BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 1 dzień temu #818342 przez katy1986
ann ja brałam cilest małego karmiłam tylko 2msc bo niestety moj pokarm był mało treściwy i młody mi się nie najadał więc tabsy brałam dopiero po zakończeniu karmienia.Dziś miałam monitoring w 11dc i pęcherzyk dominujący 13,5mm mam się zjawić w następny piątek na kolejny monitoring i zobaczymy gin twierdzi,że jest jeszcze szansa na to,że wzrosnie.A którego się Twoja mała urodziła??
Agnilla póki co gin mi nie zalecił badania prolaktyny, ale może warto zrobić sobie prywatnie.Pamiętasz może w którym dniu cyklu trzeba zrobić??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 dzień temu #818349 przez ann-sunshine
Katy moja Marta dwa latka skończy 12 lutego :-)

11 lata 1 dzień temu - 11 lata 1 dzień temu #818350 przez gosia28
katy, jak masz monitoring to super, pęcherzy lux jak na ten dzień cyklu, na moje oko koło 13/14 stycznie będzie u Ciebie owu, a na następny piątek to zapowiadam Ci, że będziesz oglądała ciałko żółte ;)
Prolaktyne bada się obojętnie jakiego dnia (może ewentualnie nie podczas @), musisz być na czczo, przed wejściem do laboratorium klapnij na 5 minut i odpocznij, dzień wcześniej podaruj sobie intensywny wysiłek, męża też się nie tykaj :P
testy owu ja mam z allegro, ale sprzedawcy już nie pamiętam, a z historii też mi już zniknął :dry:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 1 dzień temu #818362 przez katy1986
gosia28 ale z Ciebie prorok :) ale taki scenariusz mi się podoba :P a tak serio poczekamy zobaczymy co bedzie mam nadzieje,że chociaż po clo jakoś unormuje mi się cykl .A na prolaktyne przejdę się w poniedziałek zaszkodzic mi nie zaszkodzi.

ann mało brakowało a byłaby walentynka:)ja własnie szukam jakiegoś fajnego torciku na urodzinki bo w cukierni w której zamawiałam na roczek to wyszła porażka poprostu

11 lata 1 dzień temu #818367 przez Ada2424
katy ja tez niedługo chcę odłożyć anty i zacząć staranka. Mam nadzieję, że u mnie aż tak bardzo się wszystko nie rozreguluje :dry:

[/url] [/url]

11 lata 1 dzień temu #818405 przez katy1986
A długo już jesteś na antykach??ja przed starankami zrobiłam 3 miesiace przerwy i w sumie teraz trochę załuję bo pierwsze 3 miesiace miałam @ regularnie co 29dni a później zaczął się meksyk :(

11 lata 1 dzień temu #818410 przez Ada2424
3 lata a Ty ile brałaś? No ja właśnie myślę czy zrobic przerwe 3 miesiące i zacząć sie starać tak jak wszyscy mi doradzają czy od razu po odłożeniu zacząć. Jeszcze nie wiem...

[/url] [/url]

11 lata 1 dzień temu #818413 przez katy1986
Ja brałam ok roku.Teraz bym chyba nie czekała tych 3 miesięcy.Moja kumpela np nie czekała odstawiła tabletki a 2 cykle pózniej był już w ciąży.Aczkolwiek pewnie na to nie ma reguły kazdy ma inny organizm

11 lata 1 dzień temu #818415 przez Ada2424
No właśnie mi sie też wydaje że nie ma, każdy organizm inaczej reaguje. Moja kumpela znów zaszła zaraz po odstawieniu w pierwszym miesiącu i ma blizniaki.

[/url] [/url]

11 lata 1 dzień temu #818437 przez ann-sunshine
No wlasnie ada jak sie nie boisz blizniakow to dzialajcie od razu.

Katy nie wiem z jakich rejonow jestes ale u nas najlepsze sa torty
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 dzień temu #818438 przez Chudzinka
No nie chce nic mówić, ale mesy na staraczkach zaszła właśnie w pierwszym cyklu po odstawieniu tabsów, więc to nawet czasem pomaga zajść, a długo się starała. Czasem dzięki tabletkom anty można cykl uregulować trochę. Ja się zaczynam zastanawiać, czy nie zacząć brać na jakiś czas, bo teraz trochę ochłonęliśmy co do starań, myślimy od tym wyjeździe w kwietniu na dłużej w egzotykę, a może bym się trochę uregulowała. Bo dopiero co się pochwaliłam, że mi się cykl wydłużył z powrotem i że mam 1 dc, a tu od dwóch dni mam czyste gacie, wczoraj pewna, że się @ rozkręci założyłam tampon, to po południu nie mogłam go wyjąć, bo niczym nie nasiąkł, @ się rozmyśliła, dziś cały dzień też czysto. Szlag mnie trafi...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 dzień temu #818443 przez katy1986
Ann mamy też tą cukiernie w Pozaniu ale w sumie jakoś nie miałam okazji tam kupowac,ale jak polecasz moze zaryzykuje :) musze zerknąć jakie maja torciki dla dzieci

11 lata 1 dzień temu #818459 przez Kaś_O
Gwiazdka jestem starsza od Ciebie o jeden dzien :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 1 dzień temu #818466 przez moofka
ja pitole laski litości nie piszcie tyle bo nie wyrabiam :P

witam wszystkie nowe dziewczynki :) stwierdzam, że przydałby nam się meldunek jak na staraczkach swego czasu co by ogarnąć która co i kiedy testuje :) może by walnąć jakiś spis powszechny dla tych co nie mają pamięci jak chudzinka :side:

ulka miałam skierowanie na kasę chorych ale chyba musiałabym zoche przed urodzeniem zapisać żeby wyrobić się w terminie :angry: więc poszliśmy prywatnie.

ja też jestem rocznik '83 i wcale nie jestem stara nooo :P

chudzinka aż się wróciłam parę stron zobaczyć co ja takiego napisałam :blush: życzę Ci żebyś niedługo też mogła tak pisać o swoim maleństwie :kiss:

moja sis też zaszła po odstawieniu anty, jeden cykl przeczekała a w drugim bum!

11 lata 1 dzień temu #818473 przez ulka1983
cześć :) ale dużo napisałyście :ohmy: chyba wszystkie macie wolne i siedzicie w domku :S

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka