BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 dzień temu - 11 lata 1 dzień temu #818491 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a wiecie jakie mam durne sny?? dziś mi się Dag śniła, że jakos przez skype się z nią łączyłam, a ona mi pokazywała, że sprzedaje na targu staniki i wielkie galoty :lol: potem mi się śniło święto zmarłych, spóźniałam się na procesję, a że ona zawsze zaczyna przy naszych grobach to mój tata się złości, że my zawsze na ost minutę :P potem latałam po jakimś kościele, który miał milion pięter, no masakra totalna :P ale dziś wycyztałam na bellybestfriend, że ponoć takie sny to norma a zarazem wina hormonów :)
co do anty, to właśnie ja miałam cykora, że jak zacznę się szybko starać po odstawieniu to mogę mieć bliźniaki :P i tak się oczyszczałam w sumie 9 mcy do starań, a wyszło w praktyce że ponad rok.
kurna, jakie dzis mi wyszlo pyszne bolognese, sam sos moglam zjesc, bez makaronu :P
a co do Sowy to życie bym oddała za tort truflowy, choć niestety w ciązy jest dla mnie za ciężki i ostatnio cierpiałam
kocham teraz roladę bezową z malinami. tort weselny miałam hiszpańską kawę i hiszpański orzech. ogólnie to zrobiłam im reklame, są drodzy ale kurna ciacha mają pyszne ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 dzień temu - 11 lata 1 dzień temu #818513 przez ulka1983
Aggi a skąd wiedziałaś że ja do gina idę :cheer:

Agni my z dziewczynkami też lubimy ten program :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ann spokojnie nie należę do tych co panikują :S

Kaś moja mama miała też czwóreczkę dwóch chłopców a potem dwie dziewczynki :) a co masz na myśli mówiąc że Max minął się z testami :unsure: a system świetny ;) zdrówka życzę :kiss:

Asia czyli każdy wiek jest bobry na rodzenie dzieci jak się chce :kiss:

Malinka Twoja mama się doczekała to Ty też się doczekasz :kiss: a skąd jesteś bo zapomniałam :blush: testuj dalej i mów co widzisz ja też mam ten tester

Gosia a z obrączki to jak się wróży :S

11 lata 23 godzin temu #818552 przez aggi
Witam się po męczącym dniu - na szczęście nie w pracy :cheer: ale miałam mnóstwo załatwiania do pracy właśnie o co poprosiła mnie dyrektorka 'przy okazji jak już będę w mieście' :S Tyle się nachodziłam że normalnie mam dość padam na twarz, a obiecałam zrobić jeszcze parę zestawień i podrzucić je jutro do pracy :dry: Nie ma to jak sobie życie ułatwiać. Ale mam L4 do 17tego :cheer: :cheer:

Agni ja też kocham jeść, dwa lata temu wzięłam się za siebie i kurcze teraz trochę boję się :D Jednak starałam się nie zapychać niepotrzebnie :P

Ann aleś po Martusi pojechała :P Muczeć umie :P Phi :D

majka no to do szybkiego naprawienia laptopa :D I trzymam kciuki za wizytę już na zapas ;)

Asia K to nie wiedziałaś ? :D hahahah :P narazie nie wiedzą, tzn domyślają się, plotki chodzą ale mnie osobiście nikt nie spytał jeszcze..

malinka gadacie o tych testerach a my się po głowach drapiemy hahaha bo my większość w ogóle nie miałyśmy z tym styczności :P

Coś mi się forum zacina :dry:

11 lata 23 godzin temu #818554 przez ulka1983
Kaś ja mam Kornelię z 18 lipca i Natalię z 31 a ja jestem sierpnióweczka :laugh:

Ann Asia Moof niech wam będzie młodzieniaszki :lol: myślałam że tylko ja mam tyle latek a wy młodsze :side:

Katy ja mam z niebieską końcówką i są ok od antei o ile dobrze mówię :S a cilest też brałam do marca i dobrze że nie dłużej bo go wycofali w maju

Chudzinka zamawiaj kominiarza na wieczór ;)

Aggi mi też się ciągle zacina :dry: i do tego laptop chodzi jak żółw muszę oddać do przejrzenia ale wtedy nie będę miała do was wglądu i to jest najgorsze :(

11 lata 23 godzin temu #818556 przez Chudzinka
Kominiarz zaliczony B)
Tylko chyba trzeba bedzie powtórzyć, bo dalej okresu nie ma, a juz mialam nadzieje ze mnie zaleje :(

11 lata 23 godzin temu #818560 przez Kaś_O
Agnilla mam tak samo.. czytam jakos i nie mam mozliwosci odpisania a pozniej zapominam co komu :p

gwiazdeczka wielka urodzinowa imprezka :) :lol:

dzieki kochane za troske :kiss: ale na szczęście to tylko brak snu ;) za pozno sie kladziemy kilka pobudek w nocy jak nie jeden to drugi tulasow wymaga. Troche z Maksiem sie kimnelam i jakos doszlam do siebie :) powiem wam ze ogolnie to jakos mam ciagle pelno sily i jakas chec na wszystko.

Katy czyli masz synka 4 dni starszego od mojego Czaruli :) i jak Martusia Ann bo ona z poczatku lutego :)

Ann Ty teraz przy karmieniu Martusi bralas tabsy? Ja sie chwilke nad nimi zastanawialam w sumie po porodzie z Czarkiem na kontroli dostalam na nie recepte ale my szybko wtedy podjelismy decyzje o nastepnego brzdaca zreszta nie wiem czy pamietasz ze staralismy sie od 4miesiaca po porodzie :p wiec ich nie kupilam..

Ja z tortem nie pomoge bo sama pieke.. w tym roku chyba ciuchcia bedzie albo samochod jak mezowi bo mlody tak zakochany w samochodach i pociagach :)

A tak wracajac do anty to moja sasiadka tez zaszla w 2 cyklu i jest jedna nie tak mala Ninka :) mlodsza troche od Maxa i Zosi :)

Ulka no niestety moja mama sie nie docxekala miala 4 kobitki a teraz aktualnie ma 4 wnuków :p i tak czeka juz na ta wnuczke ale chyba w nas ostatnia nadziaja.. a teraz 14 konczy 60 :)

Ja moze na trzecie przyceluje na lipiec sierpien zeby raczek albo lew byl.. ja mam chlopakow wodnika i strzelca.. a ja raczek a maz lew :p

A Max sie minal z testami bo w marcu zamowilam i przyszly 15.03 a Max poczety jakos miedzy 5-10.03 :silly: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 23 godzin temu #818561 przez ulka1983
Chudzinka o widzę że kominiarz już był B) a może @ nie przyjdzie :blink:

11 lata 23 godzin temu #818563 przez aggi
o teraz ruszyło w końcu to forum :P jakieś oblężenie tu dzisiaj czy coś :S

gosia
no widzisz ja do gina 14tego dopiero :)

Ann kurde staram się zluzować majty ale niestety to nie tak łatwo po tak długiej walce o fajną sylwetkę :S wolałabym żeby tylko mi przybyło dziecko i cycki i nic więcej :D

Chudzinka nie nie od rodzinnej tylko do końca przyszłego tygodnia mam żeby poodpoczywać sobie. A potem u nas są ferie od 20tego więc dzieci w szkole nie będzie i będzie spokojnie - to mogę sobie wtedy tam siedzieć. Hahha z tym kominem to pojechałaś :D Ale może się zapchał :P

katy allegrowe testy są najlepsze i najtańsze :) moim zdaniem nie ma znaczenia jakie byle by były jak najczulsze. ja miałam z niebieską końcówką ? chyba

moofka :kiss: Zośka grzeczna ? :D

11 lata 23 godzin temu #818566 przez aggi
ulka no ja tylko ostrzegam że jak znikniesz na kilka dni to tak jakbyś na modę na sukces nie patrzyła :D Wrócisz i nie będziesz wiedziała co jak i kiedy hahaha :silly: Fajnie że znalazłaś godną zaufania lekarkę :)

Chudzinka to zgłoś reklamację do kominiarza :P

Kaś to Max wykiwał wszystkich B)

11 lata 22 godzin temu #818589 przez ulka1983
Kas to oby mama doczekała się wnusi :) moja ma 2 wnuków i 4 wnuczki :side: moja teściowa w tym roku też ma 60 a mama trochę młodsza
a to już jarzę z tymi testami i Maxem :blink: to może wymienimy się ,,formami" i ja będę miała trzeciego chłopca a Ty trzecią dziewczynkę wchodzisz w to :S

Aggi no właśnie tylko w modzie na sukces o ile pamiętam to w kółko to samo leci i każdy jest z każdym trochę się orientuję bo moja babcia namiętnie ją oglądała

dziewczyny o 22;20 w TVP1 będzie film ja i moich 14 dzieci czy jakoś tak jak nie zasnę to obejrzę B)

11 lata 22 godzin temu #818593 przez aggi
ulka no dokładnie każdy z każdym hahaha i po kilku dniach już nie było tak jak wcześniej a za kilka dni było jeszcze inaczej :P Masakra moja babcia też uwielbia i nadal ogląda :huh: :silly:

Też może obejrzę ten film, choć jestem bardzo zmęczona. Idę pod prysznic i do spania :S Dobranoc :cheer:

11 lata 22 godzin temu - 11 lata 22 godzin temu #818604 przez ulka1983
mój mąż się krzywił na trzecie a tam mają 14 :cheer:

Dobranoc

11 lata 22 godzin temu - 11 lata 22 godzin temu #818608 przez Agnilla
Ja juz wykapana, wypachniona tylko kominiarzowi nie po drodze :P pozostaje mi się za guziki złapać :lol:
Aggi szczerze to dziwie Ci się, że chodzisz na L4 80%, ja bym w pracy powiedziała a od lutego poszła juz całkowicie na zwolnienie do porodu
lecę powoli do łóżka, jutro znowu większość dnia poza domem, oby nie padało to sobie spacer zrobię :)
dobranoc :kiss:

11 lata 21 godzin temu #818629 przez gwiazdka2014
Dziewczyny ja od 15 nie zaglądałam i miałam chyba z 3 strony przeczytania. Zaraz spać a jutro już 11nasty :D

Chudzinka ale teraz pocisnęłaś ha ha ha dobra jesteś :)

My marzymy o małym Antosiu :)

Tak sie dziś wściekła pojechałam na poczte po moje teściki przed samym zamknięciem byłam. Babeczka mi mówi ze tego nie ma jeszcze oddanego!!! Myślałam że rozwalę pocztę!

Od soboty zaczynamy staranka rano, południu, wieczorem i jeszcze po podwieczorku :P ha ha :P

Dobranoc :*****

11 lata 21 godzin temu #818647 przez Kaś_O
Ulka dobry uklad.. wymienilam sie z Aggi ze moj Max zwolnil miejsce jej fasolce.. a Aga zajdzie przed porodem i to uklad byl zawarty bardzo sztywno :cheer: to z Toba moge sie dogadac ze bierzesz chlopaka a ja dziewczynkę. Tylko ze ja na razie tylko planuje.. Chociaz maz sie smieje ze bedziemy mieli co rok to prorok.. ale to do marca musialabym zaskoczyc i wszystkie dzieciaki zimowe :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka