BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #820208 przez Kaś_O
Ok dziewczyny to zapraszam do siebie bo niestety Max nie ma jeszcze paszportu zeby sie ruszyc :)

Ferri a to na wakacje czy na dluzej planujecie?

Oof mialam jak ty czytam i czytam i czytam.. a konca nie widac.. a kochane jak macie sie zarazac to ja wam wstawie zaraz moja mala sowke ;) :cheer:

Wlasnie imiona powedrowaly w ruch i o seksie mowa :) rozpusta na calego :)

Max wlasnie po dluzszej konwersacji z karuzela poszedl spac :blush: :cheer:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #820210 przez Porto1987
Moof myślę, że dla nie jednej Zosi się znajdzie tu miejsce :P a poza tym jeszcze Emma ma Zosię :P :P

Ferri, to mój mąż jest za Kanadą i Australią :P Pogięło mi chłopa jak nic :S na szczęście zawsze mu mówiłam, że z nim tam nie pojadę :S Starczy, że Polsce się z nim tułam :S :S i wieczna niepewność, gdzie trzeba będzie się przeprowadzać i kiedy. A potrzebuję stabilizacji jak nie wiem. Wrrrr nawet nie sądziłam, że to wszystko będzie takie ciężkie dla mnie :dry:

Gosia, ten ogień to pewnie Ci sąsiedzi co byli na wódce :P

Ja słyszałam, że Agaty są niegrzeczne :P :P

Majka, my w tamtym roku wynajmowaliśmy mieszkanie w Gnieźnie i powiem Ci, że nie było tanio, ale o wiele taniej niż w Lublinie. Ja bym chciała się przenieść do Poznania :D W Gnieźnie jak jest ładnie zrobione mieszkanie, to jest bardzo drogie :( A tak to takie nędzne te mieszkania na wynajem :dry:

Wczoraj rozmawiałyście o sexie w ciąży. To ja powiem, że mam czasami ochotę, ale generalnie nie sprawia mi on przyjemności. Wolę pieszczoty :P :P Ale jak mam ochotę, to się rzucam na mojego A, a on szczęśliwy jak nie wiem wtedy jest :S :S Mój mąż się nie boi, ale na początku jak był zakaz, a ja miałam ochotę, to się bał :D

10 lata 11 miesiąc temu #820213 przez ferritka
Mama Moofffka noo mówiłam że mała stylówa rośnie, gacie wystrzałowe a czapa na wypasie, doczekać się nie mogę aż Zofijke nam w tym zaprezentujesz jak już podrośnie do tych galotów :lol:

Kaś, plan jest taki, że po sezonie czyli na pograniczu października wyjeżdżamy z całym ekwipunkiem. Juz załatwiam paszporta i chip dla Leonka, martwi mi tylko jak go przetransportować i chyba będzie jechać z gratami i Kręglem busem... nie chcę się póki co nakręcać bo to prawie rok jeszcze przygotowań i zdażyć może się wszystko, na dzień dzisiejszy szykujemy się do wyjazdu i szlifujemy język na piątkę + :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #820214 przez Kaś_O
Jak ja skrobałam jednego posta to wy mi tutaj całą stronę :P szalone..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820216 przez malinka89
Dobry :)

ann-sunshine napisał:

Malinka, póki co nie ma się co bać, tylko sprawdzić co się dzieje. A w razie co, to pamiętaj proszę, że psychika dużo może, musicie sobie wmówić, że szybko i sprawnie zostaniecie rodzicami, a tak będzie.

Wiem wiem... tym bardziej, że jeszcze mam trochę czasu, więc mam nadzieję, że rozszyfruję mój organizm :)

gwiazdka2014 napisał:

Czytałam gdzieś że można częściej - chociaż wczoraj był tak zmęczony - eh...
Mówicie raz dziennie wystarczy ?

Ja słyszałam, że najlepiej raz na 2-3 dni :) Więc chyba nie ma co przesadzać :P Ale jak by nie patrzeć aż zazdroszczę.. raz dziennie ahh ja bym chciała chociaż raz na miesiąc się poprzytulać (raz na tydzień nawet nie marzę :P ) ale mój partner ma coś drastycznie niskie libido i no niestety, już zapominam jak to jest :P mam nadzieję, że gdy zaczniemy się starać rozkręci się trochę...

Asiaa napisał:

Malinka witaj :)

:)

aggi napisał:

malinka gadacie o tych testerach a my się po głowach drapiemy hahaha bo my większość w ogóle nie miałyśmy z tym styczności :P

ja jeszcze miesiąc temu nie wiedziałam, że w ogóle coś takiego istnieje! :D

ulka1983 napisał:

Malinka Twoja mama się doczekała to Ty też się doczekasz :kiss: a skąd jesteś bo zapomniałam :blush: testuj dalej i mów co widzisz ja też mam ten tester

mam nadzieję, tylko nie chciałabym przez to przechodzić co ona.. :( A jestem z Łodzi :) i nie zapomniałaś tylko ja nie ładnie się nie przedstawiłam :P

Testuję codziennie, ze 3 razy dziennie nawet i nic. Tzn 1,2 i 3 dc widziałam paprotki (?!) ale nie od razu, po jakiś 20 minutach były kropki, po jakiejś godzinie też, ale gdy była to wieczorna próbka i na drugi dzień z rana z ciekawości sprawdzałam to były paprotki :O ale to chyba już wynik nie ważny... No ale testuje nadal, dziś 7dc i nadal kropki...

gwiazdka2014 napisał:

Witam dziewczynki :) wczoraj źle zrobiłam zdjęcie.

Wysyłam wam test z 10:30 :)

cudowne malinki! aż zazdroszczę :) :)

Jakoś kilka dni nie pisałam bo jakiś dół mnie ogarnął i w sumie nadal pozbierać się nie mogę :( jakieś przesilenie zimowe (wiosenne?!) mnie wzięło czy co.. :(

10 lata 11 miesiąc temu #820217 przez Asiaa
Ada udanej rocznicy i wiele pięknych chwil Wam życzę :)

W kwestii imion jest jeszcze Beata z Albatrosa :D

Moof czapka super :)

Sądzę że jednak najwięcej do powiedzenia odnośnie płci dziecka ma dzień kiedy armia jest w natarciu w na fortę (czyli jajeczko :D) a nie pozycja :laugh:
Dziewczyny to potwierdziły bo u jednych dziewuszka u innych chłopina ;)

10 lata 11 miesiąc temu #820223 przez Porto1987
Kaś właśnie ja też tak miałam. Ledwo napisałam jednego, a tu już co najmniej z 5 nowych :P
Maks śliczny jest :0 jaka minka słodka :P :P sóweczka malutka :S :S

Ferri, ale piosenka jest the best :P :P Zakończyłam słuchanie jak usłyszałam, że w refrenie jest Agata :P fajnie, że macie wspólne plany :) biedny kitek będzie się tłukł z bagażami :dry:

Moof, ale modnisia z Zośki będzie :P

10 lata 11 miesiąc temu #820225 przez Asiaa
Kaś wypasioną masz sówkę :laugh:

Dobra idę stąd zająć się pracą :p bo przy Waszym rozpisywaniu się można cały dzień siedzieć i czytać :silly:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820226 przez Kaś_O
Taka odjechana mama to najfajniejsza..

aaa to widzę ze tak fest :) my się zdecydowaliśmy z wyjazdem w dwa miesiące.. a po 4 już byliśmy tutaj :P a samochodem nie będziecie jechać żeby Leosia zabrać ze sobą?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820228 przez ferritka
aaa Kaś, ale fajowska Źaba!!!piękny, zakochałam się i zarażam zarażam :lol: :lol:
p.s. na oczy mi padło z wrażenia, no pewnie, że Maksio to sówka jak się patrzy a nie żaba :S :S

Porto, nas namawiali już żebyśmy tam pojechali od dłuższego czasu... to Kręgiel zawsze miał opory, bo tu rodzina, korzenie, korzonki.. a teraz to sfiksował i powiedział gdyby nie to że knajpy mamy na sezon to już byśmy śmigneli. Ja tam oporów nie mam, niby daleko od rodziny ale jak tak prześledzisz całą trasę to szybciej z kato na wyspy się dostaniesz niż autem z kato nad morze :lol: poza tym nie ma nic do stracenia, no może jedynie rok dwa z zycia...alez perspektywy czasu to te 2 lata to kropelka w stosunku do całego życia...trzeba próbować :lol: :lol:
a tak jak u Ciebie, czy tułamy się tu czy tam...bez znaczenia ważne że razem :blink: :blink: :blush:

Kaś no właśnie będziemy jechać, bo szukamy domu bez umeblowania, bo wszystko nowe mamy tu więc po co na czyichś starociach urzędować... więc busem Kręgiel będzie cisł, i właśnie weźmie ze sobą Leonka ( nie na pakę wśród gratów, bo znacie mnie na tyle, że wiecie iż Leoś to mój synuś i pełnoprawny członek naszej familiji i ma równe prawa :lol: ) mam jeszcze jedną zagwustkę..bo skoro plan jest wyemigrować ok pażdziernika -listopada najpóźniej a ja planuje być wtedy w książy z moimi bliźniakami gdzieś tak w 7-8 miesiącu to jak mnie przetransportujemy? - no dużo mam problemów w głowie w związku z tym...autem urodze gdzieś na granicy francji albo na promie, a do samolotu mnie nie wpuszczą bo tylko do 32tyg zbliźniakami ( albo do 28 tyg- jakoś takoś )
heheh ale w sumie martwić będę się we wrześniu a nie teraz bo wszystko może się zdażyć przecież :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820234 przez Kaś_O
oj tak razem to najważniejsze :)

koniecznie zarażajcie się na potęgę :) Maksio duży chłopak dużo zaraża :)

10 lata 11 miesiąc temu #820243 przez moofka
sówki teraz są na czasie :)

Ferri właśnie miałam pytać jak Ty z brzuszkiem wyczymiesz podróż :) a Leonek wiadomo że synuś Twój ukochany, moja sis ma Rudolfa a ja ciocią jego jestem :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #820246 przez Ada2424
Ale tu ruch dziś nie mogę nadążyć za Wami ;) co odświeżam strone to masę nowych postów :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #820252 przez Dagnes

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Buziaki dla forumowych cioteczek :kiss:

Wiktoria

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #820255 przez Kaś_O
Wikunia :) jak sie czujesz Dag?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka