- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
My jutro mamy szczepienie dowiemy sie ile wazy i jak Bartuś zareaguje na uklocia choc z kazdym szczepieniem jest coraz lepiej:))
Jeszcze troche i nie bede miala z wami kontaktu:((( bo nie bede miala neta w mieszkaniu"naszym" przynajmniej na początku
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
jaka aura u was? u nas od rana leje, nawet na spacer nie da sie wyjsc, wiec kisimy sie w domu .
gusiag, fajnie, ze sie wypad udal, opowiedz cos wiecej albo wrzuc fotke, jak wygladaliscie z tym nosidelkiem .
georgette, wal, co z tymi chrzcinami, najwazniejsze, ze mala dobrze je zniosla, no i krzeselkiem sie pochwal . ja nie mam pojecia, czy i kiedy cos takiego kupowac
asia, napisz, jak sie chrzciny udaly!
stranger, super, ze wam sie udalo i ze bedziecie razem! to najistotniejsze, a jak znajdziesz czas, pisz koniecznie i dopisz Bartusia do listy!
martyna, napisz dokladnie, w czym problem, bo chyba nie zrozumialam z tym jedzeniem . ja wiesz, ja jeszcze Zosi nie gotuje i w tej kwestii jestem zupelnie zielona, ale moze cos wymysle . u nas na razie tylko jabluszko w menu oprocz mleka i herbatek, dzisiaj probujemy marchewki - oby sie "przyjela" . jesli chodzi o mleczko, to Zosia tez ma takie dni, ze duzo spi, a malo je - np. co 4-5 godzin, ale nie budze jej na jedzenie, mysle, ze sama najlepiej wie, czy jest glodna, czy nie!
a my juz po "wywczasach"! pogoda nam sie niestety nie udala, bo mimo ze nie padalo, bylo bardzo wietrznie, wiec calymi dniami tylko spacerowalismy, a wieczorami bolaly nas glowy od wiatru , ale fajnie bylo sie na chwile oderwac od obowiazkow - odetchnelismy i zatesknilismy za coreczka!
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mariola2041 - córka Zosia - ur. 16.01.2012 - waga 7000 g, wzrost 63 cm
gusiag - córeczka Aleksandra - ur. 17.02.2012 - waga 6100g, wzrost 63 cm
emma - córeczka Zosia - ur. 01.03.2012 - waga 8000 g, wzrost 68 cm
asiula - synuś Kacperek - ur. 14.03.2012 - waga 8150 g, wzrost 70 cm
ewelina.zak.1991 - synuś Michaś - ur. 14.03.2012 - waga 9000 g, wzrost 68cm
gaabrysia - synek Adrian - ur. 21.03.2012 - waga 8190 g, wzrost 71cm
aisod - synciu Misiek - ur. 30.03.2012 - waga 7150 g, wzrost 67cm
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Justyna- fajnie że idziecie na swoje a neta już zamów żebyś miała kontakt z nami.
Pozdrawiam
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Martyna mi się wydaje, ze to głód. Spróbuj dawać więcej.
Ja teraz karmię i pisze lewą ręką więc właściwie nic nie napisze teraz ale wrzucę fotki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a krowy - rewelacja! slicznie wygladacie! zazdroszcze tych wysokich gor! napisz jeszcze w wolnej chwili, gdzie to jest tak pieknie!
a u nas bylo tak: zimno i nieprzychylnie, ale razem wszedzie fajnie!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
a my byliśmy w Austrii, Tyrol - konkretnie rejon Achensee.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Asia- no pisz chrzciny i daj fote.
Gosia- super widoki widać że Oli też sie podoba.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Emma ciocia dobra rada hehe, opisz jak tam się Zosia spisała pod waszą nie obecności i jak bardzo piszczała na wasz widok ????ile tel dziennie wykonywałaś ?przyznaj się ;D
Gosia , zdjęcia i widoki rewelacyjne, zazdroszczę
Gdzie to lato się podziałooo ?? no dobra, może być chłodniej , ale niech nie leje !! :/
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
gusiag - córeczka Aleksandra - ur. 17.02.2012 - waga 6100g, wzrost 63 cm
emma - córeczka Zosia - ur. 01.03.2012 - waga 8000 g, wzrost 68 cm
strangerwold-synek Bartuś- ur.06/03/2012-waga 7250g,wzrost 69cm
asiula - synuś Kacperek - ur. 14.03.2012 - waga 8150 g, wzrost 70 cm
ewelina.zak.1991 - synuś Michaś - ur. 14.03.2012 - waga 9000 g, wzrost 68cm
gaabrysia - synek Adrian - ur. 21.03.2012 - waga 8190 g, wzrost 71cm
aisod - synciu Misiek - ur. 30.03.2012 - waga 7150 g, wzrost 67cm
dopisalam sie do listy szczepienia nie bylo bo doktor na urlopie;)
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
martyna, u nas tez troche zmian w zachowaniu - od kilku dni Zosia budzi sie na karmienie nocne niestety okolo 3-4 rano, a spac chodzi o tej samej porze, okolo 22. moze ma to zwiazek z tym nowym mlekiem, 2., nie wiem. na szczescie zadnych reakcji alergicznych nie ma, w ciagu dnia zjada troche mniej, ale za to nadrabia w nocy. szkoda, no ale 4 miesiace i tak bylo fajnie . sprobuj mleczka dla "starszakow", moze synek bedzie sie bardziej najadal .
gabi, wyjechalismy po tygodniu pobytu u tesciow, mala zdazyla sie wiec do nich przyzwyczaic - nie bala sie juz brania na rece ani ich czasem natarczywych zabaw . wyjechalismy w nocy, jak spala, wiec odbylo sie to zupelnie "bezbolesnie" - przynajmniej dla niej . ponoc byla bardzo grzeczna, w ogole nie plakala ani nie marudzila, jadla i bawila sie normalnie, wnioskuje wiec, ze na szczescie za wczesnie u takich dzieci na jakies stresy zwiazane z brakiem rodzicow . po powrocie poznala nas od razu, ale "szalu nie bylo" . jakby chciala powiedziec: "o, jestescie, dobrze, mozecie mnie teraz nakarmic" . a ze, jak wiesz, nie jestem specjalnie nadopiekuncza, dzwonilam nie wiecej niz 2 razy dziennie - za kazdym razem slyszalam, ze wszystko super i ze mam nie dzwonic, wiec nie zylam w jakims stresie . podsumowujac: bylo fajnie - dziadkowie sie sprawdzili, a my odetchnelismy i zatesknilismy!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
powoli nadrabiam czytanie, a troche sie tego nazbieralo
Kiniula rosnie jak na drozdzach, zrobila sie taka fajna papusna
powoli wprowadzam jej sloiczki jednoskladniowe ( lekarz zalecil po 2-3 lyzeczki mimo iz karmie piersia ) chyba jej smakuja
w czwartek mamy sczepienie
no a w Polsce bylo fajnie ale te trzy tygodnie minely za szybko
pogoda nam dopisywala bylysmy kilka razy nad jeziorem, pozniej jak maz dolecial to wybralismy sie w gory na dwa dni ( Kinga byla bardzo dzielna ) - nosidelko sie sprawdzilo w 100% maz z niego jest bardzo zadowolony
chrzciny uwazam za udane ciesze sie ze juz sa za nami bo troche nerwowo bylo, chociaz z tesciamy trzymalam dystans i prawie z nim czasu nie spedzilam ( wolalam sie nie denerwowac calkiem ) przyjechali i pojechali na szczescie
mezwoi przykro bo nawet do niego ani razu nie zadzwonili i nie spytali co tam, jak tam ? a jak on dzwonil to tak rozmawiali z nim od niechcenia
Kinga zostala rozpieszczona przez moja mame i myslalam ze bede miala z nia problem ( babcia ciagle na raczkach nosila ) ale cale szczescie narazie jest wszystko OK
ze spaniem w lozeczku tez nie ma problemu a tez sie o to balam bo przez 3 tygodnie Kinga spalam z nami w lozku.