BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820010 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ej, a na chopaka to nie od tyłu :unsure: tak mi sie gdzies obiło :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820011 przez gosia28
ferri o matko Sasanka trzeba mieć polot :laugh:
za dietę nie za co niech tylko pomoże będzie git :)
co do obaw, chyba każdy coś takiego przechodzi, przecież to decyzja na całe życie ;)

każdy, albo może nie każdy ale wielu mężczyzn obawia się tego typu bliskości z ukochaną w ciąży. Mój należy do tych strachliwych :blush:

edit.
Agni no nieźle :lol:
na chłopaka od tył bo szybkie plemniki y są bliżej do jaja ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #820020 przez Agnilla
dziwne, ale naprawde milo mi sie zrobilo, bo widze, ze mu zalezy. albo jak bralam antybiotyki to tez chodzil i sie "wygrazal" niech no tylko one zaszkodza jego fasoli :) gdybym miala takiego co mi na codzien slodzi to inaczej, a tu nagle taki tekst :)
a co do mojej nieogarnietej siostry, to tyle kursuja po swiecie, ze ostatnio blizniaki maja do nich pretensje, czemu jeszcze samolotem nie leciały :lol: bo i pociag, samochod, statk/kajak a gdzie samolot? :p

10 lata 11 miesiąc temu #820023 przez emma
gosia28 napisał:

na chłopaka od tyłu bo szybkie plemniki są bliżej do jaja ;)

nie radze probowac, jak ktos chce chlopca, bo to moja ulubiona pozycja jest, a jak widac w awatarze, chlopca ni ma ;)

10 lata 11 miesiąc temu #820026 przez gosia28
emma to wszech i wobec obaliłaś teorię ;)
jaka Ty uległa, ja tam wolę mieć kontrolę nad wszystkim więc patrzę na mojego P. z góry :P :blush:

Agni bliźniaki słusznie myślą :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820028 przez ferritka
hehehe ciekawe co bliźniaki wymyslą jak już samolot zaliczą B) B)

hehehehe ja to leniwa czasami jestem i na boczku preferuję ostatnio :lol: choć też myslałam, że jak się celuje od tyłu to na chopaków :S ciekawe co nam wyjdzie jak to dzieci z
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
bedą :lol: :lol: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #820030 przez Agnilla
Ferri widać, ze my siostry ;)

10 lata 11 miesiąc temu #820032 przez aggi
Kurczę witam się kochane :cheer: trochę mnie znów nie było i tyle nadrabiania :D 7 stron :ohmy: to teraz sobie mnie poczytacie :D :P weekend na + u mnie, wczoraj imprezka, dzisiaj odsypialiśmy i spędziliśmy dzień przed tv :) Jakoś czas dzisiaj szybko leciał :ohmy:

Issssska to rzeczywiście strasznie malutko przytyłaś, praktycznie tylko waga dziecka + drobnostki ? :ohmy: jezu zazdroszczę B) haha dzięki za pocieszenie ale serio między tymi zdjęciami jest 3kg różnicy :huh: makabra :P

Asiaa rzeczywiście ten górny test to malinki :) A drugi już jaśniejszy :) mam nadzieję że maliny wykorzystane :blush:

Ada to żeście wymyśliły :D Serio jest na drugim zdjęciu 3kg na plusie :ohmy: no ja to załamana chodzę jak tak co 5tygodni 3kg będę przybierać to się nie uniosę :D

Dagnes
śliczna dziewczynka ! A pierwsze co przykuło moją uwagę to piękne długie rzęsy :D Będzie oszałamiała chłopaków zobaczysz :side:

Agni ja niska jestem mam 164 wzrostu ;) A włosy hmm no zawsze od dziecka miałam krótkie i się uparłam że będą długie :P Ale już się niszczą, muszę odwiedzić fryzjera wkońcu :dry: choć nienawidzę fryzjerów bo zawsze się boję że coś spartolą :dry: łóżeczko zajebiste :lol: co prawda mnie by chyba fundusze na chwilę obecną nie puściły, ale jest cudowne !!! :blush:

gwiazdka test z 16:30 zdecydowanie słaba testowa kreska :)

majka nooo teraz można pogratulować :D Ja miałam identyczną drugą kreskę :lol:

ulka dokładnie :D Jak tu na chwilę zostawić to forum :P Mnie nie było jeden dzień i mam 7 stron do nadrobienia :D

jusia szczerze mówiąc to włosy zapuszczam od.. hmm.. kilku lat podcinając końcówki ale niechętnie chodzę do fryzjera ;) a w drugiej ciąży podobno szybciej brzuszek widać :) A ja na początku ciąży przed dwa tygodnie miałam bóle brzucha jak w okres.. ale to normalne :) no i do tego mega bolesne i powiększone piersi. Które mam do dziś :S

Chudzinka
to z tym nowym kontem to nie złe :D haha :*

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820042 przez Chudzinka
No się wieczorem na gadania o seksie zebrało, co? :-P Ja mam nadzieje w ciąży przerwy nie mieć, mój na razie twierdzi ze ciąża to żadna przeszkoda by była, pewnie ma świadomość, jak z tym metrem, o którym ferii pisała ;-) Czas pokaże...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agnilla, reny lody... Gdzieś mam bakaliowe, zaraz ich nie będzie, byle zdążyć przed mężem ;-) No i ciesze się że Twój chlopina taki troskliwy, byle bez przesady w niektórych kwestiach, cnie? ;-)

10 lata 11 miesiąc temu #820046 przez ulka1983
Chudzinka :kiss: dzięki że mnie oświeciłaś bo cały swój profil przekopałam i stwierdziłam że gapa jestem i nie umiem zmienić :S B)

Emma ja o plamieniu w sumie nie wspominałam ginowi a dupka mi dała bo cykl mam 25-26 dniowy a owu dopiero w 19 dc :side:

Jusia tak to moje córeczki :lol:

Ada super że jesteś zadowolona i mąż taki grzeczny oby tak zostało :blink:

Ferii masz rację faceci są bardzo interesowni mój oczywiści też :silly: kręcicie czy już po akcji B) :lol: w sumie to pewnie każda z nas zastanawia się czy teraz jest ten odpowiedni czas ale jak już będzie po fakcie to stwierdzisz że dobrze się stało :kiss:

Gosia dziękuję w imieniu dziewczynek :kiss: a w tej drugiej też dziękuję :S

Agni ale Ty zaje.ista jesteś :lol: dobrze Ci się słyszało my tak robiliśmy zobaczymy czy w ogóle cos będzie :P

Emma to zależy jak leży :lol:

Dobranoc

10 lata 11 miesiąc temu #820049 przez Kaś_O
Ulka ja chce Natalke :) tak mi sie skojarzylo jak napisalas ze corke masz o tym imieniu.. :)

Strasznie ciezko was nadrabiac..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 11 miesiąc temu #820051 przez Agnilla
uuu jak lezy to już lipa, po ptokach :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #820052 przez aggi
cz.2 :P czytajcie czytajcie, ciekawa jestem która mnie doczyta do końca :S moje wypociny :S

gosia
ważne że imprezka udana :D hahaha no to wszystkie przeciwko mnie a serio jest na drugim zdjęciu 3kg na plusie ! I ja widzę że urósł kropek bo dół brzucha się powiększył :S ale zgrabniej napewno nie wyglądam a te 3kg przyprawia mnie o mdłości :P

Agni fasola ma zgarbiutki domek :) Super :)

majka o jeju ale domek miała ta Twoja kruszyna ! Willę :D ale cudnie wyglądałaś :)

gwiazdka no strasznie malinowe maliny :D piękne :) zazdroszczę, ja nigdy takich nie ujrzałam na moich testach :dry:

Emma pocieszyłaś mnie z tymi 17toma że do 50kg spadłaś spowrotem :S :kiss:

jusia to nieźle ale chyba jedzenie w nocy jest właśnie najgorsze ;) Ja się strasznie boję mega przytycia bo ile ja wyrzeczeń musiałam mieć żeby schudnąć - zanim tak wyglądałam to ważyłam 13kg więcej :P Więc jak teraz pomyślę o tyciu to... :P

Chudzinka
bierz bierz, niech Ci na zdrowie ten dupek wyjdzie :kiss:

Ada
, Agni stoo lat na rocznice :D :woohoo:

Ann a macie jakieś obstawione na chłopaka lub dziewczynkę? :S mój mąż na szczęście o tym nie myśli i raczej jest ugodowy ale wymyślne imiona odpadają :S a dla niego Maks to już wymyślne imię :(

A mi się podoba dla dziewczynki Emilia, Alicja, Zuzanna, Zosia :) A dla chłopaka to będzie problem bo takie zwyczajne typowo polskie mi się nie za bardzo podobają i w ogóle tak ubogo w imionach dla chłopców :silly:

co do piosenek to ADA TO NIE WYPADA :S

ferri przyjeżdżaj i bierz ! :woohoo: dla Ciebie wszystko coby Ci humor poprawić :D

Ada to przyznam się że ja też jestem Ada, ale moja mama jak mnie 'nazywała' to chciała po prostu żeby była ADA ale powiedzieli jej że wymyśla i nie ma takiego imienia :dry: i dali mi Adrianna :blush: ale ostatecznie ujdzie w tłumie takie imię :P

ferri podpadłaś jak Ci się Adrianna nie podoba :P Pfffff nima włosów ! :woohoo:
Moja koleżanka nazwała córkę Zoja co jest dla mnie totalną abstrakcją :S

Mój mąż to znowu chętny do przytulanek, chciałby kilka razy na dzień nawet :S wczoraj ledwie mnie w nocy dorwał to dzisiaj powtórkę musiał mieć :P No ale lepszy taki niż taki co się boi :S

ferri ja też na boczku polubiłam i tak powstał nasz kropek :S

zrobiłyście mi smaka na lody i idę, w zamrażalce mam schowane przed wszystkimi :P :S

Z imion to jeszcze Adela jest, Aldona, Adelajda :S ale okropne te imiona :P

10 lata 11 miesiąc temu #820054 przez ferritka
Aggi hahahaha jak ni ma włosów to ja się wychłostam karnie i może fest polubię tą Adrianne :lol: :lol: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #820055 przez Asiaa
Agi łóżeczko fajniutkie :) na funkcjonalności się nie znam, jeszcze :p a cena trochę zabójcza.
Domek fasolki rośnie :)

O imieniu Adamina w życiu nie slyszalam

A imie Adela? ;) za często spotykane chyba nie jest

Ferri wątpliwości to ma chyba każda. Nie przejmuj się, dasz rade! :kiss:

Dziś byliśmy w odwiedzinach u mojej siostry ciotecznej, ale ma słodkie córeczki ;) ta młodsza to nawet wpakowała mi sie na kolana :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka