BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 2 dni temu #817262 przez gwiazdka2014
Porto1987 dokładnie wyczyściłam mikroskop ten "patyczak" dalej tam jest wiec to chyba porysowana szybka :( a już myślałam ze to etap przejściowy - ostatnie dwa cykle miałam 29 d., czyli od 9tego, czy się mylę? Buldog francuski dziś kończy pół roku `

gosia28 powiem ci że to przez was postanowiłam kupić te testy bo sama już nie wiem co robić :P i jak obsługiwać ten mikroskop. Mają u mnie być pojutrze :)

Boje się :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 dni temu #817271 przez jusia
Dag super,gratulacje! Wiki duza dziewczynka, pewnie juz ma dlugie nogi:)
Gwiazdka tak slyszalam ze buldogisa fajned dla dziecii lagodne, chcialam takiego ale z dwojka dzieci nie dam rady, poczekam az podrosna :)

11 lata 2 dni temu #817272 przez Asia K
Gwiazdka - czego sie boisz bo nie kumam :unsure:

11 lata 2 dni temu #817274 przez ulka1983
Agni no wreszcie super wieści od Dag :) no no duża panna nam się urodziła :)

Dag trzymaj się :kiss: :kiss: dużo zdrówka dla Ciebie i Wiki :kiss: po cesarce to pewnie w szpitalu będziecie z 5 dni co najmniej także życzę szybkiego powrotu do domu :)

o dziewczyny są Julka :kiss: Chudzinka :kiss: szkoda że mało czasu macie i tak rzadko do nas ostatnio zaglądacie :(

a macie jakieś wieści od Młodej? bo ona to zupełnie chyba o nas zapomniała a szkoda :(

11 lata 2 dni temu #817283 przez gwiazdka2014
Asia K boje się że mi się nie uda

11 lata 2 dni temu #817285 przez Porto1987
Gosia, może właśnie raz jeszcze trzeba spróbować. Może jednak coś wymyśli dobrego doktorek :) w każdym bądź razie myślmy o dzisiejszych malinach B)

Laski, ja też nie odczuwam jakoś specjalnej ochoty. Ale jak mnie najdzie, to wtedy biorę sprawy w swoje ręce. Generalnie mąż ma mnie nie dotykać, bo ja nie mam ochoty i już ;)

Oj Agnilla, myślę, że byś nie narobiła :P :P

Gwiazdka, to może jeszcze pokażą się paprotki :) no ja czekam na info. Ciekawa też jestem, czy te paprotki pokryją się z malinami :unsure: Gwiazdka nie bój się. Przetestujesz cykl i może coś będzie już wiadomo :) :)

11 lata 2 dni temu #817287 przez gwiazdka2014
Porto dzięki za dodanie otuchy ide się troszke angielskiego pouczyć :(

11 lata 2 dni temu - 11 lata 2 dni temu #817294 przez gosia28
Porto fakt, ciekawe jak tam paprocie się będą miały do sikańców B) :laugh:
ehh ja bym najchętniej to wszystko zostawiło niech się toczy własnym rytmem, ale czuję presję wieku :dry: pożyjmy zobaczymy.

a Dag to faktycznie modelkę urodziła, taki wzrost :cheer: :cheer: :cheer:

Agni :lol: zdarzyło mi się to o czym piszesz ale poza okresem ciąży B) :blush:

gwiazdka a który Ty masz dzień cyklu? sorki, ale ostatnio mało tu byłam, zaś tłum większy i jeszcze mi się myli co u której? :blush:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 dni temu #817323 przez gwiazdka2014
Gosia28 spoko nie ma sprawy :) ile ty masz lat że czujesz presje wieku ? ostatnie dwa cykle miałam 29 dni :D a tak o sobie jest jak chce :P

11 lata 2 dni temu - 11 lata 2 dni temu #817327 przez Kaś_O
Wczytalam sie i kurde jux nie wiem co komu..

dzieki za mile slowa a propo modela i kocyka :)jak chcecie to pokaże wam sesje modela :)

Piesio super ♡ jak ja bym chciała psa.. tylko ze ja lubie te wieksze rasy.. ale kiedys bede miala 3 labradowy po jednym z koloru do tego berlińskiego pasternego i husky. .

Gosia organizm w sumie za kazdym razem moze zareagować inaczej na leki i na clo wiec jesli Ci go da to ja mocno zaciskam kciuki zeby tym razem sie sprawdzil.. ale szczerze to zaciskam jeszcze mocniej zeby sie okazalo ze nie bedzie nic potrzebne..

aaa i co ja jeszcze chciałam.. :cheer:

aaa bo bylo o antykoncepcji to my tez tak sie zabezpieczalismy i kalendarzyk.. i u nas byla dobra metoda.. ale ja przed pierwsza ciaza mialam cykle jak w zegarku i zreszta jak tylko postanowilismy miec dzieci i trafilo sie w dni plodne do konca to zaraz pojawil sie Czarek.. a teraz sama nie wiem co zrobimy

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 2 dni temu #817345 przez ulka1983
Gosia :kiss: tak jakoś wyszło że machnęłam 3 :silly: a w sumie to dobrze bo jak bym w południe nie zrobiła to malin bym nie zobaczyła i była by dopa :S o widzę że ta metoda jest bardzo popularna ;) pochwal się malinami
dziewczyny jak widać maliny są a my ich nie możemy czasem po prostu dorwać :silly:

Moof a kto dał Ci ten szlaban :unsure: to może my Ci go anulujemy :lol:

Chudzinka oby tak dalej :kiss: bardzo byśmy chciały żebyś tu nam pozytywny test ciążowy wrzuciła :) i może jeszcze Julka i Gosia i Emma i Zoi i Asia i Ferri :S

moja Natalka za to bardzo lubi się stroić jak zakładam jej spodnie to awantura od rana w domu bo ona nie jest chłopcem i nie założy :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosia to teraz razem będziemy czekać jak na igłach czy @ przylezie czy nie :kiss:

11 lata 2 dni temu - 11 lata 2 dni temu #817362 przez gosia28
ulka a kysz z naszymi @, prezent chcę mieć na urodziny ;)

gwiazdka to będą moje

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

29 dni, a dziś który z kolei?

edit. doczytałam, że 13 stycznia powinny być maliny, to jeszcze blisko tydzień więc wszystko przed Tobą ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 dni temu - 11 lata 2 dni temu #817370 przez aggi
Witam wieczorową porą moje kochane :kiss:

Wyczytałam szybciochem że Wiki jest z nami :cheer: gratulacje Dagnes :kiss: :kiss: :kiss: odpoczywaj dużo a potem chwal się nam małą damą :lol: nooo w sumie nie taką małą :D

gosia najważniejsze że maliny intensywne, pobudza to i to mocno no nie? :D Do dzieła bo coś mi obiecałaś B) B)

Agni hahahahaha niezłe przygody miewasz :blush: a co do Twoich malin to moje 'maliny' w trafionym cyklu też były pod znakiem zapytania, pamiętacie? :S

Asia K jak tam się czujesz? :side: podziwiam że mnie doczytałaś całą :D Ja Ciebie też! A sporo tego napisałas :blush:

julka ! Jak fajnie że wpadłas :) super układ macie, prawdziwe dojrzałe decyzje, gratuluję :kiss:

Chudzinka najważniejsze że się do nas odezwałaś, brakowało nam Ciebie i Twoich mądrych podnoszących na duchu wypowiedzi :cheer:

Domiśś to fajnie że wypad udany :)

gwiazdka ja bym do tego cierpliwości nie miała i tyle kasy naraz wydać :P Rozważałam ten mikroskop ale skąpstwo mi nie pozwoliło na taki wydatek :P i nie żałuję bo teraz stówka by leżała w szafce bezużytecznie ;)

Porto aleś się rozpisała :D

Agni

ulka mloda to znów się zaszyła w swoim świecie zapewne ;) pewnie prędzej czy później wpadnie z jakimiś wieściami tak jak ma to w zwyczaju

gosia przesadzasz, młoda babka jesteś jeszcze B)

W ogóle jak mi ten wózek z kropkiem na suwaczku zapitala :ohmy: szok :S

No znów dałam poemat :S Idę spać :) Bo rano do pracy :dry: Dobranoc :kiss: :kiss:

11 lata 2 dni temu #817380 przez gwiazdka2014
gosia28 dziś jest 10dc

A co do wieku masz w nicku 28 wiec blisko mnie, ja jeszcze nie mam 28 ale juz niebawem wiec moze też już powinnam się mocno starać heee

11 lata 2 dni temu #817384 przez moofka
Ulka szlaban mam od męża, niestety muszę mu przyznać rację bo buty i torebki nie mieszczą mi się po szafach :blush: już nawet tego nie liczę, a połowe to nie pamiętam że mam....

Gosia 30tka to dobry wiek na rodzenie :) zaciskam kciuki za szybkie maliny :kiss:

Byliśmy dzisiaj z Zośką na kontroli bioderek i wszystko w normie :) młoda posikała się w trakcie usg :side:

A muszę się Wam pochwalić bo mnie rozniesie a nikomu mam nie mówić - moja młodsza sis jest w ciąży :woohoo: Zośka będzie miała się z kim bawić :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka