- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ej, a na chopaka to nie od tyłu tak mi sie gdzies obiło
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
za dietę nie za co niech tylko pomoże będzie git
co do obaw, chyba każdy coś takiego przechodzi, przecież to decyzja na całe życie
każdy, albo może nie każdy ale wielu mężczyzn obawia się tego typu bliskości z ukochaną w ciąży. Mój należy do tych strachliwych
edit.
Agni no nieźle
na chłopaka od tył bo szybkie plemniki y są bliżej do jaja
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do mojej nieogarnietej siostry, to tyle kursuja po swiecie, ze ostatnio blizniaki maja do nich pretensje, czemu jeszcze samolotem nie leciały bo i pociag, samochod, statk/kajak a gdzie samolot?
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
na chłopaka od tyłu bo szybkie plemniki są bliżej do jaja
nie radze probowac, jak ktos chce chlopca, bo to moja ulubiona pozycja jest, a jak widac w awatarze, chlopca ni ma
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
jaka Ty uległa, ja tam wolę mieć kontrolę nad wszystkim więc patrzę na mojego P. z góry
Agni bliźniaki słusznie myślą
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
hehehehe ja to leniwa czasami jestem i na boczku preferuję ostatnio choć też myslałam, że jak się celuje od tyłu to na chopaków ciekawe co nam wyjdzie jak to dzieci z
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Issssska to rzeczywiście strasznie malutko przytyłaś, praktycznie tylko waga dziecka + drobnostki ? jezu zazdroszczę haha dzięki za pocieszenie ale serio między tymi zdjęciami jest 3kg różnicy makabra
Asiaa rzeczywiście ten górny test to malinki A drugi już jaśniejszy mam nadzieję że maliny wykorzystane
Ada to żeście wymyśliły Serio jest na drugim zdjęciu 3kg na plusie no ja to załamana chodzę jak tak co 5tygodni 3kg będę przybierać to się nie uniosę
Dagnes śliczna dziewczynka ! A pierwsze co przykuło moją uwagę to piękne długie rzęsy Będzie oszałamiała chłopaków zobaczysz
Agni ja niska jestem mam 164 wzrostu A włosy hmm no zawsze od dziecka miałam krótkie i się uparłam że będą długie Ale już się niszczą, muszę odwiedzić fryzjera wkońcu choć nienawidzę fryzjerów bo zawsze się boję że coś spartolą łóżeczko zajebiste co prawda mnie by chyba fundusze na chwilę obecną nie puściły, ale jest cudowne !!!
gwiazdka test z 16:30 zdecydowanie słaba testowa kreska
majka nooo teraz można pogratulować Ja miałam identyczną drugą kreskę
ulka dokładnie Jak tu na chwilę zostawić to forum Mnie nie było jeden dzień i mam 7 stron do nadrobienia
jusia szczerze mówiąc to włosy zapuszczam od.. hmm.. kilku lat podcinając końcówki ale niechętnie chodzę do fryzjera a w drugiej ciąży podobno szybciej brzuszek widać A ja na początku ciąży przed dwa tygodnie miałam bóle brzucha jak w okres.. ale to normalne no i do tego mega bolesne i powiększone piersi. Które mam do dziś
Chudzinka to z tym nowym kontem to nie złe haha :*
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agnilla, reny lody... Gdzieś mam bakaliowe, zaraz ich nie będzie, byle zdążyć przed mężem No i ciesze się że Twój chlopina taki troskliwy, byle bez przesady w niektórych kwestiach, cnie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Emma ja o plamieniu w sumie nie wspominałam ginowi a dupka mi dała bo cykl mam 25-26 dniowy a owu dopiero w 19 dc
Jusia tak to moje córeczki
Ada super że jesteś zadowolona i mąż taki grzeczny oby tak zostało
Ferii masz rację faceci są bardzo interesowni mój oczywiści też kręcicie czy już po akcji w sumie to pewnie każda z nas zastanawia się czy teraz jest ten odpowiedni czas ale jak już będzie po fakcie to stwierdzisz że dobrze się stało
Gosia dziękuję w imieniu dziewczynek a w tej drugiej też dziękuję
Agni ale Ty zaje.ista jesteś dobrze Ci się słyszało my tak robiliśmy zobaczymy czy w ogóle cos będzie
Emma to zależy jak leży
Dobranoc
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Strasznie ciezko was nadrabiac..
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
gosia ważne że imprezka udana hahaha no to wszystkie przeciwko mnie a serio jest na drugim zdjęciu 3kg na plusie ! I ja widzę że urósł kropek bo dół brzucha się powiększył ale zgrabniej napewno nie wyglądam a te 3kg przyprawia mnie o mdłości
Agni fasola ma zgarbiutki domek Super
majka o jeju ale domek miała ta Twoja kruszyna ! Willę ale cudnie wyglądałaś
gwiazdka no strasznie malinowe maliny piękne zazdroszczę, ja nigdy takich nie ujrzałam na moich testach
Emma pocieszyłaś mnie z tymi 17toma że do 50kg spadłaś spowrotem
jusia to nieźle ale chyba jedzenie w nocy jest właśnie najgorsze Ja się strasznie boję mega przytycia bo ile ja wyrzeczeń musiałam mieć żeby schudnąć - zanim tak wyglądałam to ważyłam 13kg więcej Więc jak teraz pomyślę o tyciu to...
Chudzinka bierz bierz, niech Ci na zdrowie ten dupek wyjdzie
Ada , Agni stoo lat na rocznice
Ann a macie jakieś obstawione na chłopaka lub dziewczynkę? mój mąż na szczęście o tym nie myśli i raczej jest ugodowy ale wymyślne imiona odpadają a dla niego Maks to już wymyślne imię
A mi się podoba dla dziewczynki Emilia, Alicja, Zuzanna, Zosia A dla chłopaka to będzie problem bo takie zwyczajne typowo polskie mi się nie za bardzo podobają i w ogóle tak ubogo w imionach dla chłopców
co do piosenek to ADA TO NIE WYPADA
ferri przyjeżdżaj i bierz ! dla Ciebie wszystko coby Ci humor poprawić
Ada to przyznam się że ja też jestem Ada, ale moja mama jak mnie 'nazywała' to chciała po prostu żeby była ADA ale powiedzieli jej że wymyśla i nie ma takiego imienia i dali mi Adrianna ale ostatecznie ujdzie w tłumie takie imię
ferri podpadłaś jak Ci się Adrianna nie podoba Pfffff nima włosów !
Moja koleżanka nazwała córkę Zoja co jest dla mnie totalną abstrakcją
Mój mąż to znowu chętny do przytulanek, chciałby kilka razy na dzień nawet wczoraj ledwie mnie w nocy dorwał to dzisiaj powtórkę musiał mieć No ale lepszy taki niż taki co się boi
ferri ja też na boczku polubiłam i tak powstał nasz kropek
zrobiłyście mi smaka na lody i idę, w zamrażalce mam schowane przed wszystkimi
Z imion to jeszcze Adela jest, Aldona, Adelajda ale okropne te imiona
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Domek fasolki rośnie
O imieniu Adamina w życiu nie slyszalam
A imie Adela? za często spotykane chyba nie jest
Ferri wątpliwości to ma chyba każda. Nie przejmuj się, dasz rade!
Dziś byliśmy w odwiedzinach u mojej siostry ciotecznej, ale ma słodkie córeczki ta młodsza to nawet wpakowała mi sie na kolana