- Otrzymane podziękowania: 92
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosia28 powiem ci że to przez was postanowiłam kupić te testy bo sama już nie wiem co robić i jak obsługiwać ten mikroskop. Mają u mnie być pojutrze
Boje się
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 41
Gwiazdka tak slyszalam ze buldogisa fajned dla dziecii lagodne, chcialam takiego ale z dwojka dzieci nie dam rady, poczekam az podrosna
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Dag trzymaj się dużo zdrówka dla Ciebie i Wiki po cesarce to pewnie w szpitalu będziecie z 5 dni co najmniej także życzę szybkiego powrotu do domu
o dziewczyny są Julka Chudzinka szkoda że mało czasu macie i tak rzadko do nas ostatnio zaglądacie
a macie jakieś wieści od Młodej? bo ona to zupełnie chyba o nas zapomniała a szkoda
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Laski, ja też nie odczuwam jakoś specjalnej ochoty. Ale jak mnie najdzie, to wtedy biorę sprawy w swoje ręce. Generalnie mąż ma mnie nie dotykać, bo ja nie mam ochoty i już
Oj Agnilla, myślę, że byś nie narobiła
Gwiazdka, to może jeszcze pokażą się paprotki no ja czekam na info. Ciekawa też jestem, czy te paprotki pokryją się z malinami Gwiazdka nie bój się. Przetestujesz cykl i może coś będzie już wiadomo
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ehh ja bym najchętniej to wszystko zostawiło niech się toczy własnym rytmem, ale czuję presję wieku pożyjmy zobaczymy.
a Dag to faktycznie modelkę urodziła, taki wzrost
Agni zdarzyło mi się to o czym piszesz ale poza okresem ciąży
gwiazdka a który Ty masz dzień cyklu? sorki, ale ostatnio mało tu byłam, zaś tłum większy i jeszcze mi się myli co u której?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
dzieki za mile slowa a propo modela i kocyka :)jak chcecie to pokaże wam sesje modela
Piesio super ♡ jak ja bym chciała psa.. tylko ze ja lubie te wieksze rasy.. ale kiedys bede miala 3 labradowy po jednym z koloru do tego berlińskiego pasternego i husky. .
Gosia organizm w sumie za kazdym razem moze zareagować inaczej na leki i na clo wiec jesli Ci go da to ja mocno zaciskam kciuki zeby tym razem sie sprawdzil.. ale szczerze to zaciskam jeszcze mocniej zeby sie okazalo ze nie bedzie nic potrzebne..
aaa i co ja jeszcze chciałam..
aaa bo bylo o antykoncepcji to my tez tak sie zabezpieczalismy i kalendarzyk.. i u nas byla dobra metoda.. ale ja przed pierwsza ciaza mialam cykle jak w zegarku i zreszta jak tylko postanowilismy miec dzieci i trafilo sie w dni plodne do konca to zaraz pojawil sie Czarek.. a teraz sama nie wiem co zrobimy
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
dziewczyny jak widać maliny są a my ich nie możemy czasem po prostu dorwać
Moof a kto dał Ci ten szlaban to może my Ci go anulujemy
Chudzinka oby tak dalej bardzo byśmy chciały żebyś tu nam pozytywny test ciążowy wrzuciła i może jeszcze Julka i Gosia i Emma i Zoi i Asia i Ferri
moja Natalka za to bardzo lubi się stroić jak zakładam jej spodnie to awantura od rana w domu bo ona nie jest chłopcem i nie założy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia to teraz razem będziemy czekać jak na igłach czy @ przylezie czy nie
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
gwiazdka to będą moje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
29 dni, a dziś który z kolei?
edit. doczytałam, że 13 stycznia powinny być maliny, to jeszcze blisko tydzień więc wszystko przed Tobą
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Wyczytałam szybciochem że Wiki jest z nami gratulacje Dagnes odpoczywaj dużo a potem chwal się nam małą damą nooo w sumie nie taką małą
gosia najważniejsze że maliny intensywne, pobudza to i to mocno no nie? Do dzieła bo coś mi obiecałaś
Agni hahahahaha niezłe przygody miewasz a co do Twoich malin to moje 'maliny' w trafionym cyklu też były pod znakiem zapytania, pamiętacie?
Asia K jak tam się czujesz? podziwiam że mnie doczytałaś całą Ja Ciebie też! A sporo tego napisałas
julka ! Jak fajnie że wpadłas super układ macie, prawdziwe dojrzałe decyzje, gratuluję
Chudzinka najważniejsze że się do nas odezwałaś, brakowało nam Ciebie i Twoich mądrych podnoszących na duchu wypowiedzi
Domiśś to fajnie że wypad udany
gwiazdka ja bym do tego cierpliwości nie miała i tyle kasy naraz wydać Rozważałam ten mikroskop ale skąpstwo mi nie pozwoliło na taki wydatek i nie żałuję bo teraz stówka by leżała w szafce bezużytecznie
Porto aleś się rozpisała
Agni
ulka mloda to znów się zaszyła w swoim świecie zapewne pewnie prędzej czy później wpadnie z jakimiś wieściami tak jak ma to w zwyczaju
gosia przesadzasz, młoda babka jesteś jeszcze
W ogóle jak mi ten wózek z kropkiem na suwaczku zapitala szok
No znów dałam poemat Idę spać Bo rano do pracy Dobranoc
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do wieku masz w nicku 28 wiec blisko mnie, ja jeszcze nie mam 28 ale juz niebawem wiec moze też już powinnam się mocno starać heee
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Gosia 30tka to dobry wiek na rodzenie zaciskam kciuki za szybkie maliny
Byliśmy dzisiaj z Zośką na kontroli bioderek i wszystko w normie młoda posikała się w trakcie usg
A muszę się Wam pochwalić bo mnie rozniesie a nikomu mam nie mówić - moja młodsza sis jest w ciąży Zośka będzie miała się z kim bawić