BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 godzin temu #819153 przez Agnilla
e-eeee co do dupka, to go najlepiej brać dwa dni po owulacji, że siem wtrące :) tzn mnie to pomogło zaskoczyć. Juras ma jak najbardziej racje, na w pierwszym cyklu dostalam dupka od 16 do 25 dc. nie powiem, rozebało się wszystko i cykl miał 40dni. a Wyście mi wkręcały, że delfin mnie przeleciał :P w drugim cyklu owulacja pojawiła się w 12 dc już, znowu wzielam dupka od 16 dc ale to chyba bylo za pozno. potem owu byla 14 dc i bralam od 16dc wiec coraz lepiej. no i czwarty cykl to juz posluchalam kolezanki, i bodajze 2 dni po skoku, bo mierzylam temp, wzielam dupka i tadaaam. a ta koleżanka co mi doradzała tez z dupkiem zaskoczyla, w 3 cyklu bodajze. Zoi tez bym dupka poradzila, a Chudzinka jak Twoj progesteron?? widzicie mi go nie badano, ale mialam plamienia przed @ i na tej podstawie go dostalam. moze byl duzy a mimo wszystko za maly :unsure: potem bralam do 12 tc i teraz wsio gra. tzn chyba, bo zaczynam sie martwic, badanie dopiero 23, ruchow nie czuje i taka niepewnosc mnie ogarnia
Chudzinka Bejbe Ty moje :kiss: chodź, mama Agi przytuli do piersi :kiss: a jest do czego tulić :ohmy:
jak chcecie, to my cieżarówki mozemy tu nie pisac o ciazach, dzieciach, moge anwet suwaczek zmienic, zeby Wam przykro nie było :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 godzin temu #819155 przez gosia28
racja, że dupka najlepiej brać 2 dni po owu ;)
ej Agni Ty nie pitol bo się przejadę do Ciebie B) a czemu to miałoby być coś nie tak? No i w 12 tc laska to Ty ruchów nie poczujesz. Czekaj cierpliwie weź Ty se jaką książkę lepiej przeczytaj a nie myśl o głupotach no.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 godzin temu #819157 przez Agnilla
Laska, w niedziele zaczynam 16 tc :) jak się lutówki zaczynają rozpakowywać to ja idę torbę pakować :P
Fajny mam suwaczek cnie :lol:

11 lata 3 godzin temu #819166 przez gosia28
:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: to co to ja za suwaka uwidziałam i mi się pomyliło :unsure: ale to nie zmienia fakty, że masz jeszzce czas na pierwsze ruchy ;)
ej to kiedy na to Bora Bora się wybieramy?

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 3 godzin temu - 11 lata 2 godzin temu #819168 przez Agnilla
5 lipca wylot!! :lol:
niestety mam bilety w jedną stronę, piszecie się? :) Tylko wiecie, ja się lasek nie tykam w razie co :P
edit:
która to widziała u Poli jajeczka, nooo która? :P jajeczek ni ma :P

11 lata 2 godzin temu #819188 przez Asiaa
Niestety już nie pamiętam która z Was to pisała, ale wiem że Was się nie zostawia :silly: dlatego czytam kiedy mogę by później nie mieć ze 100 postów do nadrobienia :silly:

Gosia chyba Ty pytałaś jak tam sytuacja u mnie... tak więc dziś z poczty odebrałam te testy. mają wściekle różowe końcówki. I już sama nie wiem czy jeszcze idzie do owu czy już po

Chudzinka przytulam :kiss:

11 lata 2 godzin temu #819196 przez Agnilla
Asiaa, jak różowe to bedzie zajebista owulacja i tego się trzymajmy :)

11 lata 2 godzin temu #819197 przez ulka1983
Aggi no mogłabyś wrzucić fotę brzusia :)

Gosia to jakby co to robię tak jak mówisz :) to co robisz specjalizację z ginekologii :S :kiss:

Agni dzięki :kiss: zapomnij o swoim pomyśle wy macie tu pisać o waszych dzieciach i brzuchach ile wlezie i jeszcze foty wstawiać a my patrzymy i się zarażamy i jest ok :lol:
a torbę pakuj nie zaszkodzi :blink:

ej dziewczyny jak Agni zaczyna pitolić to jest źle, która ją ustawi do pionu :S

o Gosia już to zrobiła i jest ok :lol:

Asiaa jak robiłaś test to nam wrzuć foto :)

11 lata 2 godzin temu #819198 przez Agnilla
do pionu mnie nie ustawicie, walnelam se dzis 2 spacery i mnie plecy bola, mogę się dziś zgodzić na poziom :P

11 lata 2 godzin temu - 11 lata 2 godzin temu #819202 przez ulka1983
dobra Agni może być poziom :) a nie mówiłam że dziewczynka Pola na 100% ;) na twoich zdjęciach to bardzo wyraźnie wszystko widać zgrabne ma nóżki :)

11 lata 2 godzin temu #819207 przez Agnilla
tak mnie nakręcajcie :P jak będzie laska, to mnie mąż z domu wywali, bo wybrałam takie łózeczko, ze o matulu. ale na szczescie widzę, ile ma zer...i jak co to będzie to ostatni zakup ;)

11 lata 2 godzin temu #819213 przez Ada2424
Dziewczyny a ja zaczęłam sie zastanawiać nad jednym i mam do Was pytanko...jakbym np zaszła w ciaże w maju to jest mozliwe żebym miała termin porodu na grudzień??

[/url] [/url]

11 lata 2 godzin temu #819214 przez Agnilla
możliwe jest zawsze, inaczej by wcześniaków nie było :)

11 lata 2 godzin temu #819215 przez Chudzinka
Agnilla, suwak zajebiaszczy! No to lecim, ale ostrzegam, ze bede wymiotowac non stop, taki przywilej pierwszego trymestru ciąży ;)
A czy ja mówię, ze nie chce o ciazach i dzieciach czytac? Przeciez ja płacze patrząc na gacie a nie Wasze posty :laugh:
Juz mi troche lepiej, jak kolejny cykl nie bedzie normalny, wroce do dupka. Ja go kiedys bralam 3 miesiace bo mialam plamienia przed @ i za krótką fl, ale jak mnie ustawil to potem pół roku bylo git i teraz sie z..balo,wiec chyba za miesiac zrobie sobie powtorke z rozrywki.
Agni ja tez z kobietami nie teges, wiec nawet przytulenie do piersi odpuscmy B)
Ale dzieki Wam bardzo za wsparcie :kiss:

11 lata 2 godzin temu #819216 przez gosia28
Ula mało, że z ginekologii, zacieśnię dziedzinę i powiem, że z niepłodności :silly:

Asiaa, ja pytałam :) to jak masz to se siknij dla sportu :lol:

Agni fajnie w tym poziomie?

Mama Aniołka 25.02.2010

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka