BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu #764113 przez zoi
Podobno nawet z nospą się lepiej wstrzymać. Myślę, że stary dobry węgiel będzie bezpieczny.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #764119 przez ferritka
dzień dobry kochane, witam się niedzielnie B) B)

aa bo tak pomyslałam, zeby Was wyciągnąc na spacer i :S jeśli chcecie zobaczyć przedsmak mojej sypialni to zaoraszam na staraczki :blush: :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kaś, Agillka, no dobra ale myję za ciasto dietetyczne nietłuczące, bo mnie Chodakowska zajedzie na amen :lol: :lol:

co to miałam, aa zoi, frok szkoda że przyszła :dry:

gogo, wracając do tematu szybkiego zaciązenia, wiesz my tu wszystkie już to przerobiłyśmy i wiemy że i ten etap trzeba przejśc żeby wyluzować . Zyczę Ci luzu i spokoju i zobaczysz zaskoczysz wtedy w mig :lol: :lol:

Anusssia ja też walczyłam w nocy z niedogodnościami żołądkowymi, najlepiej gorzka herbacia robi :kiss:

widzę, że jesienne chandry nas tu nawiedzają, powiem Wam że szukałam moich wyników i okazało się, że badania robiłam 07.10.2011 ..czyli minęlo nam niedawno 2 lata starań :dry: no więc troche mnie też dopada...

uszy do góry moje sliczne, zawsze może być gorzej :kiss: :kiss:

mama moofffffkaaaaaa!!!! :kiss: :kiss: :kiss: pogłaskałam i mam nadzieję że zaraxiłam się już na dobre :lol: :lol: cudny domek :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu #764150 przez Agnilla
Ferri wiecej Ty tam ramek nie miałaś? :P jak tak lubisz to Ci moją LOVE mogę oddać ;) ale Ci tego stoliczka zazdroszczę, nie wychodziłabym z wyrka :P
a ja se dziś byłam na szybkich zakupach i se strzeliłam panterkowe haremki :lol:
zoi, dobrze, że przyszła o czasie! i od razu zaczynasz nowy cykl :)
nam ruszył dziś 9 miesiąc starań, taką miałam sraczkę, że na brata 18tkę będę się ledwo kulała a tu...
ja nie robię dietetycznych ciast, jak już robię to mega słodkie :P najlepsze :lol:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #764152 przez ferritka
B) ramki uwielbiam kocham i ich nigdy dość :lol: :lol:
planuje nad łóżkiem jeszcze taką dużą ramę i zdjęcie nasze wrzuce tam jakieś, tylko czekam na plener najpierw :blink:

a i świece też uwielbiam, na równi z ramkami i kotami B) B)

kochana słodkie ciacha też są dietetyczne :silly: :silly: czym słodsze tym bardziej dietetyczne B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #764171 przez Kaś_O
Anusia apap brać ogólnie paracetamol na ból..

Ferri super wyrko i sypialnia.. Stolik tez, planowaliśmy taki kupić są nieocenione :)

Co do słodkiego to przecież czekolada jest z kakowca to jakbyśmy jadly roślinę :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #764176 przez Dagnes
Chudzinka foto wrzuce w nastepnym tygodniu bo akurat bedzie 30 tydz i kolejne zdjecie do kolekcji.
Anusia probuj z gorzka herbata. Mi pomagala na zoladek. A jak juz lek musisz to tak jak Kas pisze.
Posprzatalam dzis lazienke na blysk i teraz sie lenie bo juz plecy daja znac o sobie.
Zoi :kiss:

Wiktoria

11 lata 6 miesiąc temu #764219 przez Chudzinka
Zaczynam mieć już podbarwiony na różowo śluz, tak więc jutro najprawdopodobniej 1 dc. Przyszła Łaskawie Pani.. :angry:
W kolejnym cyklu będę z Wami testowała owulacyjne! Nie zamierzam mieć takich nerwów jak teraz i przynajmniej będę wiedziała kiedy będzie owu i jak mam badania wszystkie rozłożyć (bo muszę jeszcze przed szpitalem czystość pochwy, cytologie i kilka innych zrobić, wyniki nie mogą być "starsze niż.." więc kurde już nie chce nic przez ten mój zwariowany organizm przeoczyć. :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #764220 przez moofka
Zoi ja też się dołączam do gratulacji! wręcz bije Ci brawo kochana :kiss:

Gosia byś jeszcze kiedyś jakieś foto zapodała, najlepiej oba psiaki razem :)

Ferri weź mi oddaj ten stolik :P na ten plener i efekty to pamiętaj że i ja czekam :)

odnośnie ciastek to ja dzisiaj wyjątkowo odstąpiłam od diety i zjadłam kawałek tortu urodzinowego babci i spodziewałam się wysokiego wyniku a wyszedł w normie.... nic ja już nie czaje :huh:

za brzuszkowe komplementy bardzo dziękuję :blush: dołożyłam foto do mojego zestawienia z poszczególnych tygodni i powiem Wam, że mega urósł ostatnio a waga po szpitalu mi spadła o 1kg.

anusia mnie po fastfoodzie też brzuch bolał na początku ciąży jak zjadłam, piłam tylko herbatkę i samo przeszło.

11 lata 6 miesiąc temu #764221 przez Chudzinka
Anuusia - i jak tam? Przeszedł ten ból? Ja bym chyba nospę w razie czego wzięła.. Ponoć w ciąży nie szkodzi. A Ty jutro rozwiewasz wątpliwości u lekarza, tak? ;) Będzie wszystko dobrze, zobaczysz :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #764360 przez aggi
moofka pięknie nam Zosieńka rośnie :) Cudny brzuszek :)

Chudzinka już nie filozofuj czy były płodne czy nie, tylko grzecznie czekaj na @ bądź na jej brak :D :*

goska.gogo no niby tak niby nie, z drugiej strony nie boisz się zajść w ciążę nie mając gdzie wracać po niej??? bo jednak pewnie mocno by się wkurzyli i zwolnili po ciąży tak czy siak a z dzieckiem już potem jest gorzej cokolwiek znaleźć

zoi tyle dobrze że wszystko się wyjaśniło i tak do tego podeszłać, bez niepotrzebnego parcia i płaczu.:) Podziwiam CIę :* :)

mloda szczerze to pogadaj z tym swoim bo to nieodpowiedzialne tak żonę ze wszystkim zostawiać.. nie wyobrażam sobie tego.. Ja z moim to zawsze się dzielimy obowiązkami, coś w stylu ty zrobisz to a ja tamto i będzie z głowy. Bo jak to mówisz jak on koło swojej dupy zrobić nie umie to co dopiero przy dziecku. A dziecko nie jest na chwilę tylko jest odpowiedzialnością na całe życie....

ferri
to i ja zapraszam na mycie okien i pyszne ciacho :D i coś dla ciebie:

a ja mam dzisiaj 23dc, więc do końca jeszcze daleko :) Ale Agni obydwie chyba emocje będziemy mieć w tym cyklu :P choć ja mam zapewne w 99% stracony. No ale wiesz w sumie wiele dziewczyn tu już liczyło cykle na straty a tu proszę haha :)

11 lata 6 miesiąc temu #764379 przez anuuuusia
Dzięki Dziewczyny :kiss: :kiss: :kiss:

Chudzinka jest lepiej, ale nieidealnie :S Wątpliwości rozwiewam w środę :blink: I już się boję :ohmy:

11 lata 6 miesiąc temu #764385 przez aggi
Anuusia będzie wszystko dobrze zobaczysz :-)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #764432 przez mloda

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #764497 przez Asia K
Witam się poniedziałkowo :)
Dzisiaj nawet mam humor z tego powodu ze jest poniedziałek bo w środe mam wolne :p
uj z tym ze 1-go i 11 - go listopada bede w pracy :angry:

Moof - piknie wyglądasz :)
A ciasto od babci zawsze smakuje i szkód nie robi :blush: bo to babcine przecie :)

Dag - czekam na foto bebolka i fryzki :)

Co to ja kciałam :S
Aaaa Feri jednak znalazła sposób by nas ściągnąć do staraczek - przynajmniej na chwile - sypialnia miodzio - zazdraszczam bo moja jeszcze w proszku :(

Zoi :*

Chudzinka :*

Która to pisała ze my wkurzamy mężów :unsure: no cos ty przeciez my idealne jestesmy - to oni nas wkurzają :p :lol:

Cosik jeszcze chcialam ale jak zwykle zapomniałam :(

11 lata 6 miesiąc temu #764557 przez ann-sunshine
Bry,

Weekend super, zabrałam Martuchę i pojechałyśmy do koleżanki, dzieciaki super się bawiły, a moja zachowywała się jak starsza siostra dla 8-miesięcznego synka koleżanki, aż miło było popatrzeć, podawała mu zabawki jak zgubił, biegła do niego jak płakał. Cudnie.

Zoi :kiss:

Anusia w takim razie czekamy na relację ze środowej wizyty.

Moof brzuś pierwsza klasa.

Dag i jak się czujesz w krótkich włosach?

Młoda, to może skupcie się na sobie, na życiu we dwoje i może będziecie mieć niespodziankę, a jak nie, to przynajmniej nacieszycie się życiem we dwoje.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka