BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #815203 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

dzwonil tata, dostalam maly opr za dzwiganie zakupow, ale zaraz pochwalil, bo powiedzialam ze po rybe swieza poszlam :)
teraz lece sprzatac i biore sie za obiad, lajf :)
matko, brzuch najedzony a glowa wola o jeszcze, kurde :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 dni temu #815206 przez Ada2424
Cześć Kobitki :) ależ dziś piękna pogoda aż się nie chce wierzyć że to styczeń. U nas dzis ksiądz po kolędzie chodzi i pewnie niedługo u nas będzie. Na 16 jesteśmy umówieni na oglądanie kolejnego mieszkania zobaczymy co i jak no i przy okazji zrobimy małe zakupki :)

jusia gratuluje serdecznie! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :kiss: widzę też jesteś ze stycznia ja mam urodzinki za równe 3 tygodnie :)

[/url] [/url]

11 lata 6 dni temu #815213 przez Porto1987
Agni już wiem :) przypomniałam sobie. Ja też kurcze jak zasypiam na boku, to później się obkręcam na plecy, więc jak zasypiam, to podkładam za siebie miśka :) tylko tak żebym mogła trochę manewrować brzuchem, bo czasami małej niewygodnie :P
Ja właśnie zjadłam barszczyk z uszkami + krokiecika :D :D

Agni, kilka ubranek ostatnio kupiłam, bo w smyku wyprzedaż :D czy Wy wiecie, żę 10 pieluch tetrowych w smyku kosztuje 50 zł :ohmy:

11 lata 6 dni temu #815227 przez ann-sunshine
Smyk bywa mega drogi. Klocki kupiłam przez neta z przesyłką za 68 zł, a w smyku cena 106 zł.

Kurka, a ja przegięłam, za dużo zjadłam i mi niedobrze :huh: :X

11 lata 6 dni temu #815228 przez Asiaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #815237 przez zoi
Hej:) Dziś mam chwilę, żeby nadrobić zaległości.

Ann- wiedziałam, że będzie dobrze. Ciesz się szczęściaro :kiss:

Mi wyszło jak aggi- zostanę rodzicem chrzestnym- pfff, ciekawe czyim, bo nic się nie szykuje.

Gwiazdka- powodzenia w mierzeniu temp ;)

Ulka, przyczyn krótkiej FL i skąpej @ może być wiele, łącznie z tym, że po prostu tak masz i to nic złego. Przecież już jesteś mamą. Jeśli jednak masz wątpliwości to możesz sobie zbadać hormony płciowe. To się i tak robi z własnej kieszeni. Jak coś wyjdzie nie tak to z wynikami do ginka i niech się głowi. A bóle owu podobno wcale nie muszę być dokładnie wtedy kiedy owu, ale tego to nie sprawdzałam na własnej skórze, bo nigdy takowych nie miałam ;)
I zgadzam się z gosią, co do długości fazy lutealnej (z resztą nie tylko co do tego :P )

Jusia- gratulacje :) ! Przypomnij proszę ile się staraliście, bo nie pamiętam :blush:

11 lata 6 dni temu #815254 przez gwiazdka2014
Ochrona trwałości pracy w przypadku kobiet ciężarnych polega na wydłużeniu stosunku jej pracy aż do dnia porodu, jeżeli do zawarcia umowy o pracę doszło w następujących warunkach:

pracownica została zatrudniona na okres wykonania konkretnie określonej pracy - to dotyczy Naszej koleżanki :)

11 lata 6 dni temu #815276 przez Asia K
Padam - pracy tyle ze nie wiem w co rece wlozyc :dry:

Jusia gratuluje

Aggi

A swoja drogą to ta babka jakas nawiedzona - zamiast posiedziec w domu z malenstwem za 100 % to ona pcha sie do roboty :huh:

11 lata 6 dni temu #815278 przez Dagnes
Hej dziewczyny!
Ja nadal w dwupaku, czyli jutro jedziemy do szpitala. Widzisz Agni jak się mała Ciebie posłuchała i na twoje urodzinki czeka :)
Jusia ale Ci się prezent urodzinowy trafił :) Lepszego nie można było sobie zamarzyć - gratuluję! A do tego mąż się też spisał na medal.

Wiktoria

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #815284 przez aggi
Witam się na chwilę po pracy, ziemniaczki się gotują, zjem obiad i spadam do łóżka :blush:

Agni

gwiazdeczka nie zrozumiałyśmy się - tutaj jest konkretny czas określony przypisany w tym artykule, a ja nie mam np. odgórnie 31.12.2014 tylko na zastępstwo - w dniu gdy tamta wraca mi umowa wygasa. Pisze Ci jak byk "Ta zasada nie obowiązuje jednak w przypadku umowy na czas określony, która została zawarta w ramach zastępstwa innego pracownika"

majka również odsyłam do górnej części tekstu, ja jestem na zastępstwie więc mnie nie obowiązują te prawa

Porto Ty już niemal 30tc! :ohmy: jak to leci :) super :kiss: Imię wybrane??

Ann dokładnie masz rację w kwestii tej umowy :dry:

Ada no to powodzenia w oglądaniu mieszkania, może to akurat będzie fajne:)

zoi trzymam kciukasy za maliny :kiss: :kiss:

Asia no niestety mi offen powiedziała dyrektorka że nie chce mnie oszukiwać ale nie stać jej na dwóch pracowników i jak tylko tamta wraca to ja wypadam z gry

Dag trzymam kciuki za Wikę jutro w takim razie :side: Niestety nic mi to zwolnienie nie da.. w tym szkopuł więc czy będę robiła czy nie to i tak w marcu mam koniec :dry:

11 lata 6 dni temu #815303 przez Porto1987
Ja w kwestiach kadrowych się nie wypowiem. Mamy tu Dag na forum :)

Aggi, czas leci za szybko :) z każdym dniem jestem bardziej przerażona :dry: boję się bardzo, ale jednocześnie pragnę :S dla malutkiej nic nie jest jeszcze gotowe. Jedyne co wiem, to że dziadkowie wspólnie kupią wózek :) czy ma któraś z Was jakieś doświadczenie w kwestii wózków :unsure:

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #815304 przez Agnilla
Aggi, ale jak pojdziesz na zwolnienie jak Ci Dag pisze to Cie moga w tylek pocalowac, w ciazy jestes chroniona kumasz? jak nie zaklad pracy to Ci ZUS bedzie placil. ja moge swoj tylek tez im nadstawic jak chcesz :P
Dag, bo to juz z gory bylo z Wiki zaplanowane, tylko nic Ci nie mówilysmy :)
Porto, ja prawdopodobnie biore wozek taki jak moof kupila, bo kiedys z nia debatowalam i mysle, ze to dobry wybor, w cenie tez w miare, zerknij sobie wozek Jedo Fynn

11 lata 6 dni temu #815306 przez Porto1987
Jej Dag, jutro do szpitala :) później Iss i ja następna :ohmy: Chryste zatrzymajmy czas :P :P :P

11 lata 6 dni temu #815311 przez Asiaa
Dagnes tak zawczasu powodzenia jutro :) i szybkiego powrotu do siebie :)

U lekarza nie odbierają telefonu więc pewnie nadal mają wolne od świąt, też bym tak chciała :silly:

11 lata 6 dni temu - 11 lata 6 dni temu #815320 przez Porto1987
Asiaa, to faktycznie zrobili sobie dłuuugie wolne :dry: człowiek nawet nic się nie może zapytać :P

Dag, a tak z ciekawości. Jakie emocje masz?

Agni, ja to tak planowałam kupić na stelażu klasycznym :P Czy któraś może coś w tej kwestii wie :unsure: Wiem Agni, że jedo ma też na klasycznym. Niby już mam upatrzony wózek, też naszej produkcji :P ale tak jeszcze chciałam się skonsultować :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka