- Otrzymane podziękowania: 178
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ciekawe jak ma się Dag i maleństwo
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ann, chyba czas do domu powoli? do 19 pracujesz?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
To jak oxy dostanie to jutro urodzi. Agni wusciskaj ja od nas i powiedz ze kciuki trzymamy
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
laski, ja już nie pamietam, ale ktoras pytala o torebke to sie chwale s0.reserved.com/media/catalog/product/ca.../9/Y9990-28X-001.jpg
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Emma, to faktycznie masz sporo obowiązków ja pewnie w marcu dołączę do mocno zajętych matek polek Emma, wyłączenie myślenia daje efekty Ann jest tego przykładem
Moof, też słyszałam o tym rennie, że można. Póki co daję radę na mleku i mięcie. I odpukać od kilku nocy nie mam już nieproszonego gościa czyli szykuje Ci się zakupowe szaleństwo fajnie, też bym tak chciała
Jusia, zdarzają się takie wypadki w domu. Pewnych rzeczy nie da się uniknąć. Dobrze, że Wiki nic się nie stało i nie masz co mieć wyrzutów sumienia Jusia, ja i Moof też jesteśmy z Lublina, tylko ja tak trochę wybywam pod Gniezno Jusia, a gdzie pracujesz, jeśli można spytać dzięki za wyjaśnienie z tym balonikiem
Ann, dzięki. Postaram się zapamiętać o tym Gaviscanie
Kaś, tak tak ja też chcę mieć koła pompowane a spacerówkę parasolkę na kolejne lato jak serniczek oj zjadłabym ale mam tylko kisielek na dziś na deserek
Gosia, na początku nie zaczaiłam o co chodzi z tym księciem, ale już wiem Ja też jestem ciekawa planu przystojnego ginka
A czy wiecie co u Ferri, bo miała w styczniu być i jej nie ma to się martwię, co tam u niej
Gosia dobrze, że już lepiej się czujesz i kolka sobie poszła i lepiej niech już nie wraca
Ulka z tego co wiem, to dziewczyny przed wysłaniem posta kopiują go, a jak się wykrzaczy coś po drodze, to już mają gotowego, bo tylko wklejają tekst i już
Dziewczynki, dziękuję za rady co do zakupu czterokołowca
Ann, no to Marta się ozłościła
Majka, gratulacje
Ulka, fiu fiu jakie zdjęcie z malinami oj mam nadzieję, że poszalałaś
Iss, brzuszek wcale nie jest bardzo duży mi się wydaje, że jest akurat Ja jestem 4 tygodnie za Wami, a mój mi się wydaje taki spory Właśnie ja też mam dylemat z wózkiem A Twój to Bebetto
Ulka, tak tak mi pasuje 18 dc i godzina 12
Iss, ja się obyłam bez poduchy póki co zobaczymy jak będzie dalej A poród... no będę musiała podołać temu zadaniu
Majka, ja obecnie mieszkam pod Gnieznem A i co sądzisz o rodzeniu w szpitalu w Gnieźnie
Malinka, ja starałam się o ciąże po tabletkach anty, ale za nim tak naprawdę rozpoczęliśmy działania, to odczekaliśmy kilka miesięcy. A przez pierwsze 3 miesiące albo nawet 4 miałam cykle bardzo różnie. Raz nawet ok 40 dni i później skończyło się na +/- 2 dni.
Ulka, ja Piccolo mogę, chociaż po sylwestrowym szaleństwie miałam kaca - chyba smak wiśniowy lokatorce nie posmakował
Majka, myśl pozytywnie zamartwianie się nic teraz nie da, a nawet może pogorszyć
Agnilla, odpoczywaj po obżarswtie
Powiem Wam, że moja waga stanęła w miejscu od świąt chyba najadłam się na zapas i mała cały czas je te zapasy
Ann, mam nadzieję, że już masz humor lepszy i że zaraz do domku idziesz
Jusia, no dziewczyny piszą, że drugi poród łatwiejszy, więc będziesz miała okazję sprawdzić Jusia, podbrzusze boli, bo się wszystko rozciąga. Ja czasami miałam takie wrażenie, że mi się strasznie ciągnie z boku na dole brzucha, ale wszystko przeszło Teraz czasami zdarza się, że czuję takie kłucie - ciągnięcie, ale to już mały pikuś
Gwiazdka, widzę, że dziewczyny już Ci napisały kiedy testować to teraz pozostaje mi życzyć powodzenia oj ale co do tej Afrodyty, to ja nic o nim nie wiem
O, czyli Dag dalej czeka byle to czekanie było bezbolesne
Uff dobrnęłam do końca
Agni, fajna torebka
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Ciekawa jestem jak tam nasza Dag może doczytam aż 5 stron!
I widzę śliczny nowy avatarek u Kaś ! Ale słodziaki
ulka a ja przy depilatorze tak się wydzieram że wolę jednak jednorazówki
gwiazdka mam nadzieję że dziewczyny już CI wyjaśniły co to maliny a pewnie to zrobiły w ekspresowym tempie Ja zaszłam chyba w 5tym cyklu z testami owu? A powiem Ci że zanim zaczęłam testować to nie zabezpieczaliśmy się dwa lata (!) bez skutku. Już myślałam że coś z nami nie tak, ale widocznie nie umieliśmy trafić
Kaś fajnie że znów trochę czasu będziesz mieć dla nas A z tą umową.. niestety rozmawiałam z kilkoma osobami i uświadomiły mnie że niestety jak umowa wygasa to w tym momencie nie mają wobec mnie żadnych zobowiązań. Ale trudno już to jakoś przełknęłam... Powiedz mi ty dalej szyjesz te kocyki przesłodkie? Widzisz Max zrobił miejsce dla mojego kropka więc zapewne teraz na 100% zamówię jakiś kocyk Jak tylko dowiem się kto u mnie mieszka
majka dziewczyny mają rację temat testów owu w ciąży już był tutaj przerabiany , lepiej kupić ciążowy i mieć pewność
Porto no plan fajny, ja mam za to kłopot bo muszę kupić coś z dużą gondolą bo kropek będzie śmigał w tym całą zimę raczej bo będzie miał z 4-6miesięcy.. Więc jakoś go tam będzie trzeba upchać żeby nie zamarzł jakby sroga zima była a przesiadka na spacerówkę dopiero chyba na kolejne lato
Emma wkońcu jesteś życzę Ci szybkiego pozytywnego testu:) A rozważałaś pójście na podstawowe badania ? Np prolaktyna itd?
jusia najważniejsze że małej nic się nie stało:)
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Porto fajnie że jesteś i ta zołza już Cię nie męczy a z postami właśnie tak robię chyba że zapomnę no właśnie nie poszalałam to bobrze że się ze mną zgadzasz w kwestii malin wiśniowe piccolo lubię ale jak panience nie pasuje to bierzemy inne moje dziewczyny lubią wszystkie smaki
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My od 5 lat się nie zabezpieczmy też się stresuję. Jeszcze nigdy tak nie czekałam na dni płodne:P