BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #820701 przez gwiazdka2014
Asia K ja nie wierze w to że uda się za pierwszym razem - nie mam takiego szczęścia :P
A Pierwszej miłości nie oglądam :P
Wczoraj było kolejny dzień staranek na razie mi wystarczy zmęczyłam się he he he
Kochane babeczki @ powinna być teoretycznie 27 - może nie przyjdzie :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #820711 przez Agnilla
witam sie na szybko, bo dzis znowu czasu brak. lece ogarnac mieszkanie, potem mlodemu chce jakies spodnie kupic (blizniakowi) a potem muszę podskoczyc do pracy. i tak pewnie wroce po poludniu. wczoraj padlam jak kaczka, mimo, ze u rodzicow tez zaliczylam drzemke ;) jeszcze musimy wypakowac reszte ubranek z naszego auta, bo to juz podarowalam mezowi :P
produkujcie dzis tez wiele, co bed miala co czytac ;)
miłego dnia!

10 lata 11 miesiąc temu #820723 przez malinka89
aggi sikam od poprzedniego cyklu już, a od tego i sprawdzam pod mikroskopem i sikam od wczoraj :P ale na razie nic, choć, że na mikroskopie zaczynają się pojawiać gdzie nie gdzie pałeczki, czyli może powoli wchodzę w okres przejściowy :D

gwiazdka widzę, że szalejesz z tymi staraniami :P męża zamęczysz niedługo :P a co do zabawek to zdecydowanie odpadają, mój TŻ w ogóle udziwnieniami nie jest zainteresowany :P mam nadzieję, że ten kryzys mu kiedyś przejdzie, bo jak nie to starania potrwają chyba do emerytury :P

10 lata 11 miesiąc temu #820730 przez mesy
Ann kurde jaki ty masz mały brzuś !! kurde zazdraszczam ci bo ja już mam wizje i doły , że będę grubą dużą babą po ciąży :(
Czekam na pozwolenie lekarza i chce się zapisać na fitness dla kobiet w ciąży ! już nie mogę się doczekać ! :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #820759 przez ferritka
aloha;]

Agillka, jakby co zamawiam jeden ,no dwa wory ciuszków dla bliźniaków :lol: oddam w nienaruszonym stanie :lol: :lol: :kiss:

co to miałam, aaaaa no jak mam tylko ten miesiąc tabsy, a w sumie to tylko 16 dni bo moje wyniki są cacy śliczne. jajków też produkuje duuuuużo i bez wspomagania to chyba nie ma sensubrać tabsy jakoś szczególnie dłużej :lol: ale będą jaja jak berety jak na usg dr cud da mi kolejne opakowanie :dry:

Julka, bo ja lubie mieć wszystko klarownie zaplanowane, odkąd wzięłam sprawy Groszków w swoje ręce to szybko wylądowaliśmy w tym miejscu właśnie. Najważniejsze jest aby trafić na dobrego dr i być zapartym :lol:

Mam nadzieje, że noc Kornelki była spokojna i wszystko już dobrze jest :)

Mesy :silly: :kiss: :kiss:

Aggi, no Gagatki są fajowskie mimo tego, że piosenka o nich taka hmmm lekko ujowa :S :blush: :blink: :silly:

u mnie szaro buro i ponuro czyli to nie jest odpowiednia pogoda na mycie okien zdecydowanie :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #820769 przez zoi
ELO:)

aggi, przepraszam już już, nie gniewaj się :kiss: Wszystkim trzymającym Fasolkom też dziękuję :silly:

Gwizdka to nas informuj na bieżąco co i jak! Ja będę trzymać mocno, moja fasola jeszcze nie, bo nie ma rączek, ale mentalnie na pewno też zakrosuje fingersy:P

malinka, a który masz dzień cyklu? I jak długie cykle?

mesy :) Bardzo się cieszę!! :lol: Moi znajomi też mają po drugim in vitro bliźniaki, już 13 tydzień. Starali się 8 lat. To dopiero musi byc szaleństwo radości! To który to tydzień u Ciebie już?

ferri, Ty długo bez mycia nie wytrzymasz, nie? :blink: Namyj się, bo jak zaciążysz to Kręgiel będzie zapitalał, a Ty najwyżej sobie będziesz mogła popatrzyć :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #820773 przez mesy
zoi to dopiero 5 tydzień więc jeszcze wszystko się może zdarzyć :P
No myśmy mieli podany jeden zarodek więc mam nadzieję , że tam siedzi jeden dzieć a nie dwa :P

10 lata 11 miesiąc temu #820775 przez ferritka
Zoi, nie słuchamy póki krechy nie pokażesz ,oooo :silly: :silly: :lol: B)

a jakbym miała czekaćaż Kręgiel mi okna umyje to bym je miała uciorane jak stare okna w familoku wizawi kopalni... nie ma opcji żeby on mył..hahahaha nawet sobie tego wyobrazić nie potrafię :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #820776 przez Agnilla
kuwa Ferri, il razy w roku Ty okna myjesz?? u mnie za oknem w sypialni i u fasoli ponuro, w kuchni i salonie lepiej, bo przetarłam je na swieta :lol:
mesy kurna :kiss: my wszystkie mamy objawy za Ciebie, zebys sie meczyc nie musiala ;)

10 lata 11 miesiąc temu #820779 przez ferritka
Agnilka, w tym roku jeszcze nie myłam B) :lol:

Mesy, a niebawem zaczniesz hafcić aż miło :lol: :lol:
oj u mnie się chyba coś zaczyna bo psikam i smarkam jak wariatka :dry: dzisiaj to ja chyba sobie fervex musze zapodać :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #820780 przez mesy
ferritka napisał:

Agnilka, w tym roku jeszcze nie myłam B) :lol:

Mesy, a niebawem zaczniesz hafcić aż miło :lol: :lol:
oj u mnie się chyba coś zaczyna bo psikam i smarkam jak wariatka :dry: dzisiaj to ja chyba sobie fervex musze zapodać :angry:

Dzięki , że mi tego życzysz :P poczekaj jak ci pożyczę hahahha
mi jest tak dobrze jak jest :P :P :P

10 lata 11 miesiąc temu #820784 przez ferritka
:lol: ja to się nie mogę doczekać Twojego foto B) a co Ci życzę to Ty se najlepiej wiesz oooo B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #820789 przez zoi

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820790 przez mesy
ferritka napisał:

:lol: ja to się nie mogę doczekać Twojego foto B) a co Ci życzę to Ty se najlepiej wiesz oooo B) B)

w ubraniu , piżamie , w dresie czy w stroju >

zoi u mnie była taka kreska przy pierwszy testowaniu :silly: i potem przez kolejne 2 testowania też taka była , a tak serio ściemniała tak fest dopiero tydzień po @ i testowałam dokładnie takimi samymi testami jak ty ;)

10 lata 11 miesiąc temu #820791 przez zoi
No, to teraz ja już też się tej fotki nie mogę doczekać po takiej reklamie :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka