- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mielismy go z przygodami tzn ten powrotny na wyspe

za to w Polsce przez bardzo kompetentna pania pracujaca przy odprawie o maly wlos bysmy sie spoznili na samolot .... zrobila problem z gondoli, poprzyklejala zle naklejki i nadala ta gondole jako zwykly bagaz ( powinna nadac inaczej ). cale szczescie weszlismy w ostatniej chwili na poklad i dolecielismy juz bez wiekszych przygod.
aha pani chciala zebym oplacila gondole ale ja sie nie dalam i powiedzialam jej ze przylecialamz takim wozkiem do Polski i z takim tez wylece bez zadnych dodatkowych oplat.
dziecko moze miec tylko i wylacznie ze soba wozek ale nieznajomosc przepisow sprawia jeszcze problemy ... ja mialam ze soba torbe od wozka i mala torebeczke taka zebym mogla ja ewentualnie wsadzic do tej torby z pampersami

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna123
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Emma- twoja cenna rada znowu u mnie podziałała kupiłam Hipp 2 i dałam na noc i pierwsza pobudka była o 3 nie o 23 tak jak przedtem no i potem spał do 7.
Ewa- ja lece 25 sierpnia i też się tego wózka boje bo właśnie w polsce mają problemy róźne nawet dać wodę dla dziecka do mleka moja kuzynka tak miała dopiero jak wstała i poszłam do jakiegoś Pana to jej dał a Pani miała problem i tak samo w polsce nie chcieli ją przepuścic z starszym synem co ma 10 lat ona miała pierwszeństwo z niemowlakiem a tego straszego nie chcieli z nią przepuścić. A i super sesja małej wyglądała bosko.
Gabi - też bym sobie to kupiła ale tak jak Emma piszę to jak dziecko jest aktywne a mój jest straszny na macie już 5 sekund nie wytrzyma więc jak Ci to dojdzie opisz jakie wrażenia.
Asia- super fotki z chrzcin.
Muszę się pochwalić moja mama pomogłam małemu usiąść a on bez oparcia siedział sam tak ładnie prosto.
A włosy jem tabletki dla kobiet w ciąży jest mi po nich nie dobrze znowu mi Pani w aptece poleciała bo witamina B nie pomogała i tak mi się wydaje że nic nie pomoże że to musi samo przejśc ale łysa już jestem w paru miejscach.
Miłego dnia bo pogoda straszna.
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja sie ciesze ze to byl moj pierwszy i ostatni ( jak narazie

aaa dodam jeszcze ze przy tych problemach udalo nam sie przewiezc w gondoli rowerek Kingi ( dostala juz w prezencie )
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

pewnie drogie takie profesjonalne zdjęcia...
ja lecę z Olą w niedzielę i już mam stracha bo tym razem bez fotelika -młoda bedzie u mnie na kolanach i jeszcze nie wiem jak jej się to spodoba. W domu bardzo lubi a jak będzie w samolocie

Biorę tym razem spacerówkę. składa się do małych rozmiarów. Oprócz tego mogę wziąć bagaż rejestrowany dla dziecka 10kg, swój 23kg, wózek na pokład i 7kg podręcznego. Także luz. Ciekawe jak to będzie w Polsce czy nie będą robić problemów jak będziemy wracać.
Właśnie zadymiłam całą kuchnię bo zapomniałam że mam brudną kuchenkę od smażonego sera i wstawiłam lasagne i mam masakrę w domu.

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

sesja kosztowala nas 350zl za wywolanych 20 zdjec plus 30 zdjec na plycie.
duzo moze wziasc ze soba do samolotu, fajnie przynajmiej nie bedziesz sie musiala martwic i uzerac z pracownikami lotniska

- strangerwold
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Emma Adrianek już tak się kręci jak wiercipiętka, z łóżka to na karmienie ostatnio wyciągam go do góry nogami

A kupić chciałam, ale chyba zrezygnuje bo on ładnie się interesuje i bawi zabawkami.
A teraz katastrofaaaaaaaa wypadł mi rano ząb ;( i poprostu rozpacz. Udało mi się ,że ktoś się wypisał i ide na 17 do najlepszgo jakiego znam ale i najdrozszego dentysty- że też przed tym weselem! więc dzień zaczął się tragicznieee ;(
- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.

ja sobie poczytalam o tym Nutramigenie2 na opakowaniu, porownalam z 1 i okazalo sie, ze on jest MNIEJ kaloryczny

Zocha coraz czesciej przewraca sie z brzucha na plecy i boczki, pelza i gryzie wszystko co ma pod reka

martyna, ciesze sie, ze twoj synek bardziej sie najada i dluzej spi!

georgette, bardzo fajnie wyglada takie krzeselko

gabi, biedaku, co z tym zebem?

- gaabrysia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Już się Jarkowi wyryczałam i trochę lepiej, ale ząb nie odrosnie . A dentysa wyczysci kieszenie tuż przed weselem.. wrrrr
Dzięki

- emma
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.

a kasa sie nie przejmuj, bo od tego jej nie przybedzie

- asiula2134
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

moja siostra jak była mała to zezowała podobno bardzo i dopiero oczka ustawiły się same po roczku. Także to jest możliwe że może zezować ale to nie znaczy że tak zostanie i że będziesz musiała to leczyć. Nie martw się na zapas.
www.rodzice.pl/niemowle/zdrowie/Oczka-oczka-roztanczone.html
a lekarze czasem straszą niepotrzebnie, wiem po sobie bo nam lekarka jakaś niedoświadczona powiedziała, że żelazo Oli skończy się w 3 miesiącu życia bo to wcześniak i jak nie będę podawać żelaza to skończy się transfuzją krwi..
A ja Oli nie podawałam i dziecko jest zdrowe jak rydz

po prostu kontroluj oczka i na razie się nie denerwuj. A jak coś to idź do innego lekarza
- asiula2134
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

asia moja Kinga tez czasem zezuje

gabrysia ale ci sie trafilo

emma podaj przepis do tych smakowitych drozdzowek

dzieki za rady odnosnie wlosow

dobra mykam robic obiadek i wafelka poki Kinia spi