BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu #767162 przez aggi
Porto widzę Cię kochana :kiss: jak się masz? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #767217 przez Porto1987
Witajcie :)

Aggi byłam prasować sobie ciuszki, bo jakieś zaległości mam. W ogóle muszę przegląd w szafie zrobić, bo po co mam mieć na wierzchu rzeczy, których póki co nie będę nosić :dry: ale tak mi się strasznie nie chce, że nie wiem :) A do tego walczę z przeziębieniem. Idzie już ku lepszemu. Znaczy ja się źle jakoś nie czułam. Już powoli mam dość czosnku, bo ja na kanapkę to takie grube plasterki sobie kładę, żeby je rozgryzać w buzi, żeby od samego początku zarazki wypalać. No w każdym bądź razie nie daję się :) :) :)

Ferri kochana jestem z Wami :kiss: :kiss: :kiss:

Asia kiedy masz wyniki wczorajszych badań?

Aggi, powiem Ci, że zazdroszczę Wam temperamentów :) Ja chyba teraz po dwóch tygodniach, to się na mojego A chyba rzucę, ale on to się trochę jeszcze obawia o brzuchola :) no ale jakoś muszę wypocić, to przeziębienie :D :D :D

Ann, fajnie, że tak się dziewczyna zachowała :) Ja miałam w tamtym roku sytuację, że brakowało mi ok 10 groszy do biletu, a miałam jeszcze 50 zł, a u nas też ma być kwota odliczona. I mówię kierowcy, że mam ale tam bez tam kilku groszy, to mi awanturę zrobił. Powiedział, że mi wyda. Taki czub z niego był, że nie wiem. A jak emocje przed jutrzejszym dniem? O której masz rozmowę?

Agnilla jak Twój dzisiejszy dzień? Lepiej niż wczoraj? Czy lepiej nie mówić?

Gosia jak przeziębienie?

Pozdrawiam Was mocno dziewczynki :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #767221 przez aggi
Porto dobry jest chlebek z patelni grubo natarty czosnkiem :) taka czosnkowa grzanka :) spróbuj :) i walcz dzielnie z ciuchami i przeziębieniem :kiss: dlaczego zazdrościsz??? kochana jak lekarz nie zabronił to się rzucaj :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
przytulam :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #767233 przez Porto1987

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi a ta grzanka z patelni, to jak ją zrobić?? Pisz mi przepis, bo czosnku na żywca już powoli mam po dziurki w nosie :P :P

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #767236 przez mloda
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #767241 przez Porto1987
Młoda, a tam nie ma na stronce jakiejś instrukcji czytania?

11 lata 6 miesiąc temu #767245 przez anuuuusia
mloda w "bazie wiedzy", w zakładce "pytania i odpowiedzi" jest wszystko napisane:
Pełne kółko na wykresie temperatury oznacza, że temperatura została zmierzona o tej samej godzinie co zawsze. Puste kółko zaś informuje, że zmierzyłaś temperaturę o innej porze niż zwykle. Pamiętaj, że poranną temperaturę ciała należy mierzyć zawsze o tej samej godzinie.

A u mnie kicha po wczorajszej wizycie u gina :( Więcej na Majówkach lub Staraczkach.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #767247 przez mloda

11 lata 6 miesiąc temu #767250 przez Agnilla
Ferri oddam Ci moje conversy, chcesz? różówe albo białe? :) żebyś się choć na chwilę uśmiechnęła :kiss: :kiss: :kiss:
a u mnie? dziś lepiej, żyję nadzieją, może złudna, ale głowy nie oszukam. tempreatura w górę to i w głowie lepiej. ruszyły zamówienia na bransoletki, wczoraj nawet drzemki nie miałam ;)
Iss kuwa 22 tc już? matko, porodzicie zanim zajde wszystkie :angry:
tulę te smutne :kiss:
pozdrawiam te chore :kiss:
mloda, jak Ty mierzysz tą temp, ja wczoraj miałam zakłóconą, zaznaczyłam to i mi się trafiło ślepe kółko. teraz wiem, że u Ciebie cos nie teges

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #767259 przez mloda

11 lata 6 miesiąc temu #767267 przez anuuuusia
mloda z tego, co wiem, trzeba mierzyć o jednej godzinie. Ja nastawiałam sobie alarm, termometr wiadomo gdzie, kilka sekund, zapisywałam wynik na telefonie i dalej spałam.

11 lata 6 miesiąc temu #767271 przez moofka
Anusia idź jeszcze do innego ginka, żeby sprawdził co i jak. a Ty betę robiłaś?

11 lata 6 miesiąc temu #767280 przez Agnilla
młoda ja codziennie, nawet w weekendy mierze o 7, a widełki sa dla tej godziny 6:30-7:30 choć powinno się mniej wiecej o tej samej w miare mozliwości
anuuuusia dobrze Ci radzą, skocz do innego ginka

11 lata 6 miesiąc temu #767286 przez anuuuusia
Już się nawet zapisałam, do tego, do którego chodziłam przez ostatnie 5 lat. 20 km od mojej miejscowości, ale trudno. Widocznie u mnie w mieście nie uświadczy dobrego gina i sprzętu :dry:

moof nie robiłam, bo jak już kiedyś pisałam (tylko nie pamiętam, w którym wątku) u mnie w labie bety nie robią i trza kilka dni na wyniki czekać :dry: Masakra, dla mnie jest to tak podstawowe badanie jak glukoza, dla nich niestety nie...

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #767300 przez mloda

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka