BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 godzin temu #818978 przez moofka
ej no właśnie dużo osób mówi że Zocha do taty podobna. dla mnie może być byle fryzury od niego nie brała bo dziecko z zakolami to gupio :P

gosia jak nie wyglądam na swoje lata to dobrze, jak będę miała 60 to będę udawać 18tkę :side:

Agi bo Ty miałaś mieć bliźniaki i by był i Tymek i Pola :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 godzin temu - 11 lata 7 godzin temu #818999 przez Agnilla
moof bliźniaki to Ferri se zaklepała, no i Twoja sis będzie miała dwa małe jak to sama powiedziałaś, że po tacie rudzielce ;) jak bym miała mieć takigo marchewkowego to wypas kolor :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 godzin temu - 11 lata 7 godzin temu #819000 przez aggi
Pospałam trochę, mogę wracać do życia jako tako :S

moofka ale Zosiak fajny :blush:

Ada to odstawiaj te anty i nie każ nam długo czekać :P a to Wy chcecie na własność mieszkanie że taka kasa tu się przelicza??? Bo chyba nie za wynajem tyle :P

Ferri
no to dziennie spacerki, chude mięsko i jazda z Chodakowską :silly:

gosia
a mój ma 90kg :S No właśnie ferri a ile ma wzrostu??? Bo taka waga w sumie no przy dużym wzroście to normalna jest. ahaaa 172-5 powiadasz. To mój też tyle ma :S Mój brat za to niemal dwumetrowy i też swoje ponad 100kg waży :S

Chudzinka
no to brawa dla kominiarza i napewno nagroda się należy :silly:

gwiazdka
jak Ty go zajedziesz trzy razy dziennie to te jego żołnierzyki się w ogóle nie będą regenerowały bo nie będą miały kiedy :dry:

o Agni fasolę ponownie pokazała :blush: fajnie :blush: Mi się też Tymek podoba ale podejrzewam że dla mojego męża to za długie imię będzie i takie no teges.. on bardziej za 'normalnymi' imionami jest :S

11 lata 7 godzin temu #819003 przez Agnilla
jak już się chwalicie, to mojemu bratu niewiele do 2m brakuje, a na wadze...chyba z 60-65 kg :lol:
Aggi Tymek, Tymon ma zaledwie 5 liter :) my mamy długi nazwisko dlatego ja się upieram za krótkim imieniem. mój tez stekał za normalnymi imionami, wybiłam mu to chyba z głowy :p

11 lata 7 godzin temu #819005 przez ferritka
a mi się bardzo podoba Tymek, bardzo...ale u nas będzie Kuba i Adaś B)
albo Szymek :S albo sama nie wiem :unsure:

same widzicie, że niby wszyscy mają jajka na miejscu na 4 na 10 chopów miało jakiś przypał :huh:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 7 godzin temu #819007 przez Ada2424
aggi w marcu odstawiam, kwiecien na regeneracje i od maja badz czerwca zaczynamy :) chcemy zeby dzidzia byla z 2015r :) takze musimy jeszcze troszke poczekac. Oby wszystko poszlo po naszej mysli. A mieszkanie szukamy do kupna nie do wynajmu.

[/url] [/url]

11 lata 7 godzin temu #819009 przez Agnilla
Tymk to mi się kojarzy z płynem do mycia naczyń :P
ok, zbieram się do domu, ale jeszcze tu wrócę :P

11 lata 7 godzin temu #819010 przez aggi
Agni ahaaa bo Ty o imieniu Tymon myślisz :S Ja myślę o Tymoteusz :blush: i dlatego za długie dla mojego męża :P a Tymon by chyba odpadł u nas bo mój emek to Szymon hahaha i by śmiesznie było :P

Ada no to się wyjaśniłooo :) Ja myślałam że chcecie jak najszybciej dzieciątko :D No to w takim razie trochę cierpliwości, a czas szybko minie :)

11 lata 7 godzin temu - 11 lata 7 godzin temu #819015 przez Ada2424
aggi ja bym chciała juz, najlepiej jakby mozna było miec od razu z dnia na dzień bez czekania 9 miesiecy ;) ale ze oboje nie przepadamy za miesiacami od wrzesnia do grudnia to teraz nie mozemy zaczac bo wlasnie te miesiace co nam nie po nosie sa teraz wypadaja takze do kwietnia musimy sie wstrzymac jak nie do maja nawet. Ale szybko zleci :)

[/url] [/url]

11 lata 6 godzin temu #819030 przez gosia28
gwiazdka zajedziesz starego i będziesz miała potem kapcia B)

ferri osz kurka to faktycznie musi pomyśleć o kg na minusie
a dlaczemu dr cud kazał odstawić suplementy? Jaki ma argument na to?

Ada a nie możecie wziąć kredytu na kwotę, którą Wam brakuje? Nie jestem w temacie ale są np. takie na mieszkanie właśnie dla młodych małżeństw.
Albo z właścicielami się dogadać i spisać jakąś umowę u notariusza, że pozostałą część będziecie spłacać w ratach?

zawsze tak jest, że musi być odpowiednie dozowanie w innym wypadku można przedawkować :P

Adaś mi się podoba :)

aggi to chodziłby na spacer Szymon i Tymon :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 godzin temu #819041 przez ferritka
Gosia, bo powiedział, że witaminki to może brać ktoś kto ma przynajmniej 12mln armie i chciałby polepszyć ją do 15 mln...w naszym przypadku stwierdził szkoda pieniązków.
mamy jeszcze posiew zrobić i jeszcze jedno badanie i wtedy powiedział, że będziemy rozważać leczenie farmakologiczne...póki co nie wiedzą czym i co leczyć bo oprócz tego, że żołnierze kulawe to nie wiadomo dlaczego :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 godzin temu #819047 przez Ada2424
gosia to właśnie praktycznie całą wartość mieszkania musimy wziac na kredyt bo oprócz tego od stycznia wszedł przepis że trzeba mieć 5 % a w niektórych bankach 10 % wkładu własnego od ceny mieszkania. A nie da się umowic ze bedziemy im placic w ratach bo przy kupnie mieszkania jeszcze trzeba zaplacic przedstawicielowi kilka tysiecy temu co z nami jezdzi i pokazuje nam mieszkania inaczej tego sie uniknac nie da bo jest umowa wiąrząca z wlascicielami :angry: takze oprocz kredytu na mieszkanie, tak duzego nam nie dadza bo juz sie dowiadywalismy, nie mamy az tak duzej zdolnosci kredytowej, musimy miec wlasny wklad plus kase dla przedstawiciela. A z tym przepisem kredyt dla młodych to dopiero utudnienie jest jak nie wiem, ograniczony wiek, tez wklad wlasny i obowiazuje kupno mieszkan tylko z rynku pierwotnego np mieszkania deweloperskie w ktorych sa tylko gole sciany i wsio trzeba robic no i ten rynek jest znacznie drozszy od rynku wtornego. Nie jest taka prosta sprawa z tym niestety :( mam nadzieje ze zrozumiesz na czym to polega ;)

[/url] [/url]

11 lata 6 godzin temu #819049 przez ann-sunshine
Ada i jeszcze z 6tys na notariusza i podatek trzeba miec. W koncu cos traficie. A bez posrednika z ogloszen z gazet? Nam tak sie udalo znalezc.

Ferri wrocila. To teraz to dopiero postow bedzie natrzaskane.

A co gwiazdce bronicie, jak maja ochote 3 razy dziennie to niech korzystaja poki mlodzi i jurni.

11 lata 6 godzin temu #819051 przez Ada2424
ann właśnie zapomniałam dodać że jeszcze to trzeba opłacic, także koszty sa i to nie małe niestety. Cięzko cos znalezc odpowiedniego a jak juz sie znajdzie cos fajnego to takie na ktore nas nie stac i tak w kolko. Juz rodzice powiedzieli ze jesli nie uda nam sie nic znalzec to oddadza nam swoj pokoj a oni przejda do wolnego pokoju na dole do babci, ale to dopiero wtedy jakby faktycznie nic sie nie trafilo a predzej dziecko by było. W gazetach tez przegladalismy ale sa te same ogloszenia co u przedstawicieli no i wiekszosc ofert jest na wiosce a my w miescie chcemy bo od malego na wsi i juz mamy dosc.

[/url] [/url]

11 lata 6 godzin temu #819054 przez ferritka
Ann :kiss: :kiss: a Ty jak się czujesz kochana ??
hehehe ano mówimy Gwiazdce mówimy, ale cień zazdrości przeleciał mnie po plecach :blush: bo kiedy to było kiedyśmy z Kręglem kulali się na potęgę :blink: :blink: :blink: :blush: :blush: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka