BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 dni temu - 11 lata 2 dni temu #817386 przez gosia28
Aggi, ja słowa dotrzymam tylko żeśmy czasu realizacji nie określiły B) :P
a że młoda jestem :unsure: no nie wiem, w końcu zawsze marzyłam o przynajmniej jednym rządku z mojego avatarka a tu klops, obym się jednego doczekała :huh:

gwiazdka widzisz moja historia jest dość zagmatwana dlatego ubolewam nad każdym nieudanym cyklem :dry:

dość marudzenia

w 10 dc przy długości 29 to ja się nie dziwię, że Ci nic nie wychodzi z testowania. Zobaczysz co pokażą kolejne dni ;)

moof super, będą fajne z nich kuleżanki :)
(nie wiem czemu założyłam, że sis będzie miała dziewczynkę :unsure: :laugh: )

gwiazdka kliknęłaś na spoilera, którego umieściłam na poprzedniej stronie? (nie wiem czy zauważyłaś, że tam zawsze zawarte są wiadomości ;) ) to tak na wszelki wypadek bo widzę, że mi przypisałaś wiek z loginu a ten już się trochę zmienił ;)

edit.
super że Sofija ma super biodra :) a foto może jakieś by się należało?

dziewczyny która idzie na jakieś podglądanie maluszka? oglądnęłabym jakieś foty :side:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 dni temu #817402 przez aggi
gosia ja idę 14 stycznia to może Wam potem wrzucę zdjęcie kropka jeśli dostanę :cheer:

11 lata 2 dni temu #817404 przez issska1986
moofka napisał:

A muszę się Wam pochwalić bo mnie rozniesie a nikomu mam nie mówić - moja młodsza sis jest w ciąży :woohoo: Zośka będzie miała się z kim bawić :)

Super :) moja dziunia mała tez będzie mieć rodzeństwo cioteczne, ale od strony męża... Przyszła bratowa rodzi w wakacje :)

Gosia spoko, moja koleżanka zdecydowała się w wieku 35 lat i nie narzeka :)

11 lata 2 dni temu #817407 przez ulka1983
Gwiazdka rozkręć wszystkie elementy i przeczyść mikroskop nie martw się będzie dobrze :)

Gosia to my w tym samym wieku jesteśmy :) i jak by nie liczyć to ja mam urodziny w sierpniu prezent by mógł być :S 30 lat to jeszcze nie jest wcale tak źle do 40 możesz jeszcze mieć sporo dzieci a jak Ci się wpadka jeszcze po zliczy :S

Moof mała po prostu olała sprawę :S a my to przecież prawie jak nikt B) buziaki dla siostry :kiss: :kiss:

11 lata 2 dni temu #817409 przez gwiazdka2014
Gosia28 a ja nie wiedziałam ze coś mam tam kliknąć aby pokazał się wiek :) dzięki za wyliczenie czekam teraz za testy na sik, dalej będę robiła test na sline :) a powiedzcie mi czy wy susiacie do jakiegoś pojemniczka i wkladacie test? ja już w lizku mam teraz zamiar zasnąć już nie mogę się doczekać tych paprotek=malin :):):)

Dobranoc :):):):):)

11 lata 2 dni temu #817410 przez Agnilla
Kończę gotować zupę o do łóżka, Dag miała podana oxytocyne ale mala źle zareagowała u było cc, mała Wiki ma długie rzęsy a fotki będą jak wrócą do domu :)
lecę do łóżka, może dziś mnie Clooney albo Willis przeleca :P

11 lata 2 dni temu #817418 przez gosia28
Agni w sam raz pora na gotowanie :laugh: pewnie na jutro :)
idź ta niechaj Cię co wysmyra przez sen :P

gwiazdka tak tylko zasugerowałam, że jak zobaczysz jeszcze kiedyś spoiler to sobie kliknij :)
też możesz dodawać takie ukryte wiadomości
na pasku jak piszesz wiadomość masz takich ludzików (teks ukryty częściowo), a wcześniej takie okienko (tekst pokazany dopiero po kliknięciu) ;)
sikamy do pojemniczka (ja mam taki wielokrotnego użycia :silly: )

ulka ja 30 P. 37...
lepiej jednak, żeby dzidzia zechciała wcześniej do nas przyjść, a po 40 to sobie w ogóle nie wyobrażam :S

isss zaczęła się starać o pierwsze mając 35 lat?

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 2 dni temu #817425 przez Kaś_O
Ja tez mialam wielokrotnego uzytku.. a tak w ogole to jak tylko dostane @ to bede testowac :)

Co ja chcialam :p nadal mam skleroze, aaaa gwiazdeczka tak mi sie zdaje ze Ty 86 jestes? Jaki miesiac?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 2 dni temu #817427 przez gosia28
Kaś a co, rozważasz podejście do pracy nad córą? :lol:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 2 dni temu #817472 przez Kaś_O
Dzien dobry :) ooo pierwsza jestem :)

Na razie chce sprawdzic czy owu wraca przy karmieniu.. musialo by sie nam coś odwidziec bo core bedziemy majstrowac za jakis czas raczej.

Spaaaać... jednak czlowiek wiecznie niewyspany jest :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 2 dni temu - 11 lata 2 dni temu #817474 przez Asia K
Gwiazdka – uda sie uda – ty sie nie bojaj tylko do dzialan sie bierz – tak dla treningu :p

Aggi – dzisiaj sie czuje o niebo lepiej – wyspalam sie w miare w miare ;)
Ano doczytałam :)

Moof – ale super – to teraz życze twojej sis córeczki coby Zosienka nasza miala kuzynke do zabawy lalkami :D
A na badaniu to widac ze Zosia poprostu to OLAŁA :D :D :D

Goasia – doczekasz sie I gromadki – obaczys – ja w to wierze :*

Oooo widze ze Gos tez wrózy sis Moof córcie :)

Ulka – widze ze mamy podobne mysli co do “olania” przez Zosie usg :D

Gwiazdka – tak, ja sikałam do pojemniczka na mocz I wkladałam tam test trzymając kilka sekund

Agni – a ogoliłas nogi przed snem ? :P

Kaś – czy ja dobrze rozumiem ze celujecie w dziewczynke I to juz juz juz ???? :)
Oooo juz widze ze Gosi odpisalas ze za jakis czas

Edit: A ja widzialam karnawałową kreacje dla Martusi :D
Ann ślicznie bedzie wyglądać :)

11 lata 2 dni temu #817488 przez gwiazdka2014
Witam dziewczynki z rańca :)

dziś może pomęczę mojego Misia ? :P Nie wiem czy będę miała siłę bo mam jeszcze dziś angielski :P przez urlop nic mi się nie chce bym tylko spała :)
Teoretyczni dziś zostać wysłane moje teściki wiec od jutra będę obserwować w wami :)
Ale co macie maliny np. o 6:30 i od razu meczycie męża?

11 lata 2 dni temu #817493 przez Asia K
Gwiazdka to nie ma reguły kiedy wsiadac na ogiera :blink:
Ja dopadłam meza w sobote a maliny mialam w niedziele , czyli owy by wychodzila dopiero w poniedzialek - a suwaczek widac :)
Pamietam ze Moof dopadla meza dzien przed malinami i dzien po malinach - jak sie myle to mnie popraw Moof ;)
Iss tez przed malinami bo potem sie wkurzyla ze nie byly bardziej intensywne i maz mial szlaban :)
Trudno powiedziec kiedy najlepiej - moze tak czesto jak sie da :laugh:

11 lata 2 dni temu - 11 lata 2 dni temu #817497 przez ann-sunshine
Dzien dobry.

Zdjecia Martuli zrzuce pozniej jak do kompa bede miec dostep.

Gwiazdka my to tu szalone jestesmy i profilaktycznie dopadamy mezoq przed malinami, w malint, i po, jak tylko sie da i jest sposobnosc.

Dobrze ze lekarze szybko zareagowalu i zrobili Dag cc, bo czasamu przeciagaja moment tej decyzji i potem sa problemy.

Agni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A co do snow, to nie wiem dlaczego ale z reguly malo snow mi sie sni i malo pamietam, a w ciazy mam sen za snem i po obudzeniu pamietam co mi sie snilo. Ostatnio Madonna i jakis rockmen.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moof fajnie jak dzieci w rodzinie sa w podobnym wieku.
Juz badanie bioderek, przeciez ty wczoraj rodzilas :silly:

Malinka, jezeli mialas wczesniej problemy z cyklem i jezeli masz podejrzenie ze mozesz miec genetyczniw uwarunkowane takie problemy to ja na twoim miejscu nie czekalabym ze staraniami ani z wizyta u lekarza, bo moze sie okazac ze wasze starania beda dlugie i trudne. Zebys potem nie plula sobie w brode ze mogliscie zaczac wczesniej

11 lata 2 dni temu - 11 lata 2 dni temu #817522 przez Agnilla
Dzień dobry :)
Gos pefko, że zupa na dziś. Wybywam z domu, więc nie będę miała kiedy obiadu zrobić a naszlo mnie na krem z groszku z grzankami :)
Asia nóg nie ogolilam pewnie dlatego Clooney mnie olal i wysłał Mercurego :P
Co do malin, to mnie mąż dorwal w ndz rano :) potem w pon zrobiłam test popołudniu i wykazało, że maliny były zapewne w pon rano. Potem ja zrobiłam odbijany we wtorek ;)
Dziś snów nie było, minus taki, że mój mąż wstaje grubo przede mną a o 23 jak się kładziemy to ja ledwo patrze na oczy boże jak mi waga skończyła fuck :angry: depresję zalapie chyba :( tak tak to tylko woda, bo ostatnio pije więcej ;)
ok lecę się szykować, może uda mi się zajrzeć później

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka