BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #819434 przez gwiazdka2014
Starania rozpoczęte :P:P:P mama mnie kapala w gorącej wodzie i teraz nie umiem czekać :P:P:P:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #819446 przez ann-sunshine
Gwiazdka no widzisz.

Aggi cos tam juz widac :-)

Samopoczucie ok. Jeszcze godzinka i do domu :-)

Gosia tez zawsze mam problem z wlosami

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819456 przez Chudzinka
Kaś,ciesze sie, że samopoczucie lepiej, mam nadzieję, że mdłosci się nie rozkręcą...
Agii, ale brzusio śliczny... Seksi laska jesteś, chyba też sobie hair-y zapuszczę, jak widzę Twoje, no i gietry w kwiatki zajebiaszcze... Fajna stylówa normalnie :P
Ale brzusio serio widać już, że się zaokrągla i bardzo ładnie wyglądacie z fasolowym domkiem :kiss:
Goś, wyszalej się na imprezie! :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #819457 przez ann-sunshine
Chudzinka chyba drugi juz raz mylisz mnie z Kas :P ona juz po porodzie i raczej mdlosci nie ma ;)

10 lata 11 miesiąc temu #819463 przez aggi
Ann no niby coś widać :P Tak dziwnie bo jak patrzę na codzień to żadnej różnicy nie dostrzegam :)

Chudzinka nie przesadzaj :D Włosy mam długie, ale zniszczone więc pójdą na ścięcie zapewne za jakiś czas :P a gietry w kwiatki to domowe hahah, ale nie wiem czy się w nie zmieszczę za kilka miesięcy do zdjęcia :P

10 lata 11 miesiąc temu #819469 przez Asia K
O cholercia ale mam do nadrobienia – zabieram się do lektury
Ann – w marcu wraca kolezanka po maciezynskim ;)

Moof – no wlasnie ja w pierwszej ciazy nie mialam glukozy z obciążeniem i do teraz tez mi lekarz tego nie zlecil – i sama nie wiem

O kurna Agni – ale suwaczek :D

O Ferii wrócila – super – dr cud na pewno da rade , a mezowi twojemu zycze powodzenia w diecie ;)

Aggi – w tej firmie zwolnienia się nieuznane – jak przynosisz to i tak jest wypisywany urlop , a z drugiej strony kiedy mam wziasc to wolne jak codziennie cos do zrobienia jest , ehh to nie taka prosta sprawa , pocieszam się ze jeszcze tylko 2 miechy i za 3-3,5 zobacze Aśke :D

Zosia – jest cudna :*

Gos – nie mierzylam cisnienia bo akurat w pracy bylam

Gwiazdka mi nie raz dziennie a 3 razy w miesiącu wystarczylo  i owoc jest 

Ja jako doswadczona matka 6-letniego chlopa mówie ze nie jest latwo – Agni i Ferri macie racje , mój maly majac 6 tygodni miał operowana przepukline pachwinowa i do tego wynalazłam wodniaka w jaderku i zaraz z tym tez sobie poradzili, tydzień później miał zabieg sklejki – gdybym tego nie wykryla to by się to przerodzilo w stulejke i kolejna operacja by była a tak – super do teraz to już sam sobie naciaga i myje

Agni a ja myślałam ze Tymek to skrót od Tymoteusza :P
Jak z plynem do naczyc to daj Ludwik :D

Oooo widze ze Aggi tez o Tymoteuszu myślała 

Ada – to w kwietniu mogę się z Toba wymienic – ja urodze a ty zajdziesz 

Chudzinka :*:*:*:*

Ulka – zaproszenia na moja 18 – stke co roku o tej samej porze – w czerwcu 

Gosia – gdzie ta lista bom jeszcze jej nie widziala ?

Ada – terminu porodu nie będziesz miala na grudzień ale wcześniak może się trafic

Ulka – z teściowymi się zgadzam w 100 % - moja – olaboga szkoda słów

Oooo Asiaa – maliny bylu , mam nadzieje ze wykorzystane

Gosia – milej zabawy

Ann – ja mialam i niebiesie i różowe testy i Mloda tez chyba kupowala różowe by dziewczynke wysikac :p cos mi się tak kojarzy

Ooo Gwiazdka tez dzisiaj dziala 
Maliny SA a paprotki widzisz?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819470 przez Kaś_O
Dzien dobry, szalone jestescie.. przeciez ja to musialam ma 4 tury czytac jak nie wiecej..

Ferri :kiss: :kiss: :kiss: Ferri Maksia pewnie widzialas :)

Tez na tamtym zdjeciu widze jakby jajko ale coz :p a co do pielegnacji to trzeba pilnowac zeby jajeczka byly w worecxkach a nie wyzej.. bo czesto sie chowaja i moga sie przegrzewac..

Ada ale to tych miesiecy nie lubicie zeby zajsc czy zeby urodzic? Bo niestety malo miesiecy wam na proby zostaje :p

Ada Twoje pytanie mnie powalilo.. Czy jak sie urodzi w grudniu to nie bedziecie go kochac? Zycze wam jak najlepiej ale jak ze staraniami nie pojdzie wam hop siup to moze zmienicie zdanie co do miesiecy.. a tak w ogole to jakos polowa marca to grudzien zreszta zawsze moze sie roznie stac i nigdy nie wylic9zysz tego tak dokladnie..

Aga ja widze lewa noge zgieta i do tylu jak przy skoku a miedzy nogami wypuklosci.. sorka ale moim zdaniem Tymek ;)

Chudzinka czyzbys włożyła mi rychło ciaze kolejna :p

Gwiazdka mam nadzieje ze nie z pierwszego sika te maliny?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 11 miesiąc temu #819472 przez gwiazdka2014
Asia K nie widzę paprotek, moze za mało mam soli w organizmie, staram się zdrowo odżywiać - z wyjątkiem wczorajszego Shejka :P ptsznyyyy nie pamiętam kiedy ostatni raz piłam :):):):)

10 lata 11 miesiąc temu #819477 przez Asia K
gwiazdka2014 napisał:

Asia K nie widzę paprotek, moze za mało mam soli w organizmie, staram się zdrowo odżywiać - z wyjątkiem wczorajszego Shejka :P ptsznyyyy nie pamiętam kiedy ostatni raz piłam :):):):)

Czyli nasze testy na sik sa lepsze :p one niczego nie przegapią :)

10 lata 11 miesiąc temu #819482 przez Chudzinka
Kurcze, Ann, Kaś, sorry, oczywiście że o mdłości Ann mi chodziło. Nie wiem, skąd ta pomyłka :(

10 lata 11 miesiąc temu #819490 przez Kaś_O
Asia ja w obydwuch ciazach mialam glukoze z obciazeniem. Teraz nawet 2 razy bo zastanawiali sie nad cukrzyca z powodu duzej ilosci wod i wagi Maxa.. ja bym cisnela lekarza to chyba nawet obowiazek.. tylko niech ci zapisze 75g i pobranie 3 razy bez glukozy i po godzinie od wypiciabi po 2h :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 11 miesiąc temu #819492 przez issska1986
hej :)

Aggi ja w sumie niewiele przytyłam, od pierwszego ważenia do ostatniego 5kg i 100 gr, w między czasie jeszcze schudłam ze 2 kg, ale nie mam tego w karcie ciąży wpisane.
A Tobie to ja nie wiem gdzie widać te kg które tak przeżywasz, nawet wydaje mi się,że w 10 tc wyglądasz troszkę szczuplej niż w 5 tc :lol: :lol: :lol: A brzunio rzeczywiście się zaokrągla... dziewczyny Wy szczupaki, nie wiem co tak przeżywacie z tymi kg jak i tak tylko brzuszek będzie Wam widać... :woohoo:

Agni, ja poczułam ruchy pod koniec 17 tyg.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819498 przez Asiaa
Aggi widać że domek się powiększa :) jeszcze trochę to nie będziesz dała rady spać na brzuchu :silly:

Wczoraj zmorzył mnie sen więc nic nie było :silly: a i tak wstałam niewyspana :dry: jak już budzić się niewyspana to przynajmniej wolę mieć powód :blush: :blink:

Po dzisiejszym testowaniu stwierdzam że jednakowo ciemne kreski były chyba dziś ok 12 ;)
drugi test zrobiony kontrolnie ok 15 by sprawdzić czy ten wcześniejszy się nie pomylił; na żywo w drugim teście testowa jest trochę jaśniejsza niż kontrolna.
Przepraszam, że takie rozmazane ale to ten aparat

Gosia udanej imprezki! :side:
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819500 przez Ada2424
Asia K ok zgadzam się na taki układ :) to w takim razie trzymaj miejsce dla mnie w wymianie ;)

Kaś żeby urodzić w tych miesiącach jest nam nie po nosie. Wracając do mojego pytania...dopiero zaczniemy starania niedługo więc póki co chcemy spróbować utrafic w miesiące te które nam odpowiadają, a jeśli sie nie uda to wtedy będzie nam wszystko jedno w jakim miesiącu sie urodzi. Póki co chemy spróbować trafić we wszystkie oprócz przedziału wrzesien- grudzien a jak będzie to zobaczymy :)

aggi ja mysle tak jak issska też mi sie wydaje ze w 10 tc jestes szczuplejsza niz w 5 przez chwile myslalam ze zle są fotki podpisane ;)

Asiaa maliny jak sie patrzy :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #819501 przez ann-sunshine
Chudzinka nic sie nie stalo :-)

Iss tylko 5 kg? I lekarz nie mowi ze za malo?

Asiaa sliczne testy. Dzis juz nie odpuszczaj mezowi.

Gos baw sie dobrze [file/]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka