BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 dni temu #816290 przez ann-sunshine
Wpadki sie zdarzaja jestem tego przykladem.

Jusia nie miej takich wyrzutow ze coreczka spadla, nie uchronisz jej przed wszystkim. Nasza pare dni temu w amoku zlosci wpadla razem z poduszka w dziure miedzy lozkiem a sciana i wyjsc nie mogla a co gorsza nam sie chcialo z tego smiac.

Emma i Chudzinka ciesze sie ze sie odezwalyscie.

Ulka to oby dzis sie udalo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 dni temu #816293 przez Kaś_O
Dziękuję za komplementy pod adresem chłopaków :)

Jusia u mnie dobrze się blokują i jestem zadowolona ale to własnie wszystko zależy co kto lubi.. Mnie tylko dostęp do kosza trochę irytował ale tak to jeszcze patrzyłamczy spacerówka na płasko się kładzie bo to ważne bo jednak mimo tego że dzieciaczki ciekawskie to szybko na spacerach potrafią zasnąć..

Nie ma co mieć wyrzuty.. Nasz Czarek nie raz zsuwał sie z łóżka.. i to czasami tak go obudowałam a on i tak to ominął.. Fakt dobry patent to zapewnienie miękkiego lądowania.. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 dni temu #816312 przez emma
Dziękuję, dziewczyny, za miłe słowa! ♡

Ula, na pewno masz rację i w teorii wygląda to bardzo dobrze, gorzej z praktyką ;-)
No ale staram się wyłączać myślenie i liczenie. Wydaje mi się, że wszystko jest częścią jakiegoś madrzejszego ode mnie planu, ktory może kiedyś poznam :-).

Dobrej nocy! ♡

11 lata 4 dni temu #816358 przez majka1987gnoWlkp
Dziewczyny dolaczylam do was z zamyslem zajscia w ciaze z pomoca testow owu. Zaopatrzona w testy oczekuje na @. Dzis z braku@ i mojej niecierpliwosci, braku testu ciazowego wykonalam rano owu. Wyszly maliny. Godzinke temu siklam na ciazowy i wiecie co??? Jestem. Wyszedl pozytyw. Mam nadzieje ze tym razem bedzie serduszko. W sierpniu mialam skrobanke- jajo bylo puste. Przez moja glowe teraz biegnie milion mysli i obaw. Ciesze sie i jestem przerazona jednoczesnie:-/

[/url [/url]

11 lata 4 dni temu - 11 lata 4 dni temu #816363 przez ulka1983
może uda mi się wstawić moje testy :silly:

udało się to jeszcze jedno może wyraźniejsze
Załączniki:

11 lata 4 dni temu #816367 przez ulka1983
Majka gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: no widzisz warto było zatestować :) teraz się nie martw myśl pozytywnie :)

a testy owu wstawiłam bo dawno tu nie było :silly:

Jusia dużo cennych informacji z którymi się zgodzę tak z doświadczenia :blink:

11 lata 4 dni temu - 11 lata 1 dzień temu #816380 przez issska1986
Cześć laski :lol:

na początku gratulacje dla nowych przyszłych mam :) Ann szczególnie Tobie gratuluję, że w końcu się udało :lol: Takie niespodzianki są najlepsze :silly:

Dag trzymam kciuki :kiss:

Agnilka chcesz brzuszka zobaczyc? To masz, świeżynka fota specjalnie dla Cb :) tylko niedługo skasuję... zeby się inni nie przestraszyli bo już powoli zaczynam wyglądać jak buldog tak puchnę :( no ale cóz ... w imię córci w końcu :)
Tylko mówię od razu ,ze brzuch mam duży, nie przestraszcie się :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Edit; A propo wózków i skrętnych kół to też miałam dylemat, ja mam wózek taki troche w stylu retro, i nie ma skrętnych kół... W sumie nie wiem, prowadziłam z skrętnymi i mnie denerwowały, no ale są momentami wygodne ... mam nadzieję,że nie będę żałować...
a wózek taki:
Załączniki:

11 lata 4 dni temu #816390 przez zoi
Emma, fajnie, że się w końcu odezwałaś, myślałam o Tobie prawie codziennie :) Wy się staracie z jakąś pomocą medyczną czy bez, bo nie pamiętam?

majka, gratulacje! :laugh:

iss, wymyślasz- pieknie wyglądasz :kiss:

ulka, ładnie u Ciebie maliny widać, ciekawe, że w sumie niedużym przedziale czasowym tak się różnią intensywnością. Czekamy na efekty :)

11 lata 4 dni temu #816391 przez majka1987gnoWlkp
Ulka z tym ze ja nie zdazylam wykonac testow w celu szukania owu tylko czytalam ze istnieje mozliwosc ze owu pokaze ciaze temu dzis wykonalam. Wyszly mi malinki a tu 28dc, powinno mnie zalac. I niespodziewajka. Owu wykryl ciaze s ciazowy potwierdzil. Byle tym razem bylo serduszko i zdrowy zarodek.

Issska a ktory to tc??

[/url [/url]

11 lata 4 dni temu #816392 przez majka1987gnoWlkp
Isska teraz widze- piekny brzusio i noe martw sie wielkoscia- ja mialam wiekszy;-)

[/url [/url]

11 lata 4 dni temu #816394 przez issska1986
Zoi dzięki :kiss: ale mam lusterko :dry:

Majka spory jest, moja koleżanka niedawno rodziła i miała taki w 38 tc bo w tym tyg urodziła i mała spora była :)

11 lata 4 dni temu #816397 przez moofka
Iss dobrze wyglądasz :) od Dag wieści nowych na razie nie ma ale jeśli się dzisiaj nie rozpakowała to pewnie jutro to nastąpi, więc teraz Ty się szykuj bo następna przecież jesteś :lol:

majka gratulacje :)

ulka ładne malinki wysiurałaś B)

jusia ja jestem z lublina :) Porto Ty też nie? bo już mi się wszystko chrzani :P

11 lata 4 dni temu #816402 przez ulka1983
Issska brzuszek śliczny :) nie kasuj bo jesteś zgrabniara :cheer: tylko brzuszek i nic poza tym żadnej nadwagi zazdroszczę :ohmy: u mnie był duży brzuch i 30 na+ :silly: ale mimo to wolę mieć 30 kg do przodu i być w ciąży :S
a wózio śliczny ja też nie lubię skrętnych kół :side:

Zoi no właśnie różnią się sporo tak jakby maliny były a za 2 godziny już ich nie było :unsure: zobaczymy co będzie jutro

a tak w ogóle to na maliny pasuje ten z 18 dc z godz 12 co nie :unsure: też tak myślicie :unsure:

Majka teoria z testami owu się u Ciebie sprawdziła i to najważniejsze :blink: trzymam kciuki aby wszystko było ok :kiss:

11 lata 4 dni temu #816406 przez ulka1983
Moof dzięki oby owocne ;) Porto z tego co pamiętam to z Lublina a obecnie z wielkopolski ;)

Majka a Ty też z wielkopolski jesteś ?

11 lata 4 dni temu #816411 przez issska1986
Kurdę żeby tej Dag szybko poszło...

Porto-Nie wiem dlaczego, zapewne dlatego,że to pierwszy poród, ale mimo tego,że wszyscy opisują ten ból jak rozrywanie na pół kręgosłupa, albo cytat mojej mamy " Dziecko takiego bólu w życiu nie przeżyłaś ..." to i tak jakoś się nie boję, nie ja pierwsza i nie ostatnia... mam nadzieję tylko,że mała nie będzie jakaś mega wielka, 3,5 kg to max bym chciała....

Dzięki Moof-no ja następna, jeszcze 6 tygodni... szybko zleci.Ty masz już Zosie przy sobie-dobrze Ci :)

Muszę zajrzeć do moich lutówek, bo rzadko zaglądam na forum...

A i a propo rogala- tzw przeze mnie "wąż" :lol: Nie wyobrażam sobie życia bez niego :lol: ja mam takiego wielkiego jak ja prawie i jest doskonały :) nie mieścimy się tylko z mężem i węzem pod jedną kołdrą wiec ja z wężem mamy swoją, a mężuś swoją :) mój M nazywa go Pastuch :laugh: ale raz nawet sam chciał z nim spać taki wygodny jest :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka