BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 godzin temu #818930 przez ferritka
Agilka, no aż mi wstyd, ale nie widziałam :cheer: :cheer: pokazuj mi tu chrześniaka mego :S :S

heheh a bo metoda " pościk- szaleństwo" jest najlepsza :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 godzin temu #818931 przez katy1986
Kas super,że sama pieczesz torciki ja jakoś nigdy nie miałam talentu do pieczenia :) A Twoj Czaruś już odpieluchowany??Ja właśnie mam zamiar zabrać za odpieluchowanie Bartosza bo od września chce go posłać do przedszkola kupkę już mi ładnie woła ale siusiu jeszcze nie.

gwiazdka2014 najlepiej na pocztę iść zawsze następnego dnia dlatego ja ostatnio przerzuciłam się na paczkomaty24 jeżeli jest taka możliwość wtedy można odebrać o każdej porze.

Asia K to chyba zamówie niebieskie skoro takie szczęsliwe sa:)Asiu a glukozę z obciązeniem to chyba wszystkim każą robić ja tez miałam

ferritka z @ zawsze tak jest jak ma przyjść to nie przychodzi a jak jej nie chcemy to sie wredota pojawia

moofka jaka słodka księżniczka

ada2424 mieszkań niby wszedzie sporo ale cięzko znaleść odpowiednie moja przyjaciółka rok temu kupiła nowe mieszkanko a juz teraz czekają ich jakieś remonty bo im w całym pionie bloku grzyb się pojawił a bloki nowe dopiero 2 letnie no i niestety jej mały alergie ma straszny kaszel i duszności

Moj gin tez mowi ,że najlepiej co drugi dzień bo częściej to żołnierzyki osłabną:)

Gwiazdka bądz dobrej mysli ja z Bartusiem tez w pierwszym cyklu zaszłam:)

11 lata 9 godzin temu - 11 lata 9 godzin temu #818933 przez Ada2424
Gwiazdka to mój Mąż też cały czas mówi że za pierwszym razem nam sie uda, jakis pewny tego jest a ja też w to nie wierzę. To by było za proste.

katy pierwsze mieszkanie które oglądaliśmy też nam sie strasznie podobało i tez super porobione wszystko, ale...jak tylko się weszło od razu było czuć grzybem mimo to że właściciel popsikal przed naszym przyjsciem zapachem a i tak wyczulismy od razu. No i widać było koło okien, w kuchni na ścianie, ogolnie wszedzie wychodzil. Wydaje mi sie ze wiekszosci jest zamaskowany za mablami np. A grzyba wytepic baaaardzo ciezko. Kilka lat temu wynajmowalismy mieszkanie i tam tez pojawial sie co rusz grzyb i ja łapałam infekcje ciagle przez to :angry: także grzyb uciazliwy bardzo jest i niezdrowy. A gdyby nie to, to mieszkanie ekstra.

[/url] [/url]

11 lata 9 godzin temu - 11 lata 9 godzin temu #818937 przez Agnilla
taaaa a potem będę na moim kryształowym żyrandolu dyndac brzuchem do dołu :lol:
proszę bardzo, podobna/y do Cioci Ferii :lol:
mój bohater też twierdził, że się uda za pierwszym razem i targowal sie, zeby opoznic starania, a potem go zdziwko chwytło i co nieco zwiędło :P

11 lata 9 godzin temu #818941 przez ferritka
kurka rurka, zawsze mam problem z odczytaniem tych zdjęć bo nic nie widzę i nie wiem co gdzie jest... :S :S :blush: :blush: :blush:
a pewnie, że podobny do cioci Ferri :lol: :lol: :lol: bo mi się wydaje, że jajka widzę bo to ON jest!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss: ale nie pytaj gdzie je widzę, bo potem się okaże że tam gdzie ja widzę jego przyrodzenie to oczy są :silly: :silly: :lol: :lol: Tymek będzie :lol: :lol: :silly: :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 godzin temu - 11 lata 9 godzin temu #818943 przez Agnilla
no Tyyy toc rece ma zlozone do paciorka, matka bezbożnica i seksy uprawia z nieżywymi :P głowe ma na bok i mówi "nie chce jesc czekolady jak stara" :P no i nogi na miejscu nóg :)
Kuwa, same urządzacie pokoj Tymka :ohmy: ja sie nakrecilam ost na Pole...na innych fotach jajek brak :P

11 lata 9 godzin temu #818945 przez ferritka
B) nooo czyli dobrze widzę ,czyli pod nogą jedną jajka są oooo mówie Ci :lol: :lol: duże dorodne jajeczka Tymkowe :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 godzin temu #818947 przez Ada2424
Agnilla ja tez widzę jajczęta :P będzie chłop jak nic ;)

[/url] [/url]

11 lata 9 godzin temu #818948 przez Agnilla
dooobrze, ustale ze starym, ze jak bedzie chlopak to on go przewija i wyciera po rzadkiej kupie :P

11 lata 9 godzin temu #818952 przez ferritka
Ada, nooooo czyli jednak jajaka widzisz będzie chop :lol: :lol:

swoją drogę Agillka lepiej zacznij czytać o pielęgnacji małych gwizdków i jajków co by potem Tymek nie miał tak jak Kręgiel mój ..no jakby to powiedzieć ujowo :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 godzin temu #818955 przez katy1986
Agnilla ja tam też jajeczka widzę:)a Tymek śliczne imie:)a Pola będzie następna :P

11 lata 9 godzin temu #818962 przez Agnilla
spadówa :P A co z Polą? jak ma byc jedno dziecię? :P wszyscy tam jajka widzą, toć zrobię Wam inną fotkę i zobaczycie, ze na drugiej jajek nie ma :)
ferri moj brat i mlody blizniak maja 2 jajka i ptaszka a Agi nie razm tam zaglądała ;) takż spoko luz, nawet ze stulejką sobie poradzę :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 godzin temu #818968 przez ferritka
B) no no tak czy siak trzeba na to spoglądać, bo mój stary ma teraz te wszystkie chocki klocki przez to że nietopera miała to w poważaniu głębokim i nie zaglądała...
Też mu za malucha jajko powędrowało gdzie nie miało pozatykało co pozatykać nie powinno.
Nie wiemwłaśnie czy się o tym mówi mamą chłopców,ale to bardzo ważna sprawa jest.

no a Ty miałaś się na kim uczyć ;p masz Bliźniaka przecież nooo :lol: :lol:
i tak myślę i powiem Ci żeby Ci przykrości nie robić ,ż ePola będzie za 2 lata ze wpadki wakacyjnej :S :S :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 8 godzin temu #818973 przez katy1986
oj tam urodzisz jedno a potem zapragniesz drugie zobaczysz :) a co do stulejki moj mały mial zabieg krótko po roczku

11 lata 8 godzin temu #818975 przez Agnilla
to ktora mi dawc plemnikow na tą wpadkę załatwi? :P stary se zaszyje co nieco, mówię Wam walka będzie :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka