BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 godzin temu #819223 przez Agnilla
Chudzinka, pokaż gacie! popłaczemy razem :kiss: ;)
ja tam bede po porodzie i fasole zostawie ze starym, ale i tak mam cykora przed lataniem, wiec bedziemy wymiotować wszystkie :P
teraz dupka masz brac do skutku !
w poziomie tak se, bo teraz jest polpoziom a stekam jak stara baba, nie wyobrazam sobie, co bedzie za 2-3 mce :ohmy: a jesli Ci Goś chodzi o mambo w poziomie, to moj towarzysz lezy obok i matrixa oglada :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 godzin temu #819232 przez emma
czesc, dziewczyny! :)

u mnie tyle pracy, ze dzien leci w robocie jak nigdy i nie wiem, za co sie zabierac, jak przychodze. dzis moj se poszedl na meski wieczor z kolegami, wiec mam wolne - uffff... :lol: teraz to se moze, bo mnie od wczoraj cycki bola, wiec i tak juz po owu (w tym cyklu juz go nie potrzebuje :silly:). ale grzecznie codziennie czytam, co u was, chciaz codziennie tyle piszecie i tyle nowych osob sie pojawia, ze pewnie polowy z nich nie ogarnelam - starosc... :silly:

Agni, ja juz kiedys pisalam, ze na tych zdjeciach widze tylko gluty :silly: ;) moze i u ciebie zadziala sila intuicji, u mnie do 22 tygodnia byla intuicja na Jasia (Mirella wywrozyla :silly:), a wyszla Zosia :blink:. 16 tydz. jak na peirwsza ciaze to bardzo wczesnie na ruchy, daj dziecku ze dwa tygodnie jeszcze na rozruch :lol:.

Aggi, milego byczenia sie na L4! :)
A co do badan, to jak wiesz starania rozpoczete w lipcu, dlatego w czerwcu zrobilam komplet badan, z hormonami wlacznie, wszystko bylo cacy, nawet dostalam komplement o "slicznej macicy" :silly: - mimo blizny ;) (najladniejsza wsrod zacerowanych ;))

Chudzinka, niestety wiem z autopsji, ze umiera ostatnia :(. wazne, ze cykl ci sie nie przeciagal w nieskonczonosc i ze juz masz nowy! z nowymi nadziejami! :lol: :kiss:

Zoi, moze sprobuj odpuscic troche z tymi badaniami, bo tego chyba nie da sie tak arytmetycznie wyliczyc, a nawet jak sie da, to moze nic z tego nie wyjsc. zajmij glowe praca, odpusc badania, a kciuki trzymamy wszystkie! :lol: :kiss:

Ferri, witaj z powrotem! :lol: ja sie pisze z toba i gosia na luty! moze byc??? :lol:

Ula, bo nie zapamietalam :blush: masz w koncu @? czy kciuki trzymac dalej?? :)

Dagnes, gratulacje!!! tez czekam na zdjecie! :)

nie wiem, co tam jeszcze komu...
aha, juz wiem, milego weekendu! :blink: :lol:

11 lata 3 godzin temu #819247 przez Agnilla
Emma, a jak mama??

11 lata 3 godzin temu #819251 przez emma

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 godzin temu #819252 przez Agnilla
Emma, przypominam Ci, że nasze mamy są niezniszczalne! :) to ten model, który nigdy się nie podda , nigdy ich nic nie boli a na klanie płaczą ;) będzie dobrze! :kiss:

11 lata 3 godzin temu #819254 przez gwiazdka2014
hej dziewczyny, mam testy na sik :)

Niestety nie ma malin :(

11 lata 3 godzin temu - 11 lata 3 godzin temu #819256 przez emma
Agni, z tym klanem to na pewno masz racje ;)

gwiazdka, maliny to chyba tak lipiec-sierpien sie pojawiaja, teraz tylko mrozonki :blink: :laugh: zwolnij, dziewczyno, ktory masz dzien cyklu? :)

edit/
dziewczyny, poradzcie, mam cwiczyc czy isc spac? ale dylameaty... :blush: :silly:

11 lata 3 godzin temu #819259 przez Chudzinka
Gwiadka, nie martw sie, jeszcze będą maliny :-)
Emma, ja tez chce na luty, jeszcze w takim towarzystwie, to chcem bardzo bardzo!!! :-)
Agnilla, bezbłędnie podsumowalas nasze rodzicielki :lol: Emma, oby z mama było jak najlepiej... :kiss:

11 lata 3 godzin temu - 11 lata 3 godzin temu #819261 przez gosia28
gwiazdka a jest już jaka bledzinka? Które w końcu zamówiłaś bo nie pamiętam :unsure: luzik bo na maliny jeszcze czas

emma padłam na najpiękniej zacerowaną macicę :lol:
dobrze, że z mamą lepiej, trzeba wierzyć, że wszystko się ułoży :kiss:

Ada teoretycznie jest taka możliwość, choć nie życzyłabym Ci tego.

edit.
emma to zależy na czym Ci bardziej zależy; masz do wyboru dobrą kondycję albo brak worków pod oczami :P

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 godzin temu #819262 przez Agnilla
gwiazdka, o matko :ohmy: jak chodzilam na saune, to dla odwaznych zamiast prysznica byl kubel z zimna woda, po wyjsciu. chyba by Ci się taki przydał ;)

11 lata 3 godzin temu - 11 lata 2 godzin temu #819263 przez Asiaa
ale będę wysportowana :laugh: dziś dwa razy testowałam ;)
Ciężko złapać na moim aparacie by dobrze i ostro było widać.
Ten wyżej jest z ok 12, a ten niżej z ok 20

dopiero w kolejnym moim poście udało mi się załączyć fotkę

11 lata 3 godzin temu #819266 przez emma
Chudzinka, zeby tak sie dalo umowic, byloby cycuś! :lol: no coz, kciukasy zacisniete, nowy cykl i do boju! :laugh: moze tym razem i ja sprobuje co 2 dni, zeby mojemu troche odpuscic ;) chociaz, bedziecie sie smiac, ale mi sie wydaje, ze jak tak co 2 dni to na bank owu przegapie :silly:

11 lata 3 godzin temu #819269 przez ulka1983
Ada no może być wcześniaczek w grudniu byłby 7 mc a podobno lepiej rodzić jakby coś w 7 a nie 8 mc tylko nie pamiętam dlaczego B)

Gosia oj nie :ohmy: jak już to z płodności a Ty masz być tego dowodem :lol:

Emma :kiss: o starości nic nie mów bo tu same osiemnastki są :silly: nie @ jeszcze nie ma u mnie chyba 23 dc już się pogubiłam :dry: moja gin dała mi dupka jak przylezie bo mam za krótką fazę lutealną :dry: brzuch mnie tak napitala że szok :cheer:

11 lata 3 godzin temu #819271 przez ulka1983
Agni co do mam masz rację :) ale teściowe to inny przypadek moja ciągle stęka :P

11 lata 3 godzin temu - 11 lata 3 godzin temu #819272 przez emma
Ula, to witaj w klubie, bo ja tez nie pamietam za bardzo, ktory mam dzien :silly: ale cos blisko twojego :). czyli jeszcze nic nie bierzesz? boli brzuch? jak na @? a cyce? na wszelki wypadek kciuki trzymam, bo moze dupek sie nie przyda :laugh:

Agni, no jak nie kubel, to chociaz szklanke wody zamiast :laugh:

gwiazdka, wyluzuj, w zalozeniu starania maja byc przyjemne :laugh:

Gosia, chyba worki wygraja ;)

/edit
dobrej nocy! zawijam do portu! :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka