BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 19 godzin temu #818663 przez Asiaa
Zostawić Was na kilka dni a naskrobiecie postów że ho ho :silly:

Majka gratulacje!! :)

Malinka witaj :)

Kaś mały jak zwykle słodki i kocyk super :)

Witamy Wiki :) Dag szybkiego dojścia do siebie po cc

Agnilla aż się uśmiałam z tego snu :D

Gosia wygląda na to że obie jesteśmy młode :silly:

Moof gratulacje dla siostry :) Fajnie że będzie niewielka różnica wieku między Waszymi pociechami :)

Chudzinka jak miło Cie czytać :kiss: :) ostatnio nie miałam dostępu do neta, a nadrobić Was wszystkie jest bardzo ciężko, szczególnie w powiększonym gronie :silly: Jutro może uda mi się odebrać kolejną partię testów z poczty, możliwe że już za późno na testowanie w tym cyklu.

Ann jaka słodka krówka z Twojej Martusi :)

Katy witaj

W końcu Was doczytałam ;p więc teraz idę spać. Kolorowych snów bez podtekstów albo z jeśli chcecie :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 13 godzin temu #818670 przez Kaś_O
Bry bry :)

A dzis piateczek :cheer:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 12 godzin temu #818693 przez Asia K
Witam

Kaś – bidulko , kuruj sie by cie bardziej nie rozłozylo bo to wyglada na zalazej jakiegos paskudztwa ;)

Heheheh – jakos smieszą mnie te mikroskopy jak o nich piszecie, wczesniej tutaj czekalismy na malinki a teraz czekamy na paprotki :D

Goś – słyszałam o tym – podobno skutkuje jak sie bardzo wierzy

Katy – wiekszosc z nas kupowala te paskowe co jakos 1 zł kosztują
Eeeee Agni ja mialam z niebieską koncówką I zadzialaly super , Ann je dostala potem , ale odstawila ;) , a po niej poleciały do Gos której tez piknie pokazały malinki :)

Ada – to ty juz sie nie starasz? Juz mi sie miesza wszystko

A tutaj na forum najlepsze torty robi Kaś :D

Ulka – oczywiscie ze tak – poza tym mamy tyle lat na ile sie czujemy , a ja caly czas mam 18 :p

Ulka – dobrze ze jestes zadowolona ze swojej ginki bo to najwazniejsze by lekarzowi ufac

Kas – o widze ze juz lepiej – to dobrze ze juz nabralas sil do wszystkiego ale czemu sie dziwic , przeciez masz 3 facetów wokół siebie :D

Kas – ja tez raczek jestem – super znak :D

Chudzinka – Aggi dobrze mówi – zglos reklamacje I niech poprawi z nawiązką :p

Ulka – ja czasami oglądam program “dziewietnascioro – odliczanie trwa” - podziwiam tych ludzi

Gwiazdeczka tylko nie zajedz faceta :p

Kas – do marca to jeszcze masz czas ;)

Asiaa – I dlatego nas sie nie zostawia :p

Mi dzisiaj rano znów krew z nosa leciala :dry: chyba czas odpocząc , ale co tu zrobic jak szef powiedzial ze do polowy marca przynajmniej chce mnie miec :huh:

11 lata 11 godzin temu #818707 przez Kaś_O
Asia a nie dasz rady troche zwolnic bedac w pracy? Wiem ze to brzmi abstrakcyjnie ale moze podejdź bardziej olewczo do niej. A ja jestem w pelni sil tylko troche snu brakuje.. szczerze to polecam jak tatus zostanie pierwsze tyg w domu z nami :) napewno Moof przyzna mi racje ze od razu czlowiek czuje sie bardziej komfortowo :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 11 godzin temu #818713 przez Asia K
Ehh Kas - no wlasnie tu jest tak ze nie mozna nic olac bo sie posypie reszta . Postaram sie jakos wytrzymac jeszcze te 2 miechy
Kas - a powiedz mi czy ty mialas badanie glukozy z obciazeniem bo niekojaze?

11 lata 11 godzin temu #818721 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Tak Kaś przez chyba 4 miechy brałam te tabsy, ale potem odstawiłam bo czułam się po nich fatalnie, za dużo skutków ubocznych miały.

Ulcia, czyli bliżej do celu po wizycie ;-)

Ulka my z Kaś chciałyśmy się już teraz powymieniać, tzn ona chciała drugą dziewczynkę, a ja drugiego synka, Kaś nie wyszło, a co będzie u mnie to się okaże

Agni i co nie pada? Bo u mnie wieje i pada, beznadzieja

Asia, przyciśnij szefa niech szuka zastępstwa, bo w marcu co zrobi?

Robię dziś zraziki na obiad, która chętna?

11 lata 9 godzin temu #818771 przez moofka
Kaś pewnie że przyznaję rację! mój mąż siedzi z nami w domu do 27.01. :lol: przy pierwszym dziecku jak wszystko jest jeszcze nowe to fajnie radzić sobie we dwójkę :)

Asia ta glukoza z obciążeniem to chyba norma jeśli chodzi o badania, trzeba Ci jakieś info?

Ann u mnie też beznadzieja z pogodą, teraz akurat nie pada ale wieje jak cholera :dry:

11 lata 8 godzin temu #818818 przez gwiazdka2014
hejka kochaniutkie, jeszcze 3h i weekend :) w sobotę poznam mała Maję koleżanki a w niedziele małego Aleksandra eh... czy ja dam rade?

Robiłam dziś ponownie test mikroporem - nic cały czas stan przejściowy :( już zaczynam się martwić

11 lata 8 godzin temu #818835 przez Agnilla
o matko bosko, jak ja mam sie dobrze czuc jak tu ani miligrama slonca nie ma :angry:

11 lata 8 godzin temu - 11 lata 7 godzin temu #818836 przez ferritka
bry kochane moje!! mamy styczeń, czyli wiecie co to oznacza :S :S :S
Wróciłam!!!!!! B) B) :lol:

no na początek przeleciałam kilka stron wstecz, przy luźniejszym wieczorku przeanalizuje wszystko, póki co to wiem, że mamy dzieciaczka kolejnego wśród nas :lol: Gratki dla Mamusi :lol: :lol: :lol:

Agniii nie dopatrzyłam się nigdzie fotorelacji z tygodni :silly: :silly: Fasolowy rośnie? fika?? :lol: :lol:

wybaczcie- póki co tyle zapamiętałam,

a u nas, no więc tak, jesteśmy z Kręglem prześwietleni, przeskanowani i sprawdzeni na wszystkie sposoby i - wyniki mamy podręcznikowe, troche nie wiem co o tym mysleć bo skądś ta armia kulawa jest, ale cóz...aaa no i oczywiście Kręgiel dostał przymusową dietę i uwaga
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

no więc 09.01 byliśmy u dr cuda, dostałam antyki i czekam aż mnie zaleje morze i zaczynamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tylko hmmm wiecie że standardowo @ nie przychodzi a tak na nią czekam :dry: :dry:

no nic, tyle u mnie, cisne Was doczytywaćbo ciekawa jestem okrutnie co też tam u Was :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 7 godzin temu #818841 przez Asiaa
Ferri super że się odezwałaś :)
@ niech nie fika tylko przychodzi kiedy trzeba byście mogli zacząć porządne starania :laugh:
Trzymam kciuki :)

11 lata 7 godzin temu #818844 przez aggi
Oj padam na twarz :dry: Witam się i idę leżeć. Byłam zanieść L4 do pracy o 7 rano, ale ciągle coś do roboty i aż do 12 siedziałam tam :dry: Maaaaaaam dość. Biorę porcję lodów i idę do łoża.

gwiazdka zawsze na poczcie na drugi dzień od rana zazwyczaj można odbierać sobie, bo póki listonosze i wszystkie listy nie zjadą to nie ma co tam chodzić ;)

Kaś jeśli Max był aż tak miły to może i płeć zwolnił troszeczkę :blush: fajnie, póki co jest 'kropek' - mąż tak go nazywa i póki co jest to 'on' :D

Asia K to idź na jakieś krótkie zwolnienie albo niech Cię prędzej do domu wypuszcza??? żebyś mogła odpocząć:)

Agni to piątka u mnie to samo, szaro buro, choćby miało zaraz się rozpadać. I do tego ten wiatr :dry:

Ferri myśmy już tu na Ciebie czekały i czekały :lol: :kiss: :kiss: Łooo to nieźle Kręglowi po ambicjach z tymi kg pojechali :S ale jak ma to mu pomóc :) No i zaraz chłop inaczej będzie wyglądał :blush: :blush: wiesz czego Ci życzę więc głośno mówić nie będę, tylko TRZYMAM KCIUKI (cztery :silly: )

11 lata 7 godzin temu #818848 przez ferritka
B) Aggi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
no potrzymałam Wasw przerwie ale obiecałam że wrócę, a poza tym no to kurcze wiecie jak cięzko tak nie zaglądać i nie wiedzieć co tam w trawie piszczy :S :S

Cztery kciuki mówisz;p Małpka jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 7 godzin temu #818855 przez aggi
Ferri no pewa że cztery kciukasy i to jakie ! Kropkowe jak mocno się zaciskają B) B) B)

11 lata 7 godzin temu - 11 lata 7 godzin temu #818857 przez Agnilla
ejj jakie 4 :ohmy: moja fasola tak kciuki zaciska, że matka 2 dni kibelka ni mogła odwiedzić :P
Ferri najnowsze foto w niedzielę! ;)
Laski, Dag wychodzi jutro ze szpitala, przywitamy drugą testową księżniczkę, tym razem Wiktorię "Agnieszkę" :P
Ferri ja mogę Kręgla odchudzić, sama se narzuciłam dietę, bleeee jak ja nie lubię zdrowego jedzenia :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka