BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #774292 przez Agnilla
niech się urodzi najpierw jedna fasola, potem pomyslimy ;) na ta chwilę dziecko będzie jedynakiem z fajnymi rodzicami :lol:
Iss, no ja na nast wizycie zapytam lekarza, czy moge tego dupka mniej brac, czy jest potrzeba, żeby go tyle brać. może jak zobaczymy serduszko, to mi sam zmniejszy dawke. akurat dziś o Tobie myślałam, bo chyba niebawem wybierasz się na zwolnienie?
kurcze felek, ja na usg nigdy nic nie widzę :P
ej w ogole jaki ewenement ze mnie, ciąża szybko wykryta, szybkie zwolnienie, końska dawka dupka :D wiedziałam, że ze mną coś nie teges :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #774307 przez issska1986
Agnilla napisał:

niech się urodzi najpierw jedna fasola, potem pomyslimy ;) na ta chwilę dziecko będzie jedynakiem z fajnymi rodzicami :lol:
Iss, no ja na nast wizycie zapytam lekarza, czy moge tego dupka mniej brac, czy jest potrzeba, żeby go tyle brać. może jak zobaczymy serduszko, to mi sam zmniejszy dawke. akurat dziś o Tobie myślałam, bo chyba niebawem wybierasz się na zwolnienie?
kurcze felek, ja na usg nigdy nic nie widzę :P
ej w ogole jaki ewenement ze mnie, ciąża szybko wykryta, szybkie zwolnienie, końska dawka dupka :D wiedziałam, że ze mną coś nie teges :P

No na zwolnienie to od grudnia, jeszcze miesiąc :S mam nadzieję,ze wytrzymam.... Spoko, ja swoją ciażę też od zwolnienia zaczęłam-będzie dobrze :kiss:

A na środku masz ucho, po prawej zamknięte oczka i nosek i rączkę zgięta na dole :)Kurdę jak napisałaś ,ze nic nie widisz na usg to przypomniał mi się odcinek serialu "Przyjaciele" - co Rachel (nie wiem jak sie to pisze) nie widziała dziecka na usg :) hehe zajebisty odcinek :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #774308 przez aggi
Kobitki wróciłam, wybawiliśmy się wczoraj, najedliśmy, popiliśmy i 23 byliśmy już w domu bo męża zaczęła boleć dziura po zębie (poza tym te szwy echh...) a później cała głowa więc nie kazałam mu na siłę zostawać. No i dziś jesteśmy jak połamani, spaliśmy pół dnia ;) 37dc aktualnie ( :ohmy: ), @ brak, cycochy mnie dziś zaczęły boleć ale niewiem czy to przypadkiem nie sprawka tego że wychodziłam ciągle z ciepłego na dwór i w efekcie mogło mnie przewiać :dry: :dry: No i może @ idzie bo mam taki śluz przeźroczysty ciągnący się - w małych ilościach ale zauważyłam dzisiaj właśnie. Moich rozterek ciąg dalszy pewnie jutro - znów zmierzę tempkę (dziś tego nie robiłam bo alkohol ;) ), pójdę grzecznie do pracy a potem będę się martwić co dalej. No i z dobrych wieści to bratowa mojego emka która poroniła w lipcu, była wczoraj u lekarza i się okazało że 2,5 miesięczną ciążę nosi :) już na zdjęciu rączki było widać :blush:

Chudzinka no niestety od 21dc nie robiłam testów owu już, ale przytulanko było co kilka dni. No nie wiem sama zobaczymy. W tym tygodniu zrobię jeszcze test a później wybiorę się do gina jeżeli @ nadal nie będzie. Niech on popatrzy co jest grane.

zoi jak wyżej, po 21dc nie robiłam już testów ale przytulanka były

Ann no fajnie było tylko o 23 już wymiotliśmy do domu bo męża rozbolała cała szczęka, w końcu szwy świeże miał to nie dał rady na siłę dłużej być. No i dziś drugi dzień odpuściliśmy

emma niezłe zestawienie wow ! :silly:

Issska córcia ślicznie rośnie :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #774316 przez Agnilla
widzeeeeeeeeeeee!! :)
Aggi kurde, może będzie surprise :)
byłam dziś u babci z rodzicami, tak mnie wytrzęslo bo mój stary to drugi kubica, zaraz się porzygam :P

11 lata 1 miesiąc temu #774322 przez emma
aggi, trzymam kciuki, żeby było po twojej myśli! :-)

11 lata 1 miesiąc temu #774343 przez aggi
Agnilla trzymaj kciuki :) Twój surprise sobie już rośnie :D

emma nie dziękuję :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #774388 przez aggi
Dobra kochane ja zmykam spać bo rano do pracy, a czuję się kompletnie nijako :S
Zamelduję oczywiście rano jaka sytuacja u mnie

Buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #774425 przez Chudzinka
Iss, ale mała superaśna..
Emma - no szalejesz z tymi testami, nie powiem.. :ohmy: Beta w poniedziałek wskazana :silly:
Buziaki wszystkim !

11 lata 1 miesiąc temu #774445 przez nati.olsztyn
Hejo nocą! Spać nie mogę to przylazłam Was poczytać bo na Majówkach 2014 weekendowe pychy:-P a u Was tyle się dzieje że szok!;-)

Buziole!

11 lata 1 miesiąc temu #774453 przez aggi
Hej dziewczyny. Melduję z rana:
38dc, @ brak, temp.: 37,2 - znów urosła o dwie kreski

dla przypomnienia miałam takie:
36,8
36,9
37,0
37,1
37,0
37,0
37,0
37,2

Spadam zaraz do pracy żeby już o tym wszystkim nie myśleć tyle
bo już z mężem do głów dostajemy ;) Mi odkąd zrobiłam test to jest wszystko jedno,
emek natomiast nakręca mnie ciągle że 'może jednak'. Czuję że będzie mega rozczarowany jakby się okazało że jednak test miał rację. Ale on twardo naczytał się na internecie pierdół że niektórym test pokazywał w dzień @ negatywnie, a dopiero po tygodniu-dwóch wychodził pozytywny i mój emek się tego trzyma. :S
No nic ja czekam dalej.

Buziaki miłego dnia :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #774457 przez ann-sunshine
Dzień dobry

Ale nieprzytomna wstałam, ale skorzystałam z kasiowego patentu, czyli wyłączyłam bajkę i poszłam kimac na sofie.

Iss przecudne zdjecie udało się lekarzowi uchwycić.

5 dzień maliny? Dla mnie to mocno dezorientujace.

Aggi nie mam zamiaru cię nakręcać bo może rzeczywiście owu się przesunęła

Miłego dnia

11 lata 1 miesiąc temu #774467 przez Agnilla
dzień dobry
a mnie coś rozkłada kurde :/ gardło mnie boli i mimo, że nie mam gorączki jestem mokra jak szczur. nie wychodzę dziś z łózka, burdel w domu ale trudno.

11 lata 1 miesiąc temu #774491 przez Asia K
witam sie i ja - dzisiaj troche spóźniona ale od rana kontrola była ;)

Agni -kuruj sie , a burdel niech mężunio sprzątnie :p

Ann - dzisiaj , jak to w poniedziałek ja tez nieprzytomna wstałam :)

Emma - :ohmy: no dziewczyny juz radziły

Iss - śliczniusie zdjęcie :D

Aggi - czekamy dalej :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #774575 przez Kaś_O
i ja sie witam, u nas dziś słonko wygląda (jakby kurde w weekend nie mogło to musiało padać :| ) już lekko ogarnięty dom.. trochę nerwa rano było.. o i tyle w tym temacie :P

Asia mam nadzieję że Twoje motylki dziś już będą :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 1 miesiąc temu #774764 przez aggi
Ja to już mam wszystko gdzieś szczerze mówiąc, niech się dzieje co się chce choć w życiu takiego długiego cyklu nie miałam :dry: masakra ;)

A co do mojego testowania owu to wtedy kiedy pojawiły się dwie kreski to one były mocne, zdjęcie było robione jak już wyblakły, bynajmniej ta testowa jakoś wyblakła :dry: i tak aktualnie również wyglądają, jakoś poszło na kontury tej testowej :P

A jeśli któraś z Was ma rację i owu przypadkiem faktycznie się przesunęła to mimo wszystko z emkiem mieliśmy przytulanka więc spoko :P

A zresztą nie wiem już sama, zgłupiałam to mało powiedziane:)
Czekam na rozwój wydarzeń, może jutro kupię jeszcze test. Sama niewiem.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka