BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #820056 przez aggi
ferri bo na jeża pójdziesz :D hahaha albo polubisz :D :P Nie żeby jakiś szantaż ale ostrzegam :D hahaha :P :kiss: nie noo nie jestem taka :S podzielę się włosami :blush: wiesz a co do wątpliwości to byliśmy z mężem tak pewni na dziecko - tego nam do szczęścia brakowało ale mam czasem takie chwile czy napewno zapewnię mu wszystko, czy nie za wcześnie, czy sobie poradzimy... Chyba każda ma takie dylematy, ale 'podobno' zaraz po ujrzeniu kruszynki one znikają :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #820058 przez emma
pracowalam kiedys z Adeliną, tez mowili do niej Ada ;)

aggi, tez mam 164 cm i ja tam uwazam, ze jestem srednia, a nie niska :laugh: chociaz przy moim to kazdy sie wydaje niski :silly: a co do wagi to chyba najwazniejsze jesc racjonalnie, ale nie swirowac w zadna strone, bo pare kilo na plusie w ciazy to nie zaden dramat :). jak kiedys mnie uznacie za "swoja" i sie skojarzymy na fb, to zobaczycie, czy klamie ;) :silly:.

zoi, dawaj znac, co u ciebie! :)

ja jeszcze o imionach nie mysle, za duzo czasu :)
no ale Zosia miala byc Jasiem, wiec gdyby sie trafilo, to pewnie znow bym w to imie celowala :)

a tak mi sie cos porobilo, ze jakos mi odpuscilo totalnie i przestalo mi zalezec...
nie wiem, jak to wyjasnic, ale to cos w stylu, ze jak na cos tak bardzo czeka, a to nie przychodzi, to w koncu traci sie zainteresowanie, wiec ja chyba wkroczylam w ten etap :silly:

oj, seksu w ciazy to sie chcialo jak nigdy, pameitam, ze jak pani mnie uszkodzila przy badaniu i dostalam szlaban na miesiac, to byl dramat :silly: zdaje sie, ze dzien przed porodem tez nie proznowalismy ;) fajnie bylo, ja to bym mogla ciagle w ciazy chodzic :silly:

teraz naprawde dobranoc!
no i pewnie do weekendu! bede zagladac i czytac z tel.! :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820059 przez Agnilla
ja kiedys mialam faze na Lotę :D Flawię i Eulalię :P wiem, posrana jestem :D ostateczna moja wersja to Pola i Tymon, mąz swej wersji dziwczecej nie ma, ale to nie on rodzi :P
Aggi mimo wszystko fajnie wiedziec, z facet dba o Ciebie i swoje male dziecie :) a mi tam dobrze zrobi, jak mi we wlosach posmyra :P albo przyjdzie, jak kiedys i powie, ze jego fasola jest najlepsza na swiecie :)

10 lata 11 miesiąc temu #820064 przez Chudzinka
Uwielbiam imię Gaja, bardzo chciałabym Gajke, Gajeczke mieć :-)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820065 przez ann-sunshine
Ferritka Chudzinka i Agnilka juz Tobie wszystko powiedzialy co i ja bym chciala, pozostaje mi tylko sie pod tym podpisac.

Ada (wlasnie ta krotka wersja) tez i mnie sie podoba ale mezu niet.

Aggi i Emma wy nie jestescie niskie, ja jestem bo mam cale 157.

Aggi jeszcze imion nie mamt ale kazdy z nas robi liste 20 a potem wspolnie siadamy i wykeslamy na zmiane te ktore najmniej nam sie podobaja. Dziewczynskie listy byly podobne ale chlopaczynskie odmienne. Stad wnioskuje ze moga byc problemy.

Agni zabierz meza do gina jak uslyszy od lekarza ze nie ma przeciwwskazan to moze choc troche przestanie sie bac. A po porodzie nabralam ochoty dopiero po jakichs 8 tygodniach

10 lata 11 miesiąc temu #820067 przez Agnilla
Chudzinka, no to już odpadają niektóre pozycje ;)
mam nadzieje, ze duphaston pomoze spelnic Chudzinkowe marzenia, choc ostrzegam, Gaje to diabły wcielone ;)
teraz juz Was nie czytam, bo chetnych na wstanie wczesnie rano za mnie nie bedzie :P
dobranoc :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #820072 przez gosia28
aggi doczytałam Twoje poematy, pewnie nie tylko ja ;)
dla mnie Zuzia to ładne imię, ale jest na dzień dzisiejszy tak popularne, że jednak bym zrezygnowała :)
no i w końcu zdemaskowałaś się ze swoim oryginalnym dość imieniem :laugh:

emma to dawaj linka tu albo na priv i już się widzimy ;)
ja też powoli mam dość starań :S

Agni jak dla mnie takie sobie te 3 pierwsze ale to oczywiście kwestia gustu :blink:

ferri z "rąsi" są bliźniaki chłopiec i dziewczynka ;)

Porto widziałam, że uzupełniasz nasze wiadomości, co u Ciebie? :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #820074 przez Asiaa
Agnilla widzę że masz stary awatarek ;p a gdzie taki dzieciaczkowy?

Aggi ja też doczytałam wszystko co napisałaś ;p

Dobranoc ;)

10 lata 11 miesiąc temu #820075 przez ann-sunshine
Emma i Gosia wchodzicie w najlepszy etap nie starania sie w ktorym dzieciaczku sie pojawiaja.

Dobrej nocy

10 lata 11 miesiąc temu #820078 przez Porto1987
Gosia czytam Was, ale umieram na plecy :(

10 lata 11 miesiąc temu #820080 przez gosia28
ach ann żebyś miała rację :laugh:

Porto emek w domu? może on Ci ulży masażykiem, a jak nie to może jakiś specjalista się przyda? Ból pleców to nieprzyjemna przypadłość, szczególnie jak już brzuszek duży :kiss:

dobranoc

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820105 przez Dagnes
W zyciu nie nadrobie tygodniowej nieobecnosci na forum. Pisalyscie jak szalone.
Agni jak mi kiedys Ann napisala - przybierasz juz postawe ciezarnej :-) A lozeczko boskie, kolor wypasiony ale cena tez kosmiczna.
Ferr trzymam kciukasy. Watpliwosci mina, a na tym etapie sa jak najbardziej naturalne. Mi jak mala po cesarce przyniesli to lzy szczescia polecialy ze wzruszenia i wiem juz ze to byla najlepsza decyzja na swiecie.
Majka ogromne gratulacje!
Z celowaniem na chlopaka teorie od tylca obalam razem z Emma. Nasza Wiki tak powstala :P
Wczoraj zaliczylismy pierwsza kapiel. Nie bylo tak zle. W ogole malutka jest taka grzeczna i kochana. Dzis w nocy raz na karmienie sie obudzila a tak to jakby dziecka nie bylo. Tatus wpatrzony i zakochany. Az fajnie popatrzec.
Ja libido w ciazy mialam zerowe a teraz juz mi sie chce ;) Poki co jednak te 6 tygodni mamy z glowy.

Wiktoria

10 lata 11 miesiąc temu #820109 przez Asia K
Bry :D

A mnie sie podoba imie Ada – ale fakt wkurzaloby mnie jakby mi spiewali ta piosenke przy byle okazji

Agni badania nie fajne ale za o zakonczenie dnia u siostry to na bank ci sie spodoba :)

Ferri – mysleliscie juz o tym od dawna , wiec na bank to jest ten czas :*

Chudzinka ty powinnas jakies poradniki pisac albo cus , albo w jakies gazecie porady dla kobiet , albo nie, lepiej nam tu radz bo ty jestes miodek na nasze serduszka :*

Sasanka- ludzie maja wyobraxnie :D

Ada – jak chcesz to ci poweim na priv jak my zrobilismy synka :D
Widze ze macie dzisiaj rocznice – wszystkiego naj naj naj lepszego I spełnienia marzenia :)

Agni – ja pikole dobrze ze siedze , ale I tak bym prawie z fotela spadla z ostatniego twojego tekstu :D
No to sie przyznam I bez priva jak juz Agni zaczela – tak my zrobilismy synka od tylca :p

Feri a z czego ty kcesz sie odchudzac – przecie ty szczypior jestes

Emma - Osz kurna – no u ciebie sie niesprawdzilo – ale moja siostra ma 2 dziewuchy I jako 2 chcieli chlopaka , ale tak daje im popalic ta babka ze sie smieje ze siusiol przy porodzie odpadl a wrodzony chlopak jest– wiec moze u ciebie Emma tez tak bylo ? :):):):):)

Gosia – ale w takim przypadku ty sie najwiecej napracujesz a on tylko lezy jak kloda :p

Aggi – ty sie nie boj – ja cie doczytam do konca :)
Adrinna ? A ja caly czas myslalam ze ty Agnieszka jestes :p
Ferri ci podpadla z brakiem sympatii to imienia , to teraz ty mi podpadłas bo ja nosze jedno z imion które tobie sie nie podobaja :p
(przyznam sie jednak ze tez tego imienia nie lubie I twierdze ze jest “okropne” )

Porto – ale plecami sie nie pisze :p wiec dawaj nam tu wiesci co u ciebie

A ja jakas nerwowa ostatnio chodze – wszystko mnie denerwuje I najchetniej to bym komus przywalia coby mi sie zrobilo lepiej

10 lata 11 miesiąc temu #820114 przez Kaś_O
Kto mi pozwoli sie wyspac.. moj starszy diabel wcielony budzi sie o 5:30 :( jak tak mozna?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 11 miesiąc temu #820132 przez gosia28
dzień dobry :)

Kaś weź Ty mi Twoich chłopaków prześlij na ferie i śpij do bólu :kiss:

ale miałam dziś popieprzone sny :S

Mama Aniołka 25.02.2010

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka