BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu #773194 przez emma
Ja "chyba" miałam w 11. dc, a planuję zrobić w poniedziałek, będzie 23. dc :-)..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #773197 przez Agnilla
a co tak szybko? :)
ej ja musiałam walnąc testa, bo nie wiedziałam co z dupkiem brać czy nie brać dalej, ale najpierw zrobiłam test, potem na betę poleciałam :)

11 lata 1 miesiąc temu #773202 przez emma
U mnie test by nic nie wykazał, musiałbym czekać jeszcze 2 tygodnie :-)
W pierwszej ciąży wyszła mi blada kreska dopiero 3 dni przed miesiączka.
Szybko, bo chcę wiedzieć :-). Chyba każdy chce :-)

11 lata 1 miesiąc temu #773231 przez ann-sunshine
Emma ale w gorącej wodzie jesteś jako kąpana. Życzę Ci aby nie było rozczarowania.

Film z mężem, nie pamiętam kiedy ostatnio mieliśmy taki wieczór.

Miłej nocy

11 lata 1 miesiąc temu #773242 przez emma
Ann, nie mam ciśnienia, więc rozczarowania nie będzie, tak jak jest też jest fajnie :-) ale testy mnie rozbawiły i jeśli coś jest na rzeczy, wolę wiedzieć wcześniej, czy pić drinki, czy nie :-)

Dobrej nocy!

11 lata 1 miesiąc temu #773293 przez aggi
Dziewczyny wybaczcie nie miałam kiedy napisać bo mąż miał wczoraj wizyte u dentysty i skończyło się na tym że dziś od rana jeździliśmy po chirurgach bo musiał mieć operacyjnie usuwane zęby. Makabra nie miałam kiedy napisać :(

Co do testu to dziś zrobiłam (ale nie z pierwszego sika tylko już po kawie, herbacie, wodzie :huh: ) i negatywny. Dla świętego spokoju zrobię jeszcze jutro rano z pierwszego sika zaraz.. Ale @ brak

Zaraz doczytam co tam się u Was działo. Przepraszam raz jeszcze że nie odzywałam się

11 lata 1 miesiąc temu #773303 przez Chudzinka
Och, Aggi, czulam ze cos sie podzialo, bo nie milczalabys caly dzien.. Ale chociaż pogodziliscie sie z mężem? :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #773308 przez Dagnes
No i nie ma aggi. Faktycznie nalezy jej sie ten karny jez.
Odebralam wyniki i wsio ok.
Kas super bluza. A twoj Czarus to maly przystojniak :) Bedzie mial powodzenie w przedszkolu ;)
Emma ciekawa jestem co z twojego testowania wyniknie.

Wiktoria

11 lata 1 miesiąc temu #773311 przez aggi
julka no niestety.. jutro jeszcze dla spokojju rano zaraz z pierwszego sika walnę. Ale robiłam popołudniu i negatywny...

zoi kochana jesteś że się przełamałaś i napisałaś zanim ja dałam Wam znać ... :kiss: zresztą widzisz że nie warto było na mnie czekać

Asia K wyrobiłam się w piątek :P tylko że i tak złe wieści...

Chudzinka tak tak pogodzeni jesteśmy tylko sajgon po dentyście był:( dziś cały dzień po lekarzach i w ogóle... temperatury nawet nie zmierzyłam bo jak padłam spać wczoraj tak obudziłam się duuużo po czasie o którym mierzę tempkę... ale @ brak a test negatywny ;/

Ann tak jak tłumaczyłam zrobił się sajgon po wizycie męża u dentysty. Porażka jakaś szukanie chirurga, badania, a wkońcu usuwanie chirurgiczne ponad 2h ... od wczoraj na pełnych obrotach :(

ferri a pójdę na jeża! może mi @ przywróci albo sprawi że test będzie pozytywny :P

11 lata 1 miesiąc temu #773314 przez aggi
Chudzinka Ty i Twoje przeczucia :) Ale los wie że kciuki masz mocne :kiss: i @ nadal brak. Zrobię test z pierwszego sika rano przed wyjazdem jeszcze da świętego spokoju . A jeśli małpisko nie przyjdzie do poniedziałku to może na jakąś betę pójdę czy coś. Sama już nie wiem

11 lata 1 miesiąc temu #773317 przez Dagnes
Zanim napisalam to aggi sie zjawila heh.

Wiktoria

11 lata 1 miesiąc temu #773325 przez aggi
Wybaczcie że wpadłam tak niewiadomo skąd i nie poczytałam dokładnie tych kilku stron co napisałyście.. wyczytałam tylko to co było skierowane do mnie. Idę teraz pod prysznic i jeszcze tu do Was wrócę za 20min

11 lata 1 miesiąc temu #773340 przez zoi
aggi! W końcu :laugh:

Wszystkie wiedziałyśmy, że coś się stać musiało, bo byś nas przecież tak bez słowa nie zostawiła... Dobrze, że już dentysta załatwiony, współczuję przeprawy. I ząb pewnie boli i będzie bolał, na szczęście na tym świecie jest ketonal :P
Tylko jutro z rańca to już nam daj znać!!

Kaś- estem po wrażeniem zdolności szwalniczych! Niesamowite, że jeszcze ktoś takie cuda umie robić, dla mnie to czarna magia ;)

11 lata 1 miesiąc temu #773345 przez aggi
zoi no niestety sytuacja kompletnie niekontrolowana to była. Zęba już nie ma bo usunięty ale szwy ma założone i ogólnie masakra. A jutro na wesele. Nie wiem jak przetrwamy - w niedzielę sobie chyba odpuścimy.

Oczywiście rano się odezwę jak tempkę zmierzę i testa siknę (zawsze mi się po mierzeniu sikać chce hahaha :woohoo: ) i od raz dam znać czyli tak o 6 rano :)

11 lata 1 miesiąc temu #773367 przez Kaś_O
Aggi postaraj sie moze edytować swoje wpisy a nie pisać post po poście? Bo straszne zamieszanie sie robi i stron pozniej mnustwo.. I jeśli mogę zasugerować to czytamy wpisy całe nie tylko skierowane personalnie wiec jak raz coś opisujesz to wszystkie dziewczyny przeczytają :) powiem szczerze ze jak siedzę na komórce a często to bywa to nie do ogarnięcia dla mnie są takie wpisy po kilka razy..

Co do testa to w sumie jesteś długo po @ wiec teoretycznie i z nie pierwszego siła powinien wyjść.. Ale @ nie ma wiec trza czekać albo beta prawdę Ci powie..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka