BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #821392 przez gosia28
Dzień dobry.
Nie śpię od 3.30 :angry:
zoi super beta przyrosła :)
Nati troszkę tym opisem rozjasniłaś jak patrzeć na to usg ;)
miłego dnia

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #821395 przez Asia K
Gwiazdka – mi sie zdaje ze ten tes z 20 tej to testowa troche jasniejsza od kontrolnej

Gosia – to nie wymarzony , a KONIECZNY remont jest ;)

Ulka – jestes na celowniku :D

Julka – jak trzeba to trzeba , ale potem jaka nagroda bedzie :)
Jesli chodzi o moje imie to jak bylam mala to nikt tak nie mial I teraz tez nikt tego imienia nie daje swoim dzieciom – nie wiem skąd moi rodzice wynaleźli to imie ;)
Oooooo teraz otwarłam spoilera I juz mi lepiej :*:*:*
Trzymam kciuki bys ksiązkowo za 14 dni pokazala nam II na tescie :D

Agnila – ja tez mysle ze gilanie to jest to – przeciez pierwszych ruchów nie bedziesz czula non-toper :D

Ano wlasnie – laski zakladajcie ten watek bop ktos was uprzedzi a wiecie ze wiekszosc watków to my zaczynamy:
Grudniówki – Kas
Kwietniówki – ja
Lipcówki – Agnilla
Sierpniówki – Ann
wiec teraz kolej na wrzesniówki

Kas – dziecko idealne – super ze wsio oki – sobie tez takiego dziecka życze :)

Zoi – super ze macie takie laboratorium, u nas takiego nie ma – sa tylko otwarte 2 godziny I tlok wtedy straszny tam jest :(

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #821408 przez mesy
gosia28 w tym sęk , że nigdy nie byłam....a jestem z moim 13 lat a w maju będzie 4 lata po ślubie :P jak to mój gin na początku powiedział ... jak by miała być wcześniej ciążą to by była . Pomimo tego żeśmy z emkiem bardzo uważali bo jeszcze do ślubu górowały u nas imprezy :silly: :silly: :silly:

ja nie zakładam wrześniówek z racji tego , że młodsze mają pierwszeństwo haha :lol:

zoi betkę masz super ;) ja pierwszą miałam 18,8 potem drugą 52.23 i kolejną 122,2 :P :P

10 lata 11 miesiąc temu #821431 przez Kaś_O
Dziewczyny jak chcecie to wam zaloze watek zebyscie sie tutaj nie pobily ktora pierwsza :p

Asia ja wam tez zycze z calego serca takiego dziecka idealnego ale przeciez nasze dzieci inne byc nie moga :cheer: :*

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #821457 przez Agnilla
Jezu toc teraz wszystko widze na tym usg!! o kurka :)
Dzień dobry Wam :)
Chudzinka, ja nie wiem czego mam sie spodziewac, czasem mam wrazenie jakby jakas muszka mi po brzuchu chodzila :P al to rzadko czuje, raz moz dwa razy dziennie
Laski, jak chcecie to ja Wam wrzśniówki mogę założyc :lol: ja to jak Kas, od razu lipcowe mamy założyłam w euforii :) jakoś chyba w 4tc ;)
ooo gila :) zoi to te kciuki zapewne ;) masz podoba sytuacje do mnie, bo jak zrobilam tst to bylo tak blado, ze polecialam na bete. pielegniarka mi powiedziala z taka mina, ze "noooo jest ciaza w sumie, ale wczesna" toc kuwa nie chodze badac bety w 8 mcu :P i mimo,ze sie cieszylam i wyłam z radości, to ten przyrost bety a po 3 dniach usg mi wszystko potwierdziło :) moja pierwsza beta wynosila chyba 96 a druga jakos ponad 300 :P tylko ja szybciej owulowałam :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asia, ja znałam jedną dziewczynę z Twoim imieniem :)
mesy my identyko :) ja skonczylam w tym roku 29 lat ( maz w marcu, gowniarz 2 miechy mlodszy :P ), w poniedzialek stuknelo nam 13 lat zwiazku a w wrzesniu 4 rocznica slubu :P
ja dzis robię "NIC" :) ogarne w mieszkaniu, wyjde na spacer i ugotuje pomidorówkę, bo mam ochotę :) nooo moze pranie wstawie. nalezy mi sie odpoczynek, bo i fasola sie wkurza od wczoraj

10 lata 11 miesiąc temu #821466 przez Asia K
Alez bym zjadła pomidorówke - mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :blush:

10 lata 11 miesiąc temu #821467 przez gosia28
ehh też miałam pisać, że Wam ten wątek w końcu założę, ale propozycja już padła od Kaś i Agni :lol:

mesy tak mi się wydawało, tyle że pewności nie miałam. Najważniejsze- cel osiągnięty, jutro wielki dzień :)

Agni muchy to masz w nosie, w brzuszku Ci motyle gilają :P

Asia ja też znam dziewczynę o Twoim imieniu ;)

ej, ma która z Was kamień (szamot) do pieca? Tak się zastanawiam czy sobie nie sprawić takowego

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #821470 przez mesy
a CO WY NAS W OGÓLE wyganiacie tak na wrześniówki ?? hahaha czuję się wyproszona

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #821473 przez Agnilla
mesy, tu chodzi o to, że masz byc wielowątkowa :P
gos ja nie mam pieca, kamienia tez nie ;)
tiridiri kuzynka idzie ze mna na spacer :) lece sie myc :)

10 lata 11 miesiąc temu #821506 przez gosia28
ja też pieca nie mam, ale mam piekarnik :P
a czytałam, że fajne pizze, chlebusie czy bułeczki na tym wychodzą :laugh:
Agni nie zapomnij parasolki ;)

mesy no ja nie wyganiam, broń Panie Boże, ale ktoś w końcu musi przywitać nowe ciężarne gaworzące po forumie ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 11 miesiąc temu #821513 przez Ada2424
Cześć wszystkim :)

Ale paskudna pogoda dziś :angry: zimno i pada śnieg a już myślałam, że w tym roku uniknie sie zimy :angry:

Dziewczyny lecicie jak burza z tym pisaniem i nie moge nadążyć za Wami a mam trochę roboty w domu i tak co jakiś czas Was podczytuje.

zoi będzie dobrze :)

[/url] [/url]

10 lata 11 miesiąc temu #821515 przez Agnilla
o własnie, musze się koniecznie wziac za pieczenie bulek, choc ost nie mam w ogole czasu do poludnia a wieczorem sie przewaznie relaksuje ;)
a po co mi parasolka? :P przewiduje jedynie snieg, ale to mam kaptur ;) cos fasola sie dzis wkurza na matk, strzele sie pol nospy i ide wdychac swieze powietrze. lece bo o 11 kuzynka ma byc po mnie :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #821553 przez ferritka
dzień doberek ;>

Zoi..AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Falaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! gratki, czekamy na pierwsze foto B)

co to chciałam ?
aaa suszy mnie po tych antykach że masakra, do tego mam katar, podwyższony stan gorączkowy, dreszcze i poty na zmianę- leżę okien FROG nie umyję :dry:

a mi na rękę że nie ma jeszcze wrześniówek , bo bedę musiała kolejny wątek śledzić a tak mam Was pod rąsią :lol: :lol:

jaaaaa, robicie bułeczki same? dajcie przepisa, może spróbuję :blush: albo lepiej prześlijcie mi kilka sztuków na śniadanko :silly:

a teraz z innej beczki..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
musiałam Wam napisać bo cała jestem nerwowa!!!!!

hmmm ja to bym musiała mieć strzałki żeby cokolwiek zlukać na tym zdjątku. Jedno jest pewne, widzę 3 kółka :lol: z początku myslałam- trojaczki :lol: :lol: :lol: ja to bym Ci wywróżyła heheheheeh

gosia, my mamy szamoty w piecu do pizzy w knajpie i powiem Ci że nigdy nie robiliśmy na samym szamocie, bo to wyższa szkoła jazdy jest :S zawsze z blaszki albo są takie specjalne siatki na samot. tyle wiem :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 11 miesiąc temu #821586 przez Asiaa
Zoi super!! :)) kciuki dalej trzymane i składam gratki :kiss: niech fasolka lub kropek :blink: zdrowo rośnie! :kiss: :)

Kas świetnie że z Maxem wszystko ok :) oby tak dalej :)

10 lata 11 miesiąc temu #821593 przez ferritka

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka