- Otrzymane podziękowania: 32
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Dziewczyny, ale pięknych zdjęć nawrzucałyście, rozmarzyłam się...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
nati to fajnie że parka będzie chociaż mały brata by pewnie wolał trzymam kciuki za wizytę
Asia K ahaaaa Ty na Al.. No cóż przyzwyczaję się do tej myśli
Agnilla Ty znów masz czekoladę w avku kusisz ooooj kusisz udanego dnia
malinka być może Myślałam że tylko testera używasz
mesy kurcze ale najważniejsze że zaskoczyło wszystkim innym się nie przejmuj ja ledwie 5tc miałam a tu już 11 leci Także nic się nie przejmuj i nie stresuj
zoi no! masz szczęście haha, nieee no i tak bym trzymała razem z kropkiem On kce mieć dużo forumowych kolegów i koleżanek coś tam na tym teściorze widać
majka to szczęście w nieszczęściu, ważne że nic Ci nie jest No i że fasola rośnie odpoczywaj ile wlezie
Ada dokładnie może być taki pojemnik A ja np. sobie wymyłam zakrętkę po soku hahha i do tego siurałam hahahahaa
Chudzinka Ty nasza dobra czarownico jak Ty mądrze gadasz
A ja dzisiaj do ginka wieczorem kropka podglądać trzymać kciuki!
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aggi moją największą obawą na dzień dzisiejszy jest to , że będzie mi się ta ciążą ciągła w nieskończoność ! i mam wrażenie , że to będzie chyba najdłuższe 9 miesięcy w moim życiu !
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Czy mi się dobrze coś o gałki obiło, że gosia nasza jakiś meldunek testerkowy zrobiła? Bo tego też nie widzę? A rzeczywiście by się przydało
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Mesy gratulacje!
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
zoi oczywiście że będzie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Ferri Ty masz jakąś okienną obsesję u mnie prawie wszystkie okna są dachowe to panuje u nas przeświadczenie że podczas deszczu same się myją
zoi kreska ciemniejsza jak nic przypomniała mi się moja pierwsza bladzina co mi Agi i Ferri ją wypatrzyły bo ja ślepa chyba byłam i kazały mi ukurary se kupić
Ada ja sikałam do plastikowego kubeczka, a jak już w ciąży robiłam testy sikowe na ketony to lałam do słoika po nutelli no nie można mi było jeść nutelli to se chociaż na słoik popatrzyłam
Asia trza nam fotkę przed i po remoncie wrzucić
aggi trzymamy kciukasy i czekamy na relację
ja też się w ciąży czasami zastanawiałam czy dobrze zrobiliśmy a teraz jak patrze na Zochę to mnie szczęście rozpiera i se nawet popłacze czasami z tej miłości
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
zaczynam czytanie...
PS corcia znow jest chora a mnei mdli :///// masakra nie wiem jak do pracy bede chodzic :/
Hej Mesy fajnei ze sie pojawilas ja tez mam watpliwosci niby tego chcialam a teraz nei wiem czy sobie poradzimy powiedzialas rodzicom?? ja jeszcze nie jakos sie zebrac nie moge, nie wiem czemu, obawiam sie ze skrytykuje ze za szybko druga ciaza itd... ( niby 3 lata roznicy beda) no ale jakos juz widze mine ojca ze cos mu nei pasuje :/ ech... nei to zeby byli tacy, tylko mam obawy
Zoi gratulacje!!!!!!! a watku jeszcze nie ma tez chcialam dołączyc ale nie chce założyc bo nei weim jak bede z czasem pozniej,,,
Dag piękna krolewna )))) wszytskei Wikusie sa takie cudne
Asia super, remoncik sie przyda bedzie pieknie
Moofka to tatus teraz moze dluzej sam zostawac z Zosieńką
Porto fajna komoda, ma duzo szuflad i szafki napewno ci sie przyda chociaz moja corcia teraz uwielbia wyciagac wsyztskie ciuszki i ukladac po swojemu czuli robi masakre i si epotem zastanawiam po co ja to prasowalam
Ula moja corcia tez chora, w nocy goraczkowala i wymiotowala, teraz ma tylko katar...pewnie wieczorem bedzie powtorka a jutro cos nowego sie zacznie :/ wyrostek to i w okolicy pepka moze bolec...
Gwiazdka mnei cycki cały czas bolaly w trafionym cyklu, nadal bolą... a co to za objaw z tą nogą? to sie jakos nazywa?
Emmma jaka Zosia śliczna ))))
Ferritka haha fajny filmik )
Ada roza piękna ja dostaje zwykle na przeprosiny :/
Isska łózeczko bardzo ladne mamy takie w kolorze sosny
Ann brzuszek bardzo zgrabny
Dobra tyle dałam rade, ide robic kopytka
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Jusia no z tego co widzę to nie tylko ja mam takie myślenie u mnie już wszyscy wiedzą .... tacie powiedziała jako pierwszemu bo był w temacie i poszło szybciorem po rodzinie czasem aż żałuję , że mu powiedziałam , bo oni bardziej się cieszą niż ja i mnie to strasznie irytuje i doprowadza do frustracji nawet tacie powiedziałam , że jak mu tak wesoło z tego powodu to niech se sam w tej ciąży łazi hahahaha no i to są właśnie kurde hormony nad którymi się nie da zapanować
A mało tego mój organizm zatrzymał w sobie wodę przez tą stymulację no i , że teraz ciąża jest i ubzdurałam sobie , że będę brzydko wyglądać po ciąży hahaha super mam w głowie co nieeee aż się sama siebie czasem boję b mi takie myśli przychodzą do głowy gdzie nigdy bym tak nie pomyślała !!