- Otrzymane podziękowania: 35
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaś – pikny avatarek Słodziaki – chłopaki :*
Porto – pewnosc poczujesz jak juz go kupisz
Agni – poprawie sie z tym foto
Gosia – nie przestawaj testowac bo maliny musza sie pojawic , a powiem ci ze mi tez sie pojawily po “moich objawach owu”
Jusia , ale rady co do karet Ja tak bardzo chcialabym nowy , ale szkoda mi kasy bo po synku stoi w garazu
Majka – gratuluje
Iss – wygladasz swietnie :* A ja coraz bardziej sie boje bo jem jak zwykle a na wadze coraz wiecej kg I to w takim tempie ze szok
Majka – a moze ta róznica w intensywnosci malin wynika z tego ze nie trzymalas sie zasady “nie pij przynajmniej przez 2 h przed testem” ??
Ulka – drugi poród nie koniecznie jest łatwiejszy bo sama Kaś nam pisala ze tak nie bylo
A poza tym kazdy ma inna ciaze I inaczej przechodzi poród – moja siostra rodzila 2 razy I tak jej to szybko poszlo ze my sie smiejemy ze nie rodzila tylko “pierla” I juz dziecko bylo , ja z kolei meczylam sie 22 h I panicznie boje sie 2 porodu , ale caly czas mysle ze dla Aski dam rade
Malinka witaj wśród nas – nie panikuj jeszcze – to moze oznaczac ze owu nie mialas w tym cyklu , ale nie oznacza ze owu nie masz wcale – brak owu dzieki testom wykryla rózwniez Agnila I zaczela dzialac , leczyc sie I teraz ma pikna fasolke w brzuszku wiec poczekaj jeszcze troche, posprawdzaj a napewno wszystko sie wyjasni
Majka – wylacz internet z tych stron I sie nie katuj dziewczyno , poczekaj na wizyte u gina I wszystko sie wyjasni , a teraz najwazniejsze jest pozytywne myslenie
Jusia – ja testy owu tez raz dziennie robilam , staralam sie zawsze o tej samej porze , no I nic nie pilam 2h przed
Mysle ze jak sie przestrzega tych zasad to raz dziennie wystarczy
To ze boli podbruzsze to naturalne bo macica sie rozciaga tylko jesli to ból podobny do @, jesli silniejszy to skonsultuj sie z ginem
Gwiazdka – to zalezy jakie długie masz cykle , - ja mialam cykle 28 dni I zaczynalam testowac od 8-9dc az do malin
Robilam zawsze o tej samej porze z brakiem picia przed 2h
Gwiazdka - z tego co wiem to na taki test powinnas widziec paprotki a nie babelki
Majka – a gdzie pracujesz ? Moze dasz rade wytrzymac do konca miesiaca? Ale z drugiej strony jesli jest to praca fizyczna to ja dla 500 zł bym nieryzykowala
Ann ma racje – nie utrudniacie sobie za bardzo z tym mikroskopem? Widzicie cos , niewidzicie, moze xle nalozycie itd , jak sikniecie na testa owu to zaraz wsio widac I wsio jasne , bez domysłów. Ja tam wole ulatwiac sobie zycie a nie je utrudniac
Kas - :* Asia jest zapracowana – zaczal sie nowy rok I sama musze inetwryzacje wklepac , popodliczac I takie tam , do tego zaczal sie sezon dla mojego szefa I pracy mam coniemiara , czuje sie juz tym wszystkim zmeczona uprzedzam wasze rady ze mam isc na wolne – niestety nie moge bo póki co to nie ma mnie kto zastapic, wczoraj tez w pracy byłam
Niewysypiam sie i jak wracam do domu to poprostu padam na twarz
Aggi – ja przeczytalam wszystko
Agni – przynajmniej nie bedziesz zawiedzona jak prezent otworzysz
Gosia – dawaj te maliny super , nie dawaj spokoju męzowi dzisiaj
Oooo widze teraz ze jednak foto nie bedzie
oooooooooooo witamy Wiki
Dobrze ze juz jest po I ma córcie przy sobie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
super, że Wiki już po tej stronie
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dag, gratulacje!!! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do nas ze zdjęciami córci
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Gratulacje dla nowo upieczonej mamy
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Julka, Chudzinka, Asia ciesze sie ze sie odezwalyscie.
Strojem sie pochwale tylko musze go po pracy skonczyc jeszcze.
Kas cudenka nam pokazujesz.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Pisalam Dag, ze czekamy na nia i Wiki, wiecej informacji nie mam, ale na pewno wszystko jest ok. Nie wiem tylko, gdzie ta chudzina Dag pomiściła taką długaśną Wiki
Gwiazdka, zadna z nas nie miala mikroskopu, wic Ci nie napiszemy cosmy widzialy, bo niejedne tu po winku pewnie i gwiazdy liczyły
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Także wszystko dobrze.
Witamy nowe koleżanki.
Gratulacje dla Dag i Wiki
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Zamówiłam dziś normalne testy owulacyjne.
jusia Buldogi francuskie to cudowne psy mają mega dużo energii, są mega śmieszne i mega słodkie, za nic na świecie bym go nie oddała Są idealne dla dzieci polecam
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Wow !!!!!!! Dag moja droga, to niezłą modelkę wyhodowałaś w brzusiu Gratulacje
Co do tych mikroskopów ja oglądałam na ślinę , ale wybrałam testy jednak... Tak jak Asia pisała, więcej zachodu niż to wszystko warte... Chociaż ja niby tej kreski nie miałam takiej intensywnej jak powinna być a jednak owu była.... Może zależy od testów...
W moim przypadku, a raczej mojego męża nie ma mowy o stosunku przerywanym, z resztą dla mnie to za duży stres chyba by był, znam tyle maluszków ze stosunków przerywanych...
Kaś super kocyk i podusia, o modelu nie wspomnę , oglądałam takie w "Świecie dziecka" to 150 zł taki kocyczek kosztował....
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Gwiazdka, niezły gacek z tego chłopaczka to buldog francuski
Ulka, też słyszałam już gdzieś, że wstrzymywanie jest niezdrowe, ale co zrobić, jak ja gumek nie lubię się przyzwyczaiłam tyle czasu na tabletkach, że nie i już Czyli jedyne wyjście, albo wstrzymuje facio i nie ma sexu albo wyskakuje pod koniec wóz albo przewóz No w każdym bądź razie skuteczne jest, bo przez kilka miesięcy działało a po ciąży, to nie wiem czy będę taka odważna
Majka, no ja właśnie zastanawiam się nad tym Gnieznem. Widziałam nawet filmik jak wypowiadał się Ernst o porodówce Wcześniej słyszałam, że Września jest dobra, ale podobno teraz to się coś trochę zmieniło.
Gwiazdka, myślę, że mierzenie temperatury wejdzie Ci powoli w krew. No zdarza się zapomnieć, tym bardziej jak się rano człowiek spieszy.
Ann, jaka Martusia wybredna, co do stroju ale słyszałam, że z dziewczynkami tak już jest, że są wybredne w ubieraniu. Marta wcześnie zaczyna Też bym chciała zobaczyć nowy strój
Kaś, śliczny Maksio i śliczny kocyk z poduszeczką
Gosia, a czy Ty już nie brałaś clo wcześniej
Malinka, ciekawa jestem jak u Ciebie sprawdzi się ten mikroskop, bo tu dziewczyny ostro z nim walczą ja bym dała chwilkę czasu organizmowi żeby się sam podregulował po hormonach.
Gosia, u Ciebie też maliny, no no to razem z Ulą chyba się zgrałyście
Jusia, wczoraj było 3 króli i dlatego dałam Wam linka do skoczu Neonówki 3 królowie
Dag gratulacje ogromne dzielna kobitka ale z Wiki to kawał dziewuszki jest 60 cm pewnie ubranka będą na nią małe No to zdrówka dla Was
Agni, ja też miałam takie sny i wtedy z rana dopadałam męża nie powiem cieszył się
Asia, uważaj na siebie i się nie przemęczaj
Julka, zaciskam mocno, żeby clo pomogło
Gwiazdka - patyczaki zobaczyłaś ciekawe co Wy tam jeszcze widzicie ostatnio były bąbelki, teraz patyczaki
Domiś, fajnie, że wyjazd się udał
Gwiazdka, już widzę, że to buldog francuski dobrze, że zamówiłaś testy owu
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Domiś super, że wypad się udał
nam taka metoda "antykoncepcji" wystarczała, bo bardzo jakby się okazało, że by zawiodła to jedyne co to musiałabym wziąć dziekankę, a to przecież straszny problem by nie był
ehh ja tam całkowicie w ciąży byłam pozbawiona wszelkiego libido
gwiazdka to jak już zaczniesz sikać na testy to wrzucaj, prędzej pomożemy
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja nigdy przerywanego nie stosowałam, bo bym porobiła w galoty ze strachu, never never, nawet po ciązy. najwyżej wrócę do tabletek, wtedy czułam się bezpieczna
Domiś, troszku zazdroszczę gór, choć jak pomyślę, że miałabym jechać całą Polskę to mi się juz nie chce
- malinka89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Julka, nigdy nie miałam takich rzeczy badanych :O Zobaczę kiedy zjawi się kolejny cykl i podrepczę do lekarza i popytam
Porto1987 hehe też jestem ciekawa myślałam , że to będzie wygodniejsza metoda, a tu widzę same problemy Jutro przetestuję i zobaczymy
Aaaa i nie dawno @ przyszła... poprzedzona mega bólem więc kolejny cykl przede mną, zobaczymy jak będzie teraz będę testować i paskami i mikroskopem i na pewno nie przeoczę (jeśli będzie)