- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann kobieto jak ja Cię rozumiem! Ciągle chce mi się spać... Masakra jakaś
gosia testy testami a objawy objawami A starania to swoją drogą rozumiesz sama
ulka dlatego ja piszę na dwa razy nieraz posty bo mi laptop potem zaskakuje że się wylogował i koniec z twoich zdjęć testów to o 12:00 maliny jak nic !
majka no to gratulacje i pokaż nam foto testu bo takie tu lubimy i oczywiście zaciskam kciuki za to by fasola była cała i zdrowa
Isssssska fajnie że wpadłaś Ale się kuleczka zrobiła z Ciebie ! Śliczny Marcelinka ma domek a wózek fajny Ty się modlisz żeby mała miała max 3,5kg i ja Cię rozumiem... Bo mój mąż jak się urodził to ważył 5kg!!!! Nie wiem czy bym wytrzymała taki poród.. modlę się by kropek był malutkim kropkiem po mamie...
witaj malinka w naszym gronie możliwe że Twój organizm się jeszcze stabilizuje i szaleje po hormonach, nie martw się Na pocieszenie powiem Ci że ja wcale malin jakichś super nie miałam a się udało może odwiedź jakiegoś naprawdę dobrego lekarza ? który rozwieje Twoje wątpliwości
jusia mnie dwa tygodnie brzuch jak na @ bolał, nic się nie przejmuj to normalne ja szłam tydzień po teście i był pęcherzyk sam.
julaa to znaczy jak konkretnie? Mąż musi mnie zgłosić w dniu utracenia pracy przeze mnie, tak? I co jeszcze powinnam zrobić? i będę miała wypłacane pieniądze aż do porodu? Tylko w sumie na L4 raczej nie pójdę teraz a poprzedniczka wraca już końcem lutego, tzn no ja mam wtedy 'wylecieć'
gwiazdka test wystarczy raz dziennie o tej samej godzinie między 10-20 najlepiej - wydaje mi się że to wystarcza i producenci też tak zalecają. A maliny to dwie grube intensywne kreski na teście owulacyjnym lub ciążowym
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do tej Afrodyty to ja rozważałam kupno tego ale potem stwierdziłam że drogo jak na jeden raz i zrezygnowałam Ale jak widzicie większości tu pomogły wyłącznie testy na sik
Biedna Dag w sumie tyle czasu leżeć i nic... Oby szybko jej poszło
Agni torebka do pozazdroszczenia ulce by pasowała do kozaczków, a mi do kurtki
No, mogę iść spać Całuję wszystkie i zamelduję się jutro
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
która o maliny pytala a nadal nie rozumie? otoz test posiada zawsze jedna kreske tzw kontrolna. i ona jest jak to sobie nazwalysmy w kolorze malinowym jsli wystepuja skok LH przed owulacja, pojawia sie druga kreska tzw. testowa. i jak obie sa rownego koloru tzn, ze mamy maliny dwie piekne co zwiastuj owulacje
ulka, torebke sama wybralam, ale dostalam od meza na urodziny, na łatwizne poszedl
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Aggi długo Cię nie było to są właśnie uroki ciąży no fakt boli jak cholela ale efekt na dłużej a nie mogłabyś dogadać się z dyrekcją żeby Ci aneks do umowy zrobili i na czas określony dali bo i tak oni nic na tym nie tracą a ty byś miała macierzyński dobrze kombinujesz z dużą gondolą bo maja siostra miała taką że córeczka w piątym miesiącu już się nie mieściła
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aggi, zobaczysz jak później będzie ciężko ja dziś w Kościele siedziałam ale byłam laska z takim małym brzdącem, może pół roku miało to dziecko, ale nie dałam rady jej ustąpić bo ja bym nie wystała A kg się nie przejmuj będzie więcej Aggi, to szukaj wózka z długą gondolką. Są takie. Ten mój ma dłuższą taką. Może sobie przypomnę jak te z długimi gondolami się nazywały.
Ulka, Agni chyba tą torbę dostała od męża na urodziny, prawda Agni albo już sama nie wiem A zgaga póki co nie męczy, ale profilaktycznie mleko na noc być musi To czekamy na następne maliny. Pamiętaj, że maliny z wczoraj są ważne i dziś bo niby jest do max 36h czasu więc jak to mawiają dziewczyny gól nogi
Gwiazdka, maliny są wtedy kiedy na teście są dwie kreski a wzięło się od tego, że są malinowe ja też nie wiedziałam i mnie dziewczyny uświadamiały
Ja się zabezpieczałam przez kilka miesięcy stosunkiem przerywanym i ta forma antykoncepcji u nas działała ale podobno stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji i wyszło u mnie masło maślane ale wiecie o co chodzi na bank
Widzę, że ja piszę na posty, które już mają odpowiedź, więc proszę niepotrzebne skreślić najadłam się a moja dziewczyna szaleje, zaraz zapodam jej miętkę ciekawe co zrobi
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Porto ja miałam to samo, niby przerywany, niby to nie metoda a jednak działało sprawnie ale potem jak już normalnie działaliśmy niby się nie starając.. to i tak nie wychodziło
Dobranoc raz jeszcze
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Aggi tak nadal szyje jutro moze uda mi sie Maksiowy zestaw wstawić a teraz czekam na materialy na koc Czarkowy i do salonu
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Zrobiłam dziś mojemu murzynka resztę wezmie do pracy żeby mnie nie kusiło mały zakładzik z koleżanką
Dobra kłade sie jutro o 5 wstaje i do roboty całe szczęście ze to tylko 4 dni
Z wyliczeń kalkulatora 13go powinnam mieć maliny zobaczymy co pokaże test - już nie mogę się doczekać
Wysyłam wam mojego małego chłopca
Buziam Was :**
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a wracając do malin Porto też tak sądzi ej dziewczyny to mamy komplet kozaczki torebka kurtka któraś jeszcze coś dorzuci i będziemy się wymieniać tak po tygodniu
Gwiazdka wróć do strony 892 tam są moje testy 18 dc godz 12 00 kreska testowa i kontrolna są tak samo intensywne i to dziewczyny nazywają malinami
Agni to chociaż dostałaś fajny prezent taki który chciałaś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
o widzę że ta forma antykoncepcji jest popularna u nas też się sprawdza ale pani doktor odradzała ze względu na stres i wstrzymywanie że to niezdrowe dla mężczyzny
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- julaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
W tym czasie jednak nie jesteś ubezpieczona, także wszystkie badania, wizyty lekarskie i poród są płatne. Najlepiej, żeby mąż zapytał się u siebie w kadrach jak to załatwić, żeby dopisać Ciebie do swojego ubezpieczenia. Ja jak się teraz przyjmowałam do pracy to dostałam druki do wypełnienia, czy jakiś członek mojej rodziny ma być ubezpieczony przy mnie - pracodawca to zgłasza.
Ewentualnie zapytaj się u siebie, czy nie mogliby dać Ci umowy na czas określony a nie na zastępstwo - ich to i tak nic nie kosztuje, bo na L4 płaci Ci ZUS, a miałabyś przedłużoną umowę z automatu do dnia porodu, a wtedy należałby Ci się normalny macierzyński po porodzie. Różnie z tym bywa, ale czasami pracodawcy są w porządku.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1