- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hahaha widzisz Dag jak to pięknie Porto podsumowała To Ty oaza spokoju jesteś A ja to o mój Boże, gdzie tam do końca a mi się po nocach śni
ulka zdrówka dla małej a macierzyński mnie nie obejmuje bo mam umowę na zastępstwo, a takiej umowy żadne uregulowania prawne co do ciąży nie obowiązują
majka niestety dopiero drugi miesiąc na zastępstwo jestem.
gosia co u Ciebie?
Domiśśśśś udanego wypoczynku
No nic dziewczyny idę chyba zajeść trochę lodów bakaliowych (jezuuu w biedronie mają takie litrowe pyszne ) i spać Dobranoc kochane
Dag powodzenia jutro!!!!!!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Zoi jesteśmy w tym samym miejscu też czekam na maliny mamą jestem ale po tabletkach anty moje @ są krótkie i skąpe a hormony płciowe bada się z krwi ? ile to kosztuje?
Życzę aby sen się spełnił
Agni wózek fajny ten nasz to ma 10 lat teraz są fajniejsze i wszystkiego najlepszego życzę już dzisiaj bo jutro będę znów ostatnia przede wszystkim zdrowej dzidzi i żeby ciśnienie nie skakało a tak w ogóle tort dobry?
Dag trzymaj się dzielnie jak urodzisz daj forumowym ciociom znak żebyśmy kciuki puściły zdrówko dla Natalki się przyda dzięki
Majka oby @ nie zjawiła się
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
o matko jak mnie kreci bleeee
jutro jak tylko otrzymam smsa od Dag dam Wam znac
a co do hormonow plciowych to bada sie z krwi i kosztuja od 20 do 50zl nawet, nie wiem. najwiecej placilam za dhea czy jak to sie zwie
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
trzeba się było z nami podzielić
a Aggi chyba ma rację z tą umową trochę poczytałam i macierzyński nie przysługuje ale chyba chorobowe się należy
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Moof, Agni, ja tak do końca nie wiem po czym będę jeździła. Muszę być przygotowana na wszystkie możliwości. A chyba najwięcej daje mi klasyczny. Na pewno ze skrętnymi kołami wygodniej jest jeździć
Moof, to miałaś fajne wsparcie przy porodzie
Ann, masz rację z tymi cechami wózka. A Ty jaki wybierasz
Ulka, zdrówka dla Natalki
Goś, życzę Ci z całego serca tego wspaniałego prezentu na urodzinki
Domiś, życzę Wam udanego wyjazdu a powiedz jak tam Twój brzuszek spory już w sumie Asia też by mogła się pochwalić
Dag, życzę żeby poszło sprawnie wszystko jutro i czekamy na wieści
Agni, co fajnego dostałaś na urodziny jeśli możesz zdradzić oczywiście a tort pewnie pychota, ja dziś mam ochotę na słodkie więc też awansem składam Ci wszystkiego co najlepsze na jutrzejsze urodzinki, żeby załapać się na kawałek ciacha
Aggi, ja wybrałam taki: navington.com/produkty/galeon/ nie podoba mi się "kosz" na zakupy ale postaram się zamówić z innego modelu. A wersja kolorystyczna chyba będzie taka: www.zonabebe.ro/media/catalog/product/ca...n-corvet-corsica.jpg
Znowu zaczyna się zgaga u mnie. W nocy spać nie mogłam, bo mnie aż przełyk bolał Pomaga mleko, ale nie będę całą noc piła mleka przecież
edit:
Ula, wiem, że jak zobaczę moją laleczkę, to mi minie wszystko
Agni, to jak Cię z czyściło, to ja jednak nie chcę kawałka wystarczy mi moja zgaga Agni, tylko weź pamiętaj nie wyciszaj telefonu, żeby nie było tak jak z Moof, że po 2h zobaczyłaś wiadomość
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Spokojnej reszty ciąży i szybkiego rozwiązania jak już przyjdzie czas
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Agni ty juz nie kaz Dag nog zaciskac coby zdazyla urodzic jutro tzn dzisiaj. Najlepsze zyczenia urodzinowe i dla Ciebie.
Porto ja wozek mam po Marcie i zostanie ten sam. Moglby byc lepszy, nowoczesniejszy, ale na moje potrzeby wystarcza. Moze glupi szczegol ale patrzcie zeby mial jedna raczke do prowadzenia, no taki pałąk, a nie dwie tak jak w spacerowkach bo wtedy mozna jedna reka prowadzic a druga gafac przez komorke. A na gadanie jest czas na spacerach jak dziecie blogo spi.
Gosia odchorowujesz swieta i sylwestra?
Porto na zgage mialam jakis syrop, taka zawiesine, o mietowym posmaku, nazw y nie pamietam ale pomagalo jak juz nic innego nie dawalo rady. Chyba ze 3 butelki tego wypilam. Do snu podloz sobie dodatkowa poduszke zeby wyzej miec glowe
A co do zachcianek to kupilam dzis mega kwasne galaretki w cukrze
A propos wozka jeszcze jezeli wasze dziecko bedzie dlugie to patrzcie na duze i dlugie gondole, zeby wyrosniety 5-miesieczniak sie zmiescil
- Porto1987
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 17
Ann, jedna rączka obowiązkowo ale mnie cholerstwo męczy. Mleko już wypiłam. Zobaczymy. Właściwie prawie dokładnie z początkiem 3 trymestru zaczęła się zgaga.
A gdzie jest Ferri? Miała już być chyba
Chudzinka też przepadła
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Co do tematu wozka- ja mam polecam Jedo Bartatina: duza gondola nie plastikowa a z dykty- plastik ziębi, duze pompowane kola bo na sniegu roznie bywa, zawieszenie na paskach wiec bardzo miękkie, oczywiscie montowac gondole i spacerowke mozna w obie strony, jak sie ja zlozy to miesci sie do normalnego bagaznika nie musi byc kombi.
I jeszcze wam napisze ze ja to mam pecha. Normalnie wracam do domu o 24!! A dzis jakis delikwent smial sie rzucic pod pociag. Dopiero dotarlam:-/ to sie nazywa pech
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agni najlepsze życzenia, spełnienia wszystkiego czego pragniesz
ann od wczoraj męczy mnie kolka
Dag powodzenia