BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 2 miesiąc temu #825964 przez emma
Gosia, codziennie intensywny seks krótko przed północą, gwarantuję, że problem ze snem zniknie ;-):-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #825968 przez gusiag
haha dobre
swoją drogą musisz mieć mega siły na codzienny i intensywny i to jeszcze o północy :)

11 lata 2 miesiąc temu #825973 przez ewelinda83
Gosia przed ... :silly:

ja od rana nie mam humoru i do tego jeszcze mnie glowa boli :(
zaraz ide chwile pojezdzic, sprobuje zagladnac pozniej :)

11 lata 2 miesiąc temu #825975 przez gusiag
a no to jak przed to co innego ;)
miłej jazdy Ewa i zajrzyj potem
ja zaraz meczyk oglądam :) POLSKA!

11 lata 2 miesiąc temu #825994 przez georgette102
hej

dziś ani siły ani weny, więc się nie rozpiszę, chyba zrobię jak radziła gusiag i walne twarzą w klawiaturę to jakiś tekst powstanie :) aaa dowiedziałam się dziś, że zostałam ciocią, partnerka T brata urodziła córeczkę

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #826020 przez aisod
no ja też oglądam Polaków, choć ręcznej nie lubię, ale mój W lubi :D

Melduje się, żebyście wiedziały, że jeszcze nie rodzę :P Hehe!

Niestety coraz bardziej mnie doły łapią i przeraża mnie pobyt w szpitalu... Ehhh

Mariola nie stresuj się na zapas! Michałowi cały czas tłumaczę, że w brzuchu mam dzidziusia i że niedługo będzie z nami. Nawet sam przychodzi i puka do malutkiej ;) Zobaczymy co będzie po porodzie.

Dobrej nocy Laseczki! Do jutra.

11 lata 2 miesiąc temu #826055 przez gaabrysia
Haha Emma to samo chcialam napisać, ale nie chcialam wyjsc na zboczucha bo ostatnio pisałam o tym do Aisod;)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #826093 przez ewelinda83
Ja juz po jezdzie ;) kilka wiazanek mezus puscil ale jakos daje rade :huh: jak z poczatku balam sie ruszania albo gorki bo balam sie ze mi zgasnie tak teraz stresuja mnie ronda i prawo skrety, ale ćwiczę ostro i wytrwale ;)

Glowa dalej mnie cmi, lyklam kolejny nurofen i mam nadzieje ze przejdzie ... stres zwiazany z praca jak widac wygrywa :angry: okazalo sie ze redukcje godzin zalatwil mi kolega POLAK bo podczas swojej rozmowy o podwyzke ( ja jestem zatrudniona przez inna firme i mam wiecej na godzine ) powolal sie na mnie :angry: rozmawialam dzisiaj z szefem ale jedyne co mi się udalo wynegocjowac to 3 pelne dni pracy a nie tak jak m w umowie 2, 5 . Nie jest zle ;) ale ja jakis czas i tak bede sie starala o powrot na caly etat :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #826356 przez gusiag
hej ciszo..
spałam ciut lepiej po herbatce wypitej przed snem, herbatka na nerwy i sen. Dziś wypiję znów zobaczymy czy to przypadek czy na prawdę działa.
Aisod dzięki za meldunek ale złapałaś u mnie minusa ;) nie lubić ręcznej! piłka ręczna jest kielczanką :silly: :silly: :silly: :blink: :blink: :blink: :blink: to tak jakby nie lubić mnie :) ale wybaczam Ci
Ewa już dawno miałam spytać, jak to jest z tymi jazdami, w IRL można jeździć bez prawka w ramach nauki z kimś kto ma prawo jazdy? jak to jest?
swoją drogą kocham jeździć i jeżdżę wszędzie gdzie się da ale podziwiam Cię za tą "jazdę pod prąd" :laugh:
Dorota to Maja będzie miała siostrzyczkę stryjeczną :) gratulacje :)
Gabi Emma dwa zboczuchy, ale zazdroszczę bo ja nie mam sił a i ochoty też nie bardzo. co poza tym u Was dziewczyny? gdzie te zdjęcia Zosi i Adka?
zapowiadają w piątek opady śniegu! ciekawe czy się to sprawdzi a jak spadnie to czy się utrzyma, bo chętnie zobaczę Olkę na sankach :)

aa i prośba, na pewno ktoś coś wie na ten temat
chciałam kupić koleżanki dzieciakom jakieś słodycze ale jedno z nich 3letni chłopiec jest alergikiem chyba i z tego co pamiętam ma skazę białkową. To co ja mu mogę kupić ze słodyczy? wszystko co bez mleka? jak to jest?

11 lata 2 miesiąc temu #826385 przez emma
czesc wam, u nas dzis piekne slonce, duzo sniegu i -17!!! :ohmy: :lol:

Gabi, dlaczego zaraz zboczeń :silly: moim zdaniem wszystko ok, po prostu jestesmy bezpruderyjne :blink:

Dorota, na twoje dolegliwosci zalecam duzo snu ;) :) bierz przyklad ze mnie, zaczelam ogladac wczoraj film o 20, a o 21 stwierdzilam, ze wole spac i spalam od 21 do 6, czyli cale 9 godzin - bylo bosko! :lol:

Ewa, dobrze, ze walczysz o swoje, brawo! trzymamy kciuki! :kiss:

Aisod, nie boj zaby, bedzie dobrze, raz dalas pieknie rade, drugi raz na pewno pojdzie ci lepiej! :kiss:

Gosia, zdjec ode mnie raczej nie bedzie, bo nie mam patentu na te wasze ramki, chyba ze ktos zarzuci mi linka :blink: no a Gabi ostatnio podobno nie lubi kompa, wiec moze jak jej przemowisz do rozumu, to ona cos wrzuci ;)
a jesli chodzi o skaze bialkowa to niestety odpadaja wszelkie prodkuty, ktore zawieraja bialko. chyba najbezpieczniejsze jakies produkty cukrowe: żelki albo landryny, moze w sklepie beda wiedzieli, bo to ma sporo ludzi.

jeszcze pol godziny i do domu! :lol:
milego wieczoru! :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #826388 przez gusiag
Emma jak do zdjęć w telefonie to photo grid, picsArt, Aviary, powercam a jak do zdjęć w komputerze to PhotoScape :) banalnie się to robi więc dasz radę :)
uciekam do obiadu, będę potem
dzięki za podpowiedź w sprawie skazy :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #826398 przez emma
Dobra, Gosia, to sprobuje cos tam wieczorem podzialac, bo u nas (u mnie ;)) i tak @ juz zbliza sie wielkimi krokami (oczekiwana jest jutro ;)), wiec chyba bron zawieszamy i bedzie kilka dni odpoczynku :silly:

11 lata 2 miesiąc temu - 6 lata 9 miesiąc temu #826438 przez asiula2134
/

11 lata 2 miesiąc temu #826443 przez gaabrysia
Hej;)

My po sankach, mrozno ach mrozno;) ale ubraliśmy się bardzo cieplo i była frajda!;) lepiej wyjsc jak jest jeszcze jasno..
Po drZemce już będziemy siedziec w domku, ale frajda była znowu nie opisana. I przynajmniej takich tłumów na górce nie było, dwóch chlopcow oprócz nas..

No to Emma czekamy na Twoja twórczość, daruj może sobie tylko fotke jak Adek dostaje z liscia:)

Ja tam lubię się zmęczyc przed snem;) człowiek nie tylko lepiej spi, ale i funkcjonuje.

Emma co Tu już kraczesz i kraczesz.. ;) a może @ zrobi niespodzianke;)

11 lata 2 miesiąc temu #826560 przez ewelinda83
emma dzieki za wsparcie ;)
przytulanki tez zrobily swoje i dobrze mi sie spalo :silly:

Gosia z tym prawkiem jest tak, ze moge jezdzic z kims kto ma prawo jazdy od 2 lat i jest ubezpieczony na moim samochodzie.
ja jezdze z L naszym autem i z instruktorem ( z poczatku jezdzilam jego autem a teraz przesiadlam sie do naszego ) :) zaczyna mi sie to podobac, ale jeszcze sie boje i czasami panikuje :huh: strasznie stresuje sie innymi autami :huh: zreszta im starsza jestem tym bardzie portkami trzese :angry: :(
za pare dni mam egzamin a juz mnie sraczka lapie ze strachu :ohmy: :huh:

asia to ty juz jestes w domu ???? zrezygnowalas juz z pracy czy jak ???

Gabi poszalejcie za nas na tych sankach :) obawiam sie ze Kinga szybko nie pozna sniegu :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka