BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 dni temu #815655 przez zoi
Witam się :)
Która następna testuje, albo czeka do @, która ma nie przyjść ;) ?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 dni temu #815666 przez majka1987gnoWlkp
Zoi ja czekam na @ ma sie zjawic do pon. Jak sie pojawi zaczynam moja przygode z testami owu:-)

[/url [/url]

11 lata 5 dni temu #815668 przez Agnilla
ja szybkim przelotem, wręcz huraganowym bo kuchnia mi się śniła nawet w nocy :P dziękuję Wam kochane :kiss: jednym z moich życzeń urodzinowych są Wasze fasolki! a pamiętajcie, że ostatnio mi się marzenia spełniają ;) odezwę si jak Dag da znać!
jeszcze raz dziękuję :kiss:

11 lata 5 dni temu #815688 przez aggi
wszystkiego co najlepsze dla naszej Agnillki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: zdrowej roześmianej fasoli i wszystkiego co sobie wymarzysz :)

Porto no fajny, gondola bardzo fajna :) no i rama też. Ja jednak skrętne koła przednie wolę:)

majka to straszne co ludzie wyprawiają.. tak po prostu chcą stracić życie gdy ich matki o nich walczyły. aaaa masakra, temat rzeka. Najważniejsze że dotarłaś do domu

Spadam sprzątać a potem relaksujący prysznic i trza nogi golić hahaha B) Udanego weekendu :kiss: :kiss:

11 lata 5 dni temu #815694 przez Ada2424
Agni spełnienia marzeń!

Kochane ja wczoraj nie wytrzymałam...bylismy oglądać mieszkanie i drzwi otworzyła nam pani z maluszkiem na rękach. Musiałam go wziąć na ręce, był taki słodki a śmiał sie do mnie non stop. Jak ja kocham takie maleństwa! Teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać swojego :)

[/url] [/url]

11 lata 5 dni temu #815697 przez Asiaa
Ada a jak mieszkanie? Przypadło Wam do gustu?

Nieśmiało ponawiam pytanie czy u Was wszystkich, stosujących testy owu, ilość dni między malinami a okresem była zawsze taka sama? :blink:

11 lata 5 dni temu #815699 przez majka1987gnoWlkp
Asiaa ja nie moge odpowiedsiec bo przygode dopiero zaczne po @.
a teraz moja zolza usnela to moze i ja sie zdzemne. Musze odespac ciezka i szybka noc.

[/url [/url]

11 lata 5 dni temu #815720 przez Ada2424
Asia mieszkanie super, bardzo nam sie spodobalo tylko cena stanowczo dla nas za wysoka, nie stac nas na nie. Łudzimy sie ze wlasciciele zejda sporo z ceny. Wtedy od razu je bierzemy.

[/url] [/url]

11 lata 5 dni temu #815733 przez zoi
Asia, ja mogę powiedzieć tylko o moich 3 cyklach, 2x 16 dni i 1x14, ale skok temp nie zawsze był w takim samy czasie po malinach.

11 lata 5 dni temu #815768 przez moofka
Asiaa ja testowałam tylko jeden cykl i nie doczekałam się @ bo trafiliśmy Zośke, więc nie wiem ile u mnie by trwała ta faza.

Ciekawe jak Dag :unsure:

11 lata 5 dni temu #815793 przez Chudzinka
Agnillka - zdrowia, dla Ciebie i fasoli, dużo radości i miłości, jak najmniej zmartwień! Wszystkiego naj naj naj!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Dag - trzymamy kciuki :kiss:
Asia - ja miewałam różne długości fazy lutealnej, wyraźnie korespondujące ze sterem: im więcej stresu tym fazy krótsze. Miałam przez to przepisywany duphaston w kilku miesiącach. W miesiącu śmierci babci plamienia zaczęły mi się np. 8-go dnia po owu i się rozkręcały długo i łącznie z okresem prawie 2 tygodnie mialam krwawienio-plamień. A jak mam spokojny miesiąć to mam fazę około 13 dni. Niestety wiele jest czynników, które mogą nam na gospodarkę hormonalną wpłynąć. Prawdą jest, że faza lutealna dla danej kobiety jest stała,ale przy założeniu stałych warunków, żadnych szoków itp itd.Ty, jak pamietam miałam jakąś dalszą podróż, to może wpływać na rozjazd w długości. Ginka mi mówiła, że stres związany ze staraniami też może kompletnie organizm rozstroić i czasem jest tak, że im dłużej się ktoś stara, tym większe stresy niestety i robi się błędne koło.
Porto - dzięki za troskę, ja staram się regulanie czytać, ale mam dużo pracy ostatnio niestety :(
Wszystkie Was ściskam!

11 lata 5 dni temu #815805 przez gwiazdka2014
moofka jeżeli mogę wiedzieć to jak ile staraliście się o Zosia?

11 lata 5 dni temu #815809 przez Agnilla
moof i starania, pffff :P
dziekuje jeszcze raz i szybko przekazuje, ze Dag dzis tylko zbadali i prawdopodobnie jutro zaloza balonik
aaa jak sie kuwa robi sos beszamelowy :P

11 lata 5 dni temu #815813 przez majka1987gnoWlkp
Agnilla mi sos wychodzi zawsze idealny a przepis jest meega prosty. Ubierz sie i idz do sklepu po sos z paczki;-) :-D. Hihihi

[/url [/url]

11 lata 5 dni temu #815870 przez majka1987gnoWlkp
Dziewczyny dzieje sie ze mna cos dziwnego. Mam meega zawroty glowy. Czekam za @ od sylwestra ale ze bywa roznie z moim cyklem czekam do poniedzialku. Test kontrolny robilam w zeszlym tyg i nic nie wykazal. Czy miala tak ktoras z was mamusiek? Nie mialam czegos takiego nie mialam ani z Tosia ani za tym kolejnym razem.

[/url [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka