BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #819957 przez gosia28
o jakie fajowe avatary się pojawiły :)

Chudzinka fakt strasznie pusto się zrobiło na staraczkach. Też myślałam o mesy, ale ja sądzę, że wpadnie do nas po wizycie :)
dupfaston z pewnością pomoże :)

majka a czym mam się pochwalić bo nie zajarzyłam :unsure: :blush:

Ulka śliczne masz dziewczyny :)

Ula pierwsze słowa jeszcze chwilę pobędą zanim będziesz mistrzynią słowa ;)
tej opcji nie da się ustawić, to jest opcja która się sama się zmienia w zależności od tego ile postów dodałaś na tym forum

ooo Chudzinka już wyjaśniła :)

jusia a może Małgośka? :P

Asia ale właśnie z obciążeniem jest normą, że się robi w ciąży zazwyczaj koło połowy jej trwania

Ada brawo dla emka :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #819958 przez jusia
hehehe cos wybierzemy z tych imion :) nam sie Wiktoria zawsze podobała i piosenka tez piekna Dzemu :)

Ferritka no to akcja!! :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819959 przez Agnilla
Iss nie ja już do pracy nie wracam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ej kurna na meczu byłam i się wywaliłam, ale mąż stracha miał, wstając z krzesła zahaczyłam o nogę i bach
jutro jade na krew, w końcu na toxo do końca, kiłe i mogiłe :P a potem do siostry wybierać ubranka, zwariuję tam :P
Ferri, fasola sciska kciuki taaaak mocno :) i mi mowi, ze na molo chce, ale mowie by do wiosny poczekala ;)

10 lata 11 miesiąc temu #819960 przez jusia
Monika i Agnieszka tez fajne ale M chyba nie bardzo chce, ja bym byla za Monika :) wszystkie jakie znam to fajne dziewcyzny :)

10 lata 11 miesiąc temu #819963 przez Agnilla
ja bym Agnieszka córki nie nazwała :lol:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819976 przez ferritka
Agnilka co Ty fasolowemu rolerkoster urządzasz :lol: :lol: uważaj na siebie, bo se krzywde zrobisz :silly: :silly:
na molo jesteśmy umówione się wie, niech fasola grzecznie czeka ciocia się przykula na majówkę albo i troszke przed :lol: :lol: bo umowa to umowa :lol: :lol:

powiedzieć Wam coś...tylko nooo nie pomyslcie sobie...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
niby nie mogę się doczekać ale cała jestem w rozdarciu- o takie mnie mysli nachodzą bez sensu takie :S

U Mesy wszystko ołrajt jest, czekamy sobie na wizytkę i pierwsze foto. Ale czuje się bardzo dobrze, nie narzeka :lol: :lol:

a mnie się Ada cały czas podoba i do przed chwili Ola, ale se z Mesulkiem pogadałam i mi ola jakoś hmmm zbrzydła :lol: :lol: :S z chopakami łatwiej Kuba i Adaś póki co niezmiennie :lol: :lol:

Gosia, dziękuję za maila, przejrzałam i wiem że pyszna dieta to ;))) nieomieszkam wprowadzić ją w zycię :kiss: :kiss: :kiss: dziękuję :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #819982 przez Ada2424
ferritka cieszę się że Ci się Ada podoba :) kiedyś jak chodziłam do szkoły to zawsze w dzienniku mnie wpisywali Adrianna a ja jestem po prostu Ada, nie wiedzieli że jest takie imię a jest Ada, Adrianna i Adriana to są 3 różne imiona. I to mnie zawsze denerwowało, musiałam się tłumaczyć. Teraz już co raz częściej się słyszy o tym imieniu i jest co raz więcej dziewczyn co je nosi. Ogólnie podoba mi sie moje imie bo jest fajne krótkie ;) nie przejmuj sie będzie dobrze zobaczysz :kiss:

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819983 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ada, jest jeszcze Adamina :-)

10 lata 11 miesiąc temu #819984 przez ferritka
Chudzinka, cho mam ochotę Cię przytulić :kiss: :kiss: :kiss: dziękuję ,Ty to potrafisz powiedzieć :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ada, właśnie Adrianna mi się nie podoba, a Ada jest w sam raz :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819986 przez Agnilla
Ferri Bejbe, ja jak się z testu ciążowego cieszyłam to wcale nie tak długo, bo potem mysl, Boze co my zrobiliśmy, czy to juz czas. nadal sie zastanawiam jak to bedzie, czy sobie poradzimy finansowo. ale co noooo, nooo dobrze będzie cnie? :) cycki do przodu, a masz co wypinać ;) i jedziesz, walczymy z Toba wszystkie, w kupie razniej!
a dzis kurna sie po kapieli tak naoliwkowałam, że jak ci kulturyści z konkursów wyglądałam, tylko że oni się babrają dodatkowo w nutelli a ja to blada :)
iss ja sobie kupiłam ciązowe gietry ;) no i wczoraj na allegro dżiny, bo mi w tyłek zimno będzie, ale mam nadzieję, że to będą moje jedyne ciązowe ciuchy, bo szkoda kasy, choc mam ochotę cos kupic nie mowie. w szafie mam plno wielkich swetrow, a i mezowe bluzy ostatnio mi przypasowały. ot kupił sobie taka jak to nazwal "po domu" ostatnio i wiernie ja po domu noszę :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #819987 przez Ada2424
chudzinka Adamina? a to nie słyszalam nigdy i nie wiedziałam że takie jest.

ferritka :kiss:

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #819991 przez ferritka
Agnilka :kiss: :kiss: zawsze się zastanawiałam właśnie po kiego czorta oni ci kulturyści się najpier oliwią a potem ciaprają nutellą :unsure:
a ja jestem ostatnio leniwa i se kupiłam tą niweje pod prysznic i powiem Wam czad!!!! nie trzeba się maziać po kąpieli B) B)
właśnie dlatego Wam powiedziałam co mnie gryzie, bo wiedziałam że coś poradzicie :lol: :lol: i uff dobrze wiedzieć że takie myslenie nie tylko mnie spotyka... w sumie to przed nami jeszcze całkiem daleka droga, ale jakoś tak mnie naszło robiąc ten "pierwszy kroczek" :S :S

mówiłam Wam że moja koleżanka ze studiów nazwała swoją córkę Sasanka :lol: :lol:
to dopiero fantazja :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #819994 przez Agnilla
jak moja sis nazywała dzieci, to mówie o matulu nie krzywdź dzieci, a dziś :) nie wyobrazam ich sobie z innymi imionami :)
Ferri, na Twoje zmartwienia lody i bułka z serem dobra, wiem, bo własnie poległam i zjadłam :P ale raz w tyg nie zawsze ;)

10 lata 11 miesiąc temu #819998 przez ferritka
przyznam się bez bicia, Kręgiel mi zrobił koli z kropelką orzeczówki, powiedział że wyluzować muszę bo nici z tego nam wyjdą :S :S :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #820005 przez Ada2424
ferritka Sasanka? o ja Cie :cheer:

A ja dziś myślałam że padne ze śmiechu...przytulamy się z Mężulem rano a on mi wyskakuje z pytaniem jak się robi chłopaka w jakiej pozycji hehe niemożliwy jest czasami, jak cos powie to boki zrywać :lol:

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka