- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
przez pogodę tracę nie tylko wenę ale też chęci do czegokolwiek... sama siebie nie poznaję
emma napisał:
georgette, wal, co z tymi chrzcinami, najwazniejsze, ze mala dobrze je zniosla, no i krzeselkiem sie pochwal . ja nie mam pojecia, czy i kiedy cos takiego kupowac
emma najważniejsze, że chrzciny za nami - jedna wielka tragedia - najpierw spaliła mi się suszarka do włosów, do kościoła wpadliśmy w ostatniej chwili, część gości nie dotarła na ceremonię w kościele, 3 osoby w ostatniej chwili poinformowały nas, że nie przyjadą, w cukierni zagubiono zamówienie na tort i nie był gotowy na czas a moim rodzicom zepsuł się samochód i trzeba było ich holować... mało teraz to już się z tego wszystkiego śmieję, ale było emocji... a fotki wrzucę jak będę miała więcej czasu
a krzesełko zakupiliśmy takie:
allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-angiel...isy-i2529686372.html
jestem z niego bardzo zadowolona, bo i Mai i mnie jest teraz wygodnie podczas karmienia, a teraz jesteśmy na etapie dyni z ziemniaczkami w kolejce już czeka zupka jarzynowa
gusiag zdjęcia rewelacyjne, a z krową naprawdę wypasione
asia cieszę się, że u was chrzciny się udały i zdjęcia też świetne
a odnośnie zmian w zachowaniu naszych maluszków... Maja zaczęła mieć problemy z zasypianiem, wcześniej potrafiła zasnąć w trakcie zabawy na macie albo w każdym dowolnym miejscu a teraz to nawet w wózku jest jej ciężko i nawet widzę, że już jest padnięta i che spać, ale nie może zasnąć i płacze... wtedy tylko noszenie na rękach pomaga; mam nadzieję, że to minie
nadal popłakuje w nocy przez sen i nie wiem dlaczego, mam nadzieję, że to też minie
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
fajnie macie ,że chrzciny za wami my chyba za rok zrobimy tą uroczystość.. teraz mamy sporo wydatków :/ przyszła teściowa chciałaby ,żebyśmy ogarneli to ze ślubem.Nam nie spieszno i podejrzewam ,że na siłę będzie trzeba o ile Ja to się śmieje,że Jarek na diament dalej zbiera ;D
Asia jaki mały przystojniak a mama też super się prezentuje
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a wam jak się podoba?
allegro.pl/kolorowy-edukacyjny-interakty...786-i2530529452.html
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
od meza bylo tylko 5 osob z czego sie bardzo ciesze po chrzcie bardzo nas chwalili a teraz wychodza jakis kolejne niejasnosci jak ja nie cierpie tej rodziny
chcielimy ich ulokowac w hotelu bo my jeszcze w domu nie mamy kuchni, ale nie oni sie uaprli ze bede u nas w domu ( my bedac na wakacjach w Polsce mieszkamy jeszcze u moich rodzicow ) a teraz maja pretensje ze nie mieli sztuccow ( zapomnialam przyniejc ) i ze im herbaty nie zrobilismy itd ... tylko ze my nawet nie mielismy kiedy bo jak oni przyjechali to my lecielismy z mezem do kosciola na spowiedz
jak ja sie ciesze ze przynajmniej przez 7 lat bede miala od nich spokoj no chyba ze beda kolejne chrzciny
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bardzo smakuja jej, jej palce od nog
i tez chce mi siadac, lapie sie wszystkiego i sie chce podniesc spryciula mala
ja mam odwrotny problem z jedzeniem ona spowrotem je jak dzidzius, co 1,5 godziny, wczoraj nawet byla przy cycu ponad 20 minut. moze ona juz sie nie najada ??? jutro mam szczepienie to sie spytam pani doktor .
Gosia fotki super fajnie ze wyprawa sie uadala my tez bylismy w gorach i jestem dumna z Kingi bo dzielnie to zniosla
w jakim programie obrabiasz zdjecia ???
emma a wy dalej jestescie u tesciow i wypoczywacie, czy juz do domu wrociliscie ???
ale ty jestes ladna
a ja zla jak nic scielam wlosy, myslalam ze bedzie lepiej a tu du ... wielka dalej je znajduje wszedzie, po spaniu z lozka zbieram ich tyle ze peruke by mozna bylo zrobic chyba musze sie calkiem na chlopaka sciac
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sesja z fejsa przecudoooownnaaaaaaa! wrzuć tu jakąś fotę.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
ewa, o jejku, dziekuje za komplementy! bardzo milo z twojej strony!
tez strasznie podobala mi sie wasza sesja, zazdroszcze!
my jeszcze u tesciow, przynajmniej do poniedzialku, ale jesli bedzie pogoda, zostaniemy dluzej , na razie jest kiepsko, ale ponoc od weekendu ma sie poprawic .
ciesze sie, ze juz u was po chrzcinach, slicznie wygladaliscie wszyscy, a rodzina meza sie nie przejmuj - wiesz, ze przyczepic sie mozna do wszystkiego, a jak czegos nie da sie zmienic, to trzeba zaakceptowac albo olac (a najlepiej jedno i drugie )!
mamusie, przyznacie sie, czy ktoras nadala dzieciaczkowi 2 imiona? ciekawosc mnie zzera - u nas byly "tarcia" w rodzinie, ale w koncu imie zostalo jedno - Zosia!
gabi, jesli chodzi o "palak z zabawkami", to wyglada fajnie, ale u nas by sie kompletnie nie sprawdzilo, bo Zośka jest za bardzo "mobilna" nie ulezy grzecznie w jednym miejscu, nawet gdybys ja zabawiala zabawkami - wystarczy, ze ktos cos powie z drugiej strony albo kot miauknie, a ona juz obraca sie o 180 stopni - jak napisala ktoras z dziewczyn - "jak wskazowki zegara" . wiec nie wiem, zastanow sie, bo Adrian niedlugo tez bedzie taka krecidupka .
georgette, a czemu nastroje takie kiepskie? faktycznie pechowo z chrzcinami, ale grunt, ze dzielnie przetrwaliscie i ze juz po wszystkim! nie lam sie! masz fajna rodzinke, czeka nowa praca, a pogoda w koncu musi sie poprawic!
sciskam!
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Gosia fotki super fajnie ze wyprawa sie uadala my tez bylismy w gorach i jestem dumna z Kingi bo dzielnie to zniosla
w jakim programie obrabiasz zdjecia ???
hej, zdjęcia przerabiam w takim byle jakim programie - Photo Scape.
A fryzik ładny i zdjęcia na fb też cudo
Emma, my daliśmy dwa imiona.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emma, my daliśmy dwa imiona.
o, fajnie! powiem ci, ze ja tez sie zastanawialam swego czasu na "Olą", ale niestety mamy juz jedna Olę w rodzinie, wiec nie chcielismy dublowac .
asiula, super fotki z chrztu - tez od razu pomyslalam sobie: "jaki ten Kacperek bogobojny - juz sklada raczki" . sliczny i bardzo do ciebie podobny - normalnie syneczek mamusi!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia znajoma tez mi polecila ten wlasnie program i zaczynam go rozgryzac
co do sesji to tez jestesmy bardzo zadowoleni, super pamiatka ja takich ladnych zdjec nie potrafie zrobic a bardzo lubie zdjecia