BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu #820608 przez Porto1987
Ulka wydaje mi się, że to się wszystko nałożyło z tym kręgosłupem. Zawsze miałam słaby odcinek lędźwiowy, a teraz jak jest brzucho i 10 kg na +, to już ciężko ma :(
Może faktycznie podskocz do lekarza z Kornelią? Będziesz miała jasną sytuację. Zdrówka dla Kornelii :kiss:

Julka wołaj, wołaj :) I nie wychodźcie dziś już z łóżka :P :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #820623 przez emma
Gwiazdka, ale Gosia żadnej niuni nie wklejała ;-)

Zoi, też pisałam że miałam taki sen niedawno, ale ze mnie chyba żadna czarownica ;-)

Dobrej nocy! :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820627 przez gwiazdka2014
Ula a niech twoja córcia podniesie do góry prawą nogę i przyciągnie do siebie zgiętą leżeli nie zrobi tego to na pewno jest wyrostek a z tym zwlekać nie można.

Emma ja sie pogubiłam juz :P To twój słodziak?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820633 przez ulka1983
Porto ja też bym chciała za rok wprowadzić się do swojego domu :S a teściów zostawić w starym :lol: Dziękuję w imieniu Kory :kiss:

Zoi u mnie nic cisza :silly: nie mogę trzymać laptopa na brzuchu jak leżę i muszę odpinać spodnie jak siedzę bo mnie cisną :P czy mogę to zaliczyć do objawów ciąży :lol:

Gwiazdka dzięki :kiss: teraz śpi ale jak się obudzi to zrobię jej ten test oby to nie był wyrostek :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #820641 przez ulka1983
Emma ta ślicznota do kogo podobna mamusi czy tatusia ?

nie dałam rady was dzisiaj doczytać to już chyba nie nadrobię z waszym tempem :)

10 lata 11 miesiąc temu #820642 przez nati.olsztyn
Kurcze, Laski, co tu się dzieje?!!!!! :-o Za każdym razem jak tylko Was nadrobie to padam a już napewno nie wiem co której chciałam napisać;-) Szaleństwo!

10 lata 11 miesiąc temu #820653 przez emma
Gwiazdka, oui, moja, najmojsza ;) :laugh:

Ula, niestety cały tatuś :dry: :laugh:

Nati, kombinuj! ;-) Albo chociaż napisz, co u ciebie :-)

Teraz naprawdę dobranoc! :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #820657 przez gosia28
no włacha gwiazdka jak będę się już mogła chwalić dzieciem to Wy już będziecie mnie prosić, żebym przestała :P narazie nie mam czym się chwalić, jedyne zdjęcia jakie mam to chłopaków z usg ale to ani mi na korzyść ani Wam :dry:

emma takie odnoszę wrażenie ;)

nati nie ma to tamto, trzeba się udzielać :silly: co u Ciebie?

reszty też pewnie zapomniałam :S

branoc

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 11 miesiąc temu #820664 przez aggi
Cześć dziewczyny :) Ale dziś miałam zabiegany dzień ! Ani chwili wytchnienia. Musiałam przy babci pół dnia siedzieć bo ze szpitala wróciła i trzeba było ją przypilnować z lekami i jedzeniem. Ach no i latanie po sklepach. Nogi mi odpadają :) A ile mam nadrabiania znów tutaj :P Przystopujcie ej :D

Emma dzięki za miłe słowa odnośnie wagi :) Wiadomo że nie można dać się zwariować, ale ledwo po zrzuceniu zbędnych kg teraz przytyć to brzmi dla mnie conajmniej abstrakcyjnie :D Ale wiadomo że dam radę ;D

Agni :D pewnie że tak, każdy facet pokazuje inaczej swoje zainteresowanie, zakochanie w fasoli jak mówisz i w ogóle :) Najważniejsze że się stara :)

Ann okej niech Ci jest że jestem średnia wzrostem :P Ale no czuję się niska :D no pomysł z taką listą imion nawet dobry :) Ale u mnie już powiedziałam że do dziewczynki sobie wymyślę - tzn dam kilka i niech mąż wybiera :) A jak chłopak to musi mi pomóc coś wymyślić jakiego by to syna chciał :S

gosia no no zdemaskowałam się bo się oburzyłam że ferri się to imię nie podoba hahaha :D Tak to bym się kryła nadal :S A moja prababcia miała na imię Zuzanna :S ale no w sumie i Zoś i Emilek to pełno jest teraz.. Jakby tak popatrzeć to wszystkiego pełno :P a co do snu.. co Ty na spanie bierzesz :ohmy: :lol: pocieszę cię że zanim testa ciążowego robiłam to też mi się pozytywny śnił :S

Asiaa podziwiam że mnie doczytujecie - że się Wam chce :D

Porto to leż i pachnij i odpoczywaj przede wszystkim :kiss:

Dagnes no fajnie że od razu odnaleźliście się w nowej roli i że mała grzeczniutka :) pozazdrościć :)

Asia K bo to zmyła była :S pewnie bym się nie ujawniła no ale.. jak już o imiona batalia poszła :P haha :) Serio masz coś na 'Ad..' ? :S :blush: Kurde każda każdej podpada :D :P jak nerwowa jesteś to przywal mi tefalem za to imię :P hahaa

Kaś kurcze to powysyłaj go po kolei do każdej ciotki na wakacje :D I będziesz mieć aniołka jak wróci :D

ferritka jak Ci się wparujemy na chatę to zobaczysz jaka dżampreza będzie :blush: :blush:

10 lata 11 miesiąc temu #820668 przez Dagnes
Julka twoj gin ma dobre podejscie. My jak sie staralismy o mala to codziennie bylo a w maliny to nawet 2 razy :P
Emma ale slicznosci masz w domu. Super ma wloski :)
Iss mamy identyczny model lozeczka tylko w kolorze naturalnym.
I tez nie wiem co tam wiecej chcialam napisac bo zanim nadrobilam pol zapomnialam

Wiktoria

10 lata 11 miesiąc temu #820671 przez aggi
cz. 2 :P tradycyjnie miłego czytania :P

moofka i pewnie tatuś pięknie sobie poradził, co? :) super czapa i mega modne dżinnnsy :blush:

ferri a ja nad Agatą też myślałam :S i mam zamiar uwzględnić w swojej imionowej rozpisce B)

Porto
to mój mąż znów za Szwajcarią był bardzo :P Aż do momentu aż okazało się że kropka będziemy mieć - tak to może byśmy w tym roku pojechali na trochę :S

malinka ja to proponuję naprawde z ręką na sercu kup sobie te testy na sikanie. Serio, wiele Ci rozjaśnią.

Kurde piszecie jak szalone nie umiem nadrobić :(

Dagnes
ale laleczka :blush: :kiss: :kiss:

zoi no ja nie chcę nastawiać ale ja widzę trochę drugiej kreski :S powtórz test - najlepiej zrobisz :lol: no doczytałam że byłaś na becie i teraz szukam strony z wynikami :P :P nooooooo to za dwa dni na betę leć i zobacz przyrost :D Zaciskam kciuki ciągle bo brzmi obiecująco :kiss: :kiss: :kiss:

Ada ale masz męża romantyka :blush:

Issska super wyrko :)

julka
przyszła, jak miło :kiss: :kiss: zaciskam kciuki za ten cykl :)

gwiazdka to mój znów wycieńczony nieraz fizycznie przychodzi to nawet go nie męczę. ale działajcie kiedy jest możliwość i chęć coby się do sexu nie zrazić :)

Emma ale pięknie Zocha ząbki pokazuje :lol: ślicznotka :D

10 lata 11 miesiąc temu #820672 przez ann-sunshine
Bry wieczor.

Tyle stron natrzaskac przez moment jak mnie nie ma.

Emma cudna core masz.

Zoi trzymamy kciuki za kolejna bete. A jak to faktycznie ciaza to ciezko ci bedzie z medycznego podejscia zrezygnowac bo to co rusz wizyta i kolejne badania.

Porto to ty komode kupilas? Bierzacy rozmiar zmiescisz spokojnie ale 3 roznych juz pewnie nie :silly:

Ferri plan konkretny i oby jednorazowy, tzn oby poskutkowal w 200%.

Ulcia i co z cora? Moze to tylko jakis skret kiszek? Nie miala problemu w toalecie?

Sniegu ciupke spadlo, tak mnie zaskoczyl jak co rok drogowcow. Az oczy przecieralam bo nie wierzylam co widze.

Tyle co spamietalam.

Dobrej nocy

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820673 przez aggi
cz.3 ? :unsure: maaaaaaatko oszalałyście, teraz za karę musicie czytać moje kilometrowe wypociny :P

ulka ja w lewym boku jak bóle miałam to kolka się okazała.. ale lepiej do lekarza :)

eeeeeeeeeeej zoi ja też z kropkiem trzymamy cztery kciuki aż mnie brzuch boli ej ! B) B) B)
poza tym jesteś czarownica ooooj tak, przecież mi ciążę wyśniłaś :blush:

Porto fajna komoda i dużo szuflad :)

nati
- szaleństwo to idealne określenie co się tu dzieje :P

o, nie wierzę dotarłam do swojej wypowiedzi :S czyli już koniec powoli uffffffffff :blush:

Ann a u mnie mróz ale śniegu nie ma . na szczęście

Ja też się żegnam, padam na twarz ! Dobranoc, życzymy z kropkiem słodkich snó :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu #820683 przez nati.olsztyn
Postanawiam poprawę ale nie obiecuje że postanowienia dotrzymam;-) Teraz się obudziłam i jakoś spać się odechcialo to coś skrobne... chociaż co u mnie;-)

Zatem... Od czego by tu..?:-P Mój Groszek okazał się długonogą dziewuchą;-) Wszystko wskazuje na to że szykuje się nam "blizniaczka" Dawida:-) -Jutro akurat mamy usg to jakąś fote Wam zapodam jak chcecie?;-) A tak to siedzimy z Młodym w domku i korzystamy z bycia jeszcze bez Młodej po tej stronie brzucha.:-P Serio to ja już przeżywam jak ja mojego najukochańszego Synusia zostawię na te parę dni pobytu w szpitalu... No i taka to moja dzieciowo- ciążowa codzienność!

Senność jednak wróciła, to lecę! Trzymajcie się Kobietki! ;-)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #820697 przez Asia K
Gwiazdka – kolezanka chyba się naogladała „Pierwszej milości” :D
Szanse masz 50/50 ze wam się udalo a test najlepiej w dniu spodziewanej @

Ferri – moja kolezanka tez to miala , ale ona tabsy Brala 6 miechów zanim zaczeli „działać”

Emma – ktos, kiedys powiedział ze nie ma głupich pytan  Zosia ślicznusia 

Ulka i inne co dopytywały o robienie synka to powiem ze od tylca :p
Słyuszalam jednak ze to tez jest uzależnione od tego czy kobita ma tyłozgięcie czy nie

Aggi – cefala już odeslalałam do Agni a ja nie na Ad.. tylko na Al..
Jakby Kas podesłala po kolei ciotkom maluchy to nie miałaby aniołków tylko rozpieszczone bestie :D

A u mnie - jestem w pracy (nic nowego ;) ) i kcem do domu :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Edit - a te ciekawe jak sie robi chlopców to zapraszam na kwietniówki - tam bedzie sie rodzilo 15 chłopców i tylko 5 dziewczynek - to moze laski cos doradzą :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka