- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
Piękniusie macie te Avatarki Mój też powinien pójść do wymiany jak Asi ale nie mam serca to maleństwo jest takie sweet
A co do imion to narazie mamy problem z głowy bo Dla synka było odrazu wybrane zgodnie Raduś.
Za to dziewczynka nie mogliśmy dojść do porozumienia. Mi spodobało się imie NINA a mój mąż nigdy w życiu co to za imie ble ble ble jak z burdelu Ja się go pytam ciekawe skąd masz takie skojarzenia A on że nie wie może z filmu jakiegoś No i chyba będzie wchodziło w grę Oliwka.
Chociaż Nina bardzo mi się podoba. Ale w sumie niech tylko zrobi tą dziewczynkę to nawet imię będzie mógł sobie wybrać
Porto bidulko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Ada, wspaniałej rocznicy...teraz już rozumiem te lody i zakupy on Cię przygotowywał do rocznicy wspaniałych kolejnych wspólnych lat w szczęściu z gorącym sexem i masą pięknych po mamusi dzieciów
dokładnie Ann ma rację...weszłyście Emmo i Gosiu wczas ,kiedy jesteście najbardziej "narażone" na przyjście groszków....bo właśnie wtedy kiedy najmniej tego oczekujemy robią nam suprajsa pamiętajcie, ja na testowanie w lutym wciąż mam listę otwartą, ależ by był wątek listopadówki 2014 wciąż by nam zamykali z powodu przeciążenia linii
Agilka wstałaś??? udało się?? czy zaspałaś
u nas za oknem tak szaroburo i ponuro że nie chce się z piżamki wyskakiwać.... jak się cieszę że mi kręgiel w penysie kupił piżamkę pajacyka cieplusiego to se bedę w niej popylać chyba z cały dzień dziś coś mi się też zdaje, że Kręgiel zamówił specjalnie taką pogodę żeby mnie nastawić na irlandię za niedługo na dłużej, eh... i chyba mnieto cieszy będziecie mnie tam odwiedzać prawda??
Gosia się pochwal co teżtam Cię w nocy nawiedza?? mi się ciągle śni albo że Kręgiel mnie porzuca, albo zdradza, albo zrywa...mnie wykończy normalnie, nie wiem skąd mi się to bierze cholercia
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ferri a co Ty tam będziesz robić jak już pojedziesz
Pewnie, że Cię odwiedzimy, zrobimy Ci taki najazd, że będzie się działo
ja co prawda listopada nie lubię, ale w końcu by się to zmieniło
Domiśśś, oj jeszcze może przerobisz emka na swoje
to niech groszki przychodzą bo mnie się te @ unudziły
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Oj dziś już lepiej z plecami, ale kurna nie mogłam spać, bo bolały mnie kolana i biodra. Jak nie urok to sraczka
A wczoraj to masakra. Nawet nie mogłam rano siku pójść, bo mnie tak plecy bolały. Gosia, mężuś zrobił masaż, nawet całkiem przyjemny i pomógł Wczoraj byłam niewyspana i dziś też
Ale wczoraj sobie z mężulem pogadałam. Stanęło na tym, że nie zmienimy mieszkania, ale zostajemy tu na max rok czasu i teraz trzeba obmyślać kącik dla bobasa, bo nie bardzo mam ochotę zrezygnować z sypialni
A tak co do imienia, to ja wczoraj powiedziałam, że może nazwiemy dziecię Weronika (po mamusi, bo mam tak na drugie ) a mój mąż że nie Coś czuję, że tylko na Zosię mi się uda go namówić Miałam kiedyś prababcię Zosię i podobno mój mąż też, więc byłoby akurat
Ja się może powstrzymam od mówienia z jakiej pozycji moje dziecię jest
Ale mi się Was wczoraj dobrze czytało
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaś, jak już Gosi szkrabki swoje podrzucisz to ja jej chętnie pomogę i razem będziemy trzymać pieczę nad nimi i Twoim spokojnym niczym nie zmąconym snem
Domiśśś, mi kiedyś chodziła po głowie Natasza i Kręgiel widocznie tak jak i Twój małż ma doświadczenie w temacie burdelowym bo też rzekł że jak z burdelooo bum bum imie
Porto bidulko, wiem po sobie że jak kilka dni nie ćwiczę to w nocy przezplecy spać nie mogę, więc rozumiem co czujesz a może spróbuj na basen pochodzić? basen odciąża plecka, zrobi Ci dobrze i bóle miną
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a sny? wczoraj to mnie w śnie P. przeleciał, a dziś to cuda wianki na kiju. Śnił mi się jakiś tir koło mojego domu, że nie mógł w zakręt wejść i kierowca go podniósł w wprowadził w wir i tak śmigał ten tir w powietrzu jak śmigło, a potem z całym impetem spadł na podwórko sąsiada. Okazało się, że sąsiadom rozwaliło się przez to łóżko więc przyszli do nas na wódkę
Porto fajnie, druga Zosia forumowa
mnie też biedra bolą od tych baletów połamana jestem oj spadła forma
edit.
acha i jeszcze pozytywny test ciążowy w śnie wysikałam i ten Pas Św. Dominika, że listonosz przyniósł
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Gosia, żeby te biodra i kolana były po jakimś wysiłku ale niestety, ale od pewnego czasu mnie bolą i czytałam, że właśnie może to być związane z ciążą już długo nie zostało, dam radę
Ferri, kurka na basen chętnie, ale na tej wiosce nie ma basenu są tylko jeziora Ale tak bym sobie poszła na jakieś bąbelki
A czemu Ty chcesz wybyć tak daleko?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
wczoraj o seksach było a mnie już nosi a jeszcze nie mogę zastanawiam się jak to będzie po takiej przerwie, taki drugi pierwszy raz trochę.
Ferri a mają tam w tej Irlandii jakieś molo na nasze spotkanie?
ja nie wiem czy mi pasuje druga forumowa Zośka
a wczoraj wybyłam na zakupy do galerii a młoda została z tatusiem musiałam tylko się wyrobić między karmieniami. odwiedziłam moje dziewczynki z pracy, kupiłam Zośce czapkę, skarpety i jej pierwsze dżinsy
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
imie fajne fajnie, kolejna Zofija na horyzoncie naszej forumowej rodzinki czyli oby do czwartku
a wybyć, a bo się Kręgiel naoglądał i zachwycił tamtejszą naturą i rozważamy czy może nie byłoby fajnie wyjechać
mama moofffka, ano niejedno molo się tam znajdzie więc tradycja będzie zachowana
zakupyyy...no pierwsze dżiny to nie przelewki, mała stylówa będzie
hmmm ale żeby żadna nie kciała Agatki to fajne dziewczynki są, grzeczne, rezolutne...no i grzeczne
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jeden z tych snów się spełnił ten taki co ogień w nim jest
to i inne może też... ten tir może lepiej, żeby nie przejeżdżał bo faktycznie zakrętu na osiedlu nie zbierze. W sumie raz w życiu widziałam na osiedlu tira jak sąsiadom dom przywieźli
aaaa usg to niedługo chwila prawdy
moof gratulacje dla tatusia, że został z małą
to teraz ubierz ślicznotkę w te piękne rzeczy i poka poka
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
gosia pisalam żebyś się nie chwaliłą że o tej porze jesce w łóżku:D też bym tak chciałą
a teraz tak szybko Adrianna jest łądne ale u mnie odpada- mam kuzynke Adrianne:)
Porto to ja znowu zaczynam poszukiwania bo my w kawalerce więc nie da rady tak- ale te ceny to jak kurde w wielkim mieście:/
no nic szykuje się i Tosie bo jeszcze chwila i do pracy a musze marude odwieźć do niani. może poczytam was w pociągu dziś wieczorem- miłęgo dnia laski
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi się kojarzy taka jedna big cyca, śpiewali o Jacku i Agatce ale ta Agatka dżeczna nie była
majka ach o to Ci szło to jak już Kaś mi chłopaków podeśle to możesz i na te ferie Antosię mi podesłać
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nawet film jest o uprowadzeniu
Gosia anpo troszke niedżeczna tamta była
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
ja mam w rodzinie 2 agatki jedna bardzo fajna a druga troszkę mniej
Gosia został, przewinął, przebrał a ja jak gupia chodziłam z telefonem na wierzchu żeby widzieć czy nie dzwoni że coś się dzieje. po 2h to sama zaczęłam dzwonić
Zośki nie ubiorę jeszcze bo dżinsy na 68 kupiłam to pod brodę by miała ale pokazać zakupy mogę