- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
aggi, tez mam 164 cm i ja tam uwazam, ze jestem srednia, a nie niska chociaz przy moim to kazdy sie wydaje niski a co do wagi to chyba najwazniejsze jesc racjonalnie, ale nie swirowac w zadna strone, bo pare kilo na plusie w ciazy to nie zaden dramat . jak kiedys mnie uznacie za "swoja" i sie skojarzymy na fb, to zobaczycie, czy klamie .
zoi, dawaj znac, co u ciebie!
ja jeszcze o imionach nie mysle, za duzo czasu
no ale Zosia miala byc Jasiem, wiec gdyby sie trafilo, to pewnie znow bym w to imie celowala
a tak mi sie cos porobilo, ze jakos mi odpuscilo totalnie i przestalo mi zalezec...
nie wiem, jak to wyjasnic, ale to cos w stylu, ze jak na cos tak bardzo czeka, a to nie przychodzi, to w koncu traci sie zainteresowanie, wiec ja chyba wkroczylam w ten etap
oj, seksu w ciazy to sie chcialo jak nigdy, pameitam, ze jak pani mnie uszkodzila przy badaniu i dostalam szlaban na miesiac, to byl dramat zdaje sie, ze dzien przed porodem tez nie proznowalismy fajnie bylo, ja to bym mogla ciagle w ciazy chodzic
teraz naprawde dobranoc!
no i pewnie do weekendu! bede zagladac i czytac z tel.!
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Aggi mimo wszystko fajnie wiedziec, z facet dba o Ciebie i swoje male dziecie a mi tam dobrze zrobi, jak mi we wlosach posmyra albo przyjdzie, jak kiedys i powie, ze jego fasola jest najlepsza na swiecie
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ada (wlasnie ta krotka wersja) tez i mnie sie podoba ale mezu niet.
Aggi i Emma wy nie jestescie niskie, ja jestem bo mam cale 157.
Aggi jeszcze imion nie mamt ale kazdy z nas robi liste 20 a potem wspolnie siadamy i wykeslamy na zmiane te ktore najmniej nam sie podobaja. Dziewczynskie listy byly podobne ale chlopaczynskie odmienne. Stad wnioskuje ze moga byc problemy.
Agni zabierz meza do gina jak uslyszy od lekarza ze nie ma przeciwwskazan to moze choc troche przestanie sie bac. A po porodzie nabralam ochoty dopiero po jakichs 8 tygodniach
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
mam nadzieje, ze duphaston pomoze spelnic Chudzinkowe marzenia, choc ostrzegam, Gaje to diabły wcielone
teraz juz Was nie czytam, bo chetnych na wstanie wczesnie rano za mnie nie bedzie
dobranoc
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
dla mnie Zuzia to ładne imię, ale jest na dzień dzisiejszy tak popularne, że jednak bym zrezygnowała
no i w końcu zdemaskowałaś się ze swoim oryginalnym dość imieniem
emma to dawaj linka tu albo na priv i już się widzimy
ja też powoli mam dość starań
Agni jak dla mnie takie sobie te 3 pierwsze ale to oczywiście kwestia gustu
ferri z "rąsi" są bliźniaki chłopiec i dziewczynka
Porto widziałam, że uzupełniasz nasze wiadomości, co u Ciebie?
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Aggi ja też doczytałam wszystko co napisałaś ;p
Dobranoc
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Dobrej nocy
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Porto emek w domu? może on Ci ulży masażykiem, a jak nie to może jakiś specjalista się przyda? Ból pleców to nieprzyjemna przypadłość, szczególnie jak już brzuszek duży
dobranoc
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Agni jak mi kiedys Ann napisala - przybierasz juz postawe ciezarnej A lozeczko boskie, kolor wypasiony ale cena tez kosmiczna.
Ferr trzymam kciukasy. Watpliwosci mina, a na tym etapie sa jak najbardziej naturalne. Mi jak mala po cesarce przyniesli to lzy szczescia polecialy ze wzruszenia i wiem juz ze to byla najlepsza decyzja na swiecie.
Majka ogromne gratulacje!
Z celowaniem na chlopaka teorie od tylca obalam razem z Emma. Nasza Wiki tak powstala
Wczoraj zaliczylismy pierwsza kapiel. Nie bylo tak zle. W ogole malutka jest taka grzeczna i kochana. Dzis w nocy raz na karmienie sie obudzila a tak to jakby dziecka nie bylo. Tatus wpatrzony i zakochany. Az fajnie popatrzec.
Ja libido w ciazy mialam zerowe a teraz juz mi sie chce Poki co jednak te 6 tygodni mamy z glowy.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
A mnie sie podoba imie Ada – ale fakt wkurzaloby mnie jakby mi spiewali ta piosenke przy byle okazji
Agni badania nie fajne ale za o zakonczenie dnia u siostry to na bank ci sie spodoba
Ferri – mysleliscie juz o tym od dawna , wiec na bank to jest ten czas :*
Chudzinka ty powinnas jakies poradniki pisac albo cus , albo w jakies gazecie porady dla kobiet , albo nie, lepiej nam tu radz bo ty jestes miodek na nasze serduszka :*
Sasanka- ludzie maja wyobraxnie
Ada – jak chcesz to ci poweim na priv jak my zrobilismy synka
Widze ze macie dzisiaj rocznice – wszystkiego naj naj naj lepszego I spełnienia marzenia
Agni – ja pikole dobrze ze siedze , ale I tak bym prawie z fotela spadla z ostatniego twojego tekstu
No to sie przyznam I bez priva jak juz Agni zaczela – tak my zrobilismy synka od tylca
Feri a z czego ty kcesz sie odchudzac – przecie ty szczypior jestes
Emma - Osz kurna – no u ciebie sie niesprawdzilo – ale moja siostra ma 2 dziewuchy I jako 2 chcieli chlopaka , ale tak daje im popalic ta babka ze sie smieje ze siusiol przy porodzie odpadl a wrodzony chlopak jest– wiec moze u ciebie Emma tez tak bylo ?
Gosia – ale w takim przypadku ty sie najwiecej napracujesz a on tylko lezy jak kloda
Aggi – ty sie nie boj – ja cie doczytam do konca
Adrinna ? A ja caly czas myslalam ze ty Agnieszka jestes
Ferri ci podpadla z brakiem sympatii to imienia , to teraz ty mi podpadłas bo ja nosze jedno z imion które tobie sie nie podobaja
(przyznam sie jednak ze tez tego imienia nie lubie I twierdze ze jest “okropne” )
Porto – ale plecami sie nie pisze wiec dawaj nam tu wiesci co u ciebie
A ja jakas nerwowa ostatnio chodze – wszystko mnie denerwuje I najchetniej to bym komus przywalia coby mi sie zrobilo lepiej
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaś weź Ty mi Twoich chłopaków prześlij na ferie i śpij do bólu
ale miałam dziś popieprzone sny