- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- katy1986
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kaś a ty jaki masz tester ? ja mam dwie córcie Ty dwóch synów zobaczymy czy się sprawdzi do trzech razy sztuka
Asia czyli u Ciebie się sprawdziło że na dziewczynkę to trzeba przed owu o u Iss też
Agni zobaczymy co będzie u Ciebie bo na razie jest pół na pół po co się ważyć ? przecież teraz o odchudzaniu możesz zapomnieć jeszcze przyjdzie na to czas
Gosia śnisz aż wyśnisz sobie te bobasy
Chudzinka nas zawsze podleczy nawet prze neta
o jaka śliczna mucia trafiła na forum Ann po co Ty stroje kupujesz jak masz takie fajne pomysły
Moofka to na kasę chorych nie robią czy chcieliście prywatnie
Jusia ciekawe co będzie u Ciebie Wiki na pewno by chciała siostrę moja Natalka też uwielbia bałkanice
Aggi ja też jutro do lekarza
Gosia tak właśnie zrozumiałam a co napisałam odwrotnie no zobaczymy co będzie
Katy witaj przyłącz się śmiało
Miłych snów
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
witaj katy rozgość się Napewno te bardziej doświadczone dziewczyny pomogą Ci w tej kwestii ja niestety z clo nie miałam styczności
ulka trzymam kciuki za wizytę Ja ginka mam 14.01, ale jutro idę do rodzinnej po jakieś krótkie L4 żeby odpocząć
Teraz już dobranoc na 100%
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Katy witaj, na pewno jutro pojawia się porady jak zajść i nie zwariować
a ja oglądałam wiem co jem o tak mi się śliwek chce, mąż mówił, że do 22:30 daje mi czas i jak co to jedzie do tesco bohater
chyba nie muszę mówić co się u mnie dzieje po dzisiejszym kremie z groszku
dobrej nocy laski!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ulka poki @ nie ma nie ma paniki.
Witam nowa forumowiczke. Z clo nie mialam nic nie powiem. A jak dlugo juz o druga dzidzie sie staracie? Ile ma pierwsze dziecko? Nam starania o drugie zajely niemal rok.
Dziekuje za wszystkie mile slowa pod adresem krowki. Pierwotnie miala byc zebra, ale stwierdzilam ze martucha muczec potrafi to bardziej na krowe sie nadaje
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
gwiazdka chyba przegapisal moje pytanie, Ty 86r jestes?
Ann Martusia po prostu ♡♡♡♡♡
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Nie wkleje zdjecia poki co bo mam lapka w naprawie i piszr z komorki. Moja cora mi sciagnela lapka z szafki i matryca do wymiany. Ehhh a do lekarza ide 17 czyli w przyszly piatek. Dalej 31 wiec jesli bedzie dobrze wtrdy wezme L4. Co do mojej pracy to lekka nie jest ale mam dobre duszyczki wokol siebie. Poki co tyle ode mnie. Lapek wroci, to.doczytam Was kochane dokladniej.
Pozdrawiam cieplutko
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Gosia – czyli działań dzien 2
Aggi – to mrówki miewają okres ?
Katy – witaj I sie rozgosc , ja niestety z CLO niepomoge ale napewno dziewczyny sie wypowiedzą
Ulka hola hola – nienazywaj 31-latków staruchami bo ja mam wiecej
Tak , u mnie sie sprawdzilo ze przed owu to na dziewczynke.
Aggi – w pracy juz wiedza o tobie czy nie? Tzn o ciazy
- malinka89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
ann-sunshine napisał:
Malinka, jezeli mialas wczesniej problemy z cyklem i jezeli masz podejrzenie ze mozesz miec genetyczniw uwarunkowane takie problemy to ja na twoim miejscu nie czekalabym ze staraniami ani z wizyta u lekarza, bo moze sie okazac ze wasze starania beda dlugie i trudne. Zebys potem nie plula sobie w brode ze mogliscie zaczac wczesniej
Wiem o tym rozmawiałam z partnerem i zobaczymy czy ten cykl będzie z owulacją, jak nie pójdę do lekarza...
gosia28 napisał:
ann to samo mi się nasuwało do odpowiedzi czytając malinkę więc może malinka przemyśl to i owo
Myślę nad tym bardzo dużo i się boję bardzo, że będę przechodziła przez to tak długo jak moja mama... Ale no zobaczymy co teraz będzie, może to na razie wina odstawienia hormonów, że nie miałam owu, muszę być dobrej myśli
Chudzinka napisał:
Malinka (a propos - piękna afirmacja w ksywce, oby przyniosła maliny nie tylko na testach owu ) też myślę, że dobrze by było choćby ogólne badania ginekologiczno - hormonalne zrobić i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Na pewno zrobię, bo nigdy nie miałam! Najwyższa pora przygotować swój organizm na dzidzie Tylko kwestia znalezienia dobrego lekarza, bo kilku mnie tak potraktowało, że ręce opadają..
gwiazdka2014 napisał:
ann-sunshine SŁODZIAK
A przeżywam jak dziewczynka bo taki mam charakter ekscytacja pełną gębą
Dziś termometr mnie zawiódł miałam 33 stopnie - nieumiejętnie go trzymam,
ślina mi nic nie pokazała, kto jeszcze testuje z mikroskopem ?
Dobra już sie nie nakręcam
Gwiazdko, ja już testuje od wczoraj genialne urządzenie! nie wiem czemu wcześniej go nie kupiłam! Pisałaś, że widzisz kropeczki-bąbelki, a regulowałaś ostrość? Też je widziałam dopóki prawie na maksa nie rozkręciłam tej regulacji ostrości I jak już dobrze ją ustawiłam to zauważyłam masę czarnych kropek - czyli okres bezpłodny, a dzisiaj z rana sprawdziłam z ciekawości tą samą próbkę i były te pałeczki z paroma listkami paprotek i gdzie nie gdzie kropki :O aż się zdziwiłam i już suszy mi się kolejna próbka, bo to co dziś widziałam już mi wygląda na okres przejściowy :O
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Kaś_0 tak niestety już rocznikowo mam 28 lat eh....
malinka89 ja widzę te kropki tylko nie wiem czy tego nie umiem robić czy co ... W którym jesteś dc i kiedy powinnaś mieć owulacje? Ja już mam misję ze nie mam owulacji ale zauważyłam śluz - jest jeszcze biały wiec chyba owulacja będzie tak? Dobrze rozumiem ?
A co do wagi - ostatnio Pani która prowadzi zumbę mowi do uczestniczki której zrobiło się słabo - Oj jest Pani w ciąży - a Ona NIEEE
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ula podkreśliłam tylko, że pisałam takie spostrzeżenie
znam tą wróżbę, u nas częściej wróży się z obrączki
aggi eeee ja na szybkiego pomyślałam, że ty do gina (a przecież pisałaś, że 14 idziesz)
katy witaj
ja też jestem ciekawa jak długo się starasz, jakie badania masz za sobą? Dlaczego gin zapisał Ci ten lek? Chodzisz na monitoring?
(najpierw wywiad, potem odpowiedź w sprawie clo )
edit.
gwiazdka spokojnie, poczekaj jeszcze kilka dni, jak dla mnie owu dopiero przed Tobą
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
gwiazda pytalam bo ten sam rocznik co ja jestes.. a jaki miesiac?
Katy witaj i powielam pytania dziewczyn.. szczegolnie ile ma maluszek i czy karmilas? A moze karmisz nadal?