BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 miesiąc temu #776583 przez aggi
Agni ja kupiłam tę milkę w kauflandzie za całe 2,22 :D bo promocja była :P Ale kurde wciągnęłam całą teraz B) Moje odchudzanie poszło..... :D a zaś pójdzie w boczki :S za niedługo się nie podniosę :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #776587 przez Porto1987
Daj spokój ze sprzątaniem. Siedź pod tą kołdrą i się nie wychylaj :P facet też się musi do czegoś przydać. A że oni mają najciężej, to ja wiem. Jak ja powiedziałam mojemu, że jakaś poddenerwowana chodzę, to się mnie zapytał czym ja się denerwuję, przecież on to ma dopiero stresy z lataniem. Matko, bo kobieta nie może się po prostu poprzejmować życiem i bardziej przyziemnymi sprawami. I ja to mam przecież luzik :P Ej nie pokazujcie mi czekolad, bo ja nie mogę jeść :ohmy: Agnilla jedz teraz czekolady, bo w II trymestrze będziesz mogła zapomnieć :P :P :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #776591 przez gosia28
czekolady to na szczęście nie moje klimaty, nie widziałam takiej :laugh:

Agi dobrze się składa bo się chłopina odstresuje, przecież właśnie wysiłek fizyczny odpręża psychikę :P

idę do sklepu po siadłe mleko bo mnie wzięło B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 miesiąc temu #776595 przez aggi
Ale Porto ja mam z moim to samo wiecznie on zdenerwowany i fochy może pokazywać bo on przecież tak bardzo ciężko pracuje.. okej rozumiem ale to chyba nie zmienia faktu że my kobiety też czasem sobie możemy ponarzekać bo nas coś wkurzy :unsure:

Mój już trzeci raz dziś dzwonił czy @ przyszła ... :dry: Jezu jak kiedyś nie dzwonił wcale tak teraz co chwilę mam telefon

11 lata 1 miesiąc temu #776598 przez Porto1987
Właśnie Agnilla. Odreaguje cały dzień w pracy ogarniając chałupę :) zrobi mu to lepiej niż leżenie na kanapie :P

Aggi, oj mój też się co chwila mnie pytał czy już dostałam okresu, a jakoś nigdy go wcześniej to nie interesowało :P :P B) B) Ale weź zrozum faceta, no nie da się :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #776599 przez aggi
Portooo no dokładnie tak samo u mnie B) Wcześniej jakoś go nie interesował zbyt specjalnie ten temat. A w niedzielę głaskał i masował mi brzuch, a teraz jak od poniedziałku jeździ znów na dwie roboty to mam min 3 telefony dziennie odnośnie okresu :S

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #776600 przez Agnilla
jak mój mi wyjeżdża z ciężką pracą i nadgodzinami to mu zawsze wypominam, że on za nadgodziny ma wolne albo kasę, a ja walę nadgodziny codziennie i gówno z tego mam, zaczynam wymieniac pranie, sprzątanie, gotowanie i temat się tak szybko kończy jak zaczyna :P
nie mam ochoty na czekoladę w ogóle, poebało mnie na maxa :D a czemu w drugim trymestrze nie będę mogła?
bleee mleka w żadnej postaci nie lubię :P a za sery i twarogi bym się pociąć dała ;)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #776603 przez aggi
No właśnie powtórzę pytanie Agni... dlaczego nie można czeko w 2gim?

Ja za to bym się dała pociąć za ser pleśniowy :ohmy:

11 lata 1 miesiąc temu #776610 przez emma
mnie w ciazy lekarka powiedziala, ze mozna jesc wszystko, byle z glowa, ze mozna darowac sobie jakies egzotyczne pokarmy niewiadomego pochodzenia, typu krewetki, malze, slimaki, glony, bo to nie do konca zbadane jest. ale nawet sery plesniowe mozna, zwlaszcza, ze wiekszosc na rynku to sa produkowane w polsce i przechodza mnostwo badan. podobalo mi sie takie podejscie, tego sie trzymalam, ser plesniowy tez jadlam i jajka, i czekolade, kawe pilam i cole, a jak mi sie chcialo do mcdonalda, to szlam i swietnie sie czulam, Zosia tez :).

aggi, na jego miejscu tez bym do ciebie ciagle dzwonila ;) fajna taka faza :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #776612 przez Porto1987
Agnilla będziesz mogła,
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
, to Ci się odechce jedzenia czekolady. Będziesz na potęgę jadła jabłka, śliwki suszone i kisiel :P Także tego no :P :P :P

11 lata 1 miesiąc temu #776615 przez Agnilla
:lol: Porto to mój chleb powszedni :P chociaż na początku jak się dowiedziałam to codziennie byłam, za bardzo się cieszyłam i znowu miałam zastój :/ także spoko luz, ja miałam zawsze kiepską przemianę materii :/

11 lata 1 miesiąc temu #776617 przez Porto1987
Emma, ja też jem wszystko, ale mój organizm później ma z tym problem :) Wolę sobie zaoszczędzić trochę bólu i czekoladkę jem raz na jakiś czas :) Ale wiem, że to normalny problem w ciąży.
Pani dr powiedziała, że mogę jeść wszystko ale z głową, nawet fast foodzika raz na jakiś czas. Po prostu mam jeść to na co mam ochotę :P i tak tez robię ;) Ale jakbym wiedziała, że będę miała taki problem po czekoladzie teraz, to bym się na zaś jej najadła, żeby mi obrzydła i by było z głowy :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #776631 przez aggi
emma fajna jak fajna :P Super że się interesuje, szkoda tylko jego rozczarowania później B)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #776636 przez Porto1987
Jejjjjjj Aggi jakie to piękne ubranko :) A gdzie to kupione?? Ja też takie chcę :P Podaj firmę Aggi :P :P
No widać, że Twój Mąż nastawił się na bobaska. Ale powiedz jak on znalazł czas, żeby je kupić?? Przecież 2 prace, to nie przelewki :unsure:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #776638 przez aggi
Porto pisze na tym że to Next, w sumie widziałam w mieście u nas taki sklepik z dziecięcymi rzeczami właśnie z takimi firmówkami różnymi :unsure: chyba musiał tam to dorwać jak z pracy jechał jednej do drugiej ? albo może na przerwie?

Nie wiem sama jak on to robi .... :dry: Boję się że on się za bardzo nakręcił :S i że go rozczaruję no czuję to po prostu.. A ja prędzej czy później zwariuję chyba :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka