BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #820148 przez Domiśśś
Helloo kobitki.

Piękniusie macie te Avatarki ;) Mój też powinien pójść do wymiany jak Asi ale nie mam serca to maleństwo jest takie sweet ;)

A co do imion to narazie mamy problem z głowy bo Dla synka było odrazu wybrane zgodnie Raduś.
Za to dziewczynka nie mogliśmy dojść do porozumienia. Mi spodobało się imie NINA a mój mąż nigdy w życiu co to za imie ble ble ble jak z burdelu :ohmy: Ja się go pytam ciekawe skąd masz takie skojarzenia :P A on że nie wie może z filmu jakiegoś :P No i chyba będzie wchodziło w grę Oliwka.
Chociaż Nina bardzo mi się podoba. Ale w sumie niech tylko zrobi tą dziewczynkę to nawet imię będzie mógł sobie wybrać ;) :P

Porto bidulko :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820152 przez ferritka
B)

Ada, wspaniałej rocznicy...teraz już rozumiem te lody i zakupy on Cię przygotowywał do rocznicy :blink: :blink: wspaniałych kolejnych wspólnych lat w szczęściu z gorącym sexem i masą pięknych po mamusi dzieciów :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

dokładnie Ann ma rację...weszłyście Emmo i Gosiu wczas ,kiedy jesteście najbardziej "narażone" na przyjście groszków....bo właśnie wtedy kiedy najmniej tego oczekujemy robią nam suprajsa :kiss: :kiss: :kiss: pamiętajcie, ja na testowanie w lutym wciąż mam listę otwartą, ależ by był wątek listopadówki 2014 wciąż by nam zamykali z powodu przeciążenia linii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Agilka wstałaś??? udało się?? czy zaspałaś :silly:

u nas za oknem tak szaroburo i ponuro że nie chce się z piżamki wyskakiwać.... jak się cieszę że mi kręgiel w penysie kupił piżamkę pajacyka cieplusiego to se bedę w niej popylać chyba z cały dzień dziś :lol: :lol: coś mi się też zdaje, że Kręgiel zamówił specjalnie taką pogodę żeby mnie nastawić na irlandię za niedługo na dłużej, eh... i chyba mnieto cieszy :lol: :lol: będziecie mnie tam odwiedzać prawda?? :lol: :lol:

Gosia się pochwal co teżtam Cię w nocy nawiedza?? :S mi się ciągle śni albo że Kręgiel mnie porzuca, albo zdradza, albo zrywa...mnie wykończy normalnie, nie wiem skąd mi się to bierze cholercia :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820171 przez gosia28
Ada samych cudownych wspólnych chwil :kiss:

ferri a co Ty tam będziesz robić jak już pojedziesz :unsure:
Pewnie, że Cię odwiedzimy, zrobimy Ci taki najazd, że będzie się działo :lol:

ja co prawda listopada nie lubię, ale w końcu by się to zmieniło :laugh:

Domiśśś, oj jeszcze może przerobisz emka na swoje :)

to niech groszki przychodzą bo mnie się te @ unudziły B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #820177 przez Porto1987
Bry :)

Oj dziś już lepiej z plecami, ale kurna nie mogłam spać, bo bolały mnie kolana i biodra. Jak nie urok to sraczka :(
A wczoraj to masakra. Nawet nie mogłam rano siku pójść, bo mnie tak plecy bolały. Gosia, mężuś zrobił masaż, nawet całkiem przyjemny i pomógł :) Wczoraj byłam niewyspana i dziś też :dry:
Ale wczoraj sobie z mężulem pogadałam. Stanęło na tym, że nie zmienimy mieszkania, ale zostajemy tu na max rok czasu :) i teraz trzeba obmyślać kącik dla bobasa, bo nie bardzo mam ochotę zrezygnować z sypialni :P
A tak co do imienia, to ja wczoraj powiedziałam, że może nazwiemy dziecię Weronika (po mamusi, bo mam tak na drugie :P ) a mój mąż że nie :( Coś czuję, że tylko na Zosię mi się uda go namówić :P Miałam kiedyś prababcię Zosię i podobno mój mąż też, więc byłoby akurat :S
Ja się może powstrzymam od mówienia z jakiej pozycji moje dziecię jest :S :S
Ale mi się Was wczoraj dobrze czytało :P :P :P

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820178 przez ferritka
też nie lubię listopada, więc najwyższa pora to zmienić B)

Kaś, jak już Gosi szkrabki swoje podrzucisz to ja jej chętnie pomogę i razem będziemy trzymać pieczę nad nimi i Twoim spokojnym niczym nie zmąconym snem :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Domiśśś, mi kiedyś chodziła po głowie Natasza i Kręgiel widocznie tak jak i Twój małż ma doświadczenie w temacie burdelowym bo też rzekł że jak z burdelooo bum bum imie :blink: :blink:

Porto bidulko, wiem po sobie że jak kilka dni nie ćwiczę to w nocy przezplecy spać nie mogę, więc rozumiem co czujesz :dry: a może spróbuj na basen pochodzić? basen odciąża plecka, zrobi Ci dobrze i bóle miną :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820180 przez gosia28
ferri to jesteśmy umówione ;)

a sny? :S wczoraj to mnie w śnie P. przeleciał, a dziś to cuda wianki na kiju. Śnił mi się jakiś tir koło mojego domu, że nie mógł w zakręt wejść i kierowca go podniósł w wprowadził w wir i tak śmigał ten tir w powietrzu jak śmigło, a potem z całym impetem spadł na podwórko sąsiada. Okazało się, że sąsiadom rozwaliło się przez to łóżko więc przyszli do nas na wódkę :laugh:

Porto fajnie, druga Zosia forumowa :)
mnie też biedra bolą od tych baletów połamana jestem :S oj spadła forma :laugh:

edit.
acha i jeszcze pozytywny test ciążowy w śnie wysikałam i ten Pas Św. Dominika, że listonosz przyniósł :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #820186 przez Porto1987
Gosia oby prorocze sny były z tym testem :) Zosia jeszcze nie przesądzona, ale już od dawna mówiłam, że ja chciałabym Zośkę :) więc może się uda, no chyba że okaże się że jednak chłopak :P a usg już w czwartek :D :D
Gosia, żeby te biodra i kolana były po jakimś wysiłku :( ale niestety, ale od pewnego czasu mnie bolą i czytałam, że właśnie może to być związane z ciążą :dry: już długo nie zostało, dam radę :P :P

Ferri, kurka na basen chętnie, ale na tej wiosce nie ma basenu :P są tylko jeziora :S :S Ale tak bym sobie poszła na jakieś bąbelki :S :S
A czemu Ty chcesz wybyć tak daleko?

10 lata 11 miesiąc temu #820194 przez moofka
hej dziewczynki :) podczytywałam Was wczoraj wieczorem i co mi się zdało że już doczytałam wszystko to po odświeżeniu strony był milion nowych postów :ohmy: chyba nawet z Zośką przy cycu będę zaglądać co by nie mieć zaległości :cheer:

wczoraj o seksach było a mnie już nosi a jeszcze nie mogę :angry: zastanawiam się jak to będzie po takiej przerwie, taki drugi pierwszy raz trochę.

Ferri a mają tam w tej Irlandii jakieś molo na nasze spotkanie? B)

ja nie wiem czy mi pasuje druga forumowa Zośka :P

a wczoraj wybyłam na zakupy do galerii a młoda została z tatusiem :lol: musiałam tylko się wyrobić między karmieniami. odwiedziłam moje dziewczynki z pracy, kupiłam Zośce czapkę, skarpety i jej pierwsze dżinsy :lol:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820195 przez ferritka
Porto, oj to szkoda bo woda fajnie by Was rozluźniła i dała odpocząć plecą :cheer: :cheer:
imie fajne fajnie, kolejna Zofija na horyzoncie naszej forumowej rodzinki :blink: czyli oby do czwartku :lol: :lol:

a wybyć, a bo się Kręgiel naoglądał i zachwycił tamtejszą naturą i rozważamy czy może nie byłoby fajnie wyjechać :lol:

mama moofffka, ano niejedno molo się tam znajdzie :lol: więc tradycja będzie zachowana :lol: :lol:
zakupyyy...no pierwsze dżiny to nie przelewki, mała stylówa będzie :lol: :lol:

hmmm ale żeby żadna nie kciała Agatki :S :S to fajne dziewczynki są, grzeczne, rezolutne...no i grzeczne :lol: :lol: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820196 przez gosia28
Porto to lipa, że nie ma basenu bo faktycznie mogło by Ci ulżyć :dry:
a jeden z tych snów się spełnił ten taki co ogień w nim jest :silly:
to i inne może też... ten tir może lepiej, żeby nie przejeżdżał bo faktycznie zakrętu na osiedlu nie zbierze. W sumie raz w życiu widziałam na osiedlu tira jak sąsiadom dom przywieźli :cheer:
aaaa usg :) to niedługo chwila prawdy ;)

moof gratulacje dla tatusia, że został z małą :)
to teraz ubierz ślicznotkę w te piękne rzeczy i poka poka ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #820198 przez majka1987gnoWlkp
hej Wam laski:D
gosia pisalam żebyś się nie chwaliłą że o tej porze jesce w łóżku:D też bym tak chciałą:)

a teraz tak szybko Adrianna jest łądne ale u mnie odpada- mam kuzynke Adrianne:)
Porto to ja znowu zaczynam poszukiwania bo my w kawalerce więc nie da rady tak- ale te ceny to jak kurde w wielkim mieście:/
no nic szykuje się i Tosie bo jeszcze chwila i do pracy a musze marude odwieźć do niani. może poczytam was w pociągu dziś wieczorem- miłęgo dnia laski

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #820201 przez gosia28
ferri bo do każdego imienia, piosenka musiała być. Znasz jakąś o Agatce :unsure:
mi się kojarzy taka jedna big cyca, śpiewali o Jacku i Agatce :P ale ta Agatka dżeczna nie była B) :laugh:

majka ach o to Ci szło :laugh: to jak już Kaś mi chłopaków podeśle to możesz i na te ferie Antosię mi podesłać ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #820203 przez Ada2424
Dziękuję Wam Dziewczyny za życzenia rocznicowe :) kochane jesteście :kiss:

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #820206 przez ferritka
no jak to nie ma piosenki B) ....a ten hit o górnolotnym tekście?

nawet film jest o uprowadzeniu :lol: :lol:

Gosia anpo troszke niedżeczna tamta była :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #820207 przez moofka
Ferri to jak jest molo to możesz jechać :P i tam nie sraj po gatkach że się akcja zaczęła bo będziesz super mamą :kiss: tylko troszkę odjechaną :P

ja mam w rodzinie 2 agatki :) jedna bardzo fajna a druga troszkę mniej :P

Gosia został, przewinął, przebrał a ja jak gupia chodziłam z telefonem na wierzchu żeby widzieć czy nie dzwoni że coś się dzieje. po 2h to sama zaczęłam dzwonić :blush:

Zośki nie ubiorę jeszcze bo dżinsy na 68 kupiłam to pod brodę by miała :P ale pokazać zakupy mogę :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka