BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #821022 przez gwiazdka2014
Dziewczyny jaki ja miałam dziś porąbany sen: śniło mi sie ze remontowaliśmy mieszkanie ale to mieszkanie było w jakimś dziwnym prostokącie ze jak sie po nim chodziło bo było czuć ze to jest prostokąt. Byłam w zaawansowanej ciąży zaczęłam rodzić, nie wiem jak ale coś tam sobie przegryzałam - przebijałam zeby to przyspieszyć i byłam tak zachwycona bo nic mnie nie bolało. I nagle dzwonek do drzwi i moja koleżanka z podstawówki przebrana za faceta :P

Obudził mnie budzik :P ha ha

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #821024 przez jusia
Gwiazdka no z tym wyrostkiem ze noga do gory i przyciaga do siebie :)

Mesy ja ajkas zmieszana jestem, te hormony mi dowalają... nikt jeszcze nei wie tylko m i moja sis, ale jakos zle mi z tym, cos mi pada na mozg przeciez chcialam i sie ciesze ale chyba mnei to przerasta... jak sobie z 2 poradze... bez sensu najpierw zrobilam a potem pomyslalam :/

Mesy a jak ty si eczujesz?? masz jakies dolegliwosci? ja sie marnie czuje, senna zmeczona, ciagle mam katar, sikam co 15 min i jeszcze te mdlosci :(

10 lata 11 miesiąc temu #821030 przez zoi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

poza tym mesy, ja myślę, że każda z nas się trochę boi, że po ciąży zbrzydnie, ale suma sumarum i tak wiemy, czego chcemy i jakie są priorytety. Myślę, że mało kobiet podchodzi do hemoroidów, rozstępów i same wiecie jakich jeszcze rzeczy na totalnym luzie. Ja też się tego boję trochę, ale cóż- coś za coś :)

jusia, ja Cię proszę nie smutaj się, masz 9 miechów, żeby oswoić siebie i otoczenie do nowego dzieciaczka :)

10 lata 11 miesiąc temu #821038 przez Asiaa
Jusia na pewno dasz sobie rade! A starsze będzie jeszcze pomagało przy młodszym ;)

Między mną a starszym bratem jest rok, trzy miesiące i 10 dni różnicy :D więc różnica niewielka, pewnie czasami mojej mamie nie było łatwo z nami ale przez to mieliśmy bardzo dobry kontakt z bratem, bo wszędzie razem :D teraz ten kontakt też nie jest zły, ale już każde z nas ma własne życie więc już wszędzie razem nie chodzimy :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #821044 przez ferritka
hehehe a między mną a moim bratem jest 8 lat róznicy B) i też wszędzie za nim chodziłam :P on chciał iść na randkę a ja do piaskownicy i ....cisł ze mną bez gadania :lol: i miałam duuuuuuuuuuuuużo starszych kolegów, byłam w wieku 3 lat na pierwszej dyskotece klasowej, miałam dużo ciociów i woziłam się na motorowerze jako bardzo nieletnia :lol: wszystko ma swoje plusy i minusy :blink: :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #821045 przez aggi
ferri też mam brata 8 lat starszego B) i zawsze na niego kapowałam jak mnie nie chciał zabierać ze sobą :P hahaha.

10 lata 11 miesiąc temu #821057 przez Asia K
Mesy ja uznaje taka zasade ze jak urodze i bede brzydka to i tak nikt na mnie patrzec nie bedzie bo beda na dzidzie wpatrzeni , a w tym czasie ja dojde do siebie :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #821067 przez Agnilla
Asia kurna idziesz na ta sesje bez gadania!! Już ja tego dopilnuje! :)
odebrałam wyniki toxo nie ma i nie było, kily tez nie ma :P wszystko ujemne wiec gra. Tylko plecy mnie znowu bolą, chyba wczoraj i dziś za dużo dzwignelam.
Cos zaczyna padać, a jeszcze na pocztę chce iść bo mam aż dwa awizo :)
kupiłam mężowi ciastka, nie powiem, dobre :p
idę polezec :) zoi jutro druga beta??

10 lata 11 miesiąc temu #821074 przez Asia K
Oj Agni bedziesz musiala tu przyjechac i mnie zmusic :P
za nic w swiecie sie nie zgodze , ale chetnie odstapie któres z was :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #821098 przez Chudzinka
Ula, i jak tam córa z tymi kłuciami pod żebrami? Poszłyście do lekarza? Bo ja się martwię, czy to nie coś z płucami i lepiej, żeby lekarz osłuchał...

Asia - idź na sesję i nam foty podrzuć. Fajne masz podejście z tym dojściem do siebie, gdy wszyscy uwagę na maleństwie skupiają. Masz rację! :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #821106 przez gwiazdka2014
Hej dziewczyny dodaje wam teścik - Co sądzicie? Starać się dalej?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #821108 przez mesy
Asia K wiesz ja zawsze byłam szczupła i jak teraz spuchłam po tych hormonach to mnie bierze a co to będzie w ciąży :P jakoś nigdy nie przywiązywałam uwagi do tego bo nigdy nie miałam problemu z wagą , a teraz się to zaczęło wszystko chrzanić w najgorszym momencie , bo nic ze sobą zrobić nie mogę , a poćwiczyła bym sobie !

Też bym poszła sobie na taką sesję , a tym bardziej , że jest za darmoszkę :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #821113 przez Asiaa
Agni a zostało cokolwiek z tych ciastek dla męża :silly:

Gwiazdka który to dzień malin? drugi? próbować nie zaszkodzi :silly: oczywiście jeśli macie chęci ;)

10 lata 11 miesiąc temu #821121 przez gwiazdka2014
dzis 4 dlatego się tak dziwie, to normalne

co to jest beta?

10 lata 11 miesiąc temu #821126 przez Asiaa
'beta' potocznie tak mówimy na badanie krwi by sprawdzić czy jest ciąża czyli hormon ciąży beta hCG. Testy ciążowe też go wykazują, badanie z krwi jest dokładniejsze i wykrywa mniejsze ilości tego hormonu który z każdym dniem rośnie

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka