BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu #773375 przez aggi
Dziewczyny melduję jak obiecałam:

36dc
tempka 37,0
test negatywny
@ brak.

:dry:

Dobrze Kaś będę edytować następnym razem i jakoś to wszystko inaczej postaram się ogarnąć

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #773381 przez emma
Aggi, na twoim miejscu poszłabym na betę i już będzie wszystko jasne :-)
Trzymam kciuki!

11 lata 1 miesiąc temu #773391 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

już na posterunku ;)

planuję co na obiad zrobić i chyba odważę się pierwszy raz w życiu zrazy zrobić, ale dla łatwości i taniości zrobię wieprzowe.

Miłego dnia Wam życzę

11 lata 1 miesiąc temu #773393 przez Asia K
Ja tez uz jestem :)

Kas zazdraszczam zdolności :) Motylków nadal brak :( moze w poniedzialek dotrą :dry:

Aggi - czekamy na dalszy ciag - ciekawe jak to sie rozwinie :S

Ann - ja tez nigdy zrazów nie robilam :woohoo:

Milego dzionka :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #773394 przez aggi
emma no ja w takim razie poczekam do poniedziałku teraz już i pójdę albo do ginka na usg (niech popatrzy czy się @ szykuje czy co jest grane) albo na betę choć niewiem czy jest sens skoro dwa testy wyszły negatywnie?..

Asia K no a jak ma się rozwinąć? pewnie małpa sobie wczasy zrobiła co mnie niesamowicie wkurza :(

11 lata 1 miesiąc temu #773397 przez Asia K
Póki nie ma @ to nie ma :P
Testy negatywne nie zawsze oznaczają brak ciazy :blush: Niemniej jednak @ nie masz i dlatego czekam na rozwój akcji

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #773406 przez Agnilla
Dzień dobry :) nadaję z sypialni, kwarantanna trwa, książę zajął cały salon i rozsiewa zarazki a ja się muszę chować, na odwrót powinno być. ale się zdziwi jutro,bo jadę z rodzicami do dziadków a jemu zostawie karteczkę, że ma umyć kibelek, bo mnie przecież nie wolno :lol:
Kas dobry pomysl z postami Aggi, Aggi wczujesz się i raz dwa przyzwyczaisz do edycji :) a co do @...pamiętacie jak Lil mówiła, że jej test wyszedł pozytywny 5 dni po terminie? nie nakręcam, ale i takie przypadki się zdarzają
kurcze miałam iść po zakupy i na spacer a tu leje, lodówka pusta a na chorego nie ma co liczyć. lezy jakby mial zaraz zejść :angry: tylko czekam jak wyzdrowieje, przyznałam sobie oficjalną zgodę na narzekanie całe 8 mcy :lol:
moof jestem za Toba rowne 28 tygodni, ale brzydko różnica miała być mniejsza, ale w sumie ważne, że się udało :) ja specjalnie zaszłam później, teraz jak na tacy podacie mi co i jak, co potrzebuje a ja tylko kupię :lol: nie będę tracić czasu na szukanie :P wózek wybrany, butelki też ;)
moja owca chyba się trochę rozpędza, bo prawie na "2" już wlazła :P
zapomniałam dodać, że mam cycuchy pameli :ohmy: :ohmy: :ohmy: najlepsze, że bolą mnie w nocy jak żyja swoim życiem, w dzień, jak są ujarzmione jest ok :P

11 lata 1 miesiąc temu #773415 przez aggi
No nic ja szykuję się do wesela,
a jutro wieczorem nadam Wam jak sytuacja;)
Chociaż ja już w cuda nie wierzę chyba, bo chyba
niemożlwe by w 4-5 dniu po tym jak miała być @
było tak bardzo niskie stężenie hcg?. Więc opcja
jest taka że czekam na @ mimo żadnych objawów :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #773418 przez Agnilla
chyba stężenie hcg to sprawa indywidualna każdej kobiety, baw się dobrze i nie myśl, sytuacja sama się rozwinie. wytańcz się za nas :)

11 lata 1 miesiąc temu #773423 przez Dagnes
Agni przyzwyczajaj się do cycochów Pameli :) Mi z romiaru B do D urosły :ohmy: Za to mąż jaki zadowolony. Tylko na początku ciąży bolą, więc się nimi nie nacieszy szybko. Potem już jest ok.

Wiktoria

11 lata 1 miesiąc temu #773427 przez aggi
Eeee Agni szczerze to straciłam nadzieję i niech się dzieje co chce

11 lata 1 miesiąc temu #773429 przez Agnilla
dobrze, że zima idzie, berety są w sprzedaży jakbym się w staniki nie mieściła :P
Dag, zawsze zapomnę Cię spytać, w jakich ilościach Ty dupka brałas, też tyle??

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #773523 przez Chudzinka
Aggi, ja jak zwykle wszystko posprawdzałam, wróciłam się do zdjęcia Twoich testów, do kilku innych zdjęć testów i myślę, że Ty nie miałaś malin i że nie było wtedy owu. Oczywiście nie muszę mieć racji, ale tak mi się wydaje. Uznałyśmy razem z Tobą, że pewnie pik przegapiłaś, ale to chyba nie była właściwa interpretacja. Agnilla miała jednak dużo wyraźniejsze kreski. Za to podobne do Twoich miała niestety w cyklu bezowulacyjnym.
Ale nadzieja wydaje mi się, że jest, bo tydzień temu bolały Cie jajniki i tempka jest w miarę, więc możliwe, że dopiero tydzień temu miałaś owu. Ale chyba nie robiłaś już wtedy testów owu, nie? Tak więc, jeśli wtedy było przytulanko, to jeszcze nic straconego.
Ja bym zamiast na betę poszła do gina. Jeśli zobaczy ciałko żółte, to ok, a jak nie zobaczy, to znaczy że cykl bezowulacyjny i od razu może zaleci jakąś obserwację, monitoring w kolejnym cyklu, jakieś badania.
Nosek do góry, ważne że z mężem jest zgoda, a maleństwo będzie niebawem :kiss:
Baw się dobrze na weselu, zazdroszczę, chętnie bym poszła gdzieś w tango :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #773653 przez Dagnes
Ja bralam dupka 1 raz dziennie, a jak mialam plamienie to gin kazal zwiekszyc do 2 tabletek na dobe.

Wiktoria

11 lata 1 miesiąc temu #773676 przez Agnilla
kurde, ja biore 6 tabletek dziennie :ohmy:
Pisałaś, że daje po kieszenie więc myślałam, że też takie ilości brałas. na 2 tyg wystarczą mi zaledwie...4 opakowania :ohmy:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka