BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819733 przez Agnilla
Dzień dobry
Ann no moglaby byc dluzsza, ale fakt, ze lozeczko starczyloby na dluzej tez za mna przemawia :) no zobaczymy, bo dla Tymka ono odpada
Goś, jak ja Ci zazdroszczę, tez mialam isc na bal w tym roku :P ale pozostaje mi wlaczenie sobie StarsTV i bujanie sie na krzesle, baaa wczoraj nawet sobi spiewałam, fasola pewnie sie w glowe pukała, bo matka calkowity antytalent :P
ja od 3t1d, czyli od dnia kiedy się dowiedziałam mam prawie 5 kg na plusie, ale co mam zrobić :( macie mój brzuchol z najnowszej sesji :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819738 przez majka1987gnoWlkp
Agni łóżeczko śliczne:) ale to chyba maleństwo będzie miało swój pokoik:) ja miałam jeden wiec nie było co wydziwiać ale jak teraz się udało i będzie ok to zabieramy się za poszukiwania innego mieszkanka. co do wagi ciążowej- ja z Tosią przytyłąm 16 kg najmniej w ciągu 4 tyg 400g najwięcej 4 kg!!
40tygodni.pl/majka1987gno/galeria/17616/...e9babf8ea5f-jpg.html
to ja w 31 tyg!! więc dziewczyny wy to kruszynki!!

do mnie lekarz miał pretensje jego zdaniem na pewno nie wiedziałam kiedy miałam ostatni okres i na pewno ciąża jest starsza:/ wszyscy się smiali że za Tosią jeszcze Antoś się chowa a ja miałam bardzo dużo wód płodowych, Tosia 4130/59 cm więc ogromna kobietka była! przy samym porodzie straciłąm z 9/10 kg. a cyce to miałam takie i tyle mleka że mogłąbym wykarmić Tosie i jeszcze z 3 dzieciaków!! więc nie ma co się tym zbytnio przejmować. jak macie genetcznie to przytyjecie dużo, albo będziecie puchły a jak nie to tylko piłke z przodu bedziecie nosić nic więcej. a teraz allegro w ruch i szukam czegoś bo 31 na panienskie:D trzeźwe ale zawsze:D

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #819749 przez majka1987gnoWlkp
Agni- no pięknie rośniesz a od 3 do 15 masz 12 tyg czyli prawie 3 miesiące czyli prawidłow przybierasz!! mi moja położna mówiła ze do 2 kg na miesiąc to prawidłowo:) możesz się cieszyć że fasolinka pieknie rośnie i się ładnie rozpycha:)

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #819753 przez gwiazdka2014
Witam dziewczynki :) wczoraj źle zrobiłam zdjęcie.

Wysyłam wam test z 10:30 :)

10 lata 11 miesiąc temu #819757 przez majka1987gnoWlkp
gwiazdka piękne malinki nogi rozkłądaj i dawajjjj dużo sexa:D

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #819769 przez Ada2424
gwiazdka malinki jak trzeba! :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #819770 przez Agnilla
Niestety więcej niż 20 kg na plusie nie przeżyje :P
Chociaż i tak 20 dla mnie to za dużo nic nie poradzę :)
gwiazdka owu czai się za rogiem :) ale pamiętaj, nie ma wpychania się w kolejkę ;)

10 lata 11 miesiąc temu #819773 przez gwiazdka2014
Agnilla nie moge ci tego obiecać :P

Działanka będą wieczorem - teściowa na obiad przychodzi i zaraz musmy jechać do sklepu i robić obiadek :P eh...

10 lata 11 miesiąc temu #819775 przez jusia
Angi łóżeczko boskie :) bardzo mi sie podoba :) a brzuch masz super, ja juz teraz mam taki jak ty w 15... napewno beda bliźniaki :) cyce mam chyba juz 3 rozmiary wieksze... ja zapisuje dosłownie wszystk oco jem i duzo mi to pomaga bo jak widze ze godzine temu jadlam np 2 kanapki a jestem głodna to np marchewke sobei obiore albo czekam do zupy, a tak nei kontrolowalam tego

Goś ja tez bym poszla potanczyc ale chyba bym usnela przed wyjsciem :/ czuje sie słabo takze nie ma mowy na wyjscia dyskotekowe

Majka ja sie wstydze pokazac zdj z 38 tyg :silly: masakra wygladalam jak wieloryb...
nio Toia duza :) a zdrobnienei Tosia to od jakiego imeinia?

Gwiazdka owulacja ze hoho :P

moze i ja sobei wkoncu walne foto brzuszka, chociaz przy drugiec C to lipa z brzuchem, juz mam worek :S

10 lata 11 miesiąc temu #819776 przez emma
Nie ma co panikować z wagą w ciąży, dziewczyny. Uwazam że zdrowiej trochę za dużo mieć niż za malo. Wiadomo, że codziennie pizza i McDonald niewskazane, ale odchudzać się w ciąży nie można. Zawsze mi się cytat z "długu" przypomina "albo ciąża, albo odchudzanie".. więcej wiary w siebie, jesteście młode i śliczne, i jeśli coś będzie na plusie, po ciąży zrzucicie! Ja przytyłam 17, a po ciąży niemal samo mi spadło z powrotem do 50. Jakoś w ogóle było mi wtedy obojętne ile ważę. Tak jak pisze Majka, jest inaczej, ma się wielkie cyce pełne mleka, nie ma opcji żeby wciskać się w stare koszule (chyba że rozpiete ;-)), ale nie myśli się o tym przy maluchu. pierwszy raz po ciąży poszłam na zakupy po 4 miesiącach, bo w ogóle mnie do tego nie ciagnelo, a i tak wróciłam z ciuchami dla Zosi ;-)
Będzie dobrze! :-)

Gwiazdka, maliny lux! :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu #819778 przez ulka1983
hej dziewczyny :) o piękny brzuszek na początek dnia :laugh:

Agni ślicznie wyglądasz :kiss: a kilogramami się nie przejmuj bo na razie nie ma czym a jak przyjdzie czas to oddasz nam po trochu i jakoś się rozejdą ;)

Majka ja też podobnych rozmiarów byłam co Ty :S niestety tak jak mówisz geny też swoje robią ;)

Gwiazdka ładne malinki :) działaj

10 lata 11 miesiąc temu #819780 przez jusia
wiele razy juz czytalam ze jak ktos ma na + przed ciaza to w trakcie powinien przytyc mneij, ja powinnam max 10 kg, ale weim ze genetycznie mam skłonnosci do tycia i momentalnei po mnei widac kazdy kilogram. Poprzednio przytylam 23 kg i wierzcie ze nei chce tego powtorzyc bo wiem ze to nic dobrego i wz tyle nei bylo trzeba, co gorsza nie jadalam fastfoodow, słodyczy mało, za to duzo owocow i jogurtow owocowych i chyba na tym :/ i niestety w nocy jadłam ale musialam bo inaczej nei bylo opcji zebym usnela. Teraz niestety moja corcia w nocy sie budzi i wola jesc, dzisiaj obei jadłysmy marchewke :) i żółty ser :) a wołała zupe z makaronem :) takze i tak sukces bo jzu myslalam ze bede o 3 wstawiac makaron :)

10 lata 11 miesiąc temu #819782 przez ulka1983
Agni ja przeżyłam 30 to Ty przeżyjesz 20 :kiss:

Jusia dawaj brzusia :)

Emma dobrze mówisz :) jak tam u ciebie sytuacja wygląda zagnieżdża się coś :S

10 lata 11 miesiąc temu #819785 przez emma
Agni, a może wcale nie będzie 20 tylko dużo mniej! nie ma się co przejmować na zapas! Kolezanka teraz na finiszu przytyła w sumie 6 kg, uwierz mi że nie wygląda dobrze :-(

Ula, nie mam pojęcia! ty mi powiedz! ;-) a u ciebie? :-D
Wczoraj tak mnie brzuch nawalal że szok :-(

10 lata 11 miesiąc temu #819787 przez majka1987gnoWlkp
Jusia moja Tosia to Antonina:)

ja przed ciążą byłam duża- rozmiar 48!! po 1,5 roku od porodu 46:) a teraz 2 kreski- zobaczymy co to bedzie:) na szczescie ciuchy w piwnicy schowane mam ciążowe:DD

[/url [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka