BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #820522 przez emma
dobrze, zapamietam, po tym filmie na pewno :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820523 przez Agnilla
o kurde felek, nie wiem jak ale doczytalam, czy zapamietalam to juz druga sprawa :P
po pierwsze, to gila mnie w brzuchu, podejrzewam, że fasola tak mocno ściska kciuki dzis za Zoi, ze az matka poczula ;)
Laski, padam na cycki, ooo emma miedzy innymi od tego moga bolec :P ubranek mam tyle, wieksza wiekszosc na dziewczynke, ale jest tego full, do auta nam nie weszlo, tata niebawem przywiezie druga ture :P jak poznam plec czeka mnie kolejna selekcja, a potem kolejna z podzialem na rozmiary.
w ogole kurna drzwi mi do auta rano przymarzly :ohmy: gdybym miala wiekszy brzuch moglabym sobie pogwizadac. musialam wejsc od pasazera, odpalic auto, wylezc zeskrobac szyby i z powrotem pasazerem wsiasc. wysiasc pasazerem na pobranie, tak samo wrocic. taka sama sytuacja pod sklepem i wtedy do rodzicow. takze gimnastyka rano byla :P pobranie nie bolalo, ale nie wiem, czy zle wyjela igle bo tak mi krew leciala, sine mam i boli mnie cały muskuł :lol:
aaa Porto jak tam Twoja kasa z zusu wplynelo cos? ja nawet teraz dostalam za 12 dni grudnia, mimo, ze L4 mam do 23.01. wywnioskowalam z pomoca, ze chyba zamykali rok i mi ta resztke przelali.
no i co ja jeszcze chcialam? Kas, Dag zdjecia Waszych pociech mega, Kas jak urodze przylatujesz do mnie cykac fotki fasoli :P
moof, ile ja dzis dzinow sie naogladalam, fajnie takie smrodki w dzinach wygladaja :)
my na rocznice kupilismy sobie jablecznik i zrobilismy na goraco z lodami. modliłam sie, zeby maz mi slodyczy nie kupowal ;) ale po pracy zgarnelam go do rodzicow wiec nie mial kiedy :)
matko bosko skleroza mnie dosięgła, czytałam grzecznie, ale juz nie odpisze. jednak i beze mnie moze byc ruch :lol: prawidłowo :)

10 lata 11 miesiąc temu #820525 przez ulka1983
Kaś nudzić się z nią na pewno nie będziesz :silly: dziewczynka w planach cały czas widzę że jest ;) to bardzo dobrze :kiss: będzie miał dwóch starszych braci i nikt jej nie podskoczy :lol:

Aggi ja zawsze czytam do końca :)

Emma to niech Ci nie zależy a fasola niech się zakrada :lol: :kiss:

Chudzinka Gaja :unsure: nie słyszałam jeszcze ale podoba mi się śliczne :)

Porto coś poważnego :unsure: :kiss: :kiss: :kiss:

Asia to pochwal się jak robiliście synka B) może mi się to przyda :S a nie masz nikogo pod ręką :lol:

Ada wszystkiego naj naj spełnienia marzeń dla Ciebie i męża :kiss: :kiss:

dziewczyny Kornelia ma od wczoraj temperaturę i bolało ją w lewym boku zaraz pod żebrami a dzisiaj boli ją z dwóch stron wiecie co to może być :unsure:

10 lata 11 miesiąc temu #820528 przez Asiaa
Ferri dobry plan nie jest zły :) dasz rade z bliźniakami :laugh: najlepiej chłopczyk i dziewczynka :lol:

Emma fajniutka fotka Zosi :)

10 lata 11 miesiąc temu #820534 przez emma
Ula, niestety nie wiem, co ci doradzic, ale brzmi groznie, ja bym poszla do lekarza :(

Asiaa, ferri, dziekuje za komplementy! :lol: :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820537 przez ferritka
Ulka, Emma dobrze mówi...po co gdybać co tam boli czy to kolka czy wyrostek..najlepiej i najbezpieczniej z taką dolegliwością cisnąc do doktorka.. lepiej chuchać na zimne przecież :lol: póki co zdrówka zdrówka i bezbolości dla Kornelki :kiss:

Emma, B) B) B) pamiętaj, że ja planuje mieć niebawem syna, :silly: :lol: a jakby coś to miej z tyłu głowy ,że młodszy słodszy :lol: za jakieś 20 lat nie bedzie po nich widać równicy wieku :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #820538 przez Porto1987
Kurde Wy to szalone jesteście :P

Póki pamiętam :)

Gwiazdka, ja nie wiem jak to jest robić chłopca - chyba nie wiem, okaże się niebawem :D
Agni, nie dostałam jeszcze kasy. Cierpliwie czekam. Jeszcze tydzień.
Emma, dziękuję Ci kochana, że o mnie myślisz :kiss:
Ula, o co pytasz :unsure:

Zoi, ale fotka. Ja tam się dojrzałam czegoś. Czekam na tą betkę za dwa dni :) I zaciskam kciukasy, żeby był mega skok :D :D :D

Nie wiem co ja tam jeszcze chciałam Wam napisać, bo przecież nie idzie spamiętać wszystkiego :S

Obdzwoniłam dziś pół Polski w poszukiwaniu komody kurde. Dopiero w Bydgoszczy znalazłam :D

Emma, ale Zosia fajniutka :D :D

Dag, Twoja Wiki też cudownie wygląda :kiss:

Ferri niezły filmik :) i zaciskam :kiss:

No to teraz jak coś to testuje Gosia :) bo Ona miała owu prawie razem z Zoi :)

10 lata 11 miesiąc temu #820557 przez gosia28
julka fajnie, że nas odwiedzasz :) pęcherzyki rosną ok. 2/3 mm dziennie, żeby pękły muszą mieć min. 19 max. 25, najlepsze takie jak mają ok. 23 mm ;)

julka mój tam zły nie jest, kwiatki widuje, ale tych porządków to Ci zazdroszczę :laugh:

Asia ;)

gwiazdka Natan kojarzy mi się tylko z tym księdzem słynnym B)

ferri wiesz, że ja za Ciebie i twoje groszki korsuje i jestem z Tobą całym serduchem :kiss: :kiss: :kiss:

emma mi się zdaje, że winę bolących cyców ponosi podwyższony progesteron więc raczej jest po zawodach, ale co Ci szkodzi zadziałać jeszcze :laugh:
ale masz piękną Zofinkę :kiss: :kiss: :kiss:

ulka kurczę nie wiem co to może być, ale oby szybko dolegliwości małej minęły :kiss:

ooo Porto przejęła listę kto i kiedy po Chudzince :P
no, najważniejsze że mebel znaleziony taki co pasi ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820558 przez ulka1983
dziewczyny Kornelia ma od wczoraj temperaturę i bolało ją w lewym boku zaraz pod żebrami a dzisiaj boli ją z dwóch stron wiecie co to może być

Porto o to właśnie pytam może pomożesz

pediatra dopiero jutro a rodzinny do niczego więc nie mam po co iść :(

10 lata 11 miesiąc temu #820576 przez zoi
emma, jestem 11dpo, a ostatnią @ miałam 17.12. Fotka zalotna, nie ma co :laugh:

dziękuję dziewczyny za gratki i za kciuki, zwłaszcza Agni, bo ona z fasolą trzyma :silly:

ferri, ależ ja jestem podekscytowana tym Twoim planem :) Prawie tak samo jak moimi dzisiejszymi wieściami :silly:

julka, bardzo Ci kibicuję, oby klo się sprawdziło. Mój gin też mowił, że jak przez 2 miechy nie zajdę z lutkiem to będziemy próbować klo i ovitrelle.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dobrej nocki laseczki, ja teraz mam napięty grafik działania, więc nie będę dużo pisać, ale jak tylko będzie coś ważnego to będę meldować :)

Przypomniało mi się jak pisałam, że mi się śniło, że widzę dwie kreski w tym cyklu :) Chyba, jestem czarownicą :P

10 lata 11 miesiąc temu #820577 przez Porto1987
ulka1983 napisał:

Kaś nudzić się z nią na pewno nie będziesz :silly: dziewczynka w planach cały czas widzę że jest ;) to bardzo dobrze :kiss: będzie miał dwóch starszych braci i nikt jej nie podskoczy :lol:

Aggi ja zawsze czytam do końca :)

Emma to niech Ci nie zależy a fasola niech się zakrada :lol: :kiss:

Chudzinka Gaja :unsure: nie słyszałam jeszcze ale podoba mi się śliczne :)

Porto coś poważnego :unsure: :kiss: :kiss: :kiss:

Asia to pochwal się jak robiliście synka B) może mi się to przyda :S a nie masz nikogo pod ręką :lol:

Ada wszystkiego naj naj spełnienia marzeń dla Ciebie i męża :kiss: :kiss:

dziewczyny Kornelia ma od wczoraj temperaturę i bolało ją w lewym boku zaraz pod żebrami a dzisiaj boli ją z dwóch stron wiecie co to może być :unsure:

Ulka chodzilo mi o to co pogrubiłam, bo nie wiedziałam o co pytasz :unsure:
A co do dolegliwości Natalki, to ja nie mam pojęcia. Może Chudzinka zapyta swojego :unsure:

Gosia nie przejmuję listy B) po prostu pamiętałam, że Wy miałyście owu tak bardzo blisko siebie :)
A komoda o taka o: www.maromeble.pl/zdjecia/romeo_i_julia_bufet.jpg Mam nadzieję, że zmieszczę się z rzeczami Małej :unsure:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820579 przez ulka1983
Julka temperatura 38,5 spada po lekach przeciwgorączkowych teraz ma 37,4 innych objawów nie ma oprócz słabego kataru apetytu nie ma prawie wcale na mus zjadła pół kanapki

Porto acha :blush: pytałam o twoje plecy co z nimi czy to dolegliwości ciążowe czy coś poważniejszego :side:

10 lata 11 miesiąc temu #820583 przez gwiazdka2014
dobra nadrobiłam :P

Gosia słodka ta twoja niunia - urocza :)
Jak cycki bolą to już jest po ptakach?

A co do testu to żartowała :)

Buziaczki ide spać :)

10 lata 11 miesiąc temu #820596 przez zoi
u mnie jak cycki bolały to było po ptokach, ale to pewnie każda ma inaczej.

10 lata 11 miesiąc temu #820607 przez ulka1983
Julka boli ją tak dokładnie powyżej pępka pod żebrami z obu stron. Teraz po lekach jest trochę lepiej. To też może być wyrostek :ohmy: zobaczymy co będzie w nocy jak się pogorszy pojedziemy na pogotowie :dry: dziękuję że odpisałaś :kiss: :kiss: :kiss: bo w necie szukałam czegoś na ten temat i nic sensownego nawet w przybliżeniu nie znalazłam co by to mogło być :( a co do rodzinnego u nas jest tylko jeden który nie wie nawet co dziecku przepisać a pediatra tylko raz w tygodniu niestety :dry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka