BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 7 godzin temu #818862 przez ferritka
ohohoho ktoś tu został "matką chrzestną forumową" małej Wiki B) B) B)

no to niech Fasol kciuki popuści co byś Matko Polko mogłą spokojnie na tronie zasiąść, bo jeszcze będę Cię miała na sumieniu :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 godzin temu - 11 lata 7 godzin temu #818864 przez moofka
Ferri no w końcu! skoro startujecie to ja tym mocniej zaciskam kciuki :kiss: 20 kilosów zrzucić to kurka nie przelewki :ohmy:

Dag wyjdzie to w końcu będzie relacja i foto :woohoo:

Agi żebyś nie pękła :P

a tu Zośkowa fotka bo się Gosia upominała to ja się chętnie pochwalę :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 godzin temu #818866 przez ferritka
Mama Mofffffffffffffka!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: Zośka jaka uchachana, a jaka panienka już duża!! aaa się zaraziłam :lol: :lol:

no dużo kilo mamy w nadmiarze, nawet nie wiem skąd się tego tyle uzbierało, bo przecież Kręgiel 3 razyw tydniu ciska na granie, na sale, biega....słodyczy nie jemy, chleba, ziemnioków nic a nic ,staram się nie tłusto gotować jak już gotuje więc nie wiem, kilogramy ze słońca ten mój Kręgiel czerpie B) B)
aa wiecie, że doktory kazały odstawić wszystkie witaminy które mu dawałam :dry: nie rozumiem, bo przecież pomogły, cnie :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 7 godzin temu - 11 lata 7 godzin temu #818868 przez Agnilla
popuściła lekko z rańca, ale coś czuję, że znowu na 2 dni zaciśnie :P dobre i to ;)
muszę zaraz do Dag odpisac, że czekamy na zdjęcie z niecierpliwością, długa ta Wiki to może druga Ania Rubik ;)
ej do kogo ta Sofija mała podobna? bo na każdym zdjęciu do kogoś innego :P może trafi się takie, że i do mnie podobna będzie? :P
Ferri, jak Twój Kręgiel tak przyjmuje kilogramy na klatę, to weź no go spytaj, czy i moich kilka by nie wziął plis :P

11 lata 7 godzin temu #818882 przez Ada2424
Witajcie :) a ja właśnie wróciłam niedawno z mężem z zakupów i oglądalismy kolejne mieszkanie jedna wielka rudera że tak powiem i tyle kasy chcą że głowa mała :ohmy: teraz juz wiem że na własne gniazdko bedziemy musieli sporo czasu poczekać bo póki co to było ostatnie mieszkanie w miejscowości na której nam zalezy.

Asia K ja jeszcze nie zaczęłam starań ,ale niedługo odstawiam anty i zaczynamy ;)

[/url] [/url]

11 lata 7 godzin temu - 11 lata 7 godzin temu #818885 przez ferritka
Agilka jak Cie kocham jak siostrę tak się Kręglanie zapytam, bo on ma już 114 kg!!!! jeszcze troche i mi łóżko nowe w sypialni zarwie...aa no i wyjaśniło się dlaczego tak chrapie jak stary pijak !! to przez mase!!! w sumie to mo go żal, to trochę nie przelewki tyle mieć na + w tak młodym wieku :( :dry: a kufa, skalpela ze mną robić nie kciał :S

A Sofija to mi się zda cały tata B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 7 godzin temu #818894 przez gosia28
dobryj den :)

moof szczerze myślałam, że jesteś młodsza B) w każdym bądź razie nie wyglądasz na swój wiek :laugh:

ulka tak samo jak z igły ;)

u nas też formy raczej chłopakowe, moja sis ma syna i córkę miała, mój brat ma 3 chłopaków, no i my też chłopaków mieliśmy

aggi to sobie odpoczniesz :)

ulka clo też będzie czy tylko duphaston? Jeśli faktycznie owu masz później to jesteś świadoma, że ją zablokujesz tym samym kilka cykli Ci pewnie odpadnie zanim organizm załapie. A nie lepiej po prostu wydłużyć fazę lutealną po owu? Nie wiem, głośno myślę :huh:

ja na studiach miałam koleżankę co ich w domu rodzeństwa było 11 :cheer: :cheer: :cheer:
nie powiem uwielbiam duże rodziny dla mnie 3 dzieci to minimum ale 11 ciężko podołać w każdym względzie.

gwiazdka nie obijaj się tylko czytaj, jeszcze niedawno pisałaś, że podoba Ci się to forum bo dużo się dzieje :P
o matko gwiazdka najlepszy ogier tego nie wytrzyma... wytrzyma?

Asiaa a co u Ciebie na froncie?

Asia mam nadzieję, że pomoże :) na pewno przywróci mi wewnętrzną harmonię, zawsze czuję się wyciszona po modlitwie.
a mierzysz ciśnienie w takich momentach? Może jest podwyższone?

Chudzinka może czas na testa a nie na kominiarza B)

ann u mnie też wietrzysko straszne, dobrze że nie pada.
wpadam na obiad :laugh:

gwiazdka nie martw się na zapas
a na awizo to podana jest godzina od której można iść po przesyłkę

feeeerrrrrrrriiiiiiiii :lol: jesteś, no bo już wywiad na staraczkach robiłam, że Cię nie ma a obiecałaś B) o matko :ohmy: :ohmy: :ohmy: to kurka, żeby z kręgla nie została kula bilardowa B) a @ jak t B) o zwykle @ i już (ooo widzę, że przylazła)

Zosiaaaa aaa dziubek otwarła, cudna, pozycja supermena jest :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Wiki to fakt modelka nasza :)

Ada szkoda, że taka lipa, a negocjowaliście cenę tego mieszkania co się Wam podobało?

ferri mój ma podobnie bo 109 kg :ohmy: :ohmy: :ohmy: a wysoki choć ten Twój chłopina?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 7 godzin temu #818898 przez ferritka
Goaia, a kaj wysoki, jeszcze chwilka i będzie tak wysoki jak szeroki, ma według niego 175 a według mnie 172 ;p no i tak se myślę że on to z 40 kg tej nadwagi ma :dry: :dry:
jesusicku, teraz to do mnie dotarło :dry: :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 7 godzin temu #818900 przez Chudzinka
Ferri wróciła!!! :)
Goś, ja testu nie biorę pod uwagę, wiem, że to nie ciąża, tylko dalej organizm kuleje, po prostu za szybko się ucieszyłam, że się wyregulował. No ale nie jest aż tak źle, to że cykl znów jest około 30 dni zamiast 20 też cieszy, jeszcze tylko żeby sama @ była szybsza i bardziej zdecydowana to by było super. Kominiarz się jednak spisał B) , bo w nocy wróciło plamienie i teraz mam nadzieję, że się już rozkręci :dry:
Ferri - no to pisz na bieżąco, co tam u Was, kibicuję Wam z całego serca :kiss:

11 lata 6 godzin temu #818908 przez Agnilla
Gwiazdka, Ty srio mówiłaś, ze 3 razy dziennie? Ty chcesz, zeby ten Twój zaczął ślepakami strzelać? :ohmy: toć lekarze nawet zalecaja co 2-3 dni.
co do duphastonu to ja się mogę wypowiedzieć, ale muszę wiedzieć o co kaman, bo na telefonie czytać to tak lipnie, i nie wiem która go dostała :unsure:
Ferri, a hormony kręgiel na ok wszystkie? wybaczam, nie pytaj, moge nawet z 400g od niego wziąć ;) resztę bierzecie Wy laski! :P

11 lata 6 godzin temu #818911 przez gwiazdka2014
Czytałam gdzieś że można częściej - chociaż wczoraj był tak zmęczony - eh...

Mówicie raz dziennie wystarczy ?

11 lata 6 godzin temu #818916 przez ferritka
Agilka, no mówie Ci sam dr Cud zdziwiony, że w sumie to mój Kręgiel wyniki jak młody Bóg ma, wszystkie hormony w normie, nie ma co ani obniżać ani podwyższać.
Urolog skierował go na jeszcze dwa badania, ale powiedział ,że to raczej nic nie zmieni, bo nie ma się czego przyczepić zaczepić co by można było podreperować :dry: no i mamy je zdrobić dopiero " po wszystkim " bo jeszcze nie daj coś dostałby antybiotyk i wszystkie oczekiwania szlak by trafił :silly:

Gwiazdka, toś Ty jest jakaś niewyżyta bestja :lol: :lol: B) ale fakt, no daj Twojemu małżowi odpocząc i zregenerować armie bo możecie takim tempem zaszkodzić żołnierzą :S
ej i weź Ty tego mojemu kręglowi nie mów, bo ja jestem w tym temacie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
B) i mu wydzielam :lol: :lol: troszke postu troszke szaleństw :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 godzin temu - 11 lata 6 godzin temu #818919 przez Ada2424
Gosia jasne, że negocjowaliśmy ale udało sie urwać tylko 3 tysiące a my potrzebujemy co najmniej 10 w dół żeby zeszli. Marne na to szanse bo tak naprawdę warte to mieszkanie jest swojej ceny bo jest naprawdę odwalone jak nie wiem i nic kompletnie nie trzeba w nim ronic tylko umeblować ściany też pomalowane niedawno. Po prostu nas na nie nie stac a szkoda bo bylo by idealne dla nas. Moze z czasem jak nie znajdzie sie kupiec to wiecej obniza, łudzimy się na to, ale myslę, że na pewno kupiec na nie się znajdzie jak tylko będzie kogoś na nie stać. To jest świeże ogłoszenie bo ok miesiąca wisi dopiero.

Haha ferritka to ja tak samo postępuje z mężem jak i Ty :lol:

Gwiazdka ja też słyszałam ze raz na 2-3 dni najlepiej tak jak dziewczyny piszą. Kilka razy dziennie może tylko zaszkodzić żołnierzom ;)

[/url] [/url]

11 lata 6 godzin temu - 11 lata 6 godzin temu #818925 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ferri,a moją fasolę Tyś widziała? :)
Ada, trzymamy wszystkie kciuki, żeby sie zaden kupiec nie znalazł! :)

11 lata 6 godzin temu - 11 lata 6 godzin temu #818926 przez gwiazdka2014
On :dry: jakoś zmęczony jest:P Sądzę ze się boi... pierwsze dziecko... uważa że za pierwszym podejściem się uda a ja w to nie wierze :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka