BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 godzin temu #819284 przez Agnilla
co do tesciowych to łoooohooo temat rzeka :) jakby któraś kiedyś coś to ja chętna na ploty :P dupkso my moją tak piekło, że do lekarza panikara by poleciała :P
dobrej nocy! :kiss: ale pewnie jeszcze tu zajrzę ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 godzin temu - 11 lata 3 godzin temu #819287 przez Asiaa
Nie wiem czy w miarę będzie widać po zmniejszaniu obrazka, bo już któryś raz próbuję dodac fotkę
przy pierwszym teście po 10min od wykonania, kreska testowa była trochę jaśniejsza niż kontrolna; przy drugim zrobiła się jeszcze jaśniejsza niż wcześniej.
Pewnie jeszcze jutro potestuję

Pora zmykać do łóżka bo jutro praca czeka.
Kolorowych snów :)
Załączniki:

11 lata 3 godzin temu - 11 lata 3 godzin temu #819290 przez ulka1983
Emma ja byłam u gina wczoraj i wszystko ok usg nawet miałam ;) na razie mam tylko receptę na dupka a biorę kwas foliowy jak wszystkie tu obecne
a brzuch boli jak na bardzo złośliwą i wredną małpę :( ja też kciuki trzymam za Ciebie :)

miłej nocy :)

Agni Ty masz swoją daleko a ja w domu już nie mogę doczekać się przeprowadzki :P

Asia te od góry śliczne maliny :) działaj działaj życzę powodzenia :kiss:

11 lata 3 godzin temu #819291 przez gwiazdka2014
Sorrki dziewczyny ale ze mnie zawsze był taki wiercipietek, nigdy nie mogę na nic czekać :P
Wiem wiem cierpliwość.
Emma ostatnie dwa cykle 29, dziś jest 13 dzien. Ale fakt wasze testy na sik są łatwiejsze.

Ktoś mnie pytał o mikroskop ja mam Afrodytę 00000 paprotek :P

A teraz pytanie, czy jak jest śluz jeszcze mleczny to owulacja będzie??

11 lata 3 godzin temu #819293 przez emma
gwiazdka, powiem tak: nie spinaj sie za bardzo i sikaj dalej zawsze o tej samej porze. jak juz sikasz to ten sluz zostaw na razie w spokoju. jak masz cykle 29 dni, to owu moze dopiero na dniach nadejsc (a nawet i do tygodnia, zwlaszcza jesli bedziesz w stresie). sikaj raz lub dwa dziennie, a jak do za tydzien kresek nie bedzie, moze bedzie cykl bezowulacyjny. tez sie zdarza i nic na to nie poradzisz. ale trzymam kciki za malinki! :)

teraz naprawde dobranoc! :laugh:

11 lata 2 godzin temu #819303 przez gosia28
Ula mogę i być od płodności, w sumie lepiej brzmi :silly:

Asiaa no Kochana, wskakuj na buhaja :lol:

gwiazdka, kurna na taki śluz to ja nie zwracam uwagi, jak mnie zalewa to ten płodny i w moim przypadku nie da się go nie zauważyć. Ty poprostu wrzuć na luz, serio bo się wykończysz.

emma dobranoc :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 2 godzin temu #819307 przez Agnilla
ja sobie tak myslę, czy ja tez sie tak nakrecalam? :P na pewno nie zajeżdżałam starego codziennie :P Gwiazdka wrzuć na śluz jak Ci Juras radzi :lol:
ok laski, na nas też już pora, jutro brat się zapowiedział na obiad i kurna coś muszę dobrego zrobić, żeby tego chudzielca nakarmić. a miały byc pierogi od tesciowej :P
no nic, ja już tez naprawde do lozka :)
dobranoc :kiss:

11 lata 2 godzin temu #819310 przez gosia28
Agi nakarm dobrze braciszka bo przy tym powiewie wiatru jeszcze go porwie B)

a ja jutro na balety idę z moim, tak że mam dzień pindrzenia się :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819333 przez ann-sunshine
Ferri czuje sie dobrze poza tym ze ciagle bym spala i niestey mdlosci sie zaczely, poki co jeszcze sie z felkiem nie witalam, ale tylko patrzec.

Agni ale suwaczek :lol:

A z fasola wszystko gra. Przeciez ty juz drugi trymestr czyli powinas nie odczuwac mdlosci, a ruchy nie kazda czuje w 16tc, ja poczulam dopiero w 18tym i patrz jaka krowke ruchliwa mam, co nie chodzi a biega teraz.

Chudzinka :kiss: skup sie na wakacjach, o antykach nie mysl, a moze sie przytrafi?

Asiaa rozowych to tu chyba jeszcze nie mialysmy :-) oby ta kolorystyka okazala sie dla ciebie szczesliwa.

Agni co za lozeczko zes wytrzasnela, pokaz!

Ada najgoszemu wrogowi nie zyczylabym aby poczete w maju dziecko urodzilo sie w grudniu. Zdrowa donoszona ciaza trwa od 36 tygodni do 42 liczac od pierwszego dnia ostatniej malpy. Wiem ze na poczatku staran mozna sobie planowac kiedy chce sie urodzic, ale jak starania sie przeciagaja to to spada na drugi plan i najwazniejsze jest by urodzic zdrowe dziecko, chocby w najmniej dogodnym momencie.

Asiaa slicznie maliny komponuja sie z kolorem rozowym :-)

Gwiazda plodny sluz jest jak bialjo kurzego jaja i sie ciagnie. Owu moze przyjsc pozniej przez presje jaka wywierasz na swoj organizm

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819390 przez gwiazdka2014
Hej dziewczyny

góry jest z wczoraj wieczorem,
dolny z dziś - 10

10 lata 11 miesiąc temu #819397 przez gosia28
dzień dobry.

gwiazdka widzisz, a tak się zamartwiałaś :laugh: piękne malinki :)

kuwa nie wiem co zrobić z włosami na dzisiejszy wieczór :S na początek może je umyję :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #819407 przez Ada2424
Kurde wiecie co? nie wiem czemu ja zawsze liczylam ze jak np ktos zaszedl w maju to od maja liczylam 9 miesiecy a powinno sie liczyc od czerwca. Cały czas do wczoraj robilam błędy. Dopiero jak weszlam na kalkulator z terminem porodu i wpisalam date zorientowalam sie ze te 9 miesiecy liczy sie od kolejnego miesiaca a nie od tego co sie zachodzi.

Gwiazdka dzisiejsze maliny jak trzeba :) ja juz tez sie nie moge doczekac testowania. W nastepnym miesiacu zamawiam testy owu i od marca zaczynam testowanko co by sie nauczyc i wiedziec co i jak :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #819411 przez Chudzinka
Gwiazdeczka, trzeba było wczoraj testa wrzucić, to byśmy Cię uspokoiły, że maliny w natarciu, bo widać było, że kontrolna w miarę ciemna, mimo, że jeszcze nie malina. Te dzisiejsze super, pod warunkiem, że nie z pierwszego sika (nie wolno robić testów owu z pierwszego). No ale widać, że Ci na razie organizm działa jak w zegarku, kochana - do ataku!!!! ;)

10 lata 11 miesiąc temu #819417 przez emma
Ann, oby mdłości jednak nie było! :-)

Gwiazdka, ha! A nie mówiłam, że będzie owu na dniach? :-) tylko teraz luzik, pamiętaj, że do testu ciążowego jeszcze trochę czasu i energii :-)

Ada, na twoim miejscu dałabym sobie spokój z kalkulatorami i wyliczeniami. Jak pisze Ann, to często mija się z rzeczywistościi bywa potem źródłem frustracji. Lepiej i zdrowiej dać na luz, bo dzidzia i tak przyjdzie kiedy zechce :-)

Gosia, dobry plan! :laugh:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819427 przez aggi
Hej kobietki :) Pospałam dziś za wszystkie czasy, teraz czas się ogarniać bo kolędę dzisiaj mamy :ohmy: makabra.. :P Trzeba dom trochę do porządku doprowadzić :) A wieczorem imprezka z rodzicami moimi i znajomi wpadną :)

Chudzinka to może faktycznie brak tego dupka Ci rozregulował znów wszystko :S

Agni to ja w ogóle początek a też stękam bo jak dłużej posiedzę to mnie dupsko boli, a jak leżę w poziomie to kręgosłup... :dry: póki co śpię na brzuchu jeszcze choć staram się odzwyczajać..

Emma jak dzień leci to i nie masz czasu na zbędne myślenie :kiss: więc nie ma tego złego.. :) Zacerowana macica powiadasz :D Fajnie brzmi :D Pamiętam jak moja babcia cerowała skarpetki :S i ładnie wyglądały potem :silly:

Gwiazdka jakaś Ty w gorącej wodzie kąpana :huh: zwolnij, daj sobie oddechu trochę, na maliny jeszcze czas :S

Asiaa ten pierwszy wydaje się być bardziej intensywny :S także nie schodź z męża dziś i jutro :D

Ann jak samopoczucie? :)

gwiazdka
no teraz to Ci pozwalamy wskakiwać na męża :blush:

No w sumie chciałabym Wam tu pochwalić się domkiem od kropka - co prawda narazie malutkim, ale któraś z Was chciała :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka