BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #821601 przez gosia28
ferri na buły nie mam takiego wypróbowanego, ale przepis na ciasto na pizze mam ekstra, ale jak Ty w knajpie swojej serwowałaś to pewnie masz własny wypasiony ;)
czyli co? zbędny wydatek? Bo ja właśnie na blachę kładę :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #821602 przez Asiaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #821635 przez ferritka

eeeh chory kraj :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #821648 przez emma
czesc!

zoi, gratulacje raz jeszcze!!! :kiss: :kiss: :kiss: moze nie betuj juz, tylko sie wyspij i zaakceptuj fakt, ze sie udalo :)

Ula, no to widze, ze szykuje sie drugi pozytywny test w tym miesiacu :laugh: to teraz gadaj, kiedy testujesz? :woohoo:

agni, badz czujna, bo tak naprawde to od teraz w kazdej chwili mozesz poczuc ruchy :laugh:

Julka, trzymam kciuki, zeby sie udalo! :kiss:

ferri, ja w tym temacie nie pomoge, bo w ogole sie nie znam :dry:

gosia, Chudzinka, ferri, pamietajcie, ze na luty jestesmy umowione :lol:

a u mnie na razie jak u Barei: nuda, nic sie nie dzieje :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #821661 przez gwiazdka2014
Test z dziś zrobiłam go o 11 - to nie był pierwszy sik.

Dziewczyny czy mam dalej robić test?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #821662 przez emma
Gwiazdka, dziewczyny napisaly ci juz pare razy, ze testy robi sie do pierwszego pozytywnego, ale jak ci sie nudzi, mozesz robic i do okresu :silly: podzialaj jeszcze w temacie staran, a w dzien spodziewanej miesiaczki, jesli ona nie nadejdzie, zrob test ciazowy.

/edit. jeszcze raz dziekuje wam, dziewczyny, za mile slowa pod adresem mojej Zosi! :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #821665 przez Agnilla
o kurka, ja tez sie na zusach nie znam, ale wiem że wszystkie instytucje to
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

nałaziłam sie 2 godz, dupsko zmarzło, al normalnie to jak orgazm teraz dla mnie :lol: zjadlam buleczke z wdlinka i serem, pomidorki i ogorki z majonezem, zupa sie gotuje a ja pod kocem z herbatka :) to jest lajf :)
gwiazdka zapomniałabym w aptece byłam po stoperan dla Ciebie, na sraczkę :P laska wyluzuj, bo w tn sposób nie zajdziesz. kreski Ci bledną, wiec pewnie owulacja byla, choc wiekszosc poczatkujacych dziewczyn testuje caly cykl, zeby poznac organizm. jak sie i tak bzykacie to wyluzuj!
Emma, napisałabym, że wszystkie Zosie to fajne dziewczyny...ale moja tesciowa to Sofija :P to co bede klamac :P

10 lata 11 miesiąc temu #821677 przez Ada2424
Uff w końcu się uporałam ze wszystkom. Zrobiłam pranie, poprasowałam pościel, poukładałam w komodach i szafie, ogarnęłam z grubsza w pokoju i zrobiłma na obiad racuszki z brzoskwiniami :lol:

gwiazdka tak jak dziewczyny pisza wyluzuj.

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #821691 przez gwiazdka2014
Sorrki dziewczyny mogła nie zauważyć...

Dzięki emma

PS. tak sie wprosiłam na to forum, czy ja tu mogę z wami pisać?

10 lata 11 miesiąc temu #821694 przez Ada2424
gwiazka jase że możesz zostac, przeciez nikt cie z tad nie wygania :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #821701 przez Asia K

10 lata 11 miesiąc temu #821705 przez Asiaa
Gwiazdka oczywiście że możesz zostać ;)
Dziewczyny tylko starają się sprowadzić Cie na ziemie byś nie nakręcała się mocno, bo później większe rozczarowanie jest. Wiadomo że na niektóre rzeczy trzeba poczekać. Dlatego też już nie raz było pisane by np. testu ciążowego nie robić wcześniej niż w dniu spodziewanej @ bo może nie pokazać odpowiedniego wyniku, a tak jak @ nie ma to jest nadzieja ;) ale na to wszystko trzeba czasu ;)

Ann zapomniałam wcześniej Ci odpisać, wybacz ;)
wydawało mi się że maliny wyszły w sobotę, ale ten wczorajszy test był ciemniejszy niż ten z soboty :huh: po sobocie chciałam potestować tylko by zobaczyć że druga blednie i skończyć z testami w tym cyklu a tu suprise
Sądzicie że warto dziś siknąć na testa?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #821716 przez Agnilla
ja jeden cykl sikalam caly, zeby sie sprawdzic. wtedy tez mi wyszlo, ze nie mam owulacji i juz w nast cyklu w 14dc wyladowalam u lekarza, ktory mi to potwierdzil. potem, jak juz owulacja wrocila, to testowalam max 2-3 dni po i dawałam sobie na luz
a jesli pojawiaja sie maliny 2-3 dni pod rzad, tzn ze stezenie LH jest duze, ale mowi sie, zeby brac pod uwage pierwsze maliny :)

10 lata 11 miesiąc temu #821722 przez gwiazdka2014
Dziewczyny sorrka, ale sram żarem bo tak długo czekałam na to aż moj M bedzie gotowy na dzidzie.

Spoko i tak sie nie nastawiam że w tym miesiącu sie udało, bo komu by sie udało za pierwszym razem?

10 lata 11 miesiąc temu #821737 przez jusia
Hej dziewczyny dziekuje za mile slowa :kiss:

Pisze krotko bo nie bardzo mam czas, pozniej nadrobie, jestem rpzeziebiona :(((((( zarazilam sie od Wiki :( a jestem w 6 tc :(((((( okropnei sie boje ze beda przez to problemy :( napsizcie mi czym sie leczylyscie... niby wiem co moge brac ale nie dokonca :( kropli do nosa nie moge, wzielam kompleks witamin dla ciezarnych i wsumei tyle :( do pracy musze chodzic, na krotko ale musze i tak o :( zreszta siedzac w domu wcale i tak bym nie mogla pod kocem lezec bo wiadomo jak si ema juz dziecko jak to jest.
Dawajcie rady... :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka