- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a wiecie jakie mam durne sny?? dziś mi się Dag śniła, że jakos przez skype się z nią łączyłam, a ona mi pokazywała, że sprzedaje na targu staniki i wielkie galoty potem mi się śniło święto zmarłych, spóźniałam się na procesję, a że ona zawsze zaczyna przy naszych grobach to mój tata się złości, że my zawsze na ost minutę potem latałam po jakimś kościele, który miał milion pięter, no masakra totalna ale dziś wycyztałam na bellybestfriend, że ponoć takie sny to norma a zarazem wina hormonów
co do anty, to właśnie ja miałam cykora, że jak zacznę się szybko starać po odstawieniu to mogę mieć bliźniaki i tak się oczyszczałam w sumie 9 mcy do starań, a wyszło w praktyce że ponad rok.
kurna, jakie dzis mi wyszlo pyszne bolognese, sam sos moglam zjesc, bez makaronu
a co do Sowy to życie bym oddała za tort truflowy, choć niestety w ciązy jest dla mnie za ciężki i ostatnio cierpiałam
kocham teraz roladę bezową z malinami. tort weselny miałam hiszpańską kawę i hiszpański orzech. ogólnie to zrobiłam im reklame, są drodzy ale kurna ciacha mają pyszne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Agni my z dziewczynkami też lubimy ten program
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ann spokojnie nie należę do tych co panikują
Kaś moja mama miała też czwóreczkę dwóch chłopców a potem dwie dziewczynki a co masz na myśli mówiąc że Max minął się z testami a system świetny zdrówka życzę
Asia czyli każdy wiek jest bobry na rodzenie dzieci jak się chce
Malinka Twoja mama się doczekała to Ty też się doczekasz a skąd jesteś bo zapomniałam testuj dalej i mów co widzisz ja też mam ten tester
Gosia a z obrączki to jak się wróży
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Agni ja też kocham jeść, dwa lata temu wzięłam się za siebie i kurcze teraz trochę boję się Jednak starałam się nie zapychać niepotrzebnie
Ann aleś po Martusi pojechała Muczeć umie Phi
majka no to do szybkiego naprawienia laptopa I trzymam kciuki za wizytę już na zapas
Asia K to nie wiedziałaś ? hahahah narazie nie wiedzą, tzn domyślają się, plotki chodzą ale mnie osobiście nikt nie spytał jeszcze..
malinka gadacie o tych testerach a my się po głowach drapiemy hahaha bo my większość w ogóle nie miałyśmy z tym styczności
Coś mi się forum zacina
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann Asia Moof niech wam będzie młodzieniaszki myślałam że tylko ja mam tyle latek a wy młodsze
Katy ja mam z niebieską końcówką i są ok od antei o ile dobrze mówię a cilest też brałam do marca i dobrze że nie dłużej bo go wycofali w maju
Chudzinka zamawiaj kominiarza na wieczór
Aggi mi też się ciągle zacina i do tego laptop chodzi jak żółw muszę oddać do przejrzenia ale wtedy nie będę miała do was wglądu i to jest najgorsze
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Tylko chyba trzeba bedzie powtórzyć, bo dalej okresu nie ma, a juz mialam nadzieje ze mnie zaleje
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
gwiazdeczka wielka urodzinowa imprezka
dzieki kochane za troske ale na szczęście to tylko brak snu za pozno sie kladziemy kilka pobudek w nocy jak nie jeden to drugi tulasow wymaga. Troche z Maksiem sie kimnelam i jakos doszlam do siebie powiem wam ze ogolnie to jakos mam ciagle pelno sily i jakas chec na wszystko.
Katy czyli masz synka 4 dni starszego od mojego Czaruli i jak Martusia Ann bo ona z poczatku lutego
Ann Ty teraz przy karmieniu Martusi bralas tabsy? Ja sie chwilke nad nimi zastanawialam w sumie po porodzie z Czarkiem na kontroli dostalam na nie recepte ale my szybko wtedy podjelismy decyzje o nastepnego brzdaca zreszta nie wiem czy pamietasz ze staralismy sie od 4miesiaca po porodzie wiec ich nie kupilam..
Ja z tortem nie pomoge bo sama pieke.. w tym roku chyba ciuchcia bedzie albo samochod jak mezowi bo mlody tak zakochany w samochodach i pociagach
A tak wracajac do anty to moja sasiadka tez zaszla w 2 cyklu i jest jedna nie tak mala Ninka mlodsza troche od Maxa i Zosi
Ulka no niestety moja mama sie nie docxekala miala 4 kobitki a teraz aktualnie ma 4 wnuków i tak czeka juz na ta wnuczke ale chyba w nas ostatnia nadziaja.. a teraz 14 konczy 60
Ja moze na trzecie przyceluje na lipiec sierpien zeby raczek albo lew byl.. ja mam chlopakow wodnika i strzelca.. a ja raczek a maz lew
A Max sie minal z testami bo w marcu zamowilam i przyszly 15.03 a Max poczety jakos miedzy 5-10.03
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosia no widzisz ja do gina 14tego dopiero
Ann kurde staram się zluzować majty ale niestety to nie tak łatwo po tak długiej walce o fajną sylwetkę wolałabym żeby tylko mi przybyło dziecko i cycki i nic więcej
Chudzinka nie nie od rodzinnej tylko do końca przyszłego tygodnia mam żeby poodpoczywać sobie. A potem u nas są ferie od 20tego więc dzieci w szkole nie będzie i będzie spokojnie - to mogę sobie wtedy tam siedzieć. Hahha z tym kominem to pojechałaś Ale może się zapchał
katy allegrowe testy są najlepsze i najtańsze moim zdaniem nie ma znaczenia jakie byle by były jak najczulsze. ja miałam z niebieską końcówką ? chyba
moofka Zośka grzeczna ?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chudzinka to zgłoś reklamację do kominiarza
Kaś to Max wykiwał wszystkich
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a to już jarzę z tymi testami i Maxem to może wymienimy się ,,formami" i ja będę miała trzeciego chłopca a Ty trzecią dziewczynkę wchodzisz w to
Aggi no właśnie tylko w modzie na sukces o ile pamiętam to w kółko to samo leci i każdy jest z każdym trochę się orientuję bo moja babcia namiętnie ją oglądała
dziewczyny o 22;20 w TVP1 będzie film ja i moich 14 dzieci czy jakoś tak jak nie zasnę to obejrzę
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też może obejrzę ten film, choć jestem bardzo zmęczona. Idę pod prysznic i do spania Dobranoc
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Aggi szczerze to dziwie Ci się, że chodzisz na L4 80%, ja bym w pracy powiedziała a od lutego poszła juz całkowicie na zwolnienie do porodu
lecę powoli do łóżka, jutro znowu większość dnia poza domem, oby nie padało to sobie spacer zrobię
dobranoc
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Chudzinka ale teraz pocisnęłaś ha ha ha dobra jesteś
My marzymy o małym Antosiu
Tak sie dziś wściekła pojechałam na poczte po moje teściki przed samym zamknięciem byłam. Babeczka mi mówi ze tego nie ma jeszcze oddanego!!! Myślałam że rozwalę pocztę!
Od soboty zaczynamy staranka rano, południu, wieczorem i jeszcze po podwieczorku ha ha
Dobranoc :*****
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1