BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #776759 przez Kaś_O
Aggi jestem skleroza bo zapomniałam wkleić fotkę :P ale już edytowałam i fotka na swoim miejscu.,.

a tutaj stary projekt.. czeka aż panienka jaśnie zbierze się i go wystawi.. obiecuję jutro to zrobić :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #776761 przez Porto1987
Kaś śliczny futerał na telefonik :) dobrze się domyśliłam?? Kurczę czemu ja nie mam takich zdolności :P

11 lata 5 miesiąc temu #776762 przez aggi
Kaś super :) Ty tak sama wszystkiego się nauczyłaś czy krawcowa jakaś ? :D muszę się z tobą o tym kocyku kiedyś dogadać :S Ale to się odezwę jeszcze :-)

11 lata 5 miesiąc temu #776768 przez Dagnes
Ja swego czasu jak robilam test i wychodzil negatywny to sie glupio nakrecalam ze za wczesnie go zrobilam. Oczywiscie @ potem przychodzila i bylo wielkie rozczarowanie. Aggi najlepiej jak zrobisz bete. Rozwieja sie wszystkie watpliwosci. A jak walniesz jutro test i znow bedzie negatywny, to nie sadze zeby maz tak od razu zszedl na ziemie.
Gos to te testy ode mnie takiego psikusa ci zrobily? Jak cos to przypominam zebys odczytywala je po 10 min od zrobienia.

Wiktoria

11 lata 5 miesiąc temu #776770 przez aggi
Dag nie mam możliwości pójścia na betę :( uziemiona w domu jestem i nie ma szans bym rano dostała się do przychodni bo daleko mam.. A test walnę i jak będzie negatywny to i tak 5 listopada mam wizytę u ginka to wtedy już na milion procent powie że nic niema:) A jeśli coś wyjdzie to wyjdzie:) Ot taka moja filozofia. Mąż przeżyje twardy chłop z niego;) Tymbardziej że zawsze był zdania "jak będzie to będzie" :)

11 lata 5 miesiąc temu #776774 przez aggi
Dziewczyny jak co to w ogóle się mną nie przejmujcie B) wszystko się wkońcu wyjaśni

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #776832 przez Chudzinka
Melduję się i ja :) Wysiurałam dziś maliny na owu, cieszę się jak głupia, bo to znaczy, że @ dostanę za 2 tygodnie, ponad tydzień przed zabiegiem :) A więc wszystko o czasie. Jeje! :)
Goś, ale masz fajowo z tymi psiakami. Pamiętam jak mój kot był mały i też jaja były :)
Agnilla, kuruj się :kiss:
No, anuusia - trzymam kciuki.
Aggi, kurcze, mam nadzieję, że chłop się nie rozczaruje, ale ja też bym dążyła do jak najszybszego wyjaśnienia sprawy, żeby w razie czego nie nakręcał się jeszcze bardziej, w ramach odpowiedzialności za uczucia, jakie wzbudzamy w innych..

11 lata 5 miesiąc temu #776834 przez aggi
Chudzinka to super że wszystko u Ciebie idzie po Twojej myśli :kiss: zobaczysz że raz dwa i będziesz już dawno po zabiegu:) tak tak jutro wysiuram testa. O ile @ mnie nie wyprzedzi ;)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #776840 przez ann-sunshine
Bry

Kas slicznosci cudenka.

A o poród się nie martw, pójdzie szybko i gładko

Agni ósemka :ohmy: no nie rozpieszcza cie twój organizm

Aggi powiedz temu twojemu że nie jesteś w ciąży bo się biedny załamie jak @ przyjdzie

Wybywam na miły wieczór. Będę jutro

Chudzinka :kiss: teraz już wszystko będzie po twojej myśli

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #776847 przez aggi
Ann ale przecież on wie o tym że test był negatywny, widział go na własne oczy i że prawdopodobnie ciąży nie ma. Wie też że nie mam @ nadal, no ale co ja na to poradzę że nie mam. Czekam, a w zasadzie czekamy razem. Udanego wieczorku :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #776849 przez Chudzinka
Może teraz foto wskoczy:
Nie malowałam mazakiem, żeby nie było! :silly: Kreska testowa pojawiła się szybciej niż kontrolna..
Ann, baw się dobrze!
Jula, co u Ciebie?
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #776856 przez aggi
Piękne maliny Chudzinka :D Ale rzeczywiście jak malowane :D dosłownie :P

11 lata 5 miesiąc temu #776857 przez Porto1987
Chudzinka, fiu fiu, takie malyny B) B) szał :P ale faktycznie widać jakbyś sobie domalowała kreskę :P ;) :S

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #776873 przez Chudzinka
No, są pikne ;) Mam aparat chyba z jakimś ustawieniem wyłapywania kontrastu, bo całe zdjęcie jest wyraźne strasznie w kolorystyce..No i to jest jeszcze "mokry" test, więc normalne, że się odcina. Jak wyschnie, będzie wyglądał bardziej wiarygodnie :blush:
Ja takie malynky mam co miesiąc, bo owu u mnie to nie problem..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #776880 przez Porto1987
Chudzinka, czyli 3 tygodnie do zabiegu, tak? Kurcze sporo tych cykli z jednego jajnika, a drugi to co obija się :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka