t...%7CSTU88ALMsH3GdM%3A

no u nas z mowa tez juz ladnie, normalnie mozna z Kinga porozmawiac. Uzywa bardzo duzo slow i laczy ladnie zdania, zaczyna mi spiewac piosenki tzn narazie wchodza jej refreny ( sluchamy duzo piosenek z tv lulek )

Kupilismy jej dzisiaj zestaw kawowy :blink: chodzila dumnie i czestowala wszystkch herbata/kawa :)
szukalm jeszcze korali do nawlekania bo bardzo fajnie sie wczoraj bawila u znajomych ale jak narazie nie znalazlam :dry:
musze spytac gdzie kupili :unsure:

Martyna a ty co obrazilas sie na nas :unsure: widze cie jak nas czytasz ale nic nie piszesz :( co tam u was, martwimy sie :(

aisod nie meldowalas sie dzisiaj ;) chyba jeszcze nie rodzisz :unsure: :blink:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #827985 przez gusiag
Ewa a oglądałaś Przyjaciół jak Rachel kupiła sobie takiego kota :)
nie no pewnie, można powiedzieć że jest słodki :) ale wolę zwierzęta nieobdarte ze skóry :P
Kinia używa tylko polskiego? czy po angielsku też coś próbuje?
Aisod lajkuje moje foty to chyba nie podczas porodu :)
u nas też nagrałam piosenki dziecięce typu pocałuj żabkę w łapkę, miś uszatek itp i właśnie chyba z tego uszatka to "dobry wieczór" :) czasem zaskakuje mnie słowami takimi, że nie wiedziałam, że zna słowo i jego znaczenie :) śmiesznie tak.
A najbardziej gadatliwa jest jak wstanie i przespaceruje do nas do łóżka, nawija jak szalona :) potem w ciągu dnia już takich zdań nie buduje jak z rana.
co robicie dziewczyny?

no to dobranoc skoro nikogo nie ma
:)

metromsn.gazeta.pl/Gwiazdy/12,126479,152...dzil_sie.html#CukVid
a to jeszcze coś niesamowitego do obejrzenia..

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #827996 przez ewelinda83
Po angielsku zna kilka slow ale raczej je powtarza a nie sama uzywa, ale my z nia rozmawiamy tylko po polsku czasami prosze ja o powtorzenie jakiegos slowka po angielsku. Czasami tez puszczam jej jakies bajki z kolorami albo slowkami po angielsku ale jeszcze nke za bardzo ja to interesuje :S
A wy Ole uczycie niemieckiego ?

widziałam ten filmik juz jakis czas temu, bardzo mnie wzruszyl, dzielny chlopczyk i jego rodzice :)

10 lata 10 miesiąc temu #828037 przez marigra
cześć dziewczyny

jestem i ja.....chora niesamowicie...poszlam do pracy ale jutro już chyba zostanę w domu....kaszle kicham smarkam dusze się...okropieństwo...na szczęście Zuza już trochę lepiej....

a co u nas....weekend intensywny - w sobote jechaliśmy ze znajomymi kupić im samochód, w niedziele u rodziców na obiedzie i nawet chwili nie było żeby odpocząć....

aisod - odezwij się zebyśmy znały sytuację

10 lata 10 miesiąc temu #828046 przez aisod
Na razie nic się nie dzieje :P

wpadne później to więcej napiszę :D Dzięki, że o mnie myślicie :)

10 lata 10 miesiąc temu #828113 przez martyna123
Hey nie gniewam sie ale nie mam za bardzo czasu na tel czytam ale pisać nie idzie bo mały mi zalał tel i nie działa a.

Gosia filmik piękny poryczałam się jak dziecko. Ola jest super fajnie że tak dużo mówi. A z interesem pewnie się uda na fb i u meża w biurze napiszesz fajną reklame napewno się znajdą ludzie głowa do góry.

Ewa- prawko zdasz na pewno nic się nie bój i nie stresuj a Kinga się starsznie zmieniła.

marigra- życzę zdrowia dla Twojej mamy i dużo sił Wam wszystkim paskudna choroba. Kiedyś natrafiłam na artykuł przeczytaj www.olejlniany.zdrowe-produkty.pl/dieta.htm może akurat pomoże a napewno nie zaszkodzi jeść lub pić leń.

aisod- jak czytałam Ciebie to jak jak bym o sobie czytała dwa lata temu tylko że ja nie kupiłam kapci i drugiej piżamy do szpitala bo nie spodziewałam się 2 tyg przed terminem urodzić tak że mąż mi musiał kupić wszystko na drugi raz spakuje sie miesiać przed porodem. Myśle że szybko Ci pójdzie z Kinią więc się nie martw na zapas koleżanka urodziła drugie dziecko to po porodzie poszła pod prysznic i chodziła siadła bez problemu i mówła że czuła się jak by wogóle nie rodziła.

Asia- mój mały i tak musi mieć operacje ale nie na jąderka bo one już wskoczyły same tylko na stulejkę.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #828150 przez ewelinda83
Martyna ciesze sie ze napisalas :)
kiedy macie ta operacje z Szymonem :( :unsure: wszystko bedzie dobrze :kiss:
Zmienia sie Kinia :unsure: ja tam nie widze :silly:

maraigra kuruj sie, musisz odpoczac i wylezec :) szkoda ciebie i dziecka.

aisod czekajcie cierpliwie :) imie zostaje :blink: ?

ja mialam bezsenna noc :( nie moglam zasnac do 3 wiec czytalam a raczej ogladalam kodeks drogowy :dry: teraz mnie glowa cmi wiec chyba sie wybiore z Kinga na późniejsza drzemkę :)
ze spaceru nici bo za oknem ulewa jak zwykle :(

kiedys ktoras z was napisala o soku z pigwy ( nie pamietam ktora :blink: ) postanowilam sprobowac i to byl strzal w 10 :lol: tak Kindze i mi posmakowal ze ciagle bysmy go teraz piily :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka