BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #819513 przez Dagnes
Hej dziewczyny!
My w domu. Wrzucam Wam na szybko zdjęcie Wiki. Później doczytam co tam u Was.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiktoria

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #819518 przez Ada2424
Dagnes słodziutka Wiki :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #819530 przez Agnilla
noo wchodzę na fb, wchodzę na forum a tu dwie taki same buzie :) śpioch po cioci :lol: Dag jeszcze raz gratuluję! :kiss:
czytałam Was na telefonie, poszłam spać i guzik pamiętam :P
a mi jakoś dzień przez palce przeleciał, zakupy, potem młody wpadł, plecy mnie cały czas bolą. mąż rano wymasował i trochę pomogło, chyba wieczorem kolejna tura.
Aggi, matko jakie włosy :ohmy: ja bym się na łyso zgoliła i wszystkie złączyła to i tak bym takich długich nie miała :P swoją droga, ile masz wzrostu??
Laski, ja wiem, że tych ruchów szybko nie poczuję, czekam grzecznie, ale co nie znaczy, że gdybym je czuła byłabym spokojniejsza, że wszystko gra :)

10 lata 11 miesiąc temu #819531 przez gwiazdka2014
Dag slicznaaaa :) gratulacje i zdrówkaaaa

Test z 16:30

10 lata 11 miesiąc temu #819533 przez majka1987gnoWlkp
halo halo widać mnie?? bo próbuje wstawić notke ale mi się komunikat wyświetla błąd kodu:/

[/url [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #819536 przez majka1987gnoWlkp
widać:D
gratulacje dla Dag:) śliczna kruszynka:)
pisze ten post od 14:40 ale no Tosia, pranie, obiad w natarciu dopiero teraz mam czas żeby faktycznie usiąźć:) nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego a to tylko kilka dni było:) ehhhhh

mój test ciążowy, wizyta 17 stycznia. mam nadzieję że tym razem będzie ok i zobaczę fasolinke. mam stresa jak choliba:/
focia słabej jakości ale to co ma być widać jest widać:)

[/url [/url]

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #819538 przez gwiazdka2014
majka ale extraaaa gratulacje??? zrób jeszcze jeden test albo idz na badanie krwi :) ja bym nie wytrzymałą he he

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819541 przez ulka1983
Hejka :)
O matulu co się tutaj dzisiaj dzieje :cheer: maliny dzieci i ciążowe i jak tu laptopa oddać do przeglądu B)
o i brzuszek też jest :cheer:

10 lata 11 miesiąc temu #819543 przez Agnilla
majka no test jak tralala :) nie denerwuj się, będzie dobrze!
Gwiazdka, a u Ciebie wczoraj kreski nie były czasem ciemniejsze??

10 lata 11 miesiąc temu #819555 przez jusia
Hej dziewczyny nie wiem czy was nadrobie od 902 str... postaram sie :)
Asia piękne maliny :) działaj!! :blink:
Ada powodzenia w utrafianiu :) ja wsumie mam jak chcialam, starsza corcia jest z sierpnia a teraz wychodzi na wrzesien :) takze ciuszki bede miala w sam raz rozmiarowo :)
Dag jaka Wikusia śliczna :) słodki śpi :)))))
Agni :)))) świetny suwaczek ;)
Majka!!!!! gratki :))))) piękne krechy :)
Gwiazdka masz maliny :) wiesz co robic :)
Aggi domek super!!! ale włosy to ty masz zajebiste!! jak ja bym chciala takie...zapuszczam pol zycia i mam wrazenie ze jak sie raz zetnie to nigdy juz tak nei urosną...
Isska nio to mało przytylas, ja w pierwszej prawie 23 kg :((((( masakra, teraz bardzo sie pilnuje, narazie zapisuje co jem, wszystko, zeby jesc co 3 godz i same sensowne rzeczy, chociaz nei powiem wczoraj zjadlam ptysia a dzis crossainta :)
Emma zdrowka dla mamy...
Gwiazdka 3 razy dzienniee :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: ło matko, podziel sie libido... bo moje zbliza sie ku 0 :((((((( nie weim co sie dzieje ale makabra jakas, M si echyba obrazi niedlugo :(
Chudzinka...przytulam... :kiss:
Agni fasolka- pola śliczna :) zobacz dopiero 15 tydz c a juz ma wszystko..raczki, nozki :))))) cudo :kiss:
Moofka Zosia cudna :)))) jak juz patrzy :))))) rosnie ci królewna :)

noooo chyba juz wszystko :)
U mnei ok, spac mi sie cholernie chce, cyce naparzaja, libido 0... co tu robic, mam jakos dola troche...chyba musze szybciej isc do gina i fasolke obejrzec bo nei wytrzymam, chcialam tak po 20 stycznia... chociaz moze tak zrobie bo ten tydzien mam pracowity.
Dziewczyny co sa na poczatku C czy czujecie zeby sie wam macica powiekszyla? ja tak czuje i nie wiem czy wszystko jest ok, w pierwszej C w tym czasie dosłownie nic nei czulam a teraz jest zupelnei inaczej i jakby mi sie juz brzuch powiekszyl :/ boje sie ze cos jest nie tak...M sie smeije ze bliźniaki... a ja sie boje ze moze cos jest nei tak, kuzynka M miala zasniada...wtedy macica jest wieksza niz powinna byc... dobra nie pitole głupot i spadam cos poczytam i sie odmóżdze troche :) dobranoc :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #819556 przez ulka1983
Agni Ty się nie nakręcałaś :ohmy: przecież trzaskałaś piorunami jak tylko @ się w progu pojawiła :lol: pokazuj co tam ślicznego wynalazłaś :S

Gwiazdka do roboty ;) śliczne maliny
o widzę że już po ;)

no nie następna laska :cheer: jak będę kiedyś w ciąży to wam żadnego zdjęcia nie wstawię :P to forum jest chyba dla wychudzonych muszę otworzyć takie dla bardziej
okrągłych :silly:

Aggi jak wspomnisz coś że jesteś gruba to nie ręczę za siebie ;) śliczny masz brzusio :) naprawdę taki groszkowy :blink:

Asia K o widzę że nie tylko ja mam co dzień konającą teściową :lol:

to dobrze że moje testy owu są niebieskie w razie co będzie chłopiec :P ale tak straszycie tymi chłopcami że tyle problemów to nie wiem B) z dziewczynkami było wsio ok

10 lata 11 miesiąc temu #819569 przez ulka1983
Asiaa myślę że ten z góry to maliny :) ale te testy dają po oczach :cheer: działaj działaj ;) moje maliny też były o 12 00

Dag ale śliczniusia :kiss: kocham takie maleństwa :blush:

Majka ale teściora nam wrzuciłaś :lol: gratuluję jeszcze raz :kiss: tylko nie zapomnij odezwać się po wizycie :S

Jusia nie powiem trafiłaś z tymi ciuszkami chyba że będzie chłopiec to sukienki pójdą precz :P a dzidzia będzie zdrowa :kiss:

dziewczyny która czeka na @ B)

10 lata 11 miesiąc temu #819578 przez emma
Dagnes, gratulacje raz jeszcze, cudny okruszek! :-)

Majka, piekne kreseczki, brawo! :-)

Jusia, nie stresuj się, będzie dobrze! A libido się nie martw. Podobno na początku lepiej się wstrzymać (tak mówił lekarz, chociaż mi się chciało, więc celibatu nie trzymałam ;-)

Ula, niby ja czekam :-) bo już po owu. Co ma boleć, już boli, zobaczymy co będzie dalej :-)

10 lata 11 miesiąc temu #819583 przez Agnilla
oj tak ja co mc czułam, że @ bedzie, ale mimo wszystko jak Chudzinka nadzieje mialam do konca, a potem byl wielki płacz i lament. az to po 8 mcach zdziwko...i znowu płacz :P

10 lata 11 miesiąc temu #819585 przez emma
Agni, u mnie leci 7 miesiąc, zaraz cię przebiję ;-) tylko jakoś na razie bez lamentow;-), ale rozczarowanie jest zawsze...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka