- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
z rana bylysmy na szczepieniu, placzu duzo ale jak juz kiedys pisalam Kinga nie lubi jak ja sie trzyma na sile dobrze ze do 4 roku mamy wolne od szczepien
dziekuje wam bardzo za odpowiedz na moje pytanie jak widac opinie sa podzielone no coz bedziemy miec ciezka decyzje do podjecia, no ale jak juz mnie zwolnia to tez mi ja troche ulatwia
ja juz poza PL jestem 8 lat wiec sie odzwyczailam od polskiej rzeczywistosci no ale tez nie przywyklam do zycia tutaj pozyjemy zobaczymy ......
Justyna fajnie ze masz jakas odskocznie, dobre i te kilka godzin w tygodniu no a D dobrze ze ma prace, napewno mu ciezko tak z jednej do drugiej chodzic
marigra witamy spowrotem zdjecia super, te twoje jak i Zuzi a ona jakie ma super dlugie wloski i taka fajna kluseczka z niej ( mam nadzieje ze sie nie obrazisz za kluseczke )
co do przygod na lotnisku to takie przygody tez czasami sa potrzebne, zeby nudno nie bylo
georgette102 ciezko mi doradzic czy dobrze zrobiliscie ze zostaliscie w Polsce bo sama w niej nie mieszkam ale bardzo tesknie i chce wrocic, ale tak naprawde to ja wracam juz od kilku lat .... tutaj nie narzekam bo i ja i L pracujemy, dzieki temu wyjazdowi mamy mieszkanie ( na kredyt ) no ale nigdy nie bedziemy u siebie ....
udanego likendu
aisod czworka wow podziwiam i zycze ci aby twoje marzenia sie spelnily ja jeszcze chce jedno, to napewno i to niedlugo ale kolejnych brzdacow to raczej nie bede planowac
Asia znajomi mowia roznie jedni mowia zeby wracac a inni wracaja na wyspy
Najbardziej wkurzajace jest to ze to rodzina najbardziej nam odradza powrot
Nic, ide sie wyluzowac przy browarku milego wieczoru i przytulnej nocy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ewa- wiem jak sie czujesz jak rodzinna odradza ale musisz o sobie myslec i o tym gdzie bedziesz szczesliwsza i najpierw musicie na spokojnie poogladac prace w polsce zarobki pozniej dodac policzyc wydatki kredyt zycie itp i zobaczyc czy dacie rady tak wstepnie
Justyna fajnie ze znalazlas prace pare godz ale to zawsze jakis grosz
Wiecie co fajnie by bylo jak by w tej glupiej polsce na dzieci dawali chociaz 400 zl.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Przed nami jeszcze są 16-18 mc na co nie doczytalam a potem dopiero jak będzie miał 6 lat:)
Ile Kinia mierzy i waży? U nas to teraż się siada z dzieckiem na kolanach i robia.
Ale przerażają mnie to ze może wystąpić katar kaszel wysypki- jakby coś miał na brzesku, albo schizuje już i to od 6 do 11 dni.
Ale adrian dużo mówi:) powtarza. Dziś wziął butle i mówi PICIU i mi daje ja mówię ze jestem dużą, a on DUZa:)
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie wiem ile Kinga wazy i mierzy bo waga pokazala 9200 a w Pl 3 tygodnie temu pokazywala 9400 wiec zglupialam a mierzyc jej pani doktor nie mierzyla bo to za duzo roboty jak dla niej
Asia no my tak tu zyjemy jak ludzie, mimo ze mamy na utrzymaniu dwa mieszkania tzn tu i w Polsce te kredytowe ale ja juz czasami mam dosc, ta pogoda depresyjna, poczucie ze nie jest sie u siebie i ten moj kulawy jezyk, ktory mi za nic nie chce wejsc do mojego lba
Martyna masz racje, taka decyzje bedzie trzeba podjac na spokojnie i po wszystkich przeliczeniach. ale jak wczoraj ogladalam oferty pracy z mojego miasta to sie zalamalam, bo wszystkie sa albo na umowe zlecenie, albo za najnizsza krajowa, albo maja takie wymagania ze hohoho studia wyzsze, kierunkowe, biegla znajmosc jezykow i jeszcze doswiadczenia na podobnym stanowisku ze 3-5 lat no masakra jakas
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ciężka decyzja - musisz pomyśleć.
moja Ola powtarza wszystko, czasem z na prawdę świetnym skutkiem a czasem coś przekręca. Ale jestem zadowolona, że już tak dużo mówi, jest już bardzo komunikatywna
Szczepienie mamy za tydzień w poniedziałek i też następne dopiero w szkole. Ale poproszę, żeby mi ją zważyli i zmierzyli, zobaczymy jak się podtuczyła w PL.
Od środy jest z nami moja teściowa, dobrze że jutro popołudniu już wyjeżdża...
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sorki ale nie mam glowy do pisania bo tak mnie rozlozylo ze leze pod koldra,oczy mnie pieka,nos mi rozsadza i nie moge przelknac sliny
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ewa wracaj do zdrowia!!!
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
od wielu dni chce napisac, ale dopiero teraz mam mala chwilke: u nas epidemia, to znaczy prawie, Zocha zdrowa, a reszta przerobila przez ten tydzien jelitowke . nie wiem jak dzisiaj bedzie, wczoraj albo spalam, albo s*****, chociaz nie bylo juz czym . jestem wykonczona i mam nadzieje, ze w pracy mnie nie zlapie, bo nie wzielam zwolnienia . w ogole nie mam na nic sily, mam nadzieje, ze jakos wytrzymam do poludnia...
Gosia, chcialam milion razy napisac, ale nie bylo kiedy, ze trzymalam kciuki za egzamin, daj znac, jak poszlo, chociaz nie przyjmuje opcji innej niz, ze do przodu . mam w rodzinie sedziow i wiem, ze to piekielnie ciezki egzamin!
ewa, wskakuj pod kolderke z herbatka i zdrowiej szybko!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dobrego dnia!
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Dziękujemy za trzymanie kciuków - egzaminy nadal trwają, 9 już za nim, jeszcze 2 dziś i jutro. Ale mam mądrego męża i wiem, że da radę, mimo, że to piekielnie trudne egzaminy. A wyniki dopiero jesienią...
Asia
super, że weekend się udał i zazdroszczę tego Gdańska piękne miasto, uwielbiam!
buziaki
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas tez pelno komarow w samym miescie... nie chce myslec, co sie dzieje nad jeziorami...
Super, ze odpoczeliscie i ze jedziecie do Gdanska. My bedziemy niedaleko, w miejscowosci obok Jastrzebiej Gory, ale to dopiero za miesiac. Pamietaj, ze planujemy spotkanie kiedys . Odpoczywajcie i bajecznej pogody wam zycze!
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa